World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IF, 0:15 perc. Nyomom resre a gombot... nem történik semmi. spammolom 2 percig. semmi
IF, 0:17 perc. Éledek, spam nub druidra, majd örök szétkapnak. nyomom releaset, erre feléledek rögtön IF ben, 2 õr között. szétkapnak, de megint feléledek rögtön ugyanott. ez kb 5 ször eljátszódik.
Dun Morogh, 0:20 perc. a hullám hirtelen kikerül a temetõbe. éledni nem tudok, se mozogni.
Welcome to Bloodscalp <#idiota>#idiota>
ALien
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ALien
(btw level40 en fogjak kapni A BC userek az elsõ uj skilleket, nem csak 60 után) ez valami interujba volt, majd keresek linket.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Szerintem ilyen 10-15 fõs grppal leszverhetõ.
domo gáz a sok add miatt meg garr 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
V9ykn8_TZL0
Én full DPS Mage vagyok/leszek és ez az elosztás nagyon bevállt.. Instance, solo, quest..
Nirnael's Talent Build
Magam fejlesztgettem. Egy ideig fire voltam, de gyorsan unlearn mert a magas szintüek folyamatosan resist, immune, resist, immune...
50. szinten Fire talentezésen SZERINTEM csúnyán elfogok vérzeni Burning Steppers-en.. Ott nagyon sok a FiRe Elementel tudomásom szerint.
Javítsatok ki kérlek ha valamit rosszul gondolnék.<#lama>#lama><#eljen>#eljen>
Min: 250Gold Max:600Gold
Kérlek keress meg priviben!!!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
tetszik a legjobban
V9ykn8_TZL0
kegyetlen dps ha nem kell manara figyelni (5 scorch debuff aztan fireball,fireblast)
frostagnal jobb manaefficency, frost dpssel (scorch spam+fireblast)
combustion szuperjo foleg az uj trinkettel (talisman of ascendance)
egy hatranya van hogy nincs iceblock, de hamar meg lehet tanulni nelkule elni pveben.
"vessetek a mókusok közé" :)
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Talent
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- holnap délelött lesznek serverek? és ha nem miért nem? <#help>#help>
<#idiota>#idiota>