World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Az,hogy vki kétszámjegyû prím számos IQval rendelkezik és az,hogy nem 0,1sec a reakcióideje csak 0,5-1sec az két teljesen különbözõ dolog ám.
Botond
Lethality és imp evis jogos,az hiányzik,de egyszerûen más fontosabbnak tûnt.
rodzillaking
Na gyorsan el Gc-ert. útközben leverek pár emberkét hátha dobnak pár goldot.

Amúgy pofás kis talent, de hiányolnám magam részérõl a Imp. Evi,Ruthle ,relent +lethality.

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

"másfél év játék után még mindig nem tudod azonnan felfedezni, hogy mi is történik veled és nem tudod egybõl lereagálni?"

ez teljesen igaz.
most a jaedenar-on szórakozok egy perpillanat lvl 26-os ud papnõvel, hát amilyen arcok ott alli oldalon vannak, hihetetlen, jobb szót nem tudok rá 😄
(állítólag sokan rerolloltak ide pve és rp serverekrõl - mondjuk meg is látszik, raid progress is elég gyér, pedig olyan idõs a server, mint a vekni'lash - jaedenar-on még ragna-t is csak 2 guild (1-1 mindkét oldalon) verte le, vek'nilash-on meg szép lassan már az altok is fullepicben rohangálnak)

csak 1 szitu a sok közül: tegnap is mobozás közben megpróbált hátbaverni egy 24-es druida. persze kiszúrtam. kapott fear-t, meg dot-ot, mobot közben lewandoztam, erre visszajön a csávó, human alakban, elkezd starfire-t cast-olni (3,5 sec cast time-mal)...na itt már vakartam a fejem, hogy ez itt most mit is akar? közben rágták a dotok persze.
felraktam a shield-et, ami persze absorb-olta a starfire-ét, druidán látom, full tanácstalan, lép kettõt elõre, egyet hátra, erre megint starfire-t castol.
én meg közben leszívtam a manáját nullára, de mákja volt, mert idõben észrevette, hogy gáz van, s elfutott. én utána (persze swiftness poti bankba volt, miért is ne, s pont range határon kívûl volt), kergettük egy darabig egymást, aztán meguntam és visszamentem befejezeni, amiért odamentem.
nem próbálkozott be újra.

szóval ebbõl is látszik, amit Ant is mondott, aki úgymond ért a játékhoz, az le tudja kezelni az ilyen szitukat jó eséllyel, s nem full tanácstalanság van, mikor valami nem úgy jön össze neki, mint ahogy eltervezte.

Botond
na nekem ez van 5/24/22

Nem azért,mert ez a pwn,hanem mert az én játékstílusomhoz ez illeszkedik legjobban.
rodzillaking
utólag olvasom h. prepa is ki van rakva szv. nem AD rugó vagy úgy meg messze más. azt a buildot még nem próbáltam, bár nem is fogom mert nagyon apad a kassza a 3naponkénti buildváltásoktól.

amúgy tegnap chromi down!<#worship>

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

Botond
Kinek mi jön be. Sztem az az 5% crit+némítás kickre és egyén finom falatok nagyon hasznosak. +30% crit backstabre,5% chance to hit ilyesmik.
Davidus
nem csak +5 critet kapsz ám

V9ykn8_TZL0

TVelvet
pff 😊
rodzillaking
Sajna tõrös combat rugo nem az igazi.
sztem
+5 critért nem éri meg.

ice barrier ved kick ellene is?
vagy azellen nem ved?😛

May the force serve you well!

Botond
Be volt linkelve a talentbuildem korábban. Elsõ ágon 5% crit. Második ágon 5% tõr crit+némítás. 3. ágon meg prepáig. És nem tõrös,hanem vegyes. PvEzni sokkal jobb kard,szal offhandben viskag van,néha cserélgetem. Persze rakhatnám a zsákba is,és lehetne 3-4 fegyót cserélgetni az addonnal,de próbáltam az kézzel nem megy. Olyat meg nem csinálok addonnal amit kézzel nem tudok. Main-offhand fegyó cserélgetést kézzel toltam egy félévig. :-D Szal gutgore-viskag csere bere.
TVelvet
lál! törös combatos rugo ^^gg
Ezek az elméleti harcok annyira szarok. Rengetek egyéb dolog befolyásolja az igazi PvP helyzeteket. Semmi értelme ennek. Mágusom is van meg rogue is. Volt hogy frostmagusként nembírtam szinte megsebezni sem a rugeszt , mert szépen kiblinkeltem ahogy kell de ekkor egy másik rogue már ütött is le. /váratlan esemény 1./ Ezen kívül mászkálnak a terepen mobok is ... szép recepteket irogattok de szart sem ér az egész , mert nem egy tiszta aránában vagy mikor pvp van 😊 / szerencsére/

"vessetek a mókusok közé" :)

