World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ez ütletpolitika. Fizess és lesz esélyed más ellen játszani 😊

A halál csupán a kezdet...

GothiK Aesh
aki nem evszi meg az 60 as szinten rohangál aki megveszi az meg 70 esen elég lol lenne

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Davidus
"Players without the expansion will not be able to level to 70."

kieg nélül nincs szintlépés

"When you install the Burning Crusade, your experience bar will no longer be capped out and you'll be allowed to gain experience using all methods currently available, such as questing and killing non-trivial mobs."

kieggel van

hol az ellentmondás?

V9ykn8_TZL0

Nah van 1 ENUS os wow om eredetiben és ENGB és patch nem megy rá de én europai serveren akarok játszani hogy an tudnám eszt az eszt az ENUS os wow ENGB ésé teni?

ALien

BEAST
fogalmam sincs , de szerintem a +10 szinthez nem csinálnak egy új ágat , szerintem minden ág kap egy két új talentet és ahogy eddig is , választhatsz melyikre használod el az új pontokat

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
És talentezésrõl mit lehet tudni? A jelenlegi ágak folytatódnak majd, vagy újakat kapunk?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

QuippeR
hogy sikerült ilyen ellentmondást kreálni egy hozzászólásba?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

az remelem tudod hogy ez egy faszsag amit mondtal 😄

anti hero

Botond nyaral, az acccountjara en vigyazok

anti hero

BEAST
kétlem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

capaszabi
NEM!. aki nem veszi meg annak lezárva marad az XP barja. Aki megveszi az meg kap XPt a 49+os mobok után. Nem bonyolult. minek bonyolitjátok?

érrtem
BEAST
úgy értettem hogy kevesebb területen fejlõdhet majd , a kieg új területei mind 60-70 közöttiek lesznek

ez mitjelent hkorlátozotabbak? nemtanulhat 60-70 ig uj skilleket meg nem talentolhat v hogy érted?
Davidus
meg a jelenlegi raid instákban is lehet fejlõdni majd😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
tuti lesznek sima questek is +caverns of time

V9ykn8_TZL0

BEAST
nem , lesznek 60 feletti mobok alap területeken is és instancek is lesznek Deadwind Passban , szal aki nem veszi meg az is lehet lvl70 , csak sokkal korlátozottabak a lehetõségei

Davidus
NEM MENNEK A SZARVEREK:C

V9ykn8_TZL0

antgecc
Elnézést, lehet én vagyok az együgyû, de eddig még nem olvastam/hallottam arról, hogy BC után hogy lehet felmászni lvl70re. Csak Outland-en lehet majd érdemben questelni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

<#eljen>

BEAST
ez eddig nem volt egyértelmû? =D

Davidus
magyarul vedd meg a kieget vagy bazd meg az anyád😛

V9ykn8_TZL0

BEAST
nem kell vele foglalkozni , mondta is hogy egy betût nem hajlandó angulol tanulni , szal várható volt hogy egy lépésnyire sem jut , ez van most megy szépen Cs-zni vagy valami hasonló kaliberû játékot játszani

néztem itt talent osztásokat mágussal
én firet használok scorcs miatt (PvP) sokszor 2. frostboltot már nincs idöm ellöni mert halott az enemy 😞 igen van resist de a sok crit engem kárpotol
http://www.wowhead.com/?talent=of0E0RboZVgRzf0ux
ezt használtam sokáig firepower talentbol lehet simán áldozni a elmental precizionra

most ez van aoe miatt :
http://www.wowhead.com/?talent=oi0EcofouVgMzf

gondolkodom a visszatalentezésen meg hogy rakok elemental precisonra
bár zgbe most az a probléma áll fen hogy ha nincs sámán a partymban a -20% agro totemmel , lehuzom a bosst >.<
pedig mint látni van -30% agro és nincs imp fireball
bossokat fireballal lövöm miután felscorcsoltuk
igazábol miota scorcs csak 3 talent sok embernek megvan szal +15% dmg coe +10%
szal nem sok maradt a -30% agro talentbol 😞

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

antgecc
És te mindezt levágtad ebbõl a kommentbõl? Nem mindenki olyan kis hülyegyerek, mint te, ne magadból indulj ki kérlek! Fred kommentbõl csak egy valamit szûrhettél le: sokkal intelligensebb nálad! És ami ezt alá is támasztja, az a te reakciód erre. Szóval kisfiam inkább húzd be füled-farkad és húzzál innen, boldogíts másokat. Az iq szinted nem üti meg a minimum követelményt. És ami ezt alátámasztja: ezt a játékot úgy csinálták meg, hogy a leghülyébb hülyegyerek is tudjon vele játszani, tudjon fejlõdni, pénzt szerezni, stb. De látod neked még ez se megy! Maradj inkább vmi gagyi lövöldözõs játéknál, hátha az nem fog ki rajtad!

