World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cserelnem allis magera vagy warlockra lvl 60 , vagy horda ud mage avgy warlockra Bloodscalp szerveren. szeptember 5 ig jatekido. elerhetosegem: msn . e-mail: [email protected]
megkerem azokat a tisztes felhasznalokat akik csak fikazzna a hirdetesem vagy nem tetszik neki pls ne irjon hulyesegeket .... thx
udv
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ez fog megváltozni 1.12-ben, hogy ctrl+v -re csak a friendly targetek hp-ja jelenik meg, shift+v -re meg friendly is és enemy is
egyébként az egésznek nem sok értelme van, talán csak pont AV-n
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"AB/WSG nagyon lassan hív" - itt a mi problémánk, mert AB/WSG gyorsan hív, szinte azonnal, és ez következõ peccstõl biztosan nem fog változni.
"1.12-tõl jön a fícsör, hogy friendly targetek életerejét is látni lehet majd a feje felett... nem tudom van-e erre addon, mert ugye alapesetben nem kell..." - nincs, mert a játékos képernyõn elfoglalt helyérõl nincs infód, így nem is rakhatsz semmit a feje fölé.
"én általában ráállok egy jobban öltözött warrira, aki úgy megy is elõre" - na igen. Nálunk az ilyenek (jólöltözött 60 warrior) elmennek kosokat gyûjteni, meg egyéb questelés AV-n. No comment.
ಥ_ಥ
Amúgy pedig a legtöbbször az a gond, hogy nem jön pap AV-re, és egyszerûen nem lehet megölni a generálisokat, ha a 40 ember között van 2 pap (az egyik még nem 60-as) és három paladin...
Egyébként általános a heal probléma, minden kasztnál, logikusan aki egész héten raiden healel, nem biztos hogy AV-n is azt akar...
Meg aztán... én a pap altommal szoktam AV-re járni, lényegében csak hílelek, de hát... nagyon nehéz... 1.12-tõl jön a fícsör, hogy friendly targetek életerejét is látni lehet majd a feje felett... nem tudom van-e erre addon, mert ugye alapesetben nem kell... de hát honnan a rákból tudja a híler hogy épp a körülötte álló népek közül kit kell hílelni... én általában ráállok egy jobban öltözött warrira, aki úgy megy is elõre, és közben õrülten kattintgatok mindenkire a környéken...
Én néha már csodálkozom mikor egyszer-egyszer egy hónapba a horda nyer 😛
Bár kiváncsi leszek hogy csoportositják a szervereket, ugylenne a legértelmesebb ha ugyannyi ally & hordát probálnának összehozni 😄
wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter
"az alli-ban a többség átlagéletkora ali haladja meg a 15-16 évet" - erre csak ellenbizonyítékaim vannak. (pl: 17 éves guildmate-tõl, hogy nem jön guild talira, mert túl fiatalnak érzi magát köztünk)
"bubiban rohangáló, consecration-t spammoló palá" - tegye. Szórakozni akar. Belehal. IJ. Healelni unalmas -> nyerni unalmas. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
-AV: horda easy mode on, mert hiába a swift mount, AV elkezdõdik, kirohanok (aspecttel erre a 2 lépésre is) a barlangból, tigrisre, irány egyenesen a középsõ temetõ. Az út 75%-ánál tarthatok, amikor jön az üzenet, hogy a horda elkezdte foglalni. No comment. Nekiállunk harcolni, elfoglaljuk a Snowfallt, marhára örülünk neki, csak aztán 3 hordás elmegy leghátra, és beveszi a temetõnket, amig mi elöl megpróbáljuk megvédeni a két irányból támadható szerzeményünket. Lassan átszivárognak oda a többiek is, mi meg futhatunk védekezni, különben leverik a generalt. Ha sikerülne visszavenni azt a temetõt, akkor meg dombokról ugrálhatnak be ránk a támadók: paratrooper easy mode on. <#wilting>#wilting> Eddigre a pug 50%-ának elmegy a kedve, és csak a rutinosabbak maradnak bent a mark of honort begyûjteni, nekik meg eszük ágban sincs még egy órán keresztül védekezni.
