World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Azért szerintem túl lehet élni a peccs nélkül is. Vagy az 1.11-el bugos lett a vastüdõd? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
hamarosan <#eplus2>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zsola 79
Sziasztok...

Valaki nem tudna vmi bíztatót monddani arról, h 1.12-es peccs mikor jön már ki? Tényleg nagyon fontos lenne😞

Köszönöm....

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

picket
Úgy tekints a stable masternél a helyekre, mint a bankban a táskák helye. Megveszed, ki-be rakosgathatod a táskákat (ahányszor csak akarod, többször nem kell fizetni érte). Csak itt állatkákat rakosgathatsz <#idiota>
Ha a petedet eteted (<#idiota>), és felmegy a loyality 6-osra, akkor talán megkapja a tréning pontokat, de az biztos, hogy beéri a másikat, tehát ugyanolyan szintû és loyalitású peteknek ugyanannyi TP-je van (persze a megtanult képességeket levonva).
Azt javaslom, hogy legyen egy fõ peted pve-re, amelyikkel jól tudsz fejlõni (pl egy medve, mert jó armorja van, meg sok HP-je, meg mindenevõ). Õt aztán rakt be a stable masterhez, ha tanulni akarsz valami új pet képességet. Nekem még van egy pvp petem is, ami farmolni meg XP-zni nem igazán jó, de gyorsan üt, és gyorsan fut, meg lopakodik is (mert tigris a drága).

&#3237;_&#3237;

Botond
Azért ez erõs csúsztatás lévén a wow 50%ban daoc koppintás, a másik 50% meg a gyökeres ellentétje a daocnak,mert az ott szarnak bizonyult. GTAból és a csokifagyiból nem másoltak semmit.
QuippeR
na, végre egy jól megalapozott vélemény. <#zavart1>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

és ráadásul még a csokifagyi is jobb mint a wow.

Szerintem egyébként a GTA sokkal jobb mint a wow, mert ott be lehet szállni autóba, itt meg nem. Köcsög Blizzard.

az 5 arany a slot. Egyszer kell csak kifizetni. A tréning pontokat lehet resetelni ugyanúgy mint a talentet is, újra tudod neki osztani a képességeket, de nem fog tudi mindent megtanulni egy jószág, szelektálni kell majd. A tréning pont szintfüggõ, ebbõl a szempontból mindegy hogy magas szintût fogsz be, vagy kicsit húzol fel.

picket
Blizz bedobott egy pvp-t. A játékosoknak mérsékelten tetszett. Van, aki oda van érte, és csak az a jó, van akit teljesen hidegen hagy. Szerintem néha jó, ha kedved van hozzá, akkor szódával elmegy.
Viszont a csapatok 90%-a pug, és puggal nem lehet túl sokat taktikázni. Az elején erõltettük, hogy Józsi híleljen, Pista védekezzen. Érdekelte szerinted õket, hogy mire kérted? Ha sokan játszanak valamit, akkor a láma is sok. Ez kérem tény! És ezt a játékot sokan játszák. Így is a premade groupok nyernek mindig, ha még különösebben taktikázni is kéne, akkor aztán teljesen ketté szakadna a játék, és aki pve-zik, az be se tegye a lábát bg-be. Most is így van: pvp guild, pve guild. Hány guild van, aki rendszeresen foglalkozik mindkettõvel?

&#3237;_&#3237;

Mayday
Sziasztok,

Lenne egy kerdesem Hunter temaban. Van egy karakterem, aki kb egy evig "allt". Most kezdtem ujra egy honapja kb. Volt egy medvem, aki lepett mar jo ideje velem, 37. szintuek lettunk mindketten. Meg akartam tanulni mas kepesseget mas allattol. Mivel - ha jol lattam - 5 arany(!) berakni megorzobe a petemet, szelnek eresztettem, befogtam az ujat, aki alapbol 37. szintu. Indult viszont -29 training ponttal, meg 1-es loyalty levellel. A szukseges kepesseget viszont mar eltanultam tole.

Kerdes: csak szintlepeskor (tehat ha 38 lesz) kap training pontot? Vagy hogy van ez? Erdemesebb inkabb egy kisebb szintut fogni, mert az fel tud fejlodni gyorsan, es tudom legalabb majd tanitani, mert fog kapni training pontot?

Tovabba, van meg tavalyrol egy 24. szintu macskam a stable masternel. Ha ot kiveszem, azt a "slotot" mar barmikor ingyen hasznalhatom? Vagy tkp mi kerul a Stable masternel 5 aranyba???

Koszonom a valaszokat elore is, bocs, ha ilyen lama vagyok, de jelenleg kusza ez az egesz dolog.

