World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy pofás kis talent, de hiányolnám magam részérõl a Imp. Evi,Ruthle ,relent +lethality.
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest
ez teljesen igaz.
most a jaedenar-on szórakozok egy perpillanat lvl 26-os ud papnõvel, hát amilyen arcok ott alli oldalon vannak, hihetetlen, jobb szót nem tudok rá 😄
(állítólag sokan rerolloltak ide pve és rp serverekrõl - mondjuk meg is látszik, raid progress is elég gyér, pedig olyan idõs a server, mint a vekni'lash - jaedenar-on még ragna-t is csak 2 guild (1-1 mindkét oldalon) verte le, vek'nilash-on meg szép lassan már az altok is fullepicben rohangálnak)
csak 1 szitu a sok közül: tegnap is mobozás közben megpróbált hátbaverni egy 24-es druida. persze kiszúrtam. kapott fear-t, meg dot-ot, mobot közben lewandoztam, erre visszajön a csávó, human alakban, elkezd starfire-t cast-olni (3,5 sec cast time-mal)...na itt már vakartam a fejem, hogy ez itt most mit is akar? közben rágták a dotok persze.
felraktam a shield-et, ami persze absorb-olta a starfire-ét, druidán látom, full tanácstalan, lép kettõt elõre, egyet hátra, erre megint starfire-t castol.
én meg közben leszívtam a manáját nullára, de mákja volt, mert idõben észrevette, hogy gáz van, s elfutott. én utána (persze swiftness poti bankba volt, miért is ne, s pont range határon kívûl volt), kergettük egy darabig egymást, aztán meguntam és visszamentem befejezeni, amiért odamentem.
nem próbálkozott be újra.
szóval ebbõl is látszik, amit Ant is mondott, aki úgymond ért a játékhoz, az le tudja kezelni az ilyen szitukat jó eséllyel, s nem full tanácstalanság van, mikor valami nem úgy jön össze neki, mint ahogy eltervezte.
Nem azért,mert ez a pwn,hanem mert az én játékstílusomhoz ez illeszkedik legjobban.
amúgy tegnap chromi down!<#worship>#worship>
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest
sztem
+5 critért nem éri meg.
vagy azellen nem ved?😛
May the force serve you well!
"vessetek a mókusok közé" :)
Amúgy meg 1 magenak -5000% van kinyirni 1 rugót, ha az nagyjábol is tudja mire jó. +engineer rugónak külön élvezet a mage<#hamm>#hamm>.
<#beka3>#beka3>
Visszatérve a szájkaratéhoz, minek blind ha ott a gouge? ha mákod van elkapod miután blinket gougval, odacammogsz kidney és szarrávered.
ez igy stimmel, ezt elismerem 😊
csakhogy innentõl ice block, ha vanish-elsz, akkor rank1 IAE, majd frost nova, ha prepa-t nyomsz, én cold snap-elek, majd újabb rank 1 IAE és frost nova, s arról még nem beszéltünk, hogy patch óta, eddig akármennyi rugó vágott hátba, kivétel nélkül mind belefagyott a frostbite-ba (lehet én voltam mázlista?).
s nem beszéltem még a rank 1-es blizzard-ról (ami szintén frankó stealth-elt egységek felderítésére, pláne, ha látod hol vanish-elt), a mana shield-rõl, ice barrier-rõl, 3/3 permafrost-ról (ami kb. 40%-ra lassít le) nem is beszélve, stb.
mondom, rugó 2 esetben tudott eddig mage-gel megverni.
1. full arcane mage-ként (ice block nuku)
2. ha cooldown-on volt az ice block és a cold snap is (AV-ben ez elég gyakori 😄)
az meg alap, hogy pl. BG-ben úgy ülök le inni - fõleg AV-ben -, hogy ice barrier rajtam van. nem is támadott be igy soha 1 rugó sem, csak akkor, mikor véletlenül elfelejtettem felrakni ^^ - elõfordúl néha, hogy elfeledkezem róla 😊
Amúgy a thottbot válasza a defense-t adó cloth-os cuccokra. Meglepõ mennyiség. Tudom, bugos, több ezer közül egyet sem jelenít meg, és nem nézi a set bónuszokat sem, ezért nincs benne az a +3 def gyönyör, amirõl már lentebb megállapítottuk, hogy nagyon imba.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Az meg, hogy miért annyi a CD rugóknál, annak lehet, hogy van valami oka, de azért ne itt whine, hanem a Blizz fórumra írd be a #9934969348693 hozzászólást a témában.
ಥ_ಥ
frostmage-ként simán be lehet alázni a rugót...fõleg patch óta...nameg ha nincs semmi cooldown-on.
ami tény, hogy frostmage-nek szvsz a rugó az egyik legkönyebb ellenfél.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki médzsre cheapshottal kezd az meg reroll paladin,és ha piros nevû playert lát akkor bubi+hs,mert nem való neki a pvp. Esetleg reroll pve.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.