World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Jaja,én is hallottam. Aki jót akar magának nem cserél accot Nightdoggal.
vigyázzatok nefarian lootot ninjázott a karijával, és goldot is vett neten úgyhogy akármikor bannolhatják. lehet hogy DM-ben is használt farmbotot egy kis hunterrel nemrég.

Hello. cserelnem lvl 60 ud roguemat tiszta lila cuccokal Bloodscalp szerveren.
cserelnem allis magera vagy warlockra lvl 60 , vagy horda ud mage avgy warlockra Bloodscalp szerveren. szeptember 5 ig jatekido. elerhetosegem: msn . e-mail: [email protected]
megkerem azokat a tisztes felhasznalokat akik csak fikazzna a hirdetesem vagy nem tetszik neki pls ne irjon hulyesegeket .... thx
udv
LSC
1.11 el megcsináltam valakinek és télleg én sem tudtam leszedni róla azt az enraget vagy mit, azzal együtt kell megcsinálni:/

Sugam
árnykajz: kaphacc olyat de oda kellirnod hogy suga A pro. de igy nagy a -val 😄

nem, gondoltam mindenfélére, kasztra, fajra, debuffra, buffra, távolságra, bármire... de egyelõr tényleg TVelvet verziója jön be...

MrStokes
Esetleg nem a kasztnak megfelelo a szinezes? Pl warrior barna, lila wlock, hunter zold, stb.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TVelvet
szép.
Azt egyébként tudja valaki, hogy 1.11 óta miért szines a karika a partytagok portréja körül? általában lila, de kék/zöld is elõfordul, és nem találtam benne rendszert... csak hátha valami hasznos dolog...

szerintem ilyen tömeghealnél akkor is rossz lenne egérrel kijelölgetni az embereket ha látod mennyi hp-juk van, még mindíg jobb ctra-ban 1-2 plusz klikk mire talász vkit rangen belül.

Persze, nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy kitalájam ki van mellettem / line of sight-ban... Általában egy-egy védekezõ/támadó csoport 10 fõböl áll, és mindenki mászkál fel-alá a csoportok között, annak függvényében hogy épp melyik temetõben éled... Arról nem is beszélve, hogy egy torony/bunker elfoglalásánál két-három embernél többre nincs rálátás... szóval gáz, de legalább van kilátás jobbra

Mighty
CTRA miért nem jó? Tudom, raidben kell lenni, de mostanában az esetek nagy részében amikor valaki belép AV-re egybõl kapja az invite-ot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

igen sajnos 😞
ez fog megváltozni 1.12-ben, hogy ctrl+v -re csak a friendly targetek hp-ja jelenik meg, shift+v -re meg friendly is és enemy is

egyébként az egésznek nem sok értelme van, talán csak pont AV-n

Mighty
Én a múlt héten nyertem meg elsõ AV-s meccsemet 😮

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

trollbanén ritkaság ha horda nyer :/

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TVelvet
igen
Botond
v betû csak az npck neve fölé rak health csíkot?:-)
picket
"van egy mag, akik honort farmolnak" - az mindenhol van, biztos kínaiak <#alien>

"AB/WSG nagyon lassan hív" - itt a mi problémánk, mert AB/WSG gyorsan hív, szinte azonnal, és ez következõ peccstõl biztosan nem fog változni.

"1.12-tõl jön a fícsör, hogy friendly targetek életerejét is látni lehet majd a feje felett... nem tudom van-e erre addon, mert ugye alapesetben nem kell..." - nincs, mert a játékos képernyõn elfoglalt helyérõl nincs infód, így nem is rakhatsz semmit a feje fölé.

"én általában ráállok egy jobban öltözött warrira, aki úgy megy is elõre" - na igen. Nálunk az ilyenek (jólöltözött 60 warrior) elmennek kosokat gyûjteni, meg egyéb questelés AV-n. No comment.