Örülj neki hogy te olyan okos gyerek vagy.Látszik hogy te is egy kocka fejü gnom vagy aki azt várja hogy becsengessen hozzá egy lányzó,mert még ahoz is hülye vagy hogy felszedjél egyet<#crazya>
Na ki probáltam de ez egy halál unalmas játék.Csak szaladgáltam ide-oda semmi küldetés vásárolni nem tudok mert pénz nincs.Szoval nekem ez igy nem jött be,a masik meg hogy most a user-nevemet nem fogadja el.Gamestar-os verzio egy nagy kalap szar,mint maga az ujság.Még jo hogy a haver kártyaszámát elfogadta es ki tudtam probálni,de rejtély miért nem enged belépni megint tegnap még jó volt most meg már nem enged be.
Players without the expansion will not be able to level to 70.
When you install the Burning Crusade, your experience bar will no longer be capped out and you'll be allowed to gain experience using all methods currently available, such as questing and killing non-trivial mobs.

the great sea fishing?

Lynx_TWL
sok lesz a hülye kérdésbõl :/
kéne egy kis flém ellensúlyozásként

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
boti balatonzik:>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kojiro
Sztem ez egy fejbe ültethetõ wow-fordító és gondolati-úton-túlbár-vezérlõ funkciókkal ellátott csipp lesz
<#wilting>

Kojiro ergo sum.

Chrystopher
Lehet egy kérdésem?

Hogy fogod te belegyógyítani a WoW-ba a magyarságot? <#help><#wilting>

A játék kifogbaxni bejelentkezésnél hogy invalid game meg mittom én.. Vagy vmi. addon lesz ami átírja a képernyõ tartalmát?? <#fejvakaras>

Chrystopher
Most voltam ott. Felkaptam Griff pontot. Go ki. Legyak 1-2 mob. nagyon happy. 600+xp/mob 4. után: You feel normal. Jól beanyáztam. Felszáll griffre go Lakeshire HS-t beállít otthonnak. Pár pillanat az egész és BS-en vagyok.
Fincsi hely + meg kellemes, de most csücsülök Inn-nél restedért <#idiota><#banplz>

kimagyar?

biztos azért van mert már késõ van, de elég sokat röhögtem ezen a postodon... 😊 amúgymeg mér bántod Bellit, elmondta hogy nem érti miért nem tetszik neki a wow és kész... ahelyet hogy lefoglaltad volna a magyarvok nevet... mivan Botival, ilyenkor már rég ütni-vágni szokott

80%? huh, az nem semmi!
gratula hozzá, az azért nem kevés fordítás

Most milyen hangnemben beszélsz szegény Pozokival???Te állat😄
jolvan, kussolj

Sziasztok!WoW magyarítást készítek, a küldetések 80% nyers magyar, aki besegítene, az írjon a [email protected] -ra
A netrõl is le tudnám akármikor, de a játék már megvan szóval nem kell sehonnan leszednem, csak egy tört servert találni, azt meg már találtam is!Szerintem a Blizzardos srácok nem gondolták át eléggé hogy mit adnak ki trial verzsön címszó alatt, a full jáékot csak idõkorláttal, ami a hivatalos serverekre vonatkozik, de törtön nyomhatjuk tovább, ezzel csak a warezt segítették, de én örülök neki szerintem rajtam kívül is még eppár emberke!
The Garrett
grat hozzá... <#miaz>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

a bolt polcáról letudod szedni de a netrül nem

Én nemtudom mért de megunom a WoW-ot egy idõ után!Elõször elkezdtem egy Warriorral a neve Magyarvok lvl 11-es, de már kb 1 hete nem játszok vele, ma kezdtem egy Mage-val lvl 4-es de már õt is unom, nemtom mért pedig az RPG-k a kedvenceim, Gothicokat Obliviont végignyomtam, a WoW-al nemtom mért vagyok így, lehet azért mert 14 nap után tudom hogy vége az egésznek?És azt gondolom hogy mindek fejlesszem magam úgyis egyoár nap múlva vége?Nemtudom, de addig is néha-néha játzogatok vele, hátha jól ráérzek és akkor a 14 nap letelte után folytatom tört serveren!
The Garrett
de hol voltál? láttam hogy emote olsz de sehol nem láttalak 😄

kimás? 😄
/flex<#wave>

The Garrett
en vagyok a nuuub ee?

ma már elértem a 100 dps -t. Ez több mint PR0

The Garrett
jah wsg ilyen 3-4 perc kesesekkel enged ki be ( marmint a toltokepernyon vagyok 3-4 percig 😛 )

benn wsgn meg itemlag 😞

egyébként regisztrálj a trial-ra(link fent), ahhoz jár eu kliens ingyen.

neptulonról úgy 50% leesett és nem tudnak visszajönni.

90sec rejuvenation ftw