-AB: kezdés ugyanúgy, rohanunk Blacksmith-re, horda megint három lépéssel elöttünk ott, totemerdõt telepítenek a zászló köré, meg csapdákkal díszítik. Következõ próbálnál akkor nem BS lesz, irány a Lumber Mill, de oh! oda is elõttünk érkeznek. (red bull szárnyakat ad?) Persze meghalnak, de feltartanak minket, és itt ez is sokat számít.
Ezek elõnynek számítanak? <#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
bs-en is ugyanez a szitu, leáll az alli harcolni, aztán a horda meg szépen visszatolja õket.
nem jut eszükbe, hogy temetõket kéne ninjázni, ááááá, dehogy. ehhez már kéne némi taktikai érzék, meg agy is, ami a sok vérpistikének, meg bubiban rohangáló, consecration-t spammoló palának nincsen.
na, de mindegy.
amúgy ez nem csak bs-en egyedi, vek'nilash-on is ugyanezt tapasztaltam, meg most a jaedenar-on is ugyanez van.
a legjobb az, mikor n00bzor NE druida rohan a priest-em után, mint a megveszekedett állat, spam-olja a shield-re a moonfire-eket, mikor meg full hp-val full manával megfurdul, s nekiesik az ember, akkor meg csak néz, hogy o.O, nincs mana, nem tudok semmit csinálni, omg, s persze meghal. utána meg tuti megy official fórumokra rinyálni, hogy nerf ez+az. s ez csak 1 volt a sok példából, amit tudnék hirtelen sorolni...
de mondjuk nem is tudom mit vagyok meglepõdve, mikor az alli-ban a többség átlagéletkora ali haladja meg a 15-16 évet - tisztelet a kivételeknek.
s amikor AV-ben is a többség ilyen, ott te akarhatsz akármit, lesz*rják a fejed, meg leugatnak, hogy az úgyse úgy van, meg mit pofázol bele, aztán mennek a saját fejük után, mert mindegyik egymaga akarja megváltani a világot.
aztán persze szépen sorban elpatkolnak, meg elvesztik az AV-t, s persze csodálkoznak, hogy miért...
na mindegy, evvan 😊
kitaláltam elfoglalok egy bunkert az ally bázison, lovagolok fel a híd alatt, elmegyek sp mellett (elég nagy a forgalom mert a híd elõtti szorosban megy a bénázás) de még combat-ba sem kerülök. megyek át a hídom, szemben két pala +1 harcos lvl60-asok (gondolom na jó messzire jutottam.) visszatolatnak mindhárman az õr mögé, toporognak. egyik pala dismount és megindul, leszállok én is. bubi és elszalad mellettem (wtf??) visszaülök farkasomra, megindulok elõre, másik kettõ visszavágtat aid statinon-höz. egyedül elfoglaltam a déli bunkert, anélkül, h bárki megtámadott volna. ilyen az ally nálunk 😊 nem kell ide shaman, etc. 30-40 perces av nem ritka csak 3 óra kivárni.
Ally= pve racial abilityk és pve unique class (pala)
Horda= pvp racial abilityk és pvp unique class (sámán)
Ennyi a titok.
de par server a pelda kedveert:
Burning Blade (PVP) Medium
Zul'jin Normal Medium
ezekre nem lehet.
Warsong (PVP) High - erre pedig lehet.
AV az a hely, amirõl köztudott, hogy horda majdnem mindig - 95%-ban - nyeri az ütközeteket...
Why is the realm I want not listed?
We may remove a realm as an eligible destination for a variety of reasons, including:
The realm is full or densely populated at this time.
Az meg hogy felruházni néhány embert mindig benne van, ha nem csinálod lehúzhatod a rolót.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
na késõbb kapunk postán egy levelet, hogy kinek íródott a levél, és látogassuk meg. az a baj, hogy az npc akit meg kell látogatni nem nyújt semmi lehetõséget kommunikáláshoz a levélrõl.
wtf?
๏̯͡๏﴿
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.