World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
hát ha a a sapira ráhuzta volna a fejem texturajat az lett volna a legszebb 😄DDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
jaj de feszül a sr helm, jaj de 😊
The Garrett
de kurvara igaza van sajnos :/

The Garrett

a legujabb inspect fícsör.. feszítsd ki a saját bõröd a ruhádra!

robotnyk
de ráér valaki 😄
PiszkosFred
Ertekes taggal bovulhetett volna a magyar tabor, ha beszallsz te is jatszani. Kar erted. Azt meg sem merem emliteni, hogy az elso par oldal valamelyiken le van irva hogy mit kell csinalni. Sot, meg egy kamu bankkartyaszamot is prezentaltak neked, lejarati idovel, azonosito koddal, mindennel. Ha ez a folyamat mar kifog rajtad, akkor talan nem is baj, hogy nem szippant be a vilag, mert "odabenn" totalisan el lennel veszve. (vagy meg). Tudod, ott benn, ott a sok surmo angolul dumalo idiota, akik majd beszelnenek hozzad, akik majd mondanak hogy mit csinalj, de te nem fogod erteni, vagy nem akarod erteni, es a vegen azon kapod magad, hogy egyedul koborolsz, es a fovarosok foterein ekes magyar beszeddel (amit itt is lathattunk toled) fogsz uvoltozni, es hisztizni, hogy ugyanmar segitsen neked valaki... Ekkor meg jobban fognak szanni az emberek, legtobb helyen azonnal ignorera kerulsz, es meg azok a magyarok sem fognak segiteni, akiket esetleg ertenel. Max majd elbeszlgetsz a hozzad hasonlo kaliberu emberekkel, akik szinten nem tudjak mi merre, es talan ketten uvoltozve a foteren segitetek egymasnak megoldani a problemakat. Csudajo vilag lesz, maradj ki belole szerintem. Ezt oszinten es a legjobb szandekkal mondom. Keress mas jatekot, amihez nem kell angol tudas, eleg a Start meg a Quit szavakat erteni. Pacman? Tetris? Kvek?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mitcsinálni?? magadnál vagy ember?? <#idiota>

The Garrett
aztolvastam hogy... és megettem! 😄

Sephi
En 5 eves koromtol legoztam es megertettem!! FTW!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Az hat nem er egy kalap szart sem,angolul nem tudok igy visszem vissza holnap a picsaba.Nem fogok en itt szarakodni velle majd ha lesz magyar verzio akkor talan igen de addig nem.Csak magyar nyelvu vagy feliratos jatekot vagyok hajlano eredetibe megveni,a tobbit vegye meg aki akkarja angolul én nem fizetek egy angol nyelvü szoftver-ér sem."

szerintem menjél inkább legozni, az való neked 😊))
csak vigyázz, mert lehet, hogy annak is angol a kezelési útmutatója, s akkor megcopod' 😄

Mighty
/fart

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

"Mit gondolsz mi a fasznak van?"

hogy beszélsz, kisfiam! arcodra ütök ám!
/slap Darienlelo <#vigyor5>

unatkozol vazze?
menjé' dógozni!

akkor ne aggódj nem fox majd unatkozni, teeee...teeeeeee...ingyenélõ 😊)))

olvasd el újra a post-ot. az elsõ mondatban benne van a válasz a kérdésedre -.-

Sephi
Szazan ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pár százan azért meg tudták csinálni elõtted, menj a gamestar fórumára érdeklõni.

Nem fogad el semmit,azt hiszed viccbol kerdezem.
Nem fogad el semmit,azt hiszed viccbol kerdezem.
The Garrett
lol yurij got PWND

ezekszerint magyarul se tud olyan tuljol :S

tomee14
figy! sztem el kéne olvasni a gs wow telepítõ utmutatását, ugyanis ot van egy bankártya szám amit a gs kreált és be lehet irni lol<#banplz>

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Mighty
"jóhogynemmár a single player demókat is meg kellene venni, plusz pénzért kapsz egykét pályát mellé, telepítõkódot kér stb."

Így vagy úgy de fizetsz azokért is. Internet elõfizu, fogyasztott áram miközben letöltöd, vagy az újság amiben benne van a demo.

The Garrett
elozo oldalra lapozz visszha és nézz körül hátha találsz e olyan kártyaszámokat, amivel elotted már ezreknek sikerült a reg. 😊

Mighty
Azért, mert nem kifejezetten az elmaradott magyar piacra van szánva ez a játék. Tudod nyugadton eléggé elterjedt a bankkártyák használata, így bankkártyaszám megadásához kötötték (bízván abban, hogy majd elõfizetõ lesz a delikvens) a próbaverizó használálatát is.

De hogy megspóroljam neked, keress rá: "credit card number" szavakra itt a topicban. Megtalálod az oldal alján a keresõt. Igen, fake kártyaszámmal is lehet használni a próbaverziót.

tigeroo
tudom, de nincs bankkártyám<#miaz>

mindegy,,,
The Garrett
de te meg azt ertsd meg hogy attol hogy megadod a kártyaszámod nem veszel meg semmit, nem vonnak le se pénzt, nem karosítanak meg, nem akarnak meglopni a gonosz kulfoldiek.

