World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Hát ha már a warrior csak a spirit utáni regenre tud hagyatkozni az már régen rossz. Gyógyító hiányában harcban poti és trinket nameg a fury képesség regenerálása, harcon kívül kaja meg kötszer (esetleg kannibalizáció mert élõhalott rulez).

Intelligencia sem fontos, kérsz egy mágustól egy int buffot és meg van oldva a gondod 1 órára.

A halál csupán a kezdet...

picket
Én csak azt mondom, hogy van több spiritet meg intet adó köpeny is, csak szegény nem tudta begyüjteni, pedig biztos volt 100szor ZGben ezért <#duhos2>

&#3237;_&#3237;

Botond
Ebbõl látszik,hogy warriorhoz sem értesz. Kell az int,hogy amikor lvl70 lesz addonban gyorsabban tudja nyomni a weaponskillt. A spirit meg egyenesen must have healthregenhez.<#wilting>
picket
Ne bánts egy "haverja" csinálta a képet <#idiota>
Amúgy meg mi bajotok van vele, ha nem talált jobb backet szerencsétlen? A cuccgyûjtés szerencsétõl is függ ám, és szerintem a ti karaktereitek sem tier2-ben lépték meg a 60. szintet <#idiota>
(Amúgy a Blizz kezdhetne valamit a random droppal, mert tele van a hócipõm. Eljön egy lock tetõtõl-talpig zöld cuccban, és két hét múlva izgulhat, hogy ha most kiesik a chest, akkor megvan a 8. setbonus... Nem sajnálom tõle, de én meg nyomom MC-t év eleje óta, és bwl mellett még azon kell gondolkoznom, hogy megéri-e rámenni arra a vállasra meg sisakra ami még hiányzik tier1-bõl... na ez lol, de biztos én vagyok a hibás, mint a lent látható warrior kollega, szóval l2p, noob, stfu, ántsz, abs, esp nekem <#idiota> - ettõl még találhatna egy staminás cloakot, azt jobban értékelnék a healerei <#smile>)

&#3237;_&#3237;

Davidus
jó de milyen topic már ez b+😄

V9ykn8_TZL0

nagyon ügyi vagy 😄

raziel.
mi serverünkön is tankolta Saya, priest létére igaz nemtudomm hány %on belehalt, és sirt hogy kevés healt kapott😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

😊

wow i got a blue answer! (nem nem érinthettek meg <#idiota>)

capaszabi
lehet pont mc elött adta el elementium thread cape-jét és pont crit errort kapott utána igy vissza sem tudta venni (persze erre kicsi az esély).

btw garr elott neked sem rossz az ony cloak! 😄

Akkor ad neki a sta buffot és integetnek egymásnak mert ugye ud pap pvpben nem találkozik shamyval😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

The Garrett
és végre elso splinter -.-

megérdemeltük a 34 fõs anub rekhan killért 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Volt róla szó de nem linkelték én megkerestem:
pap tankolja onyt : Érdekes
Nem értem hogy.
Más: PUG-gal menni onynak, Mc-be, BWL-be normális?
Lazarus
imbah
Davidus
gyorsabban regenerálódik az élete. l2p

V9ykn8_TZL0

Van úgy, hogy az ember unatkozik miközben a taktikát magyarázzák az újaknak, és ilyenkor megnézi, hogy a többiek mit hordanak (fõleg azonos kasztúak)... A képet egy cimborám csinálta...

Davidus
Crazyn
Eladnám WoW accountom:
-Bloodscalp - 60 Tauren hunter (full T2, jo fire/nature/shadow res cuccok, epic mount)
-Bloodscalp - 34 Tauren druid

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

SinClaiR
kicsit sok, mi 0-180 ért adjuk, igaz nem mi vagyunk az egyetlenek a szerverünkön, akik ilyet teszünk.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

próbáld meg késõbb, biztos terhelt a szerver...

hát nem tudom. Vannak olyanok akik tizenötször lemennek UBRS-be hogy drakkiból essen a mellvértjük... vannak olyanok akik egy epic lovas kvesztet ötször próbálnak meg, és rimánkodnak mindenkinek hogy segítsen már... vannak olyanok akik rettenetesen sok idõt bg-znek a rank13 armor szetért...
ezek után azt mondani, hogy itt a full tier2 2-4 hét farm után...

szerintem jók azok az árak amiket megadtak. Ha azt nézed hogy például egy sima készíthetõ cucchoz is mik kellenek: lava core/fiery core/arcane crystal, valamint minden valamirevaló cucchoz kell másik 39 ember, javítási költség, idõ, stb., akkor azok, akiknek erre nincs lehetõségük azért ne kapják meg sokkal olcsóbban mint azok, akik megdolgoztak érte.
Végülis 200g pár run alatt összejön ötfõs instákból... szerintem még így is baromi nagy lehetõség azoknak, akik nem jutnak el BWL-be, mert nincs olyan guildjük...

Botond
Sok az értük. Negyedéért még reális is lenne.
hello!
hogy lehet a 10 napos próbaverziót letölteni?mert én rákattintok, de nem jön be semmi
bazi drága.
nekik ha minden megvan onnan, akkor könnyû játék.
másnak sem olyan elérhetetlen.

simán 150/200/250 elég lenne nekik.

