World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Jól hangzik, de ha mindenki ezt csinálná, akkor Neked kopna fel a virtuális állad, mert senki nem venné meg <insert random crafted item here> cuccodat <#idiota>
És ha olyanra kattantál rá, amire többen is, akkor IJ.

&#3237;_&#3237;

Botond
Én például ezt kezdem unni,hogy belépek és réjd. Ménem megyünk sose scholoba? ABre? Vagy sehova azt foglalja le magát mindenki,altozzon vagy amit akar? Este amikor hazaérek melóból játszunk kicsit. Heti 3x réjd bõven sok lenne.
QuippeR
lehet, de szerintem talán jobb így a játék, hogy nem mindenki ud warlock alkímistával játszik. bár lehet akkor érdekesebb lenne a pvp.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

háháhááááááá leszoktam nem wowozok soha többet, sikerüüüüüüüült!!!!! (bocs muszály volt vkinek eldicsekednem vele😉
Fenrir
Te sem? Te is fiam blútúsz? Ha viszont nem valami baromságot magyaráznál halálosan komolyan lehet, hogy nem is ugrana rá senki 😊

Inkább azt mond meg, hogy milyen tõrt tudnék szerezni a rugómnak ha nincs esélyem 10 fõs instáknál nagyobbra és nem akarok annyit pvpz-ni vele, hogy exalted legyek akármelyik frakcióval 😊

A halál csupán a kezdet...

Mighty
Na igen. Lehet manapság szépen keresni arcane crystal-lyal (naxx atunementhez kell ha nem exalted valaki), mooncloth-tal, cured rugged hide-dal (T3-as itemekhez kell majd dögivel). Transmute-ról nem is beszélve. A növényeket is szépen el lehet adni. Jó áron megy a living essence is a sok új NR-es craftolható cuccok miatt.

Csinálni kell, nem sírni 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

szar szakmát választottál ennyi!

QuippeR
esti raidekre lépek be a játékba, szerinted érdekel mennyi pénzem van?

Botond
42es rogueodon már maxra tudod skillezni alkímiát,és csinálhatsz belõle pénzgyárat,ha nem akarsz farmolni. Azért vmit tenni is kell a pénzért ám. :-) Nem csak úgy jön. Vmelyik utat járni kell,ha nem akarod semelyiket, mert <insert random kifogás here> akkor nem jön pénz,ez a realitás.
PiszkosFred
Feltéve, hogy azon a raiden kiesik e az áhított fegyver. Gondolom a befizetett pénz csak egy útra szól, nem a kívánt cucc kiesésig. Innentõl kezdve pedig kissé lutri, de még midnig kiváló ötlet, olyan guild nélkül, akik nem farmolják ezeket az instákat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
nem akarok, csak gondoltam szembesítem a valósággal, hogy nem mindenki alkímista.

Mighty
Az pvp szakma. Ne akarj meggazdagodni belõle 😛

Botond
Én direkt ilyen célzattal húztam fel a papot,hogy transmuteoljak és azzal szedjem be a rogue repairra valóját,mert utálom a farmolást. :-) a dolog bevált,csak most kéne epic mount a papnak. :-D
QuippeR
gratulálok, most akkor engineerre is mondj ilyen receptet, és ha lehet BS-re, ahol köztudottan szar a gazdaság.

QuippeR
én pl 10-20 percnél tovább nem bírok farmolni, és gondolom aki 2-3 órát tudna farmolni naponta, az már rég MC-s guildben van (más kérdés, hogy itt BWL dropokról van szó, szóval nem hülye ötlet)

ugyan, egy hét alatt kilehet ennyit szedni, fõleg nyári szünetben. nekem mondjuk szabit kéne kivenenm 😄
ez az egy év nevetséges, csak transmute water to air-rel lehet keresni ennyi idõ alatt vagy 1500-at, undeath to water-el még többet, és ez csak egy példa, nulla farmolással.
QuippeR
nem is arról beszélek, hogy szegény játékos majd nem veheti meg, hanem hogy lehet ha feléért adnék, több profitjuk lenne.

hát farmoláshoz nem igazán kell ügyesnek lenni(skill-t nem merek írni 😄), inkább csak türelmesnek.
kockulásnak meg megint nem nevezném, mert naponta farmolni 1-2 órát nem ugyanaz mint este héttõl hajnal egyig raid-elni. én tavaly febr11-én kezdtem, 5-re érek haza, 7-8-tól (volt) raid alvásig és összeszedtem 7k-t plusz csomó consumable, komoly farmolás nélkül. pedig a repair-re elment vagy 2k simán, ami pistikének ugye nem kiadási tétel.
Mighty
Ha nem szed össze 1000g-t, nem kap epicet attól a guildtõl. A guildnek pénz kell. Ez volt a kiindulási alap. Ne ti dönstétek el az árat, azt majd a kereslet megoldja 😊 Szerintem, ha az LFG csatin hirdetne a nevezett guild, kapna pár whispert a részletekrõl érdeklõdve.

Ide a bökõt, hogy pl Wildor éjt nappallá téve farmolta volna a goldot, ha nem kerül be hozzánk és lett volna ilyen lehetõség epic wásárlásra.