&#3237;_&#3237;

Érdekes, Arathoron szinte mindig Ally nyer... ahogy észrevettem, van egy mag, akik honort farmolnak, de mivel AB/WSG nagyon lassan hív, ezért bemennek AV-re is, itt aztán azon igyekeznek, hogy minél hamarabb vége legyen, negogy lemaradjanak Ab/WSG-rõl. Ha ezek közül az emberek közül bekerül 5-10, akkor jó eséllyel megvan AV 45 perc alatt, ha pedig bent van néhány, és õk tudnak vezetni, szintén garantált a gyõzelem.
Amúgy pedig a legtöbbször az a gond, hogy nem jön pap AV-re, és egyszerûen nem lehet megölni a generálisokat, ha a 40 ember között van 2 pap (az egyik még nem 60-as) és három paladin...
Egyébként általános a heal probléma, minden kasztnál, logikusan aki egész héten raiden healel, nem biztos hogy AV-n is azt akar...
Meg aztán... én a pap altommal szoktam AV-re járni, lényegében csak hílelek, de hát... nagyon nehéz... 1.12-tõl jön a fícsör, hogy friendly targetek életerejét is látni lehet majd a feje felett... nem tudom van-e erre addon, mert ugye alapesetben nem kell... de hát honnan a rákból tudja a híler hogy épp a körülötte álló népek közül kit kell hílelni... én általában ráállok egy jobban öltözött warrira, aki úgy megy is elõre, és közben õrülten kattintgatok mindenkire a környéken...

Arathor szerveren, szinte mindig az ally gyõz 😛
Én néha már csodálkozom mikor egyszer-egyszer egy hónapba a horda nyer 😛
Bár kiváncsi leszek hogy csoportositják a szervereket, ugylenne a legértelmesebb ha ugyannyi ally & hordát probálnának összehozni 😄

wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter

picket
"nem jut eszükbe, hogy temetõket kéne ninjázni, ááááá, dehogy" - elnindzsázható temetõ mellett erõd, szûk útszakaszok, keresztül a horda fõ felvonulási útvonalán, vagy nyílt terepen, ahol messzirõl kiszúrható vagy (rugók elõnyben, de az õröket õk is nehezebben ölik nyílzáporban). Erõd a temetõ mellett/elött, nem pedig utána. Meg lehetett kerülni: peccsben javították, most 3-5 fõs csapattal nem nagyon lehet bevenni (nemúgy mint a másik oldalon), szóval working as intended.

"az alli-ban a többség átlagéletkora ali haladja meg a 15-16 évet" - erre csak ellenbizonyítékaim vannak. (pl: 17 éves guildmate-tõl, hogy nem jön guild talira, mert túl fiatalnak érzi magát köztünk)

"bubiban rohangáló, consecration-t spammoló palá" - tegye. Szórakozni akar. Belehal. IJ. Healelni unalmas -> nyerni unalmas. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

a legnagyobb probléma inkább az hogy azok eröltetik av-t akik nincsenek guildben vagy valami kicsi nevenincs guild tagjai és ök inkább reput meg honort probálnak farmolni! még van pár guildes ember aki utál farmolni az bemegy avre és probálja jolérezni magát végeredménytöl függetlenül. nah ilyen összetételü csapattol ne várjunk gyözelmet mivel többségben olyan emberek vannak itt akik ugatják csak a csapatmunkát. viszont amint olyan csapat érkezik avre ally oldalrol akik egy giuildben vannak hát akkor hordások is csak pislogni szoktak milyen könnyen kikapnak mondjuk riszpekt nekik hogy nem lépnek ki mint ahogy az allysok szoktak!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

picket
Azt közben elfelejted, hogy
-AV: horda easy mode on, mert hiába a swift mount, AV elkezdõdik, kirohanok (aspecttel erre a 2 lépésre is) a barlangból, tigrisre, irány egyenesen a középsõ temetõ. Az út 75%-ánál tarthatok, amikor jön az üzenet, hogy a horda elkezdte foglalni. No comment. Nekiállunk harcolni, elfoglaljuk a Snowfallt, marhára örülünk neki, csak aztán 3 hordás elmegy leghátra, és beveszi a temetõnket, amig mi elöl megpróbáljuk megvédeni a két irányból támadható szerzeményünket. Lassan átszivárognak oda a többiek is, mi meg futhatunk védekezni, különben leverik a generalt. Ha sikerülne visszavenni azt a temetõt, akkor meg dombokról ugrálhatnak be ránk a támadók: paratrooper easy mode on. <#wilting> Eddigre a pug 50%-ának elmegy a kedve, és csak a rutinosabbak maradnak bent a mark of honort begyûjteni, nekik meg eszük ágban sincs még egy órán keresztül védekezni.
-AB: kezdés ugyanúgy, rohanunk Blacksmith-re, horda megint három lépéssel elöttünk ott, totemerdõt telepítenek a zászló köré, meg csapdákkal díszítik. Következõ próbálnál akkor nem BS lesz, irány a Lumber Mill, de oh! oda is elõttünk érkeznek. (red bull szárnyakat ad?) Persze meghalnak, de feltartanak minket, és itt ez is sokat számít.

