World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
mit gondolsz, hányan adnák el a hónapokig dédelgetett, építgetett karaktereiket az új, üres accountnál olcsóbban?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TiMoN
érdeklõdnék 1 "használt" wow account mennyi $$? A haverom felezett velem én vettem a játékot, de hát mindig volt összetüzésünk és beleuntam igy nem felezek, de szeretne játszani, de most venni zsir ujonnan 1 et tulképp a cd sem kell neki sok lenne. Xal ezért érdekelne mennyi 1 wow 😊 account.

-TiMoN-

Lynx_TWL
5 perc wait time egy wsg :C

๏̯͡๏﴿

zero the hero
nemtudom 😊 milyet? 😄

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
hajjajjjjjj ha tudnád miylen flamet inditottál most utjara ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

megbannad a cseret nagyon

anti hero

zero the hero
az elementál mageket szentem könnyû leverni pvp ben, fõleg arc-fire builddel, test serveren egyszer sem nyomtak le az ilyenek, na mondjuk lehet nem értett a fele a mage hez 😄

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TVelvet
Shauni én elcserélném, ha kicsit jobban fel lenne szerelve a rugód. 😊
Meg hát a guild. Az se egy nagyon elõre haladott. ^^ kitudja.
igen, ilyet nekünk is csinált Rajaxx, az 5. csoport után leállt a csata. mindenki ivott, feltámasztottuk a halottakat, egy hunter húzta a 6. csapatot és simán ment tovább a csata.

btw mostanában az extreme-raiding-nek hódolunk, a guilden belüli veszekedés miatt (RP nem RP, sokat raidelõk keveset raidelõk, szokásos nyavajgás amikor elér egy bizonyos létszámot a guild), így tegnap is 14-en jöttünk össze Hakkarra. õt nem próbáltuk meg, de levertük Ghaz'rankát, az Edge of Madness-ben Woosholay-t, ami first kill volt és még sosem láttuk a bosst elõtte, utána átmentünk AQ20-ba, és letoltuk Kurinnaxx-ot is, 1 pappal 1 druiddal és 2 palával mint healerkkel, macidruiddal mint offtankkal 😄

Chrystopher
Mert a vak és süket takarítónéni beszabadult a Blizzard Szervertermébe. <#idiota><#banplz>

a medium pop-ot? nemár, komoly? hûhaaa <#idiota>

The Garrett
elemental mage pvp build
ez meg arc-fire

btw mind2 linket az oldal aljan levo keresovel talaltam mage + pvp + talent szavakat beirva

Fenrir
Tegnap lenyomtuk Rajaxx-ot simán, bug nélkül. A kopaszra jöttek is szépen sorban a groupok.

A halál csupán a kezdet...

The Garrett
hat az bizony nem 😞

Botond
Sose lesz már az ami régen volt. <#rinya>
The Garrett
folyamatosan jonnek az uj emberek wowba is, bS pedig recommended szerver volt ujabban 😊

Néha délután / estenkent már a medimum popot is eléri.

A lényegen nem változtatott szerintem, ti is wipe, mi is wipe<#vigyor2>

TSW: Tunderke

Csak nekünk másodjára az egész terem jött -.-

Nekünk 3* volt eddig, hogy nem jött a következõ group, ki is rak combatból. Elsõnél tök örültünk, hogy "jajjj full regen, halottak beidézése", aztán meglepõdtünk, mikor utána egyszerre jött két group. Innentõl ha elõfordult akkor rögtön rohant be vki húzni 1 csapatot.

TSW: Tunderke

Bloodscalp-on miaretek van, hogy mindenki ott akar allis karit??? <#guluszem1>

1st!
<#help> tudja valaki miért nem mennek a szerverek!?!?!?!?!?!?!?!? <#idiota>

Lazarus
Amikor még csak hirdás karim volt utáltam az allisokat. Most hogy mind2 oldalon van karim mindenkit utálok
Botond
contested AHban hordástól véve már nem is jó?:-D
Laky
Valaki tudna mutatni egy full PvP mage talentet (only bg)? Fire vagy frost, teljesen mindegy, mindegyik nagyon érdekel.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sephi
Jelenleg Ally oldalon tolom es megy a horda anyazas 😄 Ponto forditva 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
BSen (ally side, az erõ jó oldala) Warlords 6, 7es kártyákat vennék pm Linn (detényleg😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

LSC
keresek eladó lehetõleg bloodscalp EU - alliance karaktert(account) lehetõleg lvl 50+ lehetséges classok warrior, hunter, rogue és végül paladin. Ha van neked vagy ismersz valakit, akkor privátban please thanks.

