World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sound
24 fankriss kill

0 Ancient Qiraji Ripper
0 Barb of the Sand Reaver
1 Barbed Chocker

és vagy 6 questitem

a loot random, ugye? vagy hogy is van ez

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
lekötelez. nub😄

๏̯͡๏﴿

The Garrett
alap már 200 an vagyunk ircen is 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tudja vki hgoy van az a megsemmisitem a epic lovamat irok gmnek es isszaadjak a boe-s lovat?
ez mukodik?😄

anti hero

1es group 18 serverrel kicsit lol...

Davidus, Hatt, Orgi: köszike, meglátom mi leszek.. egyelõre próbálkozom, nézegetem mi lenne jó😊

BS horda oldalon kevés a druida és lockból sincs sok. Alli oldalon valszeg mindenbõl, de restos druid szerintem minden klánba befér.

TSW: Tunderke

Sound
amúgy elnéztem a groupunkat, Nepturon TN meg homo az egyedüli normális szerver, a többi ilyen semmilyen.

2 igazán jó group van 1-es meg 3-as

Sound
Hi Dking! 😄

ragi vs haomarush!!! that's cool!

The Garrett
resto druida is jo, en ma 12 perc alatt megoltem princess -t Maraudonban 😄DD

Hatt
Mage, Priest, Warlock.
Ezeket ajánlhatom a szempontjaid szerint😊
Szolozáshoz pedig ugyan ez Priest nélkül😊

Elastic An-usZ Boys

Davidus
"Másik kérdés, hogyha csak "casual" szeretnék játszani, akkor melyik kaszttal lehet szólózni a legjobban, túlzottan sok mérgelõdés nélkül?"

feral druida

V9ykn8_TZL0

PvP.

skullcrusheren nem jon le a charakter lista 😞
nezze mar meg valaki nektek muxik?

May the force serve you well!

No, hellóka.
Végre megvettem én is eme gyönyörûséget, már rég voltam játékaddikt, épp itt az ideje ismét 😉

Lenne pár kérdésem.
Új karakterként minek van esélye (majd késõbb, persze) bekerülni egy rendes, mondhatni HC-raid guildbe? Mi az, ami úgymond mindig hiányzik, sok kellene belõle, de nehéz vele játszani? 😛
Másik kérdés, hogyha csak "casual" szeretnék játszani, akkor melyik kaszttal lehet szólózni a legjobban, túlzottan sok mérgelõdés nélkül? (huntert ne ajánljatok, abból most van mint a szemét, olyannal meg nem szeretek lenni amibõl sok van😛)

zero the hero
én nem adnék érte 1 fillért sem, minek? azért van a játék h ezt én érjem el, nem pedig h vegyek maganak 1 ilyet, kb 2 hetet játszanék a wow-val ha így kezdeném a játékot....

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Szasztok!
Nem tudjátok hogy a wownak a hivatalos trailerjébe lévözene leatölthetö-e valahonan???

TVelvet
magyar szerver nincs.. de a bloodscalpon sok magyar van
Ti melyik magyar szervert ajánlanátok?
BEAST
Argent Dawn
Burning Legion
Crushridge
Daggerspine
Deathwing
Dragonmaw
Dunemaul

pff , woah ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

megnezem neked hordas AHban majd

anti hero

The Garrett
Arathor vs Bloodscalp - CRassus koma! 😄

én? nem. 204d played /flex <#idiota>

haha fleko valami csunyat linkelt valahova😄

TVelvet
tesem vagy kocka. http://ctprofiles.net/2343
TVelvet
deaaakkkkkkkkarrroommmm
nah de botondek megmutathatjak crassusnak hogy mekkora nagy legenyek is valojaban😄

capaszabi
ott van elqrva hogy hordás... és ennek ellenére nem ork...
amugy nem rossz

capaszabi
Hát sajna nem pwnolhatjuk be Crassus kollégát...

no more play?
Battlegroups:

Agamaggan
Aggramar
Al'Akir
Arathor
Aszune
Azjol-Nerub
Bladefist
Bloodhoof
Bloodscalp
Burning Blade
Doomhammer
Draenor
Dragonblight
Emerald Dream
Sunstrider
Warsong
Zenedar

Bloodfeather
Darksorrow
Defias Brotherhood
Frostwhisper
Haomarush
Lightning's Blade
Neptulon
Ragnaros
Sylvanas
The Maelstrom
The Venture Co.
Twisting Nether
Vashj

rohadjanak meg...