Ezek elõnynek számítanak? <#nezze>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Az meg lemaradt, hogy hordanal eleg sok a shaman (minden masodik ? 😄 ), es mivel a shaman kepes a heal-re, statisztikailag sztem tobb healt tolnak a hordasok.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
AV-n a sok nem gondolkodo noob mellett meg azt vettem eszre, hogy ami meg donto lehet, az a heal. Ugyanis, hordanal mindig latom h a shamanok toljak a healt, valahogy palaknak ez nem annyira termeszetes. Ez lehet, h abbol adodik, hogy pala kozelharci egyseg, es ha elol a csatasorban uti az ellent, akkor nehezen fog healelni, persze nem is akar. A shaman, meg ha akarja (,sot altalaban tomegben ez megy,) tolja az ilyen-olyen elementalis magiajat hatulrol es ilyen helyzetekben belefer az a kis heal is. Rosszul gondolom?

ja ez ismerõs.
bs-en is ugyanez a szitu, leáll az alli harcolni, aztán a horda meg szépen visszatolja õket.
nem jut eszükbe, hogy temetõket kéne ninjázni, ááááá, dehogy. ehhez már kéne némi taktikai érzék, meg agy is, ami a sok vérpistikének, meg bubiban rohangáló, consecration-t spammoló palának nincsen.
na, de mindegy.

amúgy ez nem csak bs-en egyedi, vek'nilash-on is ugyanezt tapasztaltam, meg most a jaedenar-on is ugyanez van.
a legjobb az, mikor n00bzor NE druida rohan a priest-em után, mint a megveszekedett állat, spam-olja a shield-re a moonfire-eket, mikor meg full hp-val full manával megfurdul, s nekiesik az ember, akkor meg csak néz, hogy o.O, nincs mana, nem tudok semmit csinálni, omg, s persze meghal. utána meg tuti megy official fórumokra rinyálni, hogy nerf ez+az. s ez csak 1 volt a sok példából, amit tudnék hirtelen sorolni...

de mondjuk nem is tudom mit vagyok meglepõdve, mikor az alli-ban a többség átlagéletkora ali haladja meg a 15-16 évet - tisztelet a kivételeknek.
s amikor AV-ben is a többség ilyen, ott te akarhatsz akármit, lesz*rják a fejed, meg leugatnak, hogy az úgyse úgy van, meg mit pofázol bele, aztán mennek a saját fejük után, mert mindegyik egymaga akarja megváltani a világot.
aztán persze szépen sorban elpatkolnak, meg elvesztik az AV-t, s persze csodálkoznak, hogy miért...
na mindegy, evvan 😊

Botond
Ma már nem küzdenek. Régebben küzdöttek csak minek. Classok azonosak nagyjából,csak ugye ott a sámán/pala különbség amibõl egyik alkalmas pvpzni,a másik meg nem nagyon. Most ezt kielemezhetjük részletesen,ha nagyon ráérünk,de sztem fölösleges. Vmi oka van annak,hogy ally majdnem mindenhol alul marad(pug vs pug),és nem feltétlen az,hogy allyban a szellemileg megroggyantak játszanak. Bár tapasztalaom szerint allyban az átlag életkor jó 10el kevesebb,mint hordában,és az sem sokat segít. :-)
közel sem ilyen bonyolult,

kitaláltam elfoglalok egy bunkert az ally bázison, lovagolok fel a híd alatt, elmegyek sp mellett (elég nagy a forgalom mert a híd elõtti szorosban megy a bénázás) de még combat-ba sem kerülök. megyek át a hídom, szemben két pala +1 harcos lvl60-asok (gondolom na jó messzire jutottam.) visszatolatnak mindhárman az õr mögé, toporognak. egyik pala dismount és megindul, leszállok én is. bubi és elszalad mellettem (wtf??) visszaülök farkasomra, megindulok elõre, másik kettõ visszavágtat aid statinon-höz. egyedül elfoglaltam a déli bunkert, anélkül, h bárki megtámadott volna. ilyen az ally nálunk 😊 nem kell ide shaman, etc. 30-40 perces av nem ritka csak 3 óra kivárni.
és? hol van hogy nem lehet 1-1 realm más alapjan ide vagy oda sorolva?

