World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Est Sularus Oth Mithas
Egy ütésnek esélyei a következõkbõl tevõdnek össze: crit, miss, hit. Ebben a sorrendben alulról tölti fel, tehát a "hit", a sima találat egészíti ki 100%-ra. Ha tehát a crit 80%, akkor a miss már csak 20% lehet. Nem tudom, hogy van-e minimum értéke bármelyiknek (csak annyit ír a Blizz, hogy defense skillel nem lehet 1% alá vinni a crit esélyt). Szóval van összefüggés crit és miss között, persze csak ha nagyon sok a kritikusod valamire (de azért rugónál ez elõfordul).
Ehhez jön, hogy stunban nincs perry meg dodge. A stunlock pedig onnan kezdõdik, hogy az elsõ stun bement. Ha azt misselted, akkor IJ, de az nem azt jelenti, hogy nem tudtad stunlockban tartani <#hamm>#hamm>
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
amúgy gz 😊
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bazz mi csak ejfel utan tudnk boss-t olni
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
A halál csupán a kezdet...
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
A kerdesem az, hogy alapvetoen a kulonbozo karakterekhez tartozo eltero bill. beallitasok tamogatottak -e a jatekban? Ha ez nem igy van, tudtok-e vmi addon-t ajanlani amivel megoldhatoak a kolunbozo karakterek bill. kiosztasai
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nekem rendszeresen az 5pontos CB+evis-re jönnek a miss-ek, tényleg az normális, hogy miss esetén eltünik a CB?
Goldot vennék rendes pénzért.
Szerver: Arathor
Tökmindegy, hogy horda vagy ally!
kérlek írj privit ha tudsz segíteni!
wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter
ಥ_ಥ
Jelenet :
Ippeg a lvl 32-es papommal kuldizgetek Alterakban amikor is jon Mogorva halalfejes rugo baratunk es elkezd engemet utni. Erdekes jarc kovetkezik es meghal. /lol. Megyek tovabb mire kivarja hogy harcoljak es akkor tamad. fear (igen nem rezistelte O.o ) kivegzem a mobot es majd megint elintezem bar alig marad eletem. /lolo. Megyek tovabb mire harmadjara is nekem jon 😄DD Ekkor mar kezdem unni es meg poti is kellet mert bedurvult 😛 de megint kikap. Mondom most ma gyorsan elintezem a questet mert ez meg idegrohamot kap. Uton hazafele teszek apro kiterot hogy leszegyek egy viragot es latom hogy ket alis fut a csatater fele. Jo meszirol ra vizsonlok egy criterre es latom hogy Mogorva feleled es elkezdenek engem harman keresni 😄DDD Szerencsemre a kozelben jart az egyik 50+ kollegam akit megkertem jojjon ma' picit mert mutatok valamit. Belaltam az egyik fa ala es /wave Mogorvara mire nekem rontott a haverjaival de ekkor hafturol elougrott a haver es mindaharmat legyestuk 😄DD
Indulok megint haza fele es latom geci hogy vagy 5 alis fut arrafele 😄DDDD
Na mondom LOOOL es elrohanok. Futnak utanam a kliensek es geci a falu kozepeig birtak es mar madjnem elkaptak de sikerult felulni a madarra 😄DD
Azota is szodjak a fejemet de uzenem nekik ha esetleg itt vannak hogy
LOL
😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy most kezdek el e-mailezni a Blizznek, hogy milyen dolog az, hogy engem nem hoz ki a trinket stunból <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."