World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
amcsi test realm??
Sugam
te teljes mertekben elvagy tajova 😄akkorcsinalok ha kiirod azt amit irtam 😄de mindenhova emesen, sg neved is ez lesz es wowon belul is lesz egy ilyen karid ami ejjel nappal ifben fogja arulni a fagyasztott csontot.na majd akkor😄

tisztában vagyok azzal hogy lehet emailt változtatni, de arról volt szó, hogy a titkos kérdést/választ nem lehet megváltoztatni
ezért mondtam azt, hogy "mostmár a titkos kérdés a nyerõ, és azt nem is lehet megváltoztatni"
mert azt nem lehet
az emailt meg lehet

haverom múlt héten adta el kariját. e-mailt meg lehet változtatni, ha irsz az eredeti cimrõl, mondod a titkos jelszót, továbbá a CD-KEY-t.
rugoknak gondolom jo hogy mehet melle dagger main handbe.

MrStokes
Es ebben mi az erdekes?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

silithus: vannak mindenfelé gejzírek, ha rányomsz rádkerül egy porfelhõ, amig nem ütnek vagy nem mountolsz addig rajtad van, ha megütnek akkor leesik a földre (gondolom azért hogy a harc nyertese vihesse tovább), azt még nem találtam meg hogy kinek kell odaadni.

Mighty
outdoor PvP:

Mikor ölöd az outdoor sárkányok egyikét és 20%-nál egy hordás pap besorjázik közétek, dispellezi az MT-rõl a buffokat, áthuzzák köztetek a környezõ elit sárkányokat és végül random kapják a clothosok az aimed shotokat.

Ha jól emlékszem ebbõl 3 hordás guild is magára ismerhet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A silithusi (gondolom pvp-s) buff: "increases the CC reputation gained from killing monsters"

.......

Mighty
outdoor PvP:

Mikor ölöd az outdoor sárkányok egyikét és 20%-nál egy hordás pap besorjázik közétek, dispellezi az MT-rõl a buffokat, áthuzzák köztetek a környezõ elit sárkányokat és végül random kapják a clothosok az aimed shotokat.

Ugye, kedves Redemption?

A silithusi (gondolom pvp-s) buff: "increases the CC reputation gained from killing monsters"
.......

Az outdoor PVP rõl meséljetek valamit, az mindennél jobban érdekel
Mighty
Ez annyira nem jó. Míg szervezõdik egy raid én be szoktam libbenni egy BG-be...

bg raidbõl kilépni nem lehet, és group disband után 5en maradtunk valahogy összezárva 😄 köv. wsg-n átrakott azért az ottaniak közé.

külön nem 😞

de nemsemmi hogy megkaptuk ugyanazokat a szar pve cuccokat PVP peccshez mint múltkor...

Mighty
Ki lehet már kapcsolni a petek nevét?

wsg-n új zene van

hopp, van újítás: BG-n automatikusan raidbe rakja a játékosokat.

Megy a test realm, a beépített sct jónak tûnik (amennyire egy lvl1es strucc támadásaiból le lehetett szûrni 😛), van már bekapcsolható selfcast is alapból, meg a saját nevet is be lehet tenni a fejünk fölé. BG jelentkezés ugyanolyan, nem lehet csak saját realmet választani, mindenki megy a levesbe.

Akkor elnézést, amikor anno az enyémet ellopták, még nem volt ilyen, én szépen kivártam a két hetet mig a blizzes fiuk visszaadták a kis pucér karijaimat.
Ha valóban nem lehet mostmár változtatni, akkor van értelme. El se hiszem hogy a Blizz valami értelmes megoldást rakott be... van új a nap alatt.
jah, megváltoztatták a legutolsó nagyobb account tolvajlásos balhénál
mostmár a titkos kérdés a nyerõ, és azt nem is lehet megváltoztatni

Már nem lehet megváltoztatni a mail címet, csak ha az eredeti címrõl írsz levelet a supportnak.

Csáá öreg harcos 😊 derégen láttalak!
Nem tudom mit izélsz, tavaly már dolgoztam egyszer, nem lehet azt oylan sürün.
A szervezet regenerálódik meg ilyesmi.