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

The Garrett
az ötlet jó!
mi is a legutobbi bwl en minden bossbol diseltük a cuccokat, nefiböl ment el csak a 2 chest. + 35 en is voltunk végig, tehát befért volna +5 "tursita" 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Martin576
Szerverünkön egy guild, amely most kezdte Naxx-ot, és sokallja a javítási számlát, érdekes felhívást tett közzé: bárkit levisznek BWl-be, ahol ha látsz dropot, ami tetszik, megveheted. T2 parts asszem' 750g, fegyverek 1000g, Nef itemek 1250g.

Mi a véleményetek errõl?

capaszabi
a sok buff vs. purge-re akartam helyezni a hangsulyt..<#rinya>

Sziasztok!

Megunt 60-as allys rugót keresek megvételre a Bloodscalpon. Aki tud ilyet, kérem küldjön mailt: [email protected]

köszönöm

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

MrStokes
...akkor valszeg semmit nem fog erni a sok armorja, mert 1.11 utan minden shaman uberimba wtfpawn-olo elementalista. <#vomit>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Fidel pap karija, ha meg nem olvastad volna az alairasat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

capaszabi
mellesleg ha az armoristen pap a sok buffal beleszalad egy shammyba....

MrStokes
Vegul is DnD-ben a cleric-ek sem cloth-ot hordanak, hanem plate-et meg mail-t ha jol emlekszem, szoval nem kell ezen annyira meglepodni 😊

capaszabi
btw. ki a faxom az a trutyi? ^^

MrStokes
Hat ez a pap + bonusz armor PvP-re dolog is csak a blizz szegenysegi bizonyitvanya...

picket
3 def egy hangyatüsszentés (-0,12% kritikus, és +0,12% dodge, perry, block), pont mint a 150 armor (minimális damage reduction). 150 armor akkor sok, ha alig van armorod, mert minél több van, annál kevesebbet dob a DR-en a többi. Ha nagyon számolgatni akarsz.
Persze ez mind csak 60asra értendõ.
(Ha nincs warrid, akkor mit zavar? pvp-re öltözöl )<#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Számít ez,ha onyxia meghal és lootolnak?:-D
antgecc
Ezzel csupán annyi a gond, hogy mi van, ha elfogy a mana? 😊 Márpedig az gyorsan elfogy ha tankolni kell. Megnézném azt a videót. De ha mégis megy a gyereknek a tankolás, akkor milyen lehet ott a dps? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

rodzillaking
1 kérdés: melyik jobb 3def vagy 150armor. ha már témánál vagyunk. nincs warrim tehát nem igazán vágom. mindenhez még megakockaént se érthetek.<#fejvakaras>

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

QuippeR
defense-be meg armorba öltözni egy papnak pvp elõtt meg lehet hogy überimba, de az meg száz százalékig biztos, hogy röhejes. és ez nem annak a kritikája, aki abba öltözik, hanem a Blizzé.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

jah és erre még talent-tel lehet dobni +30%-ot.
tehát talent-tel kb. 1815 armor bonus a már meglévõre.
és akkor még nem ittál +2000 armor bonust adó potit...bár nincs is rá szükség, max. onyxia tankolásához 😊

(még nem láttam ugyan ezt a movie-t, de állítólag van olyan, ahol shadowpriest tankolja ony-t)

amúgy trutyi errõl beszélt:

What do you need: stamina, a moderate amount of +dmg (getting a +dmg trinket in 1.10 will be easy, imo), ShadowForm AND armor. You heard right. Armor. With PvP rewards and a little armor kit here and there, amongst your +sta enchants, you will be aiming at the amazing quantity of 2700+ armor. In 1.9 improved inner fire was a must have, but in 1.10 the bonus is reduced, and since you have in fact +50% armor base from inner fire, the points are not worth the cost anymore. So you have your +armor gear from PvP (AB rewards anyone? or Ironweave set), and have 2600 armor for example. That means about 30% damage reduction with inner fire always on. Have you heard me? Inner fire always on. Train yourselves, do what you want, but INNER FIRE ALWAYS ON. Coupled with shadowForm, you have 45% damage reduction == the same armor as a warrior without shield. With aditional buffs or elixirs or whatever, you can easily reach 50%+ damage reduction.

sticky post link (nem árt végigolvasni, vannak benne érdekes dolgok)

QuippeR
meg kell védenem, ezen a fórumon a többség csak ahhoz ért 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

kötöszködésen kívül

ehh edit

elég sok mindenhez nem ért ,a
Alap inner fire 1395 armor amire lehet talentezni, mondjuk nekem nincs talentezve.

3837 armor ami 41,1 % dmg absorb + 15 % absorb shadow formból. Csak ha értenél a paphoz nem írnál ilyeneket...

Botond
Kickbõl vagy counterspellbõl?:-D
rodzillaking
Mielött lehurrogjátok Trutyi-t, õ már letette a névjegyét PVP szakmában, szóval okos tanul belõle többinek Silence.<#nezze>

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

capaszabi
na az ugroknál van blink...