Botond
Persze. Elsõ ágon 5% crit ki van telentezve. Combaton meg tõr 5%crit +cuccz.
TVelvet
jo😄 de hogyvan 35% alap krited? combat?
Botond
Iceblock,akkor megvárom míg kijövök combatból stealth jobbra el,és várok 2-3 percet amíg beleéli magát,hogy leléptem és akkor rúgom fel. Rogueban pvpben ez a szép,hogy van idõm kivárni amíg sebezhetõ. Én döntöm el mikor harcolunk,és persze akkor amikor én nyerek.
TVelvet
+35krit 😊 ugyértve hogy 65% os BS krit chance
Botond
65% crit az 30talent+35 alap. Ambushnál 35 alap+45 talent.
rodzillaking
Blizz bácsi meghozta a kedvem, GC beszerzésére. Végre nem nerfelnek valamit(rugo retalent).
Amúgy meg 1 magenak -5000% van kinyirni 1 rugót, ha az nagyjábol is tudja mire jó. +engineer rugónak külön élvezet a mage<#hamm>.

<#beka3>

TVelvet
wildor várlak IF elött ^^
TVelvet
te botond meséld már el nekem hogyvan 36% krited BSre?😄 alap 35% krited van törrel és comabtra raktál?😄

Visszatérve a szájkaratéhoz, minek blind ha ott a gouge? ha mákod van elkapod miután blinket gougval, odacammogsz kidney és szarrávered.
"Ambush,blink,blind"

ez igy stimmel, ezt elismerem 😊
csakhogy innentõl ice block, ha vanish-elsz, akkor rank1 IAE, majd frost nova, ha prepa-t nyomsz, én cold snap-elek, majd újabb rank 1 IAE és frost nova, s arról még nem beszéltünk, hogy patch óta, eddig akármennyi rugó vágott hátba, kivétel nélkül mind belefagyott a frostbite-ba (lehet én voltam mázlista?).
s nem beszéltem még a rank 1-es blizzard-ról (ami szintén frankó stealth-elt egységek felderítésére, pláne, ha látod hol vanish-elt), a mana shield-rõl, ice barrier-rõl, 3/3 permafrost-ról (ami kb. 40%-ra lassít le) nem is beszélve, stb.

mondom, rugó 2 esetben tudott eddig mage-gel megverni.
1. full arcane mage-ként (ice block nuku)
2. ha cooldown-on volt az ice block és a cold snap is (AV-ben ez elég gyakori 😄)

az meg alap, hogy pl. BG-ben úgy ülök le inni - fõleg AV-ben -, hogy ice barrier rajtam van. nem is támadott be igy soha 1 rugó sem, csak akkor, mikor véletlenül elfelejtettem felrakni ^^ - elõfordúl néha, hogy elfeledkezem róla 😊

Mr_no_NaMe
Nem neked csak...á mind1 addig nézek vmit a thottboton <#smile>
Dacid
Dacid
próbáltam normálisan válaszolni a kérdésedre... de így.... lol... .... .... néháyn helyen leírják...

Dacid
Én már láttam olyat h 9:30kor ment már vmelyik szerver... 😊 (persze akkor is azjolon 11-ig nem volt élet)

Mr_no_NaMe
És akkor én nekem ezt honnan kéne tudnom?...az lol...
Botond
Az hagyján,hogy nem nagyon,de kicsit se.
Dacid
Szerdánként 3-11 között nem nagyon vannak szerverek, karbantartás miatt.

Mr_no_NaMe
Mivanmá
MarkBlade
LOL
Mr_no_NaMe
Nektek sincs most wow? Bejelentkezek és suggest realm
picket
Felejtsd el, 55% DR-je van, meg +defes cuccai, és 5k HP-je. Minden clothos így indul a harcba, leáldozott a rugóknak. (#79221)

Amúgy a thottbot válasza a defense-t adó cloth-os cuccokra. Meglepõ mennyiség. Tudom, bugos, több ezer közül egyet sem jelenít meg, és nem nézi a set bónuszokat sem, ezért nincs benne az a +3 def gyönyör, amirõl már lentebb megállapítottuk, hogy nagyon imba.

&#3237;_&#3237;

