World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Köszi. Az utóbbi link az amit korábban is használtam. Nagyon köszi.

visszavonulása után vállalhatna ilyen fejeléseket a neten pofázó 13 évesekre is.

Ez állati, még mindig röhögök 😄DD

Srácok, tud valaki egy linket olyan oldalhoz, ahol megvan Azeroth térképe valamint az egyes tartományok(vagy megyék vagy mik) szintje is. Egyszer már megvolt, de újra kellett raknom a gépem és az összes könyvjelzõm eltünt. Nagyon hasznos kis oldal. Ha tudná valaki, akkor ossza már meg velem lécci.

Elõre is köszi

LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Resurrect után...

The revenge of Materazzi <#vigyor>

Botond
Azé fejelte meg,mert azt mondta,hogy a meccs után az Õ nevét tetoválja a seggére. ^.^
High Warlord Zidane's headbutt critically hit Corporal Materazzi for 3810 damage.

Materazzi dies. <#vigyor>

Botond baszki nagyon nem értem miért kell mindenkibe belekötni <#wilting>

s0n1c
Ha tudnád mennyiért vitte... 😊
Davidus
hogy lehet egy healer cuccnak örülni?😄

V9ykn8_TZL0

Fenrir
Hát jah, bár a feltámasztós pakli még neked is jó lenne, felkaparod magad és ha nincs is manád, de egy fél harcosként még el tudsz verekedni egy ideig 😊

Sajnos mondjuk a 20% az kevés mert az pont az execution egyik feltétele 😛

A halál csupán a kezdet...

BEAST
igen ezért kérdeztem , nekem palával mindegyik felesleges lenne 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Harcos vagyok és át fogok talentelni full furyra plusz dualwield. Sokszor azért jól esik az a +200 hp, fõleg azért mert a fury sokat üt és sebez így nagyobb esély van a procra 😊

Írták thottboton, hogy akár 3x is procolhat egy 15 másodperces harcban ami azért nem rossz.

BEAST
nemtom milyen kaszttal vagy , a Maelstrom nem éri meg , nem procol annyit hogyszámítson a 200-300 damage ráadásul elég drága , a Heroism már jobb , de szerintem vannak jobb trinketek minden kasztnak pvpre mint ezek

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Ma reggel megszereztem a Heroism Darkmoon Faire kártyát. Melyik érné meg jobban mellé? A Maelstrom a 200-300-as nature damage-ével vagy a Twisting Nether a 10%-os resurrection eséllyel? Szigorúan pvp-zni szeretnék.

Botond
Crassusnak is szóltam mindig,és érdekes módon õ megtanult linkelni,ha már képet szerkeszteni lusta.
helo, vennék (megunt, abbahagyott, felfüggesztett) undead rugot, lehetõleg tier2 felszerelésben, szerver tulajdonképp mindegy, kontakt pmben, köszi
The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

resurrecting in 1 sec? "ok"
(csakazért se vágtam ki/tömörítettem jobban <#mf2>)

Lynx_TWL
erre meg nem válaszolhat senki csak akinek engedélyt adok!!!!

hülye nub<#lama>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
te is utána járhatnál annak, hogy Botondnak mindenbe bele kell kötnie <#mf2>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

raziel.
najo én most felröhögtem😊)))

amugy meg forca italy!!!

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Most nem arról van szó hogy kinek mihez van köze és mihez nem hanem arról hogy ilyen hülyeségbe köt bele, ráadásul õ is csinált olyan ökörségeket amire mások nosztalgiával gondolnak vissza. Aki nem hiszi járjon utána...
Fenrir
Miért is csináltam hülyeséget? Homályosíts fel...

Botond olyanba kötött bele aminek köze sem volt amit én írtam, olvass vissza ha nem, tudsz valamit.

kthxbye

Lazarus
Én kérek elnézést <#kuss>
BEAST
<#nezze><#hehe>

hát nem teljesen!

Lazarus
Ezt rád értette
BEAST
<#idiota>

mindig az a legokosabb aki a leghulyébb😛

BEAST
"magadfajta" ... naigen , akinek az értelmi szintje megragadt mint neked lehet több keresnivalója van a gumiban , ráadásul nem értem , hülyeséget csinálsz csak mert lusta vagy és még te osztod az észt lol.

Fenrir
Ha csak azért szólsz hozzá, hogy kötekedj akkor menj a gumiba, ott van a magadfajtának a helye...

Fenrir
Jólvan "öcsi", mostantól árgus szemekkel fogom nézni minden képlinkedet és amin több lessz az információ a kelleténél majd én is elkezdek ugatni...

Üdv all
Amúgy nézegettem a régebbi hozzászólásokat és nem õ az egyetlen aki ekkora képet szúrt be szal nem kellene bántani. Bár valaki(k)nek elemi érdeme hogy az álló fába is belekössön.
BEAST
ez még mindig egy nyílvános topik , nem emlékszem hogy külön kérnem kéne hogy hozzászóljak a dolgokhoz , htxbye

Botond
Jó öcsi osszad akkor az észt,ki érintet a témában? Azt mellesleg vágod,hogy a szerver azé laggos,mert zabálja a sok szemét a sávszélességet? Mondjuk az olyasmik,hogy 3k-s informatív kép helyett egyes szellemileg elég kezdetleges állapotban lévõ egyedek bevágnak egy 250k képet?

Meg különben is ki vagy te itt,hogy nem osztasz lapot? Kapjál már magadhoz,pont nem érdekel senkit se kit osztasz kinek és mit. Ha nem tetszik vmi akár csöndben is maradhatsz.
Fenrir
Te mit kötekszel? Neked nem osztottam lapot...

Kár volt kibic Botondnak beleszólnia mikor nem is érintett a témában, de legalább így újra flémelhet...

Botond
Ne beszélj csúnyán! :-P
hahahaha ez jo

anti hero

BEAST
de ... 5 perc igen =P

hogy lehet egy ilyen kep miatt ennyit sirni?!. 5 perc nem telhet el a kibaszott flame nelkul?

BEAST
arra volt 2 kattintásnyi idõd hogy jpg-t csinálj , de nem volt másik 2 kattintásra hogy csak a lényeget vágd ki...

Omg...

Fenrir
Szerinted feltöltök egy 5.5 megás képet?

Omg...

Botond
Kodo és én legalább le is tudok szállni. :-D
raziel.
te csak ülj fel a kecskédre és addig fuss vele amig +20lvl nem lesz rajtad😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Botond
Mit nem érint? Ideböfögted,hogy jujj,lag van. Kit érdekel? Ha meg nem akarod megosztani senkivel,akkor ne linkelj ide ilyen szemetet!
Botond
Jobb click tulajdonságok és azt írja "http://www.sg.hu/galeria/10805638511152453652.jpg" ez hol tga?