(Arra mar rajottem, hogy valszeg a 37. szintu, sok training ponttal rendelkezo joszagomat hiba volt elengedni 😞 Ot kellett volna tarolni, es tanitani neki az uj dolgokat).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

The Garrett
XDDDDDDD ez tuti kamu

BEAST
hát a raidhegyek után azt terveztzem hogy csak pvp lesz ... de nem tud lekötni , fõleg mert órás sorok vannak ... nah majd talán most 1.12ben outdoor pvp EPL-ben amíg a crosslinked BG-re várok =) ... igaz akkor is csak sima hentelés , de még mindig jobb mint a semmi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sztem wowot nem a pvp miatt jatszak 😄
na mentem palacsintat sutni..

anti hero

jo de joki gondolkozz 😄 ne hasonlitsd mar ossze a 2t 😄

wowba mindenki leszarja a taktikat vagy a supportot vagy azt hgoy ki hal meg, 10masodperc es megint akcioban vagy 😄
nincs heal, nincs cc, mindenki megy es aprit nem is a jatek vagy egy jo fight vagy vmi szorakoztato a cel hanem REPU 😄
daocba ha kipurcan a grp akkor baszhatod ezert nem egy cannonfodder.

anti hero

Jockey
bhal, nincs valami jó kis pvp múvid DAOC-ól? bekéne linkelni itt a srácoknak, had lássák mirõl csevegünk..
de nem ilyen gagyi (wow féle pvp múvi) mekkorát criteltem baaz vidijó...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

mondjuk erdekesen - hulyen?:p - hangik.

joki megemlitette a daos os 'guard'ot , ez annyit tud, hogy ha a tank leguardolt vkit es melleallt akkor a guardolt szemelynek is blockolt a pajzsaval. egy magasan kepzett tank igy eleg jol meg tudta vedeni a supportot /castereket ha vmi gebasz adodott vagy aoenel soksok mob kezdte enni a castert
kar hogy nincs wowban vmi hasonlo
😄

anti hero

Jockey
jah, farmszarság lett ebbõl a jatiból is. ahelyett, hogy mondjuk AV-n a várfoglalós egybá ilyen szarokat eröltetnék mint daoc-be. Az az igazság, soha életembe nem okozott még egyik mmo sem olyan feelinget (2000óta nyomjuk mmo-al?), mint DAOC-be amikor stealhbe másztam fel az infiltratorommal a falon miközbe a várvédõ varázslók lövöldöztek lefele, mögélopakodtam (közbe az enemy playerek ott rohangáltak) egy ambush aztan ugrás le a várfalról és futi minél meszebb és vártad vajon a maradék életét leszedi a méreg amit a tõrre kentél...😄
sajnálom, hogy akik ma nyomják ezekkel "mai" mmo-kal, ezt a feelinget egyenlõre úgy néz ki sose tapasztalják meg..nincs normális pvp gamma a piacon, grrr

mivan joki ki vagy akadva nagyon 😄

anti hero

Ez egy kibaszott jó skill lenne, ingyen dkp-hegyek és közben bármit csinálhatok, el is mehetek otthonról😊

TSW: Tunderke

Jockey
DAOC-be volt egy hasonló skill, ami nem mai játék (már kihalt a community), és ha jól emléxem 2003ba már volt ilyen skill abban...:p

Davidus
?😄 ez egy full kamu hülyeség😊

V9ykn8_TZL0

Jockey
stolen by DAOC
Jól tud a Blizz lopni nem kétség, csak ezzel a szar pvp-el csinálna már valami értelmeset, tökömbe már

Davidus
41 pontos prot warrior talent

Transforms the warrior into a big shield, allowing him to be equipped by another player who can use a shield. The Shield gives the player the warrior's total stats and combines them with his or her own, including armor, defense, and crit rate

V9ykn8_TZL0

Jockey
Gyertek AutoAssault-ozni 😄
Kis lelazítás a wowhoz sosme árt:p

The Garrett
az viszont tény hogy ha a teljes ui-t kikapcsolom +30 fps.

