World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Leirasok szerint ugy kellett volna mukodnie, hogy a lassito fagyi csapdat leteszed, ha abba belesetalt eldobod magad. De nekem nem mukodott, par hete csinaltam meg (1.11 utan).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

picket
most már tényleg utánaolvashatnál wow-europe-on, vagy bárhol máshol, de használd a guglit! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

olvasd el a worldofwarcraft.hu-n vagy a hivatalos oldalon.

picket
Ja igen, a pirosság 😊
Elvileg nem jön le, ha befagyasztod, és FD. Befagyasztod, meglövöd (kilövöd a csapdából), és utána FD. Már ha ez még mûködik így. De én már semmit nem hiszek el, hogy javítottak, csak ha láttam a saját szememmel <#ticking>

&#3237;_&#3237;

Még az lenne a kérdésem hogy ami nem pvp szerver vagyis pve vagy ilyesmi..azok mit jelentenek?
Laza
Ezt a 'masik hunter oli le' hallottam en is, de szerintem az az igazi, ha maganak csinalja az ember ... nagyon felemelo erzes mikor holtan esik ossze 😊

Igy is nehezebb volt mint ahogy anno mukodott, mivel a pirossagot nem lehetett leszedni rola harc elott a csapdaval. Neha csata kozben eltunt rola, de nem tudom mitol.

Egyebkent mondom, nincs baj hogy kiegeszitetted amit irtam, csak en meg azt mondtam, hogy sajat tapasztalataimat vetettem webre 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Count Adyn
Már nem az enyém ugyse xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

www.wow-europe.com

Botond
Bannerra klick az a magyar hivatalos rajongói oldal onnan van link a hivatalos oldalra. Ott van minden szervernek saját fóruma.
A hivatalos szervereknek vannak honlapjai?
Botond
Bármelyik szerverre mehetsz,és akár mindre is. Egy szerveren 9 karaktered lehet,pvp szerveren csak egyik oldalon,normálon és rpn mind2 oldalon,és több szerveren is,összesen azt hiszem maximum 60 karaktered lehet egy accounton.
Lenne még 1 kérdésem..
Ha megvenném az eredetit...Mondjuk hogy választhatnék szervert?
És 1 account itt csak 1 szerverre jó?
Botond
3 hónap. 1hónap a játékkal jön+2hónap 1 gc. Ha van dombor hitelkártyád és azzal fizetsz akkor még olcsóbban is kijön.
Én is ugy gondoltam hogy a játékot is megvenném még hozzá a 20-asból
Igen a játékban ilyeneken én is mindig kiakadok<#wink>
De ezért engem nem vernek el...
Majd én õket<#vigyor3>
PiszkosFred
Most vagy a Botond altoz itt nekünk, akkor viszont irgumburgum, vagy a matekkal és az olvasással állsz hadilábon. 8000 Ft = 2 hónapnyi játék. 20.000 Ft = 4 hónapnyi játék, és még marad 4000 Ft-t, amit ha kipótolsz ugyanennyivel, lesz megint 2 hónapod. Persze a játék megvétele az más, az egyszer 12.000 (kb), és ez tartalmaz egy ingyen ajándék hónapot.

Vagyis ha megveszed a játékot, és hozzá egy GCt, mindez 20.000 Ft körüli értékben, akkor lesz egy eredeti wowod, amivel játszhatsz eredeti serveren 3 hónapig (2 GC hónap + 1 ajándék hónap)

Így már tiszta?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Nincs is vele baj. Csak amikor jönnek a kérdések, hogy a gnóm paladinnak a kvesztje során hogy kell megölni Westfallban Azuregost, akkor általában elborul az ember agya, és az illetõ csak pislog zavartan, hogy mi a baj, õ csak kérdezett egyet.... ;]