A titkos kérdéses dologra meg annyi, hogy aszem meg lehet változtatni regben a mail cimedet, és onnantól oda küldi vissza a jelszót, szal semmit nem véd gyakorlatilag, mert aki lenyúlja az accot azonnal mail cimet átirja oszt csá.
Nem vagyok benne 100% biztos csak 99, szal aki ráér nézzen utánna.
Botond
Ninjázási szaktanácsadás lesz?:-D
Sound dobj rám egy privit ha vagy plx. Köszi.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

azért csak bemennék egy netkávézóba közös megnézésügyileg... persze a titkos kérdéses balhé akkor is marad, de hát ennyi a rizikó a könnyen jött dologkért

TVelvet
csinál nekem logót😄
Te sosem dolgozol Blood? 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Sephi
Micsinalt a Suga ?😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TVelvet
A suga .....................................................................Pro|noob
na, pont errõl beszéltem 😊

Kb két napja cserélt accot egy ismerõsöm, volt is 3db lvl 1-es kari azon amit kapott, fullepic helyett. Szóval csak cserélgessetek nyugodtan, az esetek 90%-van valaki csúnyán ráfázik. Alig várom hogy itt nyivákoljon valaki, mert átverték a cserével.
az elsõ fázisig minden rendben volt aztán bejelntés nélkül kb 20 sec-el hamarabb jöttek a flamek, ragna maradt helyén majd kb. 10-15 sec mulva megint aktiv lett és lassan mindenkit faszra huzott miközben mi még a addokal foglalkoztunk jah és ezt egymás után háromszor játszotta el. ma teszünk még egy probát hátha megcsinálják addig de nem remélek tul sokat.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Sephi
Pontosabban hogy bugzodott be?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

és ha jól emlékszem, akkor van egy titkos kérdés is, az Acc Management oldalon, amivel vissza tudod kérni a jelszódat, ha ellopták (eladtad?) az acc-ot, ha megváltozott a jelszó (mert ugye az új tulaj tuti megváltoztatja).
s ugyebár egy kellõképpen megátalkodott ember szerintem ezt simán ki is tudná használni...
már csak emiatt sem vennék senkitõl sem acc-ot...

bs serveren ragna tegnap este ugy döntött nem merül alá inkább szarrá lödöz mindenkit mert bugzodni jó! grat Bliz és thx jöttök 10 g vel!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

AnarchoiD
bloodscalp ... ma (mara virradolag) volt a legdurvabb AV-m 😉 elso oraban visszanyomtak minket a bazisunkra (mink = ally) semmi kilatas nem volt .. aztan ... meg tartott a jatek 11 orat 😉))))))))))))))))))) uberjo volt 😉 vegere minden torony langolt, jokvoltunk, kitartottunk 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Daath
Eladó egy full tier2-es gnóm mágus a Bloodscalpon. A karinál 800 arany és 400 arany értékû material van. Az account július 23-ikán jár le. További információ pm-ben vagy a [email protected] e-mail címen. Csak komoly vevõk írjanak 😉.

hm érdekes, mert épp a debuff volt az elsõ ami eszembe jutott, és direkt megnéztem, senkin semmilyen debuff nem volt... no mindegy majd meglátjuk a köv pecs után is 😊

raziel.
sztem az még 1 -.-

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

phase1 vagy 2?😛 grat TE hez.

azzal is jeloli hogy milyen tipusu debuff van az illeton, mint amikor rad is kerul egy debuff is maga a debuffikonnak van egy szines kerete. patchnoteban asszem ott a szinkod. mondjuk ugye elvileg bugos es neha mondjuk kek szinnel van az aminek zoldel kene meg ilyenek.

Pedig már éppen meg akartam venni 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

raziel.
o.O

Twin Emperors down

Cthun 93%<#idiota> de ez már nem is menõ manapság😞((

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

semmi, csak leállt egy picit.

TDC Geronimo
hm?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

neptulon annyira kurva jó realm

Davidus
GL😄