Mighty
Miért, 1000g-t megér a Foror's Compendium of Dragon Slaying? Ha igen, akkor 1000-t is ki tudnak fizetni BWL fegyókért.

QuippeR
aki nem elég kocka, annak egy évig tart lvl60 elérésétõl az epic mount 800g-s árának összekaparása (jómagamról van szó éppen), honnan szed akkor 1000g-t?

picket
"egy jó bwl epic simán megér 1000g-t annak, akinek esélye sincs bejutni komoly guildbe, mert nem elég kocka vagy nem játszik elég jól." - honnan lesz 1000g-je?

&#3237;_&#3237;

egy jó bwl epic simán megér 1000g-t annak, akinek esélye sincs bejutni komoly guildbe, mert nem elég kocka vagy nem játszik elég jól.
de pl. egy drake fang talisman-ért simán kiperkáltam volna 1500-at még mikor aktívan toltuk is, annyira ritkán esett.
BS-en is ez van 😊
az ötlet nagyon jó, de az árak horror összegek.
ennyi pénzt baromi nehéz összevakarni, 1000g nem jön csak úgy pikk-pakk össze.
felezzétek az árakat, úgy is bõven elég lesz, s garantálom, hogy lesz tolongás, hogy ki mehessen le.
500g-t simán megér egy BWL-es epic fegyver.
1000g-t nem.
és ugye sok kicsi, sokra megy, mint tudjuk 😊

na hát ilyet se láttam mostanában, kicsit eszembe jutottak róla a régi szép BRM-es idõk 😄

egy kis Jaedenar server fun...

Raid 0
Raid 1
Raid 2
Raid 3
Raid 4 - victory

Botond
Pontosan arra gondolok, hogy ha nem a stílusod lenne ilyen merev,hanem vmi másod akkor te sem wowoznál,hanem a barátnõidet cserélgetnéd. Ezt intbuff nélkül állítom persze.
picket

#79402 utolsó 2 hozzászólásra hívnám fel a figyelmedet. Ha nem vágod, hogy poénból ajánlunk egy warriornak +healing done cuccot... <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Fenrir
Ezt nem igazán értem, úgylátszik ebben a topikban fel kell venni ezt az idióta stílust ha érvényesülni akar az ember 😊

Van elég barom a szervereken is, nem értem hogy itt miért kell csinálni a fesztivált egyeseknek...

Fenrir
Pontosan mire is gondolsz?

capaszabi
volt.

capaszabi
O RLY? (ide képzeljetek egy papagáj szmájlit)

<#phone> Call teh Care Police plx

capaszabi
bocs, de az a cloak csak fury warriornak jó, mert blood craze-zel és BT-tel imba healing ^^

wtf nekem 900 volt <#ejnye1>

Bocsesz ha voltmár

How do you beat a Warlock?

Botond
Hát nem tudom,én azért nem vonnék le ilyen messzemenõ következtetéseket pár egyedi tapasztalatból. Vagy esetleg vmi konrét számítással alá tudod támasztani a hipotézised?
PiszkosFred
Lesz ez még több is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Ja,tegnap én is gondolkodtam,hogy ha vki beszponzorálja a papom egy epic mountra cserébe befizetem egy Gcre,de aztán rájöttem,hogy nem ér meg nekem ez a játék annyit. ^.^
The Garrett
800g egy gamecard ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

dehogy, két ütés még ettõl is kell egy cloth-ra 😛
Fejes021
Jó, gondolom a 10 nap úgy van, hogy egy accountal 10 napig tucc jáccani. De én arra voltam kiváncsi, hogy meddig lehet regelni rá.

http://www.panoramio.com/user/518310

Davidus
ez már túlzás😛

V9ykn8_TZL0

JaSoN HuNTeR
Srácok egy kicsit nem rablás hogy 10.000ft és a kártya 9.000ft<#nemtudom><#csodalk>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

http://www.whataboutpp.com/items/ingame/35239.jpg
http://wowwalkthroughs.free.fr/Might of Menethil.html
10 napig?
nem tudni meddig lesz, de már fut egy ideje.

Fejes021
Ez a 10 napos guest pass meddig lesz érvényben.Mert arra gondoltam, hogy belekostolnék, de nem a nyaralás elõtti napon akarom elkezdeni. Vagy ilyen mindig van?

http://www.panoramio.com/user/518310

Fenrir
Már miért ne kéne? Elsõdleges tulajdonságai közé nem tartozik az int vagy spirit, nem is kell neki. Az enyémnek sincs nagy, de ezt kompenzálom azzal, hogy nem kell 1 évig ütnöm egy mobot vagy playert mert a nagy sebzéstõl és crit %-tól hamar leesik.

Annó amikor megvettem a The Unstoppable Force-ot egy 1 órás int buff alatt 0-ról közel 280-ra húztam ki a weapon skillt.

Nem értem, hogy miért kötözködsz, ez nálad alap?

picket
Stfu noob, használd ezt!

<#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

Botond
Azt mondod? Hát,hogy erre én miért nem gondoltam! <#idiota> És akkor ha jól értem stamina se kell a cuccára,mert azt meg kap paptól+druidtól+warlocktól buffban,nemde?<#wilting>