World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
Valaki nem tudna vmi bíztatót monddani arról, h 1.12-es peccs mikor jön már ki? Tényleg nagyon fontos lenne😞
Köszönöm....
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Ha a petedet eteted (<#idiota>#idiota>), és felmegy a loyality 6-osra, akkor talán megkapja a tréning pontokat, de az biztos, hogy beéri a másikat, tehát ugyanolyan szintû és loyalitású peteknek ugyanannyi TP-je van (persze a megtanult képességeket levonva).
Azt javaslom, hogy legyen egy fõ peted pve-re, amelyikkel jól tudsz fejlõni (pl egy medve, mert jó armorja van, meg sok HP-je, meg mindenevõ). Õt aztán rakt be a stable masterhez, ha tanulni akarsz valami új pet képességet. Nekem még van egy pvp petem is, ami farmolni meg XP-zni nem igazán jó, de gyorsan üt, és gyorsan fut, meg lopakodik is (mert tigris a drága).
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Viszont a csapatok 90%-a pug, és puggal nem lehet túl sokat taktikázni. Az elején erõltettük, hogy Józsi híleljen, Pista védekezzen. Érdekelte szerinted õket, hogy mire kérted? Ha sokan játszanak valamit, akkor a láma is sok. Ez kérem tény! És ezt a játékot sokan játszák. Így is a premade groupok nyernek mindig, ha még különösebben taktikázni is kéne, akkor aztán teljesen ketté szakadna a játék, és aki pve-zik, az be se tegye a lábát bg-be. Most is így van: pvp guild, pve guild. Hány guild van, aki rendszeresen foglalkozik mindkettõvel?
ಥ_ಥ
Lenne egy kerdesem Hunter temaban. Van egy karakterem, aki kb egy evig "allt". Most kezdtem ujra egy honapja kb. Volt egy medvem, aki lepett mar jo ideje velem, 37. szintuek lettunk mindketten. Meg akartam tanulni mas kepesseget mas allattol. Mivel - ha jol lattam - 5 arany(!) berakni megorzobe a petemet, szelnek eresztettem, befogtam az ujat, aki alapbol 37. szintu. Indult viszont -29 training ponttal, meg 1-es loyalty levellel. A szukseges kepesseget viszont mar eltanultam tole.
Kerdes: csak szintlepeskor (tehat ha 38 lesz) kap training pontot? Vagy hogy van ez? Erdemesebb inkabb egy kisebb szintut fogni, mert az fel tud fejlodni gyorsan, es tudom legalabb majd tanitani, mert fog kapni training pontot?
Tovabba, van meg tavalyrol egy 24. szintu macskam a stable masternel. Ha ot kiveszem, azt a "slotot" mar barmikor ingyen hasznalhatom? Vagy tkp mi kerul a Stable masternel 5 aranyba???
Koszonom a valaszokat elore is, bocs, ha ilyen lama vagyok, de jelenleg kusza ez az egesz dolog.
(Arra mar rajottem, hogy valszeg a 37. szintu, sok training ponttal rendelkezo joszagomat hiba volt elengedni 😞 Ot kellett volna tarolni, es tanitani neki az uj dolgokat).
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
na mentem palacsintat sutni..
anti hero
wowba mindenki leszarja a taktikat vagy a supportot vagy azt hgoy ki hal meg, 10masodperc es megint akcioban vagy 😄
nincs heal, nincs cc, mindenki megy es aprit nem is a jatek vagy egy jo fight vagy vmi szorakoztato a cel hanem REPU 😄
daocba ha kipurcan a grp akkor baszhatod ezert nem egy cannonfodder.
anti hero
de nem ilyen gagyi (wow féle pvp múvi) mekkorát criteltem baaz vidijó...:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
joki megemlitette a daos os 'guard'ot , ez annyit tud, hogy ha a tank leguardolt vkit es melleallt akkor a guardolt szemelynek is blockolt a pajzsaval. egy magasan kepzett tank igy eleg jol meg tudta vedeni a supportot /castereket ha vmi gebasz adodott vagy aoenel soksok mob kezdte enni a castert
kar hogy nincs wowban vmi hasonlo
😄
anti hero
sajnálom, hogy akik ma nyomják ezekkel "mai" mmo-kal, ezt a feelinget egyenlõre úgy néz ki sose tapasztalják meg..nincs normális pvp gamma a piacon, grrr
anti hero
TSW: Tunderke
Jól tud a Blizz lopni nem kétség, csak ezzel a szar pvp-el csinálna már valami értelmeset, tökömbe már
Transforms the warrior into a big shield, allowing him to be equipped by another player who can use a shield. The Shield gives the player the warrior's total stats and combines them with his or her own, including armor, defense, and crit rate
V9ykn8_TZL0
Kis lelazítás a wowhoz sosme árt:p
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
demodnjuk szerintem is inkább nyáron nem jáccanak a népek.
de igy rossz. ilyen kihalt az egész. 😞
porki fagyok fállalon
<#unalmas>#unalmas>
ಥ_ಥ
Igy sem olyan egyszeru, ha meg hagyom hogy fearelgessen, 1x bevag a bogarak koze ... halal 😊
Kulonbenis, igy meg minidg magam kuzdottem meg vele, nem ugy azok, akik massal oletik es csak lootolnak 😛
Nyomulsz most vhol, vagy csak okoskodni jarsz ide?! 😊)))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- havernek kiesett a zg raptor, mondom ide az epic lovad
- eldobta, írta üzit
- késõ este visszakapta, megesküszik rá hogy boe-s volt
- másnap reggel már nem tudta odaadni, mert bopos volt, pedig tutira nem lovagolt, csak raptorogolt
Na most azt nem hiszem hogy azt elbaszta volna hogy nem emlékszik hogy használta-e... Azt lehet hogy elbassza, hogy nem volt boe-s amikor visszakapta, de azt meg hogy... Az is lehet hogy trükközik valamit...
Mindenesetre vesztenivalód nincs, ha kidobod, visszaadják. Max biznisz nem lesz.
vagy esett a wow népszerûsége?
mer ragnaroson, a tavaszihoz képest, gyakorlatilag "nincsenek"
tavvasszal iejn tömegnyomor volt a nagyvárosokba, de most sehol senki.
melyik szerveren nyomulnak a népek?
porki fagyok fállalon
(Amúgy kösz az infót, ma kipróbálom, és kikapcsolok kb 100 gombot, amit nem használok mindig <#wow2>#wow2>)
ಥ_ಥ
anti hero
raidben ugye nem kell allandoan latni a gombokat pl ha csak frostboltot flashhealt stb spammolsz meg ha ugyis tudod fejbol melyik billen milyen funkcio van, tehat ekkor megoldhato az hogy eltunteted a gombokat pl discord action barsban egyik control boxhoz hozzarendeled azokat a barokat amik nem baj ha nem latszodnak es igy azt megnyomva eltunnek azoka gombok es igy jelentos fps novekedes lesz megfigyelheto. ezen a ket kepen ez jol latszodik:
actionbar bekapcs
actionbar kikapcs
remelem segit valakinek ez az info😛
jah es gondolom azert van ez mert minden egyes gombot realtime figyeli hogy eppen aktivalva e van vagy sem, es minnel tobb gomb van kint annal tobb eroforrast emeszt ez fel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"