MarkBlade
Ez max az elején aztán meg siralmas.. legalábbis 60-on az lesz restor druidaként 😊
Lynx_TWL
WTB 6, 7 Warlords BSen
gief plix!!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

de azzal játssz ami neked tetszik ne amivel a leggyorsabb, mert ha nem jön be akkor fölöslegesen eltöltesz vele pár hetet még ha 'gyorsabb' is.

hunter

Azt szném megkérdezni melyik a legkönnyebb karakter amivel gyorsan lehet fejlödni? Mert most cisnáltam egy NE Druidát és gyorsabban fejlödtem vele mint az UD-s Rougeval

Sugam
takarotty mekkora varantyos pékaj!44four.. 😄😄daad

max 10es stack sztem a tobbit meg eladtam, majd kuldok meg aka support your local gimps, kell meg vmi?😄

anti hero

Botond
Random ally szív folyton sose akar senki se játszani,ha mégis összejön a minimális 10ember ABre behív egybõl,belép a 10 bejelentkezettbõl akár 3 ember is meghalnak és szellemben várják a 4perces free markot. Rogueok értelemszerûen stealthbõl szemlélõdnek. Nagyon izgis. AV 18vs19es sárbírkózás. Ennyi ember nem nagyon elég generált ölni,szal céltalan és parttalan nyomorgás. WSGt meg nem az igazi mióta nyomtam druiddal is 30-39est meg 40-49est nepán.

p.s.: kössz a tojásokat,de nem 10 kell,hanem 12 :-D megértésed elõre is köszönöm :-D
PiszkosFred
Nálam is pár nap, kábé egy hét - déutáni és esti játékkal - volt csak az exalted honoredrõl, igaz folyamatosan volt AV 30+ v 30+ létszámmal általában. Volt egy hétvége, amikor zsinórban nyertünk, az nagy lökés volt ;]

Mivel korábban a modemem megadta magát AVn, ezért csak pár hónapja játszok igazán ott, de még nem untam meg annyira. Poén kedvéért benézek mindig, ha épp nincs jobb dolgom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mondjuk az erdekes hogy ally karival beloggol, jelentkezikl es 1perc alatt behiv, nos horda oldalon eddig meg nem sikerult vegigvarnom bejelentkezest amig behivott (30perc -> 2ora) ugyhogy BSen avhez nem volt mostanaban szerencsem 😄
de vicces volt mikor most hasznaltam a karidat es volt egy nap amikor ide oda valtogattam, de mondjuk hordaval 1-2random ABn kivul masra nemhivott be.. szal a kulonbseg eg es fold kb
😄

anti hero

nem, amikor bejelentkezel egy accounttal (egy karival), akkor a másikat ledobja, ha bent volt.

Botond
Bsen folyton megy a 19vs18 tötyörgés,kill alig van,nem pörög a repu. Papomnak sose lesz epic mount. <#rinya> Talán majd a linkelt AVn lesz akció.
pedig patch óta nagyon gyorsan jön a rep., elõzõ av hétvégén 9 vagy 11k jött 2.5 óra alatt, így 2 delután lehet az exalted 0ról.

Botond
8ezret megér az élvezet amikor beírom,hogy d e l e t e ^.^ na meg az az arc amit vágsz,amikor jössz,hogy visszavennéd,én meg mondom,hogy ja boccs töröltem. :-D AD nem is exalted csak nagyon revered :-D
Botond
1hónap alatt lvl60 meg av exalted? Hõsök terén egy szobrot lelökünk és a tiédet állítjuk oda. Úgyis pont kocka fülkék vannak. >.<
Még 1 utolsó kérdés<#nevetes1>
' account-al belehet jelentkezni egyszerre több szerverre is?
lol na en most ertem el a friendlyt AVn (2 este) es nekem mar most hanyinger, csodalom a kitartasod. ekkora egy fost mitn az av. raadasul nem is akkora szopoag warlukkal, mint warival 😄

anti hero

ezt a karit mennyiért lehetne eladni? (exalted: wsg/ab/av/ad/cc/brood/trolls/taurens/orcs/zg, full firedmg gear, shadow dmg gear, full t2, 2/9 t3, 7/8 t0.5<#idiota>, full fire/nature/shadow res gear)
na? <#idiota>

Count Adyn
^^ sajnos azért nem sikerült oan könynen szabadulnom, egy másik accot befizettem 1 hónapra, felhuztam rajta egy NE warrit 60 re meg kifarmoltam AV exaltedet, de rosszul lettem a végére ugyhogy most szeptemberig kipihenem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Akkor meg go away nub! Hagyj minket békességben kockulni!