a számbeli fölény nem minden, pl twisting nether-en is többen vannak az allyk (realmstats és census szerint) de bg-re mégis a hordának kell órákat várnia mert a bénák (pug) mindig kikapnak és nem akarnak játszani, szervezett csapat meg kevés van.
Botond
40vs40nél hogy alakítasz ki számbeli fölényt? ^.^

Ally= pve racial abilityk és pve unique class (pala)
Horda= pvp racial abilityk és pvp unique class (sámán)

Ennyi a titok.
Meghajlok magassagos tudasod elott 😉
de par server a pelda kedveert:
Burning Blade (PVP) Medium
Zul'jin Normal Medium
ezekre nem lehet.
Warsong (PVP) High - erre pedig lehet.
MrStokes
En csak azt tudom, h BS-en kivul szinte minden masik szerveren az allisok vannak szambeli folenyben, BS kivetel. Erre mertem alapozni a kinyilatkoztatasomat. De majd meglatjuk 😊

szerintem ne álmodj ilyenrõl.
AV az a hely, amirõl köztudott, hogy horda majdnem mindig - 95%-ban - nyeri az ütközeteket...

Botond
1 hete még mást írtak. Akkor még kerek perec kiírták,hogy highpop az nem. Kicsit finomították a szöveget.
és ha megnéznéd, láthatnád hogy a realmek nagy része mediumon van az USA-ban.

Why is the realm I want not listed?
We may remove a realm as an eligible destination for a variety of reasons, including:

The realm is full or densely populated at this time.

😊) a varazsszot megint elfelejtetted: "szerintem"

EU FAQ irnak itt valahol is arrol, hogy max csak medium serverre lehet menni?

US list itt pedig az US server listak, tetelesen fel van sorolva, hova nem mehetsz, a te olvasatodban akkor a tobbi server populacioja max medium 😉
MrStokes
Vegre nyer Av-n az alli is? Remelem...

A probléma, hogy szétment a guild legalábbis kiléptünk jópáran. Tisztában vagyok a fizetõs karimozgatással, de akkoris körülnéznék elõtte, pl addig is tudnék csinálni egy kis pluszpénzt. Lvl 5-ös karaktereimnek egykét szerveren 2-300 goldjuk van. BSre nem megyek annyira nem vagyok õrült.
Az meg hogy felruházni néhány embert mindig benne van, ha nem csinálod lehúzhatod a rolót.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Lynx_TWL
eh... akkor levelek kukázhatók😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nem is az a célja, csak hálából árulnak kenyeret meg limonádét.

Davidus
gondolom te negy BS allis vagy<#nyes>

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
inváziós mobok dobtak leveleket, amibõl 2gt kaptunk mert elvittük npcnek...
na késõbb kapunk postán egy levelet, hogy kinek íródott a levél, és látogassuk meg. az a baj, hogy az npc akit meg kell látogatni nem nyújt semmi lehetõséget kommunikáláshoz a levélrõl.
wtf?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hát akkor nincs 1 magyar normális klán se vagy csak én nem tudok olyanról aki farmolja AQ-t és Naxxban probálkoznak. Akik ilyen szinten vannak azok HC guildek és messze vannak a normálistól.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ez várható volt és érthetõ. A Baj csak az, hogy ez így valóban nem sokat ér sokaknak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mi a baj a mostani guildel? Vagy a Ragnaros a probláma oka?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TVelvet
joa lógód pöcsös... adddggyáá ijet
AnarchoiD
BS -en koztudottan eros a horda .. milessz a crossrealm battlegroundon ? 😊 bemennek nyerni es veresre szopjak a F***t ? 😊 elore rohogok 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

The Garrett
hjah :S de azert remelm lesz a BS re is költözés hátha jön ide valaki 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.