World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A karakter kreáláson hogy verekedted át magad?
Igazi szélmalomharc lesz neked a WOW világa szerintem 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

PiszkosFred
Van egy találmány, amelyet az emberiség õskorában már felfedeztek. Úgy hívják, hogy ÚT. (indiánoknál és egyéb bennszülött népeknél: ösvény, csapás). Na most ennek a csodának a célja, hogy az egyszeri halandó rálépjen, és menjen rajta. Jobb láb elõrelép, aztán a bal, aztán a jobb, aztán a bal, stbstb... (a ló tudja magától, vele most ne foglalkozzunk) Na most minden útnak vége van egyszer. Legtöbbször egy városban. (nem érvényes ide Markos-Nádas örökérvényû mondata, miszerint "vége lett az útnak, majd megnyomtuk a piros gombot - mi történt? jöttek az utat építeni? - nem, szétlõttük a várost..."). Vagyis indulj el a fõutakon, és kövesd õket, így elõbb utóbb átérsz egy másik városba, megyébe, zonába.

Kikötõk és a hajók kapcsolata tekintetében nem árulom el a titkot, ha nagyon nem megy, ott a gugli...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

1.gyalog ? 😄 De lol vagy, ez nem kezdõ kérdés, te igazi orrszarvú láma vagy 😄
2. griffel ? 😄

Saccard
<#levele>Aha, nahh szal akkor hogy is lehet átmenni?Igazán tekintettel lehetnétek a kezdõkre.<#help>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Új karaktert kell indítani egy másik megyében 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Saccard
Hi all már igazán régen álltam elétek kérdéssel ugyhogy nem panaszkodhattok! Nahh szal csak azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet az egyik megyébõl átmenni a másikba? (Most ott vagyok ironforge-ban)

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

PiszkosFred
"Crusaderes ,1300 hps level 19 karival viszont istent játszhatsz 😄 és az jó"

De csak azért x9-es a karakter, mert egy szinttel magasabban már õ lenne az agyaggalamb ;]

Zsola 79
Garret, teljesen igazad van. A lényeg, h élvezd azt amiért tejelsz. Nem mindíg a Levöl 60 a lényeg. Hanem , h jó érzéssel töltsd el felesleges óráidat😊

Hehe, mondjuk ha Blizz dobna egy olyan Bg-t, ahol kizárólag meztelenül tolhatod tudásod, mennyi jelentkezõ lenne? Semmi encsantos fegyó, semmi extra epic ruha. Csak a csupasz karaktered. Na itt már nem a kari gyõz, hanem aki irányítja. Ott lehet megmutatni, ki a profi gamer😊))))

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

Zsola 79
Amúgy én azt veszem észre BG-n, fõleg WSG, h 10 playerbõl 6 tuti Rambo akar lenni. Gyerek fejjel azt hiszi, h majd õ leveri a támadó taktikás hordát. Aztán persze köpködve dob egy /afk-t, mert horda leveri. ja és emellett még az ally-t is lefikázza. Csak sokan azt mondják , hogy csorda mennyivel jobb BG-n. Sztem nem igaz. Abban lehet ráció, h a csorda vezérletében az átlag életkor talán 20 év, itt ally-n meg 16, nem tom. Talán a csapat szellem és a rutin az, mely gyõzelemre viheti a csorda oldalt...

Aki mindezt nap, mint nap tapasztalja, az tudja, h milyen ideggel jár pár béna karakter elviselése BG-n😊

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

The Garrett
hat az a baj, az a 12 perc nem éri meg 😄 annyi ido alatt tobb penzt gyujtok mint az a 2x1g-s item amit dob :/

de ha masfel perc alatt olném mint a warlockok.. 😊)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
bizony, enis sok lev19 twink karit ismerek. level 19 en még tényleg hatalmas különbséget lehet kihozni encsantolt és "natur" kari közt... ugyanezt 60 on nemtudod megcsinálni ( nezzetek meg az itemizationt az instákban, Ha megolod hakkart kb 1 crittel szarabb nyakláncod lesz mintha kel thuzadot ölnél, és hasonlok.)

