World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
ohnoes! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
ha nem hagyom abba ezt a szart megyek a ratyi tehened mellé blood elf palának =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sugam
2labu elefantokrol mar enis hallottam, alitolag 3 tokuk van. errol is hallottal?>.<

én csak azt látom hogy hetente akar valamilyen accountot eladni vagy venni, ez nem jó jel.

The Garrett
jo ez mind szep es jo, en azt is hallottam hogy láteznek UFO-k, meg léteznek 2 labu elefántok.. 😊

Bizonyitek plz, anelkul fölösleges ilyeneket kiabalni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sugam
enis hallottam hogy account stealer vagy. a masik hogy elakartal sozni vmi rugot es hogy ninjaztal vele, nekem8 micsinalsz.

Botond
Ha ennyire vágod a hirdetéseket,miért nem mész oda?
Laky
A rugót lehagytam 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

figy nezd meg a hirdeteseket hogy sok olyan hulye van aki eladja .... Daniel szerintem ne irjal hulyesegeket koszzz... csa
Laky
Valaki tudna mondani egy pvp-s talentelosztást tesztszerverre?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

...

15é adok egy 60lvl mage-t kell?

Az egy dolog , hogy adtak már el annyiért, viszont nem mindenki olyan hölye.

1. azt irtam hogy legyen valamennyivel feltoltve .... es mar adtak el accot 20 k ba
2. mi ez a vigyazz account tolvaj szoveg? nem tudom honnan szalajtottak ... de remelem csak viccnek szantad
vigyázat account tolvaj!

The Garrett
eselyes hogy egy feltöltött account + wow + 60 as karit 20k ért elad valaki, plane hogy karik nelkul 19k ba van a feltöltött acc + wow...

jajj elerhetosegeim: [email protected] msn + e-mail
Hello. lehet nem ide kene de itt is probalkozok. Szeretnek venni lvl 60 maget vagy warlockot, Bloodscalp szerveren, inkabb allis, de horda se roszz. legyen meg feltoltve , ár megeggyezes szerint de 20 k -nal tobbet nem adnek erte, cuccok penz nem erdekel annyira
udv
hát ez remek = ) üdv
köszi a helpet Daniel, szeretlek : ) (najó nem -.-)

Ferro
Abban amibe nemrég bekerültél... =)

lehet gémel... Alliance of Destiny-ben van asszem :p

melyik gildben vagy ?

ehh 😊 köszi

azt nem bírom benne, hogy vannak olyanok akik azt mondják: "ha lesz xy ember akkor invelhetsz"
namost így sosem leszünk meg xy...de sebaj próba szerencse ; )

Ferro
Akkor szia! 😊) <#integet2> Nem voltam ott de a CC-nk mesélte ügyes voltál! <#smile>

Sugam
pittos ekszplojitoltal 😄

Prince of Máté
okok hála istennek visszaolvastam és megtaláltam😊

Marmint tudom mit csinal, de hogy hogyan kell hasznalni es beallitani, na azt csak az tudhatja aki latta es/vagy kiprobalta.

Baratom te szerintem kicsit el vagy tevedve, en us beta ota tolom, de fogalmam nem volt arrol, hogy hogyan is mukodik egy bot progi.

Prince of Máté
Kedvet kaptam a játékhoz és ki akartam próbálni a 10 napos próbasverziót...De sajnos elakadtam a regisztrálásnál a STep 5nél... Nem értem ha ez egy ingyenes próbaverzió akkor minek kell fizetni érte:
12.99€ One-Month Subscription
35.97€ Three-Month Subscription
65.94€ Six-Month Subscription
Meg a másik hogy minek írjam be a kártyám számát mikor nincs is??

szerintem ezt kb mindenki tudja aki legalább már egy éve nyomja a wow-ot nah mindegy.. legyen neked igazad...

PiszkosFred
Részemrõl köszönöm a linket, kipróbálom. Annyi szépet és jót mondtatok már róla, hogy kíváncsi lettem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

elég szépen , részletesen ismered ezt a programot 😊 innentõl szerintem nem kétséges , hogy botoztál, bár te tudod

Botond
Nem volt szerencséd. Jaok. Halott. Ezt 3 év daocozás után mondom.
Lynx_TWL
vagy nem

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

itt van daoc trial, megnézheted hogy bejön-e.

The Garrett
hat akkor nézd át a linket amit adtak es dontsd el mit csináltál amit ott leirnak hogy nemszabad.

De egyszerubb lenne ha leirnad vegre micsináltál, és akkor tudnánk segiteni mit írj a válaszlevélbe...

Tudom, sajnos... Nem volt szerencsem DAoC-hoz, de nem hinnem, hogy annyira halott lenne, sot... Azert mert kijott a WoW a !jo! MMO-knak szerintem megmaradtak a jatekosai.
de akkor dönthetnének gyorsan.. mert akkor megyek azt veszek mégegyet.. 😊)

botozásért bannolhatnak.. életembe nem botoztam. muhaha 😄D

Most vizsgálják az esetet, amint befejezték nagy valószínûséggel bannolni fognak a picsába botozásért.

mármint a who, a daoc meg halott, akármilyen szépeket is írtak róla.

ugye tudod, hogy ez a játék kb. 1.5-2 év múlva fog megjelenni?

alatta még ez található:

Please note that any further query on your account should be addressed via email to [email protected]

We strongly encourage you to read our Terms of Use and End User License Agreement, which can be found here:

http://www.wow-europe.com/en/legal/

Regards,

Game Master Team
Blizzard Entertainment Europe

The Garrett
-lentebb 😄

The Garrett
ugyanebben a mailben lentebb írják neked lentebb, hogy küldj el regisztracios adatokat, cd key-t ilyeneket?

és ebbõl te letudod szürni hogy ez most milyen?

We are sending this mail to inform you that the below World of Warcraft account has been suspended pending further investigation.

Account Name: ******
Violation: ******
Action Taken: Account suspended pending review by Account Administration.

The Garrett
* az acc managementben mind2 esetben azt irja hogy :

"This account has been suspended and can no longer be used for playing" vagy hasonlo. a mailben leírják miert bannoltak, mennyi idore, es mit kell csinalnod hogy mukodjon.

Van egy program, ami pénzért letölthetõ bárki számára. Ebben a programban beállitod, hogy éppen mienfajta karaktered van. õ kidobja hogy userbarra hova- rakd a spelleket , aztán beállitod neki, jobbanmondva betöltöd azt hogy melyik részen vagy azerothnak. pl Felwood-ban az elementeknél... rányomsz szépen a STRATra vagy valami ilyesmi nevezetû gombra és jééé.. magától játszik a kari.. sõõõt még jobban mint ha te játszanál vele.. 😄 mondjuk pvp be elég gááz.. me annyira nem okos.. 😄 de... amugyse probáljatok ilyeneket 😄 nemszabad.. me akár bannolhatnak is érte 😊 . (engem nem ezért bannoltak még mielött azthinnétek)

Erre a linkre Warhammer Online info vadaszat kozben bukkantam 😛
Ezt a linket ajanlom figyelmebe mindenkinek. Azoknak is akik fontolgatjak a WoW megvetelet (es foleg PvPzni akarnak). Reszletezve a DAoC/WoW honor rendszeret...hat igen...sajnos ezt meg nem tudtam mikor megvettem a WoW-t ...
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=2291

Oh, es koszi a valaszokat a kerdesemre!
The Garrett
kis rosszért 3 nap bünti jár nagyrosszért permanent