World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nem értem mi a célod. Elõször beszólsz a srácnak, most meg engem pedzegetsz. Keresed a bajt?
Botond
Frozen azt jelenti,hogy nincs fizetve,fizetni kell kártyával,vagy gémkárddal.
botond egyszerü megoldása tuti nyerö! nála müködött 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

a frozent hogyan tudom róla levenni ? acc visszaszerzéssel ?😮

Get a life!

Botond
Vegyél egy gamecardot azt jóvan. :-)
nem szoktam ugatni csak vicces probáltam lenni ami most nem sikerült ezek szerint szvl mellnézést de attól még minden ugy van amit irtunk

Frozen
This account has been frozen and cannot be used for playing. Please add a payment below to reactivate this account. !!ez jelent valamit hogy nem tudom feltölteni ?!!

Get a life!

picket
Akkor sok sikert 24 óra múlva, mert ha ennyit próbálkoztál, akkor ma már nem lesz belõle semmi 😛

ಥ_ಥ

amugy gondolom amikor leálltál a wowal letiltottad a kártyád hogy ne vegyenek le több pénzt róla ilyenkor a accod és a kártyád is frozen lesz blizznél ha visszaálítod az eredeti állapotot nem fogadja el azonnal a régi infokat kell neki átfutási idö ha jól tudom szvl ellenörizd az adatokat ha minden okés akkor elöbb utobb müködni fog megint mint régen

jó<#zavart1><#szomoru1>

Get a life!

picket
Próbáld meg 3 jegyûvel <#idiota>
(3 vagy 4 jegyû a kód, na az én kártyámon mind2 van, szóval...)
Amúgy ha túl sokat próbálkozol, akkor kapsz a nyakadba egy kis eltiltást, ameddig nem tudod változtatni, és akkor semmit nem fogad el.

&#3237;_&#3237;

Botond
Dombor kártya? Jó számot írtál be? Jó a név? Jó a lejárat? Security kódot a hátoldalról írtad be?
vicces vayg téleg de ha feled fordulna elö én sem ugatnék be ijeneket már 2óraája próbálkozom

Get a life!

ööö menj viz partra napozni?!

de a bankkártyáról semmijen 3-4 jegyû számot nem fogal el mit tegyek ?😮

Get a life!

de a 3 csak egy szám neki meg négy kell szvl ha nem tudod a jó megoldást akkor légyszi ne..... <#idiota>

Botond
Többnyire,néha valóban 4 jegyû.
az a 4 szamjegyu kod csak 3

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

spam!

sziasztok kb 2honapja abbhagytam a wow-ot és most ujra feltölteném bankártyárólde nem engedi azt a hülye 4számgyegyû kodot nem fogadja el mit csináljak ?PLZ HELP MEEEE

Get a life!

ugy kezdtem hogy, "megnéztem tir 1-es karit lehet már 10-14 ezer pénzért venni ami persze vicc" szvl bwl-re vehettek pár jo accot de naxxra több pénzt kell áldoznotok 😄

sziasztok kb 2honapja abbhagytam a wow-ot és most ujra feltölteném bankártyárólde nem engedi azt a hülye 4számgyegyû kodot nem fogadja el mit csináljak ?PLZ HELP MEEEE

Get a life!

Botond
10-14ezer az egy üres acc,akkor már inkább legyen rajta egy full t1es vmi.
most hogy igy mondod? illu tele van vásárolt karikkal <#wow1> ök nem keresnek uj játékosokat hanem vesznek pár uj accot! <#idiota>

"de sztm annyiért csak bolond vesz karit"

nem írtad el véletlenül azt a t betût l-re? <#idiota>

mondjuk nálunk az egyik srácnak a ragnaroson volt hordás karija de feloszlott a guildje és azért vette a karit hogy ne keljen az alapoktol kezdeni mindent. mondjuk ö olyan karit vett ami amugy is volt neki, egy idöben én is gondolkoztam rajta hogy veszek egy 60-as mágust mert négy kari után most nincs kedvem mégegyett feltornázni meg amugy sem érek rá sokat mostanában ebay-en megnéztem tir 1-es karit lehet már 10-14 ezer pénzért venni ami persze vicc mert nekem nem ér annyit egy acc sem de mostanában ennyi az áruk! persze magyar társaink 40-50 ezer forintokat emlegetnek de sztm annyiért csak bolond vesz karit de mint mindig mindenre megjön a balek!