Crusaderes ,1300 hps level 19 karival viszont istent játszhatsz 😄 és az jó

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Bár tudnám én is egyedül farmolni azt a dagadt picsát. Kéne az epic bicskája 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Zsola 79
Hmmm, hát érdekes, h már az encsantokat is szintfüggõvé tennéd...
Ezzel nem értek egyet. Miért ne tehetné meg valaki az altjával azt, amit az elsõ karijával nem tehetett meg?! De látom sokan nem értik , h én mit is szeretnék....
Kihasználni a wow tulajdonságait, hamár ennyit fizet az ember érte...
Valaki bekerül egy über faxa klánba és 1 hét alatt a zöld szarjai helyett T2-be rohangál. Ennyi erõvel a T2 hordását is timelife-ra korrigálhatnák, nem?
Van olyan haverom, aki lvl 19-es kariját táõolja peccs miatt, mert tudja , h elég WSG lex azon a szinten is.
Nem akarok én rank XY lenni, csak élvezni végre a BG-.ket. El lehet hinni, hogy azért mert lex egy 49-es végelges karim qrvajó cuccokba, az nem 2-3 nap. Volt , h 2 hétig szenvedtem Stockival a rare bosst keresve, h végre kiessen a rare dagger...

Lazarus
Az fáj hogy minden cuccra rá lehet rakni az enchantokat? o_O

Indíts peticiót
picket
Ezt miért lehetett korrektül megcsinálni?

"Core Armor Kit
Requires Level 50
Use: Permanently increase the defense value of an item worn on the chest, legs, hands or feet by 3. Only usable on items level 45 and above.
Cooldown: 1 sec
Charges: 1 (Expendable)
3 sec cast
Sells for 50 Silver to vendors
Item Level 60"

Így kellett volna az enchantokat is.

&#3237;_&#3237;

Lazarus
lvl60 fullepik vs zöldek esetében is ugyan ez a szitu, csak kevesebbet kell kockulni ugyan azért az eredményért. Én azért fizetek ezért a játékért hogy szórakozzak, más azért hogy grindeljen

Kinek a pap...
picket
Amúgy az agyaggalamb szórakozni szeretne, mert asszem a "lvl20 noobok" valami olyasmiért játszanak...

&#3237;_&#3237;

picket
Egy világ dõlt össze bennem <#rinya>

&#3237;_&#3237;

Botond
Te se leszel agyaggalamb lövészetben olimpiai bajnok. :-D
Botond
Na mert te nem epixx gearben állsz sorban a kék-zöld gearesek ellenében BGre?:-) Vagy te nem al ehetõ legjobb gear megszerzésére hajtasz?:-D
picket
Amikor tetõtõl talpig zöldben lvl60-on megölsz egy keménykedõ epixx-es rank 1x kockát az fun. Amirõl te beszélsz, az kb lvl60-as karival kezdõterületek genkelése színvonal. 0% kihívás, de 100% nyáladzás. <#action>

"lvl19es kék daggerek crusader enchantal" - ez meg a nem tudod hova verd el a goldot kategória. Én egyébként az enchantokat is szintfüggõvé tenném...

&#3237;_&#3237;

BEAST
hajaj az tényleg fun ... csak kb annyi fun van benne mint 60assal lvl20as nubokat vagdalni , mert esélyük nem sok van

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
Amikor lvl19es karinak megszerzel mindent ami lehetséges (lvl19es kék daggerek crusader enchantal, etc.) és WSGn kinyírsz egyszerre 6 játékost... az fun, nem az hogy 200x lemenj minden instába hogy megszerezd a lilákat
picket
A peted kedve:
piros: kevesebbet sebez, és csökken a loyality
sárga: normál sebzés, és stagnál a loyality
zöld: +25% sebzés, nõ a loyality

Slot... ismét: ha bent van valami, vagy szürke a hely, és nem piros, akkor drag and drop (fogd meg és pottyantsd <#idiota>) módszerrel belerakhatsz petet. Ha már volt ott egy, akkor azt veszi elõ, és a most oda dobottat meg beleteszi. Tényleg nehéz? <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
Lvl 49-en a rank cap Rank 8 v. 9. szal GL...

