World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Get a life!
This account has been frozen and cannot be used for playing. Please add a payment below to reactivate this account. !!ez jelent valamit hogy nem tudom feltölteni ?!!
Get a life!
ಥ_ಥ
Get a life!
(3 vagy 4 jegyû a kód, na az én kártyámon mind2 van, szóval...)
Amúgy ha túl sokat próbálkozol, akkor kapsz a nyakadba egy kis eltiltást, ameddig nem tudod változtatni, és akkor semmit nem fogad el.
ಥ_ಥ
Get a life!
Get a life!
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Get a life!
Get a life!
nem írtad el véletlenül azt a t betût l-re? <#idiota>#idiota>
ez kb. olyan feeling, mintha más embernek a 30 éves gyerekét akarnám örökbe fogadni...szép meg jó, de túl sok dolog nem fog hozzákötni.
olyan tesco gazdaságos feeling...
vagymemistudom <#nemtudom>#nemtudom>
mennyi az acC?
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Hearthstone no longer works while you are protected by Divine Shield or Blessing of Protection"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
<#worship>#worship>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
elsõ két mobcsoportnál már futás volt kifelé, mert a két warrior úgy nyitott, hogy charge...két külön 3-as mobcsoportra...mondom ó, anyám...
mana persze pikk-pakk eltünt, ahogy próbáltam õket életben tartani (sámán is heal-elt ofcoz). mage mondta, hogy kéri a leader-t, ennek igy nem lesz jó vége.
47 warrior mondta, nem kell, mert a 49 warrior jó leader, meg ma különben is 7x végigjárták már zf-et.
szal' kifut-befut (pihi-rebuff persze minek). következõ saroknál elfutnak - 47+49 warrior - a mobok mellett, mondjuk a sámlival nem lesz ez igy jó, mert túl nagy az aggronk ránk fognak jönni. erre 49 warrior, nem lesz az, jöttetek, közben rácharge-olt egy 3-as mobcsoportra + még beaggrozta a patrol-t is (én 40% manán, mert persze healer-nek minek mana, ugyanmár).
futok utána, esik a hp-ja mint a vadállat, persze a mobok, akik mellett el kellett volna sunnyognyunk, csak ránk aggro-ztak.
wipe.
49 warrior: nice heal.
anyád.
elmagyaráztuk neki, hogy mi a szitu, mi nem tudunk elsunnyogni. nem értette meg.
respawn után eljátszotta az elöbbi szitut még 1x, na akkor mondtam temetõbõl visszafutva, hogy: sorry guys, cya later
és leave party.
respawn, kijövök zf-bõl, másik party (44-46-os party memberekkel) épp healert keres. ok, mondom: invite.
behivtak.
ZF kapuban áll 49-es warrior, röhög rajtam, meg noob healer-ezik. mondom baz+, veled se fogok még1x party-ba menni, ignore.
az új party-val - warrior, warlock, rogue, sámán + én - minden gond és halálozás nélkül végigtoltuk zf-et (gazhrilla kivételével).
szal' errõl ennyit 😊
ಥ_ಥ
bár volna rá okom, most hogy belekóstóltam úgymond a wow-on belûl a "másik oldal" munkájába.
hát mit ne mondjak, healer-nek lenni nem is gondoltam volna, hogy ilyen gecinehéz meló 😊
egy jó party-val maga a mennyország, de amikor hülyegyerekekkel hoz össze a sors egy party-ba, az 1 rémálom...
ಥ_ಥ
Szóval feral druidának ha maci vagy macska formában van, akkor a fegyver skillje szint*5-nek számít, vagyis maximumnak. Ezért nem fejlõdik semmilyen fegyver skilled (gyakorlatilag nem is használod õket, ezért nincs fejlõdés sem). Tehát ha tõröd van, mert ad mana regenerációt, de egészen addig staffal nyomtad, és most 10-es a tõr skilled... hát akkor ne foglalkozz vele, amig nem akarsz senkit tõrrel csiklandozni. Ez a rövid történet <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Caught Botting! Lona - ver 2.0 - Bot Detection Movie #2 - "Do Bots Fly?"