World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wtf! 😄

The Garrett
=))) mi sokkal jobb zenere oltuk:
erre =)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
ne mond, hogy te nem pattansz táncra ilyen jó zene hallatán😄

๏̯͡๏﴿

Vagy beigazolodik az ami eddig is teny volt, csak a csini ally pofik letagadtak. 😛

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Eddig mindig azt hallgattuk, hogy pve-ben az alli easy mode, mert ott a pala és az milyen imba.
Hát tessék, most találhattok ki más kifogást arra hogyha nem megy majd valami. 😄
The Garrett
*tank - heal- dps... de akkor miert is rohangal 40 ember?
=))))

The Garrett
szedj le egy heigan muvit 😄

en azt tudom hogy elvezem aqt meg naxxot, noha bwlt tenyleg nagyon unom, de halisten csak kethetente megyunk naxx ota,mc raid meg mar nincs😊 igazabol ezert sem jo az ha gyors a progess, mert hamarabb megunod, miutan mar farm statusban van minden boss. viszont az sem jo, ha lassu mert akkor megfogyatkozik az aktiv letszam. naxxnal nagyon jo otlet volt az hogy winged instance lett es szabadon valaszthatsz melyik wingbe mesz. persze ez mar amikor fullboss runok lesznek nem lesz annyira fontos.

Davidus
STratholme-ot még mindíg bírom. mikor is jött ki?😊

V9ykn8_TZL0

ertem, tehat szeritned eleg spammolni a sundert, tauntot |flash healt, rejuvot| frostboltot, scorchot, shadowboltot. es voila a boss maris down.

megse.

ráadásul nem mintha bármi közöd/beleszólásod lenne a dologhoz. és amúgyis ez hogy jött a shámán-pala témához, azt nem tudom.
ráadásul magasról lecsinálom mit gondolsz róla.

"algoritmus halmaz" MC ota - semmit nem valtozott. tank+ heal+ dps - mindig ugyanaz tortenik. de aze ne keseredj el nagoyn ;'(

anti hero

BEAST
semmit sem fejlõdött , nem "szabad szórakozást" nyújtanak ... végig kell verned MC-t/BWL-t/AQ-t/Naxx-ot ... és örülhetsz magadnak , de mind szar unalmas ... sokkal több 5-10-20 fõs instance kell ahova bárki bármikor elmehet nincs különösebb "skillhez" kötve , ezeket késöbb unja meg a nép mint a 40 fõs helyeket

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

igen jo lesz vegre sok uj 5-10 fos insta, varom enis oket. de ezzel hogy a 40 fos raidek noskillek lennenek nem ertek egyet. eleg sokat fejlodott az "algoritmus halmaz" MC ota.

BEAST
jaja , így jobb is lesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

The Garrett
"smaller player capped" - csak gnome / dwarf? =)

<#eljen>

Davidus
végre nem a 40 emberes noskill hömpölygésen lesz a hangsúly

V9ykn8_TZL0

Davidus
"we're focused on creating smaller player capped raid dungeons for the Burning Crusade as we've stated as early as when we hosted the BlizzCon event."
FUCK YEAH!

V9ykn8_TZL0

hat ezis egy felfogas.

szal az a "freeepix" nem igazán volt freeepix

ráadásul pöcsöltünk vele elget, ami a végén meg lett unva

BEAST
sajnos nem te vagy az egyetlen akinek 2 szeme van mégis sík hülye <#unalmas>

valaszolj kerlek oszinten, orultel annak a killnek amikor exploittel levertetek patchwerket? jogosnak erezted? megy mar azota exploit nelkul is?

Davidus
PLZ BLIOZARD DNOT GEIV HORE PLAEDINS

V9ykn8_TZL0

whocares?

nah akkro ulj le es szamold ossze hogy hany hordas sir es hany alliances sir, hany hordasnak tetszik es hany alliancesnak tetszik, es rajossz hogy az a 80% alliance siras reszedrol elegge hatalmas tulzas volt.

hát sajnos kb még van két szemem, és tudok számolni kthxbáj

" talán hotfixelték mielött lementetek pwig?"
nem tudok rola hogy fixeltek volna, nekunk eszunkbe sem jutott kihasznalni az exploitot, noha tudunk rola hogy letezik, csak ugye van akinek meg tobbet jelent egy legalis kill mint egy exploitos "gif epix" kill.

BEAST
kétlem hogy ezt tényleg megcsinálnák , nem néztem utána ... nemis nagyon érdekel a dolog ... de ha jól emlékszem nem whispek lettek az új faj ...

ez most igy teljesen komoly?

anti hero

BEAST
te mindig is "furcsán" nézted a dolgokat ... most sincs másképp ... de te már nem fogsz változni , htxbye...

ha fél éve bejelentették volna már senki se sírna, majd túl leszünk ezen a hullámon.

ráadásul miért nekem támadsz mikor én csak közöltem amit láttam eu forumon rögtön a post után?
gg
QQ
<#bdead>

"nah te is a faszok koze tartozol akik azt gondoljak hogy csak ally sir. olvassal mar bele a hozzaszolasokba es lathatod hogy legalabb annyi hordasnak, ha nem tobbnek nem tetszik ez a valtozas. pl shamanok jogosan sirnak hogy akkor gyak rajuk nem sok szukseg lesz ha lesz paladin is a hordaban, hisz paladin>shaman pve ben"

valahogy nem tudok sírni, tudod 2 lock/naxx raid.