Mayday
Koszonom a valaszt 😊

Akkor ha most benn van egy regi (tavalyi😊 ) petem a stable masternel, az azt jeleni, hogy egy slot mar nekem ki van fizetve, ugye? 😊

A Loyalty Level is a sok etetestol no, mint az aktualis kedve? Tehat, ha megzabaltatom nagyon, gyorsan 6-os lehet?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

picket

&#3237;_&#3237;

Zsola 79
Majd néha elmegyek 60-as csordát kaszabolni a nagyobb honorért😊

Zsola 79
Hmmm, akkor már csak 7 szint kell😊

De mivel állandó bg-k lexnek peccs után, erre kicsit nagyobb az esélyem, mint most....

Zsola 79
Kijavítalak...

A bg-s epic mountot 40-tõl lehet használni😊

Mighty
Javíts ki, ha tévedek, de epic hátast csak 60-on lehet használni, nem?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
Ha 49en eléred a Commander (rang11) titulust, az maga lesz a csoda. Kizártnak tartom, és nem is láttam még rá példát, hogy ilyen alacsony szinten ekkora rangot lehessen elérni. Már csak a honorrendszer mûködése miatt sincs rá túl sok esély.

Zsola 79
Lehet ez sokaknak értelmetlen. Van 60-as epic karim( a la Zsola) azzal el vok instákban, segítem a klánt. De szerettem volna más részét is élvezni a wow-nak, új utakat találni. És az 1.12-es peccs hallatán döntöttem el, h csinálok egy imba karit, ami nem 60-as.
Ez a rugó nagyon durva lett, agim kb 310 most 46-on. Papír ruhásokba kb 1200-1300 az ambushom, backstab 600 kb critelve persze.
Lehet rám furán nézni, de miért ne kereshetnék más irányt itt , ha a lehetõség adott...

Hajdanán a magemet alázták a rugók. Lehet béna is voltam, de ez olyan " vérszomj " kari lett😊

drop
sziasztok valaki nem tud olyan oldal ahol a druid epic q leirja

Zsola 79
hááááát, már lvl 29-en is crusaders és 15 agis encsantal toltam. Így ment ez 39-en is....

Most van 2 gut ripperem, 1 crusadersel és egy 15-ös agival. Shadowblade félre téve 48-ra a +15 agival. Epic puska , ami 14 agit ad, epic kesztyû +15 agival. Back-en Sthealt encsant, kb 160g. cipõn is agi, meg miegymás....

Sokan inspectkor, anyáznak mosolyogva, de nem lkettem volna ilyen láma, ha nem tudnám a célom, h 49 .en megáll a szintem...

Ha tovább mennék, nem tettem volna ilyenné a karim.

Botond
Epixxek,enchantok,ilyesmi. Mondjuk egy kroll blade crusaderrel az nem két fillér.
Zsola 79
Hehe, majd 49-en 90g-ért megveszem az epic mountot ha elég rankom lex😊

Count Adyn
Mi a halál került abba 1500g be?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsola 79
Jaja, le se merem majd adni😊

Majd ha elegem lex a 49-bõl, leadom õket és hopp, elvéel 60😊)))

Zsola 79
Jah és igen, sajna eddig vagy 1.5k g ez a kari, pedig csak lvl 46😞

Kicsit feltápoltam, felkészítettem a "nagy csatákra"...

Botond
És tonnaszámra gyûjtöd a markokat a zsákban?:-D
Zsola 79
nem-nem, nem megoldás lvl 60. Lehet túl optimista vok, de a mainomat nem hanyagolhatom insták miatt, és ha 60 lennék a rugeszemmel, nem lenne idõm azzal is instázni. És hát lássuk be, hogy a BG-n labdába sem rúghatok egy T2, netán T1 setes karakterrel szemben....

Az élmény nekem a fontos, ezért megállok 49-en és hát epekedve várom a közös BG-t. Ezzel letudjatom BG iránti vágyam édes kis rugeszemmel😊

Botond
A 8. bekezdésnél kitöröltem a válaszom, nincs értelme. Pár kommentben nem tudom elmesélni az elmúlt 5 év tapasztalatai. Ráadásul a válaszok 90%a a szokásos "sírjál csak" szintû komment lenne.
picket
"csináltam egy rugót és hát enyhén is kb 1500g-be fáj" <#conf>
"A közös bg-k miatt kérdezem csak, mert sajna 40-49-es szinten nem sok WSG leledzik" - lvl60 a megoldás.

