World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre =)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
๏̯͡๏﴿
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Hát tessék, most találhattok ki más kifogást arra hogyha nem megy majd valami. 😄
=))))
ráadásul magasról lecsinálom mit gondolsz róla.
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FUCK YEAH!
V9ykn8_TZL0
nem tudok rola hogy fixeltek volna, nekunk eszunkbe sem jutott kihasznalni az exploitot, noha tudunk rola hogy letezik, csak ugye van akinek meg tobbet jelent egy legalis kill mint egy exploitos "gif epix" kill.
anti hero
gg
<#bdead>#bdead>
valahogy nem tudok sírni, tudod 2 lock/naxx raid.
"en leszarom hogy melyik guild melyik faction ol meg egy bosst eloszor, foleg ha exploittal ugye kedves devilking, de hogy elbasszak a ket faction kulonbozoseget ezt nem tudom nem utalni."
hát guildek 80%a kihasználta azt a kedves "featuret" szal nem tudom mit sirsz? talán hotfixelték mielött lementetek pwig?
"tovabba ha meg igy akarod nezni hogy alliance iz mode pala miatt, akkor a racial abilityken is kene itt ott toldozni foltozni. pl tauren +5% hp es ehez meg lesz BoK is."
mivan már most fáj hogy most horda lesz "elõnyben" lol..
QQ more
"nem sirok, csak kifejtettem a velemenyemet, es az baszott fel amit devilking irt, hogy csak az alliancesok sirnak"
ennyire fáj a tény? nézz már rá a forumra eu oldalon, 80% ally sírás
max nagyobb lesz a fun ami csak jó😊
V9ykn8_TZL0
Egyik elkezdi a másik folytatja, lehet nem is fogta fel igazán, de biztos jogosan sír a másik ígyhát sírok én is!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de igen irtam azt is hogy erdekes dolgok lehetnek majd belolle, foleg miutan megtudjuk hogy mik lesznek a kulonfele racialok a ket oldalon(amit irnak ugye hogy olyasmi lesz mint most a papoknak is van) meg hogy mik lesznek az uj talantek level 60 felett.
V9ykn8_TZL0
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
OGREKAT AKAROK OÁÁÁOÁOÁOÁOÁOÁOÁOOÁOÁO
mindezek melett bizonyos szempontbol erdekes lesz ez a valtozas mind pve es mind pvp szempontbol, de most igy nem a classokat homogenizaljak hanem a factionoket. kovektezo lepes az lesz, hogy horda es alliance egy faction lesz? esetleg amikor kijon egy kovektezo expansion egy uj jatszhato factionnel, pl scourge?😊
tovabba ha meg igy akarod nezni hogy alliance iz mode pala miatt, akkor a racial abilityken is kene itt ott toldozni foltozni. pl tauren +5% hp es ehez meg lesz BoK is.
az a benyomasom hogy a leheto legrosszabb modjat valaszottak annak hogy balancebe hozzak a ket factiont, erdekes dolgok sulhetnek majd ki belolle. de ugye mindez csak a sajat velemenyem.