World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
nem, crit esélyét csökkenti le..

keep walking... www.artum-inferniti.net

bentmaradt a caps....bocs<#buck>
HONNAN TUDOM HOGY MIKOR TUDOM HASZNÁLNI A FEGYVEREMET......AZT MONDJA HOGY NINCS ELÉG KÉPESSÉGEM HOZZÁ. DE AZT SE TOM MENNYI KELL. AZT HOL LEHET MEGNÉZNI?<#dumcsi>
és mi van a def skillel? az növeli az enemy miss-t is.
majd 40. szinttõl 😊

Est Sularus Oth Mithas

[HUN]Crassus
lehet😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
Ez nem igaz. A következõ miatt:
Egy ütésnek esélyei a következõkbõl tevõdnek össze: crit, miss, hit. Ebben a sorrendben alulról tölti fel, tehát a "hit", a sima találat egészíti ki 100%-ra. Ha tehát a crit 80%, akkor a miss már csak 20% lehet. Nem tudom, hogy van-e minimum értéke bármelyiknek (csak annyit ír a Blizz, hogy defense skillel nem lehet 1% alá vinni a crit esélyt). Szóval van összefüggés crit és miss között, persze csak ha nagyon sok a kritikusod valamire (de azért rugónál ez elõfordul).
Ehhez jön, hogy stunban nincs perry meg dodge. A stunlock pedig onnan kezdõdik, hogy az elsõ stun bement. Ha azt misselted, akkor IJ, de az nem azt jelenti, hogy nem tudtad stunlockban tartani <#hamm>

&#3237;_&#3237;

EZ A JÁTÉK NAGYON ÁLLAT!!! Nem gondoltam hogy ennyire jó pedig csak egy órát játszottam vele. Nekem nagyon tetszik. Lehete benne valamilyen hátasállatot venni, hogy gyorsabban haladjak?
Ja latom mar sound leirta hogy meg 1% sincs aza minimum hanem 0, tehat nem misselhetsz 5% chance on hit folott specko utest.

A 24% csak az autohitre vonatkozik dual wieldnel a specko uteseket mainhendre ugyanugy 5%-nak szamolja, es igen gougre aza teljesen minimum 1% vagy meg kevesebb a stunban van, nem lehet parry vagy dodge, ha megis van akkor nem volt teljes a stunlock mert kijott 1 pillanatra es maris szamolta neki a parry/dodge chancet. Blindre kicsit tobb az esely mer asszem azt lehet resistelni is miss mellet de ez sem veszes, dodge/parry nemtom de ha lehet akkor ismet nem telejs a stunlock mert nincs stunban amikor ellovod.

The Garrett
jah mi is erre gondoltunk 😄DD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
egy kis eyecandy, szeerintem a legszebb boss room amit blizz valaha csinált 😊)( es a zene is durva 😄)

Thalrog
addigra kifárad a boss, menne aludni és inkább leöleti magát 😄

amúgy gz 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

The Garrett
+t

The Garrett
játszottál WC3 al? 😊 akkor tudnod kéne a válasz!

Sephi
Hat mi egyenlore Anub-nal szivunk erosen... azok a rohadt scarabok akkor is megjelennek ha a raidbol nem halt meg senki az elso ket add halal utan?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
maexxna down 😊

bazz mi csak ejfel utan tudnk boss-t olni

PiszkosFred
Ez igy tul egyszeru... ;(

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
6 +hit után, nem misselsz special attackal.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Fenrir
Mikor jön a Darkmoon Faire megint? Kész a Warlords paklim és csak le kéne adnom a Heroism kártyáért.

A halál csupán a kezdet...

Azt úgy mondják chance to hit, chance on hit a proc-nál van 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

zeki
Oksa még egyszer köszi!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

ha a trial accountodat akarod folytatni, akkor semmit nem kell megadni egy cdkulcson kivul. Ha ujat csinalsz akkor kell bankkartya vagy gc.

zeki
és nem kell megadni egy bankszámlaszámot sem?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

zeki
THX

Csak a jatekot, azzal jatszhatsz 1 honapig.

X character specific key bindings

zeki
Sziasztok volna egy olyan kérdésem,ha le jár a 10 napos próbaverzio akkor mindenféle képpen meg kell vásárolnom az alapjátékot+egy gamecardot is,hogy ujra tudjak játszani? <#integet2>

MrStokes
Azt vettem eszre, hogy ha atallitom az action bar nehany gombjanak a shortcut-jat, akkor ez a valtoztatas nem marad meg karakter szinten, az osszes karakternel atallitja. Ez nem mondhato tul kedvezonek, ha tobb karaktert felvaltva jatszik vki.