Botond
Én is így érzek, de aki nem érez így is megveszi mégiscsak, az az Õ dolga kategóriás.
sose értettem miért jó a más által dédelgetett és felnevelt karit megvenni <#rolleyes>
ez kb. olyan feeling, mintha más embernek a 30 éves gyerekét akarnám örökbe fogadni...szép meg jó, de túl sok dolog nem fog hozzákötni.
olyan tesco gazdaságos feeling...

vagymemistudom <#nemtudom>

nahat itt a mage aki kilott LHCnel az event idejen - ami nem szep de ok - utana mr skillmage baratunk olyan bator lett hgoy azt hitte az orok mellett is durrogtathat azt jol kikloffolták xD jot rohogtem, jo arc vagy: )

mennyi az acC?

anti hero

hozzátéve még valamit ezekhez a karit adok veszek dolgokhoz, ha már valaki igy szeretne megsporolni egy kis idöt nézzen körbe az adott serveren milyen karit akar megvenni mert sajnos a névváltoztatás nem mindig lehetséges és az esetek 90%-ban olyan emberek árulják az accot akik valamiért nem tudtak beileszkedni az adott server csapataiba és igy vagy ugy végigjárták már az összes nagyobb guildet és nem jó helyzetben távoztak onnan! Szvl ha már kiadtok ennyi pénzt akkor nézétek meg mire adjátok ki a lét. Eddig a mi guildünkböl kb 4-5 ember adta el a kariját persze nem az állandó gémerek közül és csak egy emberenél merem azt mondani hogy jól jött ki a váltás a többi no comment. Lásd példa Lámalaci karija bsen, ha valamit venni akartál és nem volt neked lacinak tuti volt belöle öt persze mocskos drágán de volt. Eladta a kariját állitólag 100 ezer pénzt szurt ki valaki érte (a barom) és az uj gazdi két-három hétig erölködött helyet keresni magának bs-en de senki nem vette fel mivel Lámalaci az Lámalaci!! 😄 ha valakinek más véleménye van akkor hajrá!

elöfordult már hogy av-és macéval rohangáló druida formaváltás közben csapott oda és bejött neki a stun az meg pont elég volt neki arra hogy elfusson! bs-en felvirágzott a brm genk! egyik nap allysok másik nap hordások ha meg netán mindkettö akkor jön az erösebb nyul baxik verzió 😄

BEAST
oh noes! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

omg megint kiolnek egy fun tenyezot

"Hearthstone no longer works while you are protected by Divine Shield or Blessing of Protection"

Count Adyn
join me😊 na gl<#smile>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Daath
Eladó egy full tier2-es gnóm mágus a Bloodscalpon. A karinál 800 arany és 400 arany értékû material van. Az account július 23-ikán jár le. További információ pm-ben vagy a [email protected] e-mail címen. Csak komoly vevõk írjanak 😉.

hahahah no.1

anti hero

Az elõbbi druidás dologhoz visszatérve: az okés, hogy fegyver esetében a speed, damage nem számít, de a plusz statok igen. (állatformában) Mi a helyzet a passzív/aktív képességekkel? Gondolom a passzív az okés, mondjuk +1% crit, de gondolom az aktív az nem proccol (chance on hit), mint ahogy nem proccol a crusader sem vélhetõleg... (mancsra nem lehet encsantot tenni? 😊 )

Davidus
?😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Havernak elfogyott a mana. :-D És ugyanúgy kirakták a guildbõl. :-D
picket
dinged to lvl 2?! gz! gg! V <3 U !!!1111