Szóval ha van 20000huf-om abból játszhatok 2 hónapig<#wink>
Ez engem annyira nem érdekel...
Nemtudom mit nem lehet ebben elviselni.
PiszkosFred
Igen. Habár azt pletykálták nem oly' régen, hogy emelik majd a GCk árait, de most még simán beszerezhetõ 7-8000 Ft-rt. (cégenként/boltonként változó)

picket
A második mondatrészt itt ne nagyon emlegesd, ha segíteni akar az ember, már azért is lehurrogják, téged még lehet, hogy meg is vernek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

De akkor valóban 8000huf 2 hónapra?
Arra gondoltam én is megveszem az eredetit...mert eddig csak törtön játszottam
picket
Mert egy gamecard nem egy hónapra tölti fel az accodat, hanem kettõre.

&#3237;_&#3237;

Olyan sokba?azt hittem 3000huf körül van...
8000 forint körül!

www.576.hu
www.cdgalaxis.hu
MediaMarkt

De google az nem létezik..

picket
Most erre mit mondjak? Mármint azon, hogy kiegészítem a saját tapasztalataimmal, hátha attól jobb lesz, vagy azon, hogy szólok, ha valamit 30-szor leírsz hibásan? Igaz. Én egyiken sem lepõdök meg. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Képen is lehet linket csinálni 😊

Mennyire kerül havonta a gamecard?
picket
Nem is kötekedni akartam, csak elmondtam a saját tapasztalataimat. Nem is írtam semmit az egyszerû démonokról, mert azok tényleg nagyon gagyik. Ez viszont egy nagyon gennyes küldetés, és a Blizzard még mindig nem érti, hogy ha szívatni akar, akkor abból csak az lesz, hogy segítjük egymást, és meglesz úgy.
A warlockos dologra pl nagyon sokan exploitot kiabálnak, de megsúgom, hogy bármelyik démont bármelyik hunter megölheti, és ha partiban van egy másik hunterrel, akinek kéne... Mert ugye úgy indít útnak, hogy csináld egyedül. Azt nem mondja, hogy ne légy partiban. És amikor megöltem a silithis-i démont, és más lootolhatta ki a fejet... Kár, hogy nincs screenshotom róla, hogy a GM szerint ez "working as intended". Azok után, hogy így lepattintott én szemrebbenés nélkül megcsinálnám bárkinek aki kéri. Csakazértis! és ha segíthetek tanácsokkal... de persze ez valaki szerint kötekedés <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Laza
Hagyd, az ilyesmin mar nem lepodik meg az ember 😊)))

Laza
Mivel az egy kep 😊

Laza
Ezt kb 1 ora alatt barkacsoltam ossze munka kozben, helyesirasugyileg nem volt meg idom atnezni ... egy forumba keszult, de volt aki elkerte, ezert kerult ki kulon. Majd ha normal szoveges formaban kerul fel, ki lesz javitva.

Egyebkent koszi, biztos hasznosak ezek a tanacsok, de mint irtam, sajat magam altal tapasztalt dolgok kerultek bele.
Pl A potiivasok azert tortentek probak elott, mert mindegyik az utolsonak indult 😊 csak a legutolso probanal jottunk ra, hogy a warlock ujra tudja tenni a debuffot, aznap le is ment.
Az arcane shot meg pont azert kellett, mert a bogarkerulgetes miatt volt mar hogy elvesztettem az agrot. De mint mondottam, sajat tapasztalat ... mindenkinek adott, hogy leirja ezeket hasonlo formaban 😊

Laza
Ezt kb 1 ora alatt barkacsoltam ossze munka kozben, helyesirasugyileg nem volt meg idom atnezni ... egy forumba keszult, de volt aki elkerte, ezert kerult ki kulon. Majd ha normal szoveges formaban kerul fel, ki lesz javitva.