"en leszarom hogy melyik guild melyik faction ol meg egy bosst eloszor, foleg ha exploittal ugye kedves devilking, de hogy elbasszak a ket faction kulonbozoseget ezt nem tudom nem utalni."
hát guildek 80%a kihasználta azt a kedves "featuret" szal nem tudom mit sirsz? talán hotfixelték mielött lementetek pwig?

"tovabba ha meg igy akarod nezni hogy alliance iz mode pala miatt, akkor a racial abilityken is kene itt ott toldozni foltozni. pl tauren +5% hp es ehez meg lesz BoK is."

mivan már most fáj hogy most horda lesz "elõnyben" lol..

QQ more

"nem sirok, csak kifejtettem a velemenyemet, es az baszott fel amit devilking irt, hogy csak az alliancesok sirnak"

ennyire fáj a tény? nézz már rá a forumra eu oldalon, 80% ally sírás

Davidus
az meg a másik hogy el kellene már felejteni a tökéletes raidet. ha random kisorsolok 40 karit azok ugyanugy lenyomják a negyvenes instát mint az SS raid.
max nagyobb lesz a fun ami csak jó😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
nem rád értettem hanem úgy globál😄

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Így van, egyfolytában csak a sírás megy fórumokon semmi más. Kurva unalmas már...

Egyik elkezdi a másik folytatja, lehet nem is fogta fel igazán, de biztos jogosan sír a másik ígyhát sírok én is!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem sirok, csak kifejtettem a velemenyemet, es az baszott fel amit devilking irt, hogy csak az alliancesok sirnak(ami totalisan nem a valosag), mintha ez az egesz wow arrol szolna hogy melyik factionnek van tobb first killje, pfff.

de igen irtam azt is hogy erdekes dolgok lehetnek majd belolle, foleg miutan megtudjuk hogy mik lesznek a kulonfele racialok a ket oldalon(amit irnak ugye hogy olyasmi lesz mint most a papoknak is van) meg hogy mik lesznek az uj talantek level 60 felett.

Davidus
úgyis csak akkor derül ki hogy mennyire jó vagy rossz ez mikor elkezdõdik a béta. addig felesleges sírni.

V9ykn8_TZL0

QuippeR
egyrészt azt senki nem mondta, hogy a kiegben is 40 fõs raidek lesznek, másrészt (ahogy azt már a hivatalos fórumon is írtam) elég érdekes belegondolni, hogy akik most sírnak, mit tettek volna, ha új kaszt is lenne a kiegben. tök mindegy, hogy vízvezetékszerelõ vagy bárd lenne, most mindenki azért sírna.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

The Garrett
persze aztan beteszik hordába a Leeper gnome factiont...

OGREKAT AKAROK OÁÁÁOÁOÁOÁOÁOÁOÁOOÁOÁO

The Garrett
kb 😞

nah te is a faszok koze tartozol akik azt gondoljak hogy csak ally sir. olvassal mar bele a hozzaszolasokba es lathatod hogy legalabb annyi hordasnak, ha nem tobbnek nem tetszik ez a valtozas. pl shamanok jogosan sirnak hogy akkor gyak rajuk nem sok szukseg lesz ha lesz paladin is a hordaban, hisz paladin>shaman pve ben , ez egyertelmu. en leszarom hogy melyik guild melyik faction ol meg egy bosst eloszor, foleg ha exploittal ugye kedves devilking, de hogy elbasszak a ket faction kulonbozoseget ezt nem tudom nem utalni.

mindezek melett bizonyos szempontbol erdekes lesz ez a valtozas mind pve es mind pvp szempontbol, de most igy nem a classokat homogenizaljak hanem a factionoket. kovektezo lepes az lesz, hogy horda es alliance egy faction lesz? esetleg amikor kijon egy kovektezo expansion egy uj jatszhato factionnel, pl scourge?😊

tovabba ha meg igy akarod nezni hogy alliance iz mode pala miatt, akkor a racial abilityken is kene itt ott toldozni foltozni. pl tauren +5% hp es ehez meg lesz BoK is.

az a benyomasom hogy a leheto legrosszabb modjat valaszottak annak hogy balancebe hozzak a ket factiont, erdekes dolgok sulhetnek majd ki belolle. de ugye mindez csak a sajat velemenyem.

Davidus
jó akkor ennyi volt. a druidáknak lõttek<#idiota>

V9ykn8_TZL0

elõre látom a sok 10 éves sirását, hogy nem tudják kezelni a sámánt 😄
The Garrett
attól még a 40 ember max a raidben 40 marad.

Davidus
kieggel új szintek is jönnek ám amivel meg új talentek

V9ykn8_TZL0