World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Megvammá, 35.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mighty
A halál 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Friczy
Kérdésem lenne: alkímiát Feathermoonban 225 fölé tanítanak lvl min nélkül? Ha lvl min akkor az 35? 40?
Csak biztosat írjatok pls

keep walking... www.artum-inferniti.net

MrStokes
Sracok, postoljatok ki a duel idopontjat ide ni, ha mar igy felcsigaztatok az erdeklodesunket! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
Az nem 15%? Akkor még mindig 33% marad, ami egy jobbfajta bõr cucc DR-je.

ಥ_ಥ

-shadowform

picket
Amúgy szeretettel várom a magyarázatot az 55% DR-re, vagyis a 6500 armorodra (mondjuk ebbõl 1400 az inner fire, szóval 5100 armor, az még mindig 48% DR) <#zavart2>

&#3237;_&#3237;

picket
Így már 1%-al kevesebb a kritikus esélye ellened! IMBAH! Rugótól biztosan ez fog megvédeni <#worship>
A +def egyértelmûen pvp cucc! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Minek tesznek fel az emberek olyan kérdést,amire igazándiból nem szeretnének választ?<#idiota>
Mr_no_NaMe
Bazz 😄DD
Ómájgáád 😄DD
Ha elolvasod Botond magre írta én meg papot írtam. Tudom érdekes de azon kívûl hogy mind2 clothos van a 2 között különbség. Ki mondta neked hogy cloth cuccban van defes?
Warden staff,heavy dark iron ring, és a BoN exaltedes signet ringen is van def csak példaként. Van több cuccon is de duelbe ezeket simán fel lehet venni. Dark iron ring meg mindig rajtam van ha pvpzek.
Meg ugye ha pvpzel és nem duelezel wsg,ABben szépen harc elött megnézek kik vannak a túloldalon és tudsz öltözni aszerint is. Tudom sokan nem nézik pedig sokat lehet belõle következtetni. AVben meg a tömeg megvéd a rugoktól.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

hja majd mindjárt. hülye vagyok én? 😄

Mr_no_NaMe
Köszke!!!
és tudja, és tudja 😊
Botond
Jó!
TVelvet
De ha enyire nemérted, felveszem neked videóra.
TVelvet
40 yard? kibeszélt itt 40 yardról? stealthelek te ott elvagy mint a befõt iszol vagy mittomén, sprint be ambush, ugrik gouge.
Botond
Egy pillanatra megdöbbentem,hogy munkára adtad a fejed,de megnyugodtam,amint láttam, hogy szerencsére nem.
na rájöttem hogy lehet a karbantartási idõt jól kihasználni...
egyszerüen csak 11-ig kell aludni <#idiota>

Lazarus
Az örök klasszikus <#pias>
antgecc
Gugli a barátja, de ha nem tudja a nevét?? Akkor jön ide... és jött is, ne bántsd 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Bocs a smile lemaradt, nem oltás volt, hogy nem tudja a nevét. <#szomoru1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
gugli a barátod...
amúgy meg nesze<#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Leeeeroooooy!!!

Mr_no_NaMe
Belinkelnétek azt a videot amikor egy instánál asszem áltak nagyonsokan és ventrin a srác kb 10 percig csak a taktikot mondta és egyszercsak felüvölt egy gyerek berontott a bosshoz és elbaszta az egész tervet? 😄
Davidus
köpõcsõvel

V9ykn8_TZL0

megszûnik

Count Adyn
ménincs szerver??!?!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
elmondanád hogy gouge-olsz 40 yardra hátulról?

Botond
Amúgy meg a legfontosabbat hagyja csak ki mindenki a számításból. Ez egy mmo,szal outdoor pvpzni,de még BGben sem nagyon szoktam egyedül mászkálni. 2 rogue meg ledarál bármit 2sec alatt aztán kalap,kabát,már ott sem vagyunk.
Davidus
tömegben és a backstab spamet erõltetem😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
ez majd 60 után lesz. vagy nem mert addigra már 1.12 lesz😛 ahogy lesz server megyek kardot venni😄

V9ykn8_TZL0

capaszabi
1. jön a piros játékos
2. megnézed milyen class
3. ha warrior akkor nem erölteted
4. megnézed milyen cucc
5. ha full epic nem erölteted
6. megvárod nekimenjen egy mobnak, ha alig sebzödik nem erölteted
7. ha 30-50%ra kerül az élete megölöd anélkül hogy bajod esne.

kb ennyi a rugó taktik, ha nem jó a geared.

Botond
Hát pveben problémás folyton kerülgetni a mobokat,szal én bizony kard elõ és sinister,meg ha vmi tömegjelent van akkor sem szórakozok elõ a kardot és sinister meg evis akit ahol érek.
Davidus
bízd az öregre

V9ykn8_TZL0

Davidus
ha dagger akkor dagger😛 2 damage skill(BS+ambush) van engedílyezve a többi kuka😛
reggel a boltban sorbanállás közben jöttem rá hogy mégis a rugóval akarok menni😊

V9ykn8_TZL0

rodzillaking
amit akarsz abba sztem tök fölsleges a dodge, helyette imp. GG+sinister kell ha már seal fate vagy.

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

rodzillaking
sztem ez a legrosszabb talent ami létezik. se sinister,se evi ,se semmi extra:BF,CB,prepa

ezt sztem felejtsd el. mert még farmolni se jó. <#duma>

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

3TOMI3
nekem ez van most de ilyetakarok ha lesz egy jó tõröm

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Botond
Parry vagy dodge helyett én sinisterre tenném azt a 2pontot. :-D Amúgy meg milyen rogue? Médzset tolod,nem? :-P
megvan a celine dion forrása!! biztos vmi reklámból csúszik ide néha.
implant center!

rodzillaking
Iceblock az a legjobb ami rugóval történhet, mert a rendes mage megvárja míg mögémész Bselni...<#mf1>

Davidus
én egy ilyet tervezek. mondjukm mire 60 leszek már kint lesz az 1.12😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Ha csak azt szedi le akkor prepa és megint blind. 2 ambush+a hozzá kapcsolódó sebzések levisziknek minden médzst. Még nem volt olyan,hogy nem.
1 igen, de nincs sok értelme kis karakterekkel vacakolni sokáig.
2 ha sokallod akkor reklamálj az államnál az euro árfolyam miatt.

3TOMI3
tõrös sztem igen 😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

rodzillaking
ja kb most 9k.<#gun>
elvileg lehet új ímélrõl.<#nezze>

"Iceblock,akkor megvárom míg kijövök combatból stealth jobbra el"

hát az a mage, aki megvárja iceblock-ban, amig te szépen out of combat leszel, meg is érdemli, hogy felrúgd 😊
ice block blind/gouge leszedésre kell, nem azért, hogy abból nézegesd a rugót 😊

de jó, nincs kedvem vitatkozni, rugók verik a mage-eket, legyen <#worship>

edios
Sziasztok! Két kérdésem lenne hozzátok:

1. Szerintetek ha más mail címrõl reggelek, újra lehet kezdeni a 10 napos trialt?
2. Ti mennyi pénzért játszotok? Én úgy emlékeztem, hogy a játék ára 6750/60nap, most megnéztem cdgalaxisban, és vmi 9ezer volt uaz a kártya!<#conf>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!