World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Fizetõs transzfer nagy humbug,ahogy tartottam tõle. Maximum medium szerverre mehetsz.
The Garrett
az lehet, kérdés hogy akar e.( mint ahogy nalatok is gondolom az a klan is ahova mennél elég sok embert öltöztetett már, és egy ido utan kezd inkább terhes mint hasznos lenni...)

Btw fizetos transferrel viheted a pénzedet is meg mindent, egyszerubb akkor már a 60 as kariddal farmolni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Megvárom de addig felmérném a terepet meg csinálnék egy kevés pénzt azon a szerveren ahová mennék. Amúgy meg simán felszerel egy klán kb egy hónap alatt, mint ahogy azt mi is tettük csomó emberrel.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

picket

ಥ_ಥ

Sugam
pittos genkeltek gayloroggal.. (vagy o mar nem jaccik?😄)

ÕÕÕÕÕ, semmi<#gun>

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

TVelvet
mivan molokayal?😄 nemértem
Illetve, leszedtem a Test Serveres dolgot, karaktereket is másoltam rá, viszont, mikortól indulnak be a serverek?

Mikorra tehetõ a peccs megjelenése?
Esetleg vmi halovány inf?

The Garrett
várd meg míg ragnarosrol is lesz fizetos transfer és inkább vidd át a karid majd valahova.
Rerollolni nem sok értelme van, nem sok guild keres maraudon gearû friss 60asokat ( plane akik naxxramast tolják )

Botond
IQ > all
Molokay------------->
Idesápám......

Molokay------------->
Idesápám......

TVelvet
CRY ME A RIVERR ! ! ! ! !!
Botond
Ugyanúgy 3 gombot nyomogatunk,mint az összes többi class.
Mighty
Ne mondd mar!!!! Supressing roomban disarmolniuk kell a csapdakat es ez oriasi felelosseg!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Persze tudvalevo, hogy az instakban meg mindig a rugoknak van a legkisebb felelosseguk, tehat nem csoda ha unjak egy ido utan a folyamatos odamegyek-utok-kijovok-megint bemegyek es utok dolgot es ugy erzik az addonok jatszanak helyettuk 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én kérek elnézést a nemnormális klánok nevében 😊
Davidus
szerintem rerollolj egy full pop serveren és kezd el pugokkal 5-10 instázni meg dungeon 2 setet gyûjteni. sokkal nagyobb feeling mint 40 emberrel hömpölyögni és nézni hogy játszik helyetted az addon<#nyes>

V9ykn8_TZL0

Egy kérdésem lenne. Hol lenne érdemes rerollolnom, hogy egy normális klánba kerüljek, lehetõleg néhány magyarral a klánban. Az eddigi karimmal Huhuranig megvolt minden Huhurant is beleértve. A normális klán alatt egy olyan klánt értek, akik farmolják AQ-t és Naxxban próbálkoznak. Elõre is köszi.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

és próbáld meg kérlek az "ilyent" ilyennek írni... csak a tréfa kedvéért

MrStokes
Nekem Sugam logoja nagyon bejon 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
wow model viewer keress rá www.curse-gaming.com on 😊

Ien mozgo karaktereket mint pl ami ferro-nak a logojában van honnan lehet szerezni?

wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter

a buff kijelzés szándékosan ilyen elvileg, hogy ne lehessen tudni a többieknek a talentjét. de hogy ennek mi értelme van, azt már nem tudom

Ferro
Gratz! 😊

Miközben mást se csináltam egész délután mint hogy ZG-ben buffoltam egydüli papként mert gyógyítani nem kelett csak az a sok elhulott f*szt buffolni elgondolkodtam hogy a talentelt buffok (forti motw wisdom stb) bónuszait a buffok között miért nem jelzi ki helyesen? Ezt miért nem tudják megcsinálni ahelyett hogy a inspect-el b*sz*k*dn*k? ezen a lentebbi hunter vs nefa videjón meg az se látszik rendesen hogy hunter-e csak hogy NE kalimpál 2H-el.
Laza
Ez vagy az 5. alkalom volt, hogy probaltam. Volt hogy warlock nelkul jottunk 😊
De ezidaig warlockkal is csak a kezdesnel volt rajtam a debuff, most eloszor probaltuk hogy ramrakja folyamatosan ... csak igy meg minidg ugy kellett szaladgalni, hogy a duel zaszlot el ne hagyjam 😊

Jo volt 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

és képzeld lock nélkul😊

Laza
Koszi skacok ... ma nekem is lement ... kemeny volt 😊

Az mekkora 'cheat' mar, hogy a warlock folyamatosan tudja nyomni rad a debuffot, igy egyszer sem tud fearelni a boss ... es meg igy is kemeny 😛

Egyebkent harc kozben volt hogy eltunt rola a pirossag, fogalmam sincs mitol.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TDC Geronimo
lol csaknem guildtársam vagy? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sugam
😄asdd

Lazarus
Nektek talán nem nagy szám, de a kis guildünknek igen! 😊

Elsõ run Hakkarhoz
1 órával késõbb
[HUN]Crassus
ohh usa😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
hmmm ARATHOR nincs?😛

Sound
ezt magyarul is?

btw thx Ferro

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

a pénz hamis biztonságot sugall

Ferro
Sound
nem vágja valaki, hogy megközelítõleg a T0.5ös set mennyi lóvét emészt fel? bár bankomba már így se férek de miért ne :]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

BEAST
woohoo , koszonom ez eppen eleg , rp/pve/pvp serverek vegyesen vannak , ez jo =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bár még csak amcsi szerverekre

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

ez igaz 😊
Szerintem amikor egy guild ott tart, hogy új bossokat próbálnak, akkor nem visznek macit magukkal, de azért elég gyorsan eljön az az idõ, amikor nem gond ha nincs teljes létszám Molten Core/BWL/AQ raiden, és akkor aztán jöhetnek az összes alternatív talentes népek...

De szerintem egy normálisabb klánban (nálunk pl) nem probléma ha más a talentje a druidának, csak éles helyzetben ne macizzon... Aztán amikor meg rutinfeladatok vannak, akkor trappolhat fel-alá.

The Garrett
hat ertelmes guildbe ami halad is 😄 ketlem

Lynx_TWL
14 perc semmit nem látás. gg

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Laky
Gondolod... 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[HUN]Crassus
Figy vannak DD varrik 1 shadow priest sem árt és 1 feral druid is elfér....a kérdes pusztán annyi ki/kik legyenek hiszen shadow priesttel és feral druiddal no meg DD warrival instán kívül is élvezetesebb a játék....

The Garrett
btw nefit már hunter is tankolta 😄

Davidus
normális guildben 100%

V9ykn8_TZL0