&#3237;_&#3237;

Zsola 79
Muhahahaha.....

Szal, azért ilyen fontos nekem az 1.12, mert csináltam egy rugót és hát enyhén is kb 1500g-be fáj, és még kell 3 lvl 49-ig. A közös bg-k miatt kérdezem csak, mert sajna 40-49-es szinten nem sok WSG leledzik....

Magemmel vhogy nem gyere be a bg, de a rugóval.... "kocka"

<#vigyor2>

picket
A rendszer jó, a rendszer kiforrott, csak nem arra ösztönöz, amire kéne. Nem az jár jól, aki szórakozik, aki a felesleges idejét veri el a pvp-ben, hanem aki odakockul rendesen, dolgozik rajta (egy játékban?), és ezzel a többiek kedvét veszi el a pvp-tõl. Önpusztításra hozták létre: minél jobb vagy pvp-ben, annál jobban elveszed tõle mások kedvét. Esélykiegyenlítés helyett a minél gyorsabb végkifejlet a cél (xxx mark of honor). És ezért van az, hogy hiába is akarsz BS-en horda oldalon bg-zni, az allisok nem hajlandóak rá. Mert nem fun az, hogy mások ölnek.

&#3237;_&#3237;

Botond
Ez pvp részre igaz. PvEben nem tudom mennyit vettek át például everquestbõl,mert azt sose játszottam. Azt tudom,hogy daoc pve egy hulladék unalamas grindelés volt. Álltál egy helyen,ahol a folyamatosan megjelenõ mob csoportokat húztad a grouphoz,ahol a tank felvette a healerek healeltek és a többiek leassistolták a mobokat,majd 2perc manaszünet. Ezt utáltuk nagyon daocban,és itt szöges ellentéte jelent meg a pörgõs questelés formájában,szal ezt tuti nem daocból vették át.

De visszatekintve ez a grindelõs szarság is "jobb" volt a rohanós wownál,hiszen a manapihik alatt cseteltünk és megismertük egymást. Nem véletlen,hogy a volt daoc playerek tartanak legjobban össze,amikor azt is tudod a másikról,hogy a volt barátnõjének a nagynénje aki az ország másik felében lakik hol volt nyaralni 4 éve.
Botond
Senki nem mondta,hogy szar,és senki nem mondta, hogy a daoc a király. Ha 3 évig daoczotál volna,mint ahogy te nem én igen,utána rádobtál volna 2 év wowot (amcsi bétától kezdve) akkor látnád párhuzamokat,és látnád,hogy mindazok a szar dolgok amik szarok voltak daocban és amibe bele is döglött hogyan van pont ellenkezõ megoldással tálalva wowban. Persze sokan szeretnek nosztalgiával sírni a régi megoldásért,ami daocban volt,csak azt felejtik el,hogy outdoor pvp amiért sírnak egy hulladék zergfeszt volt,hogy a sztenderd felállás a 10:1hez arány képviselte,és vagy agyonzergelték az embert,vagy imádkozhatott,hogy belesebezzen az ember az ellenfélbe,hogy rp-t kapjon. Ami wowban a cp,és wowban is akkor kapsz cp-t,ha belesebzel az ellenfélbe(te vagy a grouppod),és a sebzés arányában osztódik az illetõ teljes cp értéke,és a magasabb szintû ellenfél több cpt ér az alacsonyabb szintûeknek. És nézd már,ez tökre így volt a daocban is 5-6 évvel ezelõtt,de nem onnan másolták le,mert ez egy jó és kiforrott rendszer. Valószínûleg.
picket
Kellett volna koppintani a fagyiból is, pl felfrissülsz ha játszol <#idiota>

&#3237;_&#3237;

persze hogy csúsztatás, de az nem csúsztatás hogy
a, a daoc király
b, a wow daoc koppintás (Boti megjegyzése: a daoc jó fele koppintás, a szar fele meg át van dolgozva)

folyománya, a wow szar

ez nem csúsztatás? de. lépjünk már túl rajta