<#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

így már érthetõ, thx!!!
<#worship>

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Davidus
10/10 😄

V9ykn8_TZL0

jah, tegnap is bementem - én marha - 2 warrior-ral ZF-be (47+49), én 44, sámli 44, plusz egy mage 49.

elsõ két mobcsoportnál már futás volt kifelé, mert a két warrior úgy nyitott, hogy charge...két külön 3-as mobcsoportra...mondom ó, anyám...

mana persze pikk-pakk eltünt, ahogy próbáltam õket életben tartani (sámán is heal-elt ofcoz). mage mondta, hogy kéri a leader-t, ennek igy nem lesz jó vége.
47 warrior mondta, nem kell, mert a 49 warrior jó leader, meg ma különben is 7x végigjárták már zf-et.

szal' kifut-befut (pihi-rebuff persze minek). következõ saroknál elfutnak - 47+49 warrior - a mobok mellett, mondjuk a sámlival nem lesz ez igy jó, mert túl nagy az aggronk ránk fognak jönni. erre 49 warrior, nem lesz az, jöttetek, közben rácharge-olt egy 3-as mobcsoportra + még beaggrozta a patrol-t is (én 40% manán, mert persze healer-nek minek mana, ugyanmár).
futok utána, esik a hp-ja mint a vadállat, persze a mobok, akik mellett el kellett volna sunnyognyunk, csak ránk aggro-ztak.
wipe.
49 warrior: nice heal.
anyád.
elmagyaráztuk neki, hogy mi a szitu, mi nem tudunk elsunnyogni. nem értette meg.
respawn után eljátszotta az elöbbi szitut még 1x, na akkor mondtam temetõbõl visszafutva, hogy: sorry guys, cya later
és leave party.

respawn, kijövök zf-bõl, másik party (44-46-os party memberekkel) épp healert keres. ok, mondom: invite.
behivtak.
ZF kapuban áll 49-es warrior, röhög rajtam, meg noob healer-ezik. mondom baz+, veled se fogok még1x party-ba menni, ignore.

az új party-val - warrior, warlock, rogue, sámán + én - minden gond és halálozás nélkül végigtoltuk zf-et (gazhrilla kivételével).
szal' errõl ennyit 😊

és még csak nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy ráadásul te vagy a noob hogy miért nem híleltél

picket
hf <#idiota>

&#3237;_&#3237;

én most nem panaszkodok.
bár volna rá okom, most hogy belekóstóltam úgymond a wow-on belûl a "másik oldal" munkájába.
hát mit ne mondjak, healer-nek lenni nem is gondoltam volna, hogy ilyen gecinehéz meló 😊
egy jó party-val maga a mennyország, de amikor hülyegyerekekkel hoz össze a sors egy party-ba, az 1 rémálom...

Botond
Nekem nem kell észrevenni,csak a Blizzardos srácoknak. :-)
picket
"valahol megértem azokat, akik bot-oznak, geciunalmas felszintezni újra és újra egy-egy karit." - ha ezt Botond észreveszi, akkor neked véged <#bdead>

&#3237;_&#3237;

picket
Jaja, a válasz jól néz ki, szép hosszú, de ami a kérdésedet illeti... na arról nincs benne semmi <#idiota>
Szóval feral druidának ha maci vagy macska formában van, akkor a fegyver skillje szint*5-nek számít, vagyis maximumnak. Ezért nem fejlõdik semmilyen fegyver skilled (gyakorlatilag nem is használod õket, ezért nincs fejlõdés sem). Tehát ha tõröd van, mert ad mana regenerációt, de egészen addig staffal nyomtad, és most 10-es a tõr skilled... hát akkor ne foglalkozz vele, amig nem akarsz senkit tõrrel csiklandozni. Ez a rövid történet <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ja, itt a második rész is, röhögtem rajta jókat 😄

Caught Botting! Lona - ver 2.0 - Bot Detection Movie #2 - "Do Bots Fly?"