The Garrett
barokkal
barok nelkul
nekme nem változik az fps :/

Borgi
vagy inkább mással jáccanak. :$
demodnjuk szerintem is inkább nyáron nem jáccanak a népek.
de igy rossz. ilyen kihalt az egész. 😞

porki fagyok fállalon

The Garrett
nem azt mondom hogy én nem játszok 😄 de nyáron sok ember nemjátszik 😉

Botond
Mondja a srác 200nap playedes karival....
picket
Hagyd rá, kit érdekel? Amíg "working as intended", addig magasról teszek Pityukára, hogy mit liheg.
<#unalmas>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
mmm nézd meg a naptárat milyen évszak van, és gondolkodj el ezen a nepszerusegen picit még1x 😄DDDDD

Laza
Elmesz te a picsbe Gori 😊
Igy sem olyan egyszeru, ha meg hagyom hogy fearelgessen, 1x bevag a bogarak koze ... halal 😊

Kulonbenis, igy meg minidg magam kuzdottem meg vele, nem ugy azok, akik massal oletik es csak lootolnak 😛

Nyomulsz most vhol, vagy csak okoskodni jarsz ide?! 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

elvileg mûködik, de amikor én akartam kipróbálni, akkor valami hiba csúszott a dologba:

- havernek kiesett a zg raptor, mondom ide az epic lovad
- eldobta, írta üzit
- késõ este visszakapta, megesküszik rá hogy boe-s volt
- másnap reggel már nem tudta odaadni, mert bopos volt, pedig tutira nem lovagolt, csak raptorogolt

Na most azt nem hiszem hogy azt elbaszta volna hogy nem emlékszik hogy használta-e... Azt lehet hogy elbassza, hogy nem volt boe-s amikor visszakapta, de azt meg hogy... Az is lehet hogy trükközik valamit...

Mindenesetre vesztenivalód nincs, ha kidobod, visszaadják. Max biznisz nem lesz.

picket
Mondtam, hogy jönnek a kiabálók. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Neptulon.
Gorii
warlock buff amagad, igy csak a nubok csinaljak mar bocs😛, egyebkent meg exploit

Borgi
fiuklányok, nemtudjátok melyik szerveren mostanság sokan?!
vagy esett a wow népszerûsége?
mer ragnaroson, a tavaszihoz képest, gyakorlatilag "nincsenek"
tavvasszal iejn tömegnyomor volt a nagyvárosokba, de most sehol senki.
melyik szerveren nyomulnak a népek?

porki fagyok fállalon

capaszabi
na mégis összeszámoltam. 193 days played...

picket
Ennek kb egy 286-on kéne problémának lennie, szóval grat Blizz <#idiota>

(Amúgy kösz az infót, ma kipróbálom, és kikapcsolok kb 100 gombot, amit nem használok mindig <#wow2>)

&#3237;_&#3237;

nalunk meg mar hunterweapon szamba megy :d

anti hero

nah nem tudom ez mar ismert info-e, de eleg sokat baszakodtam hogy rajojjek mitol esik az fps ha egy olyan karit hasznalok aminal mindenfele addon van. aztan rajottem hogy igazabol nem is az addonok (bar valoszinu egyes addonok is) de leginkabb attol esik le az fps ha minnel tobb gombot raksz ki az uira (akar ures gomb is az alap fekete hatterevel) erdemes pl kiprobalni akar egy level 1 es karakterrel 0 addonnal, hogy bekapcs fps mero aztan szepen az interface optionsban bekacsolgatod az egyes +barokat(topleft, topright,stb) nalam az a teny hogy csak bevannak kapcsolva(meg csak gombot sem kell belerakni a lenyeg hogy latszodjon maga a gomb - always show actionbars)kb 25% ot eszik le az fpsbol.

raidben ugye nem kell allandoan latni a gombokat pl ha csak frostboltot flashhealt stb spammolsz meg ha ugyis tudod fejbol melyik billen milyen funkcio van, tehat ekkor megoldhato az hogy eltunteted a gombokat pl discord action barsban egyik control boxhoz hozzarendeled azokat a barokat amik nem baj ha nem latszodnak es igy azt megnyomva eltunnek azoka gombok es igy jelentos fps novekedes lesz megfigyelheto. ezen a ket kepen ez jol latszodik:

actionbar bekapcs
actionbar kikapcs

remelem segit valakinek ez az info😛

jah es gondolom azert van ez mert minden egyes gombot realtime figyeli hogy eppen aktivalva e van vagy sem, es minnel tobb gomb van kint annal tobb eroforrast emeszt ez fel.

Lynx_TWL
warlords deck 😮OOO

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
50%... Vagy megtörténik, vagy nem ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a hullát nem tudtam lootolni természetesen az kimaradt ~

6 hónapja várok aq trash ringre, ma kiesett elsõ mobbol. én éppen kinnt idéztem utolsó embert... mik az esélyei ennek?<#boxer>

Count Adyn
Substance lassan 1 éve öl razorgore t,és ha jól tudom még nem láttak untamed bladet mai napig se😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
én inkább nem számolnám össze ^^

Botond
Nálunk az NS chest is 14hetente esik szertartásos jelleggel. Ma már a 3. esett.
Sound
Ahh most néztem 24/4 = 6 hónap, fél év, nem rossz. Mi motiválja az embert, ha loot se esik...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148