A kerdesem az, hogy alapvetoen a kulonbozo karakterekhez tartozo eltero bill. beallitasok tamogatottak -e a jatekban? Ha ez nem igy van, tudtok-e vmi addon-t ajanlani amivel megoldhatoak a kolunbozo karakterek bill. kiosztasai

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

normalis, ahogy pom is eltunik ha resistelik a spellt, regi combustion is eltunt ha resistelted (vagy misselted -> white resist) vagy ahogy nature swiftness is eltunik a drunak illetve shamannak ha offenziv spellre hasznalna de resistelodik. szal ez nem egyedi eset 😊

capaszabi
Ne kezdjük a crassuskodást kthxbai

lol, szerintem bármelyik guildbank ad neked rogyásig 😊

Botond
Na én pont ezért nem talenteztem ki a CBt,franc sem idegeskedik miatta. ^.^
Botond
Ambushra 80% ráadásul.
Én sem értem az összefüggést a crit és a miss között<#fejvakaras>

Nekem rendszeresen az 5pontos CB+evis-re jönnek a miss-ek, tényleg az normális, hogy miss esetén eltünik a CB?

Lynx_TWL
bárcsak így lenne.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hello!
Goldot vennék rendes pénzért.

Szerver: Arathor
Tökmindegy, hogy horda vagy ally!

kérlek írj privit ha tudsz segíteni!

wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter

Botond
Ez az összes crit esély azokra. :-) Ritkán misselek,de mindig a fájó pillanatokban,tudod mörfi törvénye. Crit esélynek meg semmi köze a misshez tudtommal amúgy.
picket
Ha ez mind pluszban rájön a kritikus-esélyedre, meg még van egy kevés chance to hited, akkor hogyan fogsz misselni? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Figyelem ez egyeseknek lehet faraszto , nem nagy szam de edes 😄

Jelenet :

Ippeg a lvl 32-es papommal kuldizgetek Alterakban amikor is jon Mogorva halalfejes rugo baratunk es elkezd engemet utni. Erdekes jarc kovetkezik es meghal. /lol. Megyek tovabb mire kivarja hogy harcoljak es akkor tamad. fear (igen nem rezistelte O.o ) kivegzem a mobot es majd megint elintezem bar alig marad eletem. /lolo. Megyek tovabb mire harmadjara is nekem jon 😄DD Ekkor mar kezdem unni es meg poti is kellet mert bedurvult 😛 de megint kikap. Mondom most ma gyorsan elintezem a questet mert ez meg idegrohamot kap. Uton hazafele teszek apro kiterot hogy leszegyek egy viragot es latom hogy ket alis fut a csatater fele. Jo meszirol ra vizsonlok egy criterre es latom hogy Mogorva feleled es elkezdenek engem harman keresni 😄DDD Szerencsemre a kozelben jart az egyik 50+ kollegam akit megkertem jojjon ma' picit mert mutatok valamit. Belaltam az egyik fa ala es /wave Mogorvara mire nekem rontott a haverjaival de ekkor hafturol elougrott a haver es mindaharmat legyestuk 😄DD

Indulok megint haza fele es latom geci hogy vagy 5 alis fut arrafele 😄DDDD
Na mondom LOOOL es elrohanok. Futnak utanam a kliensek es geci a falu kozepeig birtak es mar madjnem elkaptak de sikerult felulni a madarra 😄DD

Azota is szodjak a fejemet de uzenem nekik ha esetleg itt vannak hogy

LOL

😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
milyen 50%?:-D ambushra 75% backstabre 65% buff nélkül :-P
picket
A +50% kritekrõl miért felejtesz el mesélni?
Amúgy most kezdek el e-mailezni a Blizznek, hogy milyen dolog az, hogy engem nem hoz ki a trinket stunból <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Gouge,blind estén? :-) Meg 25 vagy 24%ból -10%nál még kicsit mintha több esély lenne missre.
Mikor stunban van az enemy nincs parry/dodge tokmind1 hogy warlock vagy nem. Miss lehet csak de azis nagyon kis %ban , mert egy magara vmit is ado rugonak siman megvan az 5 chance on hit, raadasul ott a talent is ami szinten ad 5%-ot cheapshot hitre. Gyakorlatilag lehetetlen misselni , igy 1 : 10000000 hez az eselye kb hogy nem a rugon mulik a stunlock kimenetele.

BEAST
nemtom , lehet 😄 nagyszülõk túl "öregek" ... anyám túl "elfoglalt" ... öcsém csak egy nagy szemétláda =D apámhoz németországba nem mentem ki , elég volt hogy felhívott =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Az ünnepelt megy házhoz? Nem vagy te kicsit lootéhes?:-DDDD
BEAST
jah ma különösen nem ment 😄 leginkább azért mert lusta vagyok xD ... de most körbeutaztam a fél országot hogy minden egyes rokonom felköszönthessen ... csak az én családom ilyen? 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
sok boldogot! MSnen akartam,azt hittem a nagy ünnepre feljössz,de nem!:-P
BEAST
már késõ , örihari 😄😄😄😄