Egyebkent koszi, biztos hasznosak ezek a tanacsok, de mint irtam, sajat magam altal tapasztalt dolgok kerultek bele.
Pl A potiivasok azert tortentek probak elott, mert mindegyik az utolsonak indult 😊 csak a legutolso probanal jottunk ra, hogy a warlock ujra tudja tenni a debuffot, aznap le is ment.
Az arcane shot meg pont azert kellett, mert a bogarkerulgetes miatt volt mar hogy elvesztettem az agrot. De mint mondottam, sajat tapasztalat ... mindenkinek adott, hogy leirja ezeket hasonlo formaban 😊

és a linkek se müködnek :\ de ezt nem rossz szándékból mondom 😊

Nem kéne mindenkibe belekötni, vagy én értem félre, ez jószándék ?! : ))

picket
Szép-szép, de:
-helyesírást nézdd át! pl. "tolle" nagyon idegesítõ.
-kiegészítés Kilfranhoz: pontosan 15 másodpercenként lesz enraged
-kiegészítések Solenorhoz:
--rank 3 multishottal persze, hogy elfogy a manád. felesleges dolgokat ne lõjj rá (ez mondjuk mindegyik démonnál igaz)
--lehetõleg ha a bogarak elöl menekülsz, akkor egy körben mozogj a démon körül, akkor a nem egy idõben spawnolt bogartakat szépen egybe tudod terelni
--ha már arcane shotolnod kell, hogy 10 másodpercenként meglödd, akkor baj van, ennél biztos, hogy gyorsabban kell sebezni (különben õ öl meg)
--próbákra ne vedelj piákat, mert pénzpazarlás, inkább gyakorold, és amikor úgy érzed, hogy már csak a shadow sebzés miatt haltál, akkor igyál

Ha rendesen, ékezetesen, hibák nélkül leírnád, akkor egy nagyon szép segítség lenne... <#nezze>

&#3237;_&#3237;

1.70 patch.. hmm 😄DD

Botond
na már csak a passwordot kell feltörni ^.^
Friczy

keep walking... www.artum-inferniti.net

bûnhõdj!

Mighty
Kész, elszabtad. Most csak szépen bruteforce-olni kell az accodat 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Count Adyn
jó tudom, ügyeskedjetek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn

hiányzik mi?<#idiota>

az BS viszonylatban már tömegnek számit <#idiota>

Laza
Akit erdekel, vagy eppen aktualis ...
Forumunkban megirtam multkor a Hunter Epic quest magyar leirasat sajat tapasztalatok alapjan, most kikerult a szabadba 😊

Akit erdekel, itt megtalalja:
http://hunterquesthelp.uw.hu/

Lynx_TWL
hát az a nagy népvándorlás is 3 ember volt aki ide beírt 😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

öhm...és?
ez még mindig nem magyarázza meg a népvándorlási lázat BS-en az alli-ba...

nameg 1.12-tõl kiafrancot fog érdekelni a wait time?
ha minden igaz, gyakorlatilag 0-ára fog redukálódni...

használt account, amin karakter is van, fõleg ha 60-as epic-kel esetleg, 20.000 forint felett lenne simán (lásd pl. Daath itt hirdetett 60-as, full T2 epic gnóm mage-e, ami 60.000-ért várja, hogy valaki végre megvegye).
új game olyan 10-12.000 között van valahol.

viszont van 1 ötletem.
mivel feleztetek, te vetted a game-t, õ meg gondolom elõfizet(ett) rá, igy a legoptimálisabb megoldás az, ha te fogod, kifizeted neki a részét az egészbõl, aztán akkor te tudod folytatni a karidat, õ meg ha nagyon akar, vehet új wow-ot, s ha netán az a baja, hogy nem akar tök nulláról kezdeni, akkor megbeszélhetitek a pénzügyi részt úgy, hogy X forinttal csökkented a te részed, cserébe a játékban küldesz az új karijának egy kis zsetont...

neki is könyebb lesz, mert lesz új game-ja, azon egy karakterrel, aminek még pénze is lesz, meg neked is jó lesz, mert nem kell osztozkodnod mással.

jobb ötletem nincs...