Remek. AQ20ban a Kopasz-Event bugos volt. Úgy az 5. group után Megálltak és hátrafelé bámultak, persze nem jöttek a groupok. 3. próbánál is ugyanez történt, de akkor húztunk egy csoportot, mikor leálltak, és mûködött rendesen 😊 Szal 17 emberrel és bugosan is letoltuk 😊

Bár hallottunk már errõl a bugról, másoknál is történt ilyen. GMnek is írtunk az elsõ wipe után, de csak a sablon szöveg jött: 30 perc után induljatok vissza az instába. Más guild meg szenvedett 2 heteket vele 😉

Ti tudtok vmit errõl a "bug"rõl? mert felmerült bennünk, hogy ha másnál is megtörtént akkor vmit rosszul mûvelünk.

Laky
Huh, thx 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

csak karbantartás van.

Sephi
Mit le nem marhultam en is ezzel anno 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laky
A tesztszerverek végleg leálltak?

Count Adyn
a jóöreg marci^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL

Lynx_TWL
ha a macska egy f*szt nyalna a logodban sokkal jobban vallna rád <#gonosz1><#gonosz1>

Az ilyenek esnek a random world drop kategóriába, legfeljebb azt tudod meg ezekrõl az oldalakról hogy milyen szintû mobok dobják (ezt úgy látom hogy 50-55), ilyenektõl bárhol eshet minimális eséllyel. Ha valami fix helyen esik akkor valószínüleg mindkét oldalon szerepel, kivéve az új itemek, de ott meg le szokták írni a kommenteknél akik már látták.

magus
tenyleg melyik a mervadob itemek teren? allakhazamon ha neztem pl magamnak a shadowbladet, egy epic tort, azt irta hogy a vilagon meg ezer helyen dobjak, mig thottboton csak par darab volt felsorolva.

Sugam
nem nyinnyazott semmit, kreten saunimat wow kezdete ota ismerem 😄.

mitninjáztál srác? 😊)

szar vagy sóni
😄

anti hero

Irvine Kinneas
Hi!Elcserélném WoW accountomat!Van rajta egy full epic 60-as UD rugó,profil: http://wow.allakhazam.com/profile.html?1688200

és egy fél epic UD lock ,profil: http://wow.allakhazam.com/profile.html?1695176
és egy 46-os Tauren Shaman.

Cserélném ALLIS karakterre,leginkább rugóra!Kb a rugómhoz mért felszereléssel!SOS
MSN: [email protected]
e-mail: [email protected]

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

Ha tudod hogy gyík kérdés minek teszed fel ? 😄

Igazad van FLeKO, lassan minden nap érkezik post errõl, és nem is egy -.-

lassan írni kéne egy faq-ot..

a játékot kell megvenned.

martin3
hali emberek!tom ez gyik kérdés lesz de 10napos probaverziot ha letöltöm és utána veszek rá kártyát akkor utána rendessen megy a játék még akkor is ha csak a próbaverzio van meg?

Level 47 human warrior!

Na ajánlottak egy angol magyar fordító progit avval egész jól elvagyok .Beirom az eégsz mondatot és lefordítja az alapján cska összebirok vmit hozni😉

PiszkosFred
Ne becsuld le az embereket. Lenne vevokore egy quest guide-nek, video formatumban. Sot... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
http://www.thottbot.com/ quest-help nek, a neveket meg helyszineket csak megérted, amugymeg angolszótár a barátod. mmm videófelvétel questekrõl?😄 ->
A cégek mindig próbálkoznak hogy a legretardáltabb felhasználó is boldoguljon de azért ien mélyre senki nem merne süllyedni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a trialos koddal CSAK say, guildchat, privibe tudsz irni.
Maximum 20as szinted lehet!
Nem fogadhatsz és küldhetsz mailt és nem használhatod a trade funkciót se, asszem még az AH-t sem! Ami most ott cd-n meg minden megvan... az helyetesitheti ez: http://teaser.wow-europe.com - csak nincs szép doboza és satöbbi... 😄

The Garrett
www.thottbot.com

beirod a quest nevét és az oldal alján lévõ commentekben keress 2x ket jegyu szamokat vesszovel elvalasztva, azok koordinataval jelolik hogy melyik questnek hol lehet a célja.

De szerintem inkabb hagyd mert angoltudas nelkul hosszutavon csak szenvedni fogsz vele.

De több hely is van erre a célra:
THOTTBOT - én ezt ajánlom q nézéshez.
wow allakhazam - ezen csak az itemeket nézem meg stb.. 😄

ez a két legismertebb szvsz, sok szerencsét!