World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nemtudom a falat néztem hogy legyen fps" 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
TSW: Tunderke
Van a guildben 1-2 ember akinek olyan gépe van hogy 😮 ( pontos adatokat most nemtudok legyen eleg hogy a legdurvább sli vidkarik stb stb és nekik ugyanugy 3-6 fpsuk van a fent emlitett jelenetben mint nekem a 9600xt vel :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
official fórumon már mondták is, hogy az AH tömve van valami 2-300-nál is több felcloth-tal, amit õ pakolgat be 😄
nekem meg jó kis ingyen CP, mert ahányszor csak arra megyek, mindig kinyúvasztom 😄D
meg volt egy másik dwarf bot hunter is Lovehunter néven, de õt már régóta nem láttam...utoljára badlands-on futottam vele össze...
sracunkat 3 napja figyelem jol tolja :d
Gép csekkol, ház tetején egy tükörtojás megsütése után levettem az oldalsó borítást. Az eredmény +10 fps. <#bee1>#bee1>
Egyébként ha valaki két különbözõ kaszttal teljesen különbözõ fps értékeket kap, akkor elsõ lépésben gyaluljon le minden addont, második lépésben törölje a wtf alkönyvtárat a wow-ban. Ha ezután is nagy különbség van (kicsi lehet az effektek különbsége miatt), akkor 00-123-25323543543 <- Mulder ügynök telefonszáma <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Viszont haver gépén 6800GT-vel, 2400+ procival tökéletesen fut.
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
A ragnaroson lévõ lv 60-as human magemat szivesen elcserélném egy ragnaroson lévõ lv 60as jól felszerelet hordásra(rouge,mage,warlock) elõnyben ha valakit érdekel a dolog msnbe vegyen fel:[email protected]és megbeszéljük a dolgokat😊
aszt a baziklafásat vidike voltam
Ez egy ilyen játék <#zavart1>#zavart1>
Nem tudja vki , h a peccs mikorra jön ki? Fontos lenne tudnom egy idõpontot...
Thx--
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
röviden tömören 😊
Recommended
Windows® 2000/XP
Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+
1024 MB RAM
64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA® GeForce™ FX 5700 class card or above
Broadband Internet connection
Two-button scroll-wheel mouse
Mac® OS X 10.3.9 or newer
1024 MB RAM or higher, DDR RAM recommended
ATI or NVIDIA® video hardware with 64 MB VRAM or more
Broadband Internet connection
Windows® System 2000/XP OS
Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
512 MB or more of RAM
DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
6.0 GB available HD space
4x CD-ROM drive
A 56k or better Internet connection
32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
To check whether your card meets these requirements check with your card manufacturer:
A halál csupán a kezdet...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
na ON
ti fizettek ezért a játékért? mennyivel jobb a fizetõs a törtnél?
๏̯͡๏﴿
ennyit errol
csa
A halál csupán a kezdet...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