Botond
Médzsel egy féle módon lehet megölni rogueot,ha elkapja unstealthed amikor cooldownon van minden. De ennyire erõvel manamentes médzset szintén nem nagy kihívás leverni warriorral. :-D Kõ,papír,olló. Rogue az olló,és hát sajnos a médzs a papír,a warrior meg a kõ. :-)
Botond
És ez még csak az ambush sebzése,a fegyverek fehér sebzése poison ilyesmi az még erre jön rá.
picket
és akkor mi lesz a whine-al, hogy nem lehet stunlockolni? blinkelt egyet? jaaajj, de imba <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Ambush,blink,blind,vanish,prepa,ambush,blink,blind,vanish,ambush. 4-5k sebzés a máguson. Mennyi HPd van? 6k-7k? Na haggyá a hülyeséggel. :-D
Botond
Szóval nem így van vele mindenki. Az esetek 90%ban beleállnak a backstabbe is az ambush után. Azért mert itt 1 másodperc különbségrõl beszélünk, ha a frostbolton remegett a keze,hogy telibe gyúrja az akármit ott a tömegben 1 másodperc minimum mire átnyúl a blinkre,olyankorra meg már halott. Roguenak van 5 maximum 10 másodperce megölni vkit utána odaér a tömeg,vagy reagál érdemben az ellenfél és akkor már vagy lesz vmi vagy nem, és mivel ennyit tud a rogue a képességei is ilyenek. És miután meggyalázott vkit a rogue van 5 perce dobni egy pisit vagy elszívni egy cigit,inni egy kávét,vagy enni egy kis csokit,és nézheti stealthben egy nyugodt sarokban ahogy pörögnek le a cooldownok,esetleg odamehet megveretni magát,és ilyenkor születnek a legendák,hogy óje rogue a legkönnyebben ölhatõ class médzsel. Igaz stealth nélkül rohan és nyomogatja a sinistert a tömegben a médzs meg oldalról küld neki 2 frostboltot,de milyen szépen behasalt már. :-D
Davidus
bazz szerda van:C

V9ykn8_TZL0

picket
Most erre mit mondjak? Talán mások sem feltétlenül tudják megverni 1v1-ben simán white damage-bõl. Te nem így gondolod?

Az meg, hogy miért annyi a CD rugóknál, annak lehet, hogy van valami oka, de azért ne itt whine, hanem a Blizz fórumra írd be a #9934969348693 hozzászólást a témában.

&#3237;_&#3237;

engem rugó a mage-emmel csak akkor vert meg, mikor 31 pontos arcane mage volt (gyak. jó dmg out, de nulla védelem).
frostmage-ként simán be lehet alázni a rugót...fõleg patch óta...nameg ha nincs semmi cooldown-on.
ami tény, hogy frostmage-nek szvsz a rugó az egyik legkönyebb ellenfél.

Botond
Bekúszok melóba és reagálok. Brb. ^.^
antgecc
Botond minden bántó szándék nélkül kérdezem: te másfél év játék után még mindig nem tudod azonnan felfedezni, hogy mi is történik veled és nem tudod egybõl lereagálni? Nem tudom neked milyen reflexeid vannak, de nekem aztán oly mind1, hogy pvp vagy duel. Ha nem remeg a kezem a blinken, vagy akármin, akkor is simán tolom amit kell. Ezt teszi a másfél év wowozás és ez sztem tök természetes, szal nem arcolásból írtam. És ezzel sztem mindenki így van, aki kezdetektõl játszik.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sephi
Engem egyszer vert meg rugo duelben akkoris mert lagoltam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Pár kommenttel lejebb vázoltam,hogy ambushra 80% crit esélyem van, backstabre 65%. Na most duel és pvp között az a különbség,hogy nem remeg az ujjad a blink gombon,hogy mikor kapod az ambusht. Pvpben van egy reakcióidõ,ott nem csak a roguera figyelsz,hanem a szemben tornyusoló warriorokra és egyéb mindenre könnyen elõfordulhat,hogy szépen beleállsz a backstabbe is az ambush után. Na most clothosra crites ambush alaphangon 1400,de inkább 1600-1800 erre ráfejelek egy 1000-1100as crit backstabet és csocsi. Duelben meg elblinkeltél ambsh után. Mondjuk blink után blind vanish megint ambush és szevasz, szal nem értem mágussal hogy lehet leverni rogueot 1vs1,de duelben elõfordulhat pvpben meglepne erõsen. Bár akkor mégsem a rogueok fegyvere a meglepetés,szal mégsem lepne meg. <#idiota>

Aki médzsre cheapshottal kezd az meg reroll paladin,és ha piros nevû playert lát akkor bubi+hs,mert nem való neki a pvp. Esetleg reroll pve.
antgecc
Így van. Ezért kezd a többség gouge-al, vagy ambushal. A helyzeten nemsokat változtat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Davidus
mage ellen csak az ultranoobok kezdenek cheapshottal😛

V9ykn8_TZL0

antgecc
Már nem azért, de az a meglepetés nem akkora nagy elõny. Én a magemet 52-rõl toltam fel 60-ra, soha nme pvpztem/dueleztem vele, csak 60-on kezdtem el nemrég. Roguekat mégis 80%-ban hülyére verem a 2660 hpmmal. Ez a meglepetés meg egy olyan dolog: számítok rá, vagy sem, teljesen mind1. Mindenképpen a rugó kezdeményez a stealth miatt. Ha számítok rá, akkor is tudom mit kell csinálni, ha nem, akkoris. Még ha egy béna kis pöcs vagyok, akkor is kitalálom, hogy mit is kezdjek vele, míg cheapshot stunban vagyok.

Botond
Rogueal nem duellezni kell,hanem pvpzni. Rogue legfõbb elõnye a meglepetés,duelben meg számítanak rád,szóval kb olyan,mintha puska és pet nélküli hunterrel játszanál. Jó,jó,de nem az igazi.