The Garrett
lehet a topikba ki kéne írni hogy : Nem tudjuk mit kell a probaverzioval csinalni, a gamestar foruman probalkozz? 😄DDD

tigeroo
..csak ki akarom próbálni..berakhattak volna valamilyen "kupont", + csinálsz a kuponhoz jelszót és felh.nevet...ennyi, 14nap után törlik...azért hogy kipróbáljam miért csináljak "teljeskörû" regisztrációt..

jóhogynemmár a single player demókat is meg kellene venni, plusz pénzért kapsz egykét pályát mellé, telepítõkódot kér stb.
Sephi
"esett 2 t2 priest sapi 1 bindings gyûrû 1 ony backpack, 1 kék cucc, és 4 ony scale cloak"

Ehh? Esett onibol scale cloak ?😄DDD

Moonglade / Horda -> jatszik valaki ott? ha igen, meseljen mar kicsit, akár PMben. köszi!

aláírás.

U42MAD
Szerintem jobban járnál ha elõször magyarul tanulnál meg. Ráérsz majd az angollal késõbb is. <#szomoru1>

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

szerintem mindenki jobban jár, ha visszaviszed.

aláírás.

Squasha
Drága együgyû, retardált "barátom", köszönjük, hogy a Te nagyszerû, kiforrott, érett szemályiséged sem terheli majd tovább a magyar WoW társadalom tûrõképességét a továbbiakban!

Btw /gyk: a "mindazonáltal" angol kifejezés rövidítése/, a kultúrált kérdésfeltétel, az utánaolvasás, haverok megkérdezése rengeteg idõt, energiát és a idegeskedést spórol meg minannyiunk számára. <#action>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

TVelvet
Jó... A játékok 90-95%-a Angolul van... hu...
Mighty
Ha nem tudsz angolul még egy kicsit sem, akkor magadnak spórolsz meg rengeteg idõt, mert ehhez a játékhoz javasolt a minimális angol tudás.

BEAST
lehet nem fejeztem ki magam érthetõen , de már mindegy 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az hat nem er egy kalap szart sem,angolul nem tudok igy visszem vissza holnap a picsaba.Nem fogok en itt szarakodni velle majd ha lesz magyar verzio akkor talan igen de addig nem.Csak magyar nyelvu vagy feliratos jatekot vagyok hajlano eredetibe megveni,a tobbit vegye meg aki akkarja angolul én nem fizetek egy angol nyelvü szoftver-ér sem.
BEAST
jó hogy van ez a próbaverzió ... pff

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Akkor ki sem tudom probálni ezt a szart akkor visszem vissza az ujságot a francba.
Most mar nem is enged regisztrálni mert azt mondja vegyem fel a kapcsolatot a support-al.Bedig csak 2-3 probálkouztam kamu bank kártya számokal.
Chrystopher
Oda van írva hogy nem lesz pénz levonva a kártyáról. Még csak megterhelve sem lesz.. Én is bankkártyáról fizetem és még egyszer sem volt problémám a fizetéssel. Mindig az aktucális valutát vonják le... Nem így tennének nem lenne 6-7+Millió elõfizetõ..

Bár természetesen jogos a pánik!

Hi!
Zandalar arcoknál meg a Cenarion körnél, kapok revered - exalted után mobok után reput vagy csak a bizsu sz*rságokért?
valaki pls benyom ná a rugója Talent elosztását? (daggeres kéne)

Hát nekem nem azért hogy mindenkinek megadjam,szepen is néznénk ki.
Te csak add meg ha ugy gondolod de én nem fogom.
Nem van mitt veszteni ha kiadom a számot neked lehet nincs.
Meg nekem amugy is OTP-kártyám van és nem olyan amitt ott felsorolnak.

Aki tudja hogy milyen számot kell megadni szoljon?
hat lama vagy, de egyetertek 😄 valszeg nem azert kerik el, hgoy keszpenzt vegyenek fel...

anti hero

Mighty
Én vagyok olyan láma és még több százezren, akik megadták a bankkártya számukat. Mit gondolsz mi a fasznak van? Hogy készpénzt vegyek fel vele egy talán mûködõ automatából?

14 napos most probálnám ki csak nem enged ez a szar be bankártya kod nélkül.

NA ez engem is erdekelne mert igy nem tudom ezt a szart kiprobálni hiába volt benne a gamestar direkt ezrt vettem meg az ujságot.De kár volt mert ezek a faszok nem irtak semmit hogy mitt irjunk be csak azt irtak ird be a bankártya számot(majd hülye lennék minden szedet vedett angolszász majomnak megadni).Picsának kell az ilyen szar belle csináljanak egy regcard-ot amitt meg kell venni be pötyögöd a kodját azt annyi,biztos van olyan láma aki oda adja de az meg is érdemli.
tigeroo
lol, belépek a wowba, mondom próba cseresznye login, password beírtam "valamit" erre nem bejön?<#idiota> cseles nagyon..na jó, téleg vége a lámulásomnak
tigeroo
nah, csináltam egy új kódot, tesóm e-mailjére<#nyes>
azt olvastam a regisztrációnál, hogyha guest pass vagy mi vagyok akkor nem vesz le a bankkártyámról pénzt, de nekem még bankkártyám sincs, mit írjak be (fake) kódnak helyette??
tigeroo
a 10napos próbaverzióra hol regeljem magam? a https://signup.wow-europe.com/ oldalon van egy acc creation rész, de ott mi a f*szért kéri a bankkártyámat??( ami nem is létezik) csak ki akarom próbálni ezt a ...mind1, újra elpocsékoltam a reggeli készülõdésembõl másfél órát, majd délután újra próbálkozok<#fejvakaras>
grat

és tudjuk mi az a pug! 😄