World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazi szélmalomharc lesz neked a WOW világa szerintem 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kikötõk és a hajók kapcsolata tekintetében nem árulom el a titkot, ha nagyon nem megy, ott a gugli...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2. griffel ? 😄
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
De csak azért x9-es a karakter, mert egy szinttel magasabban már õ lenne az agyaggalamb ;]
Hehe, mondjuk ha Blizz dobna egy olyan Bg-t, ahol kizárólag meztelenül tolhatod tudásod, mennyi jelentkezõ lenne? Semmi encsantos fegyó, semmi extra epic ruha. Csak a csupasz karaktered. Na itt már nem a kari gyõz, hanem aki irányítja. Ott lehet megmutatni, ki a profi gamer😊))))
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Aki mindezt nap, mint nap tapasztalja, az tudja, h milyen ideggel jár pár béna karakter elviselése BG-n😊
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
de ha masfel perc alatt olném mint a warlockok.. 😊)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Crusaderes ,1300 hps level 19 karival viszont istent játszhatsz 😄 és az jó
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezzel nem értek egyet. Miért ne tehetné meg valaki az altjával azt, amit az elsõ karijával nem tehetett meg?! De látom sokan nem értik , h én mit is szeretnék....
Kihasználni a wow tulajdonságait, hamár ennyit fizet az ember érte...
Valaki bekerül egy über faxa klánba és 1 hét alatt a zöld szarjai helyett T2-be rohangál. Ennyi erõvel a T2 hordását is timelife-ra korrigálhatnák, nem?
Van olyan haverom, aki lvl 19-es kariját táõolja peccs miatt, mert tudja , h elég WSG lex azon a szinten is.
Nem akarok én rank XY lenni, csak élvezni végre a BG-.ket. El lehet hinni, hogy azért mert lex egy 49-es végelges karim qrvajó cuccokba, az nem 2-3 nap. Volt , h 2 hétig szenvedtem Stockival a rare bosst keresve, h végre kiessen a rare dagger...
"Core Armor Kit
Requires Level 50
Use: Permanently increase the defense value of an item worn on the chest, legs, hands or feet by 3. Only usable on items level 45 and above.
Cooldown: 1 sec
Charges: 1 (Expendable)
3 sec cast
Sells for 50 Silver to vendors
Item Level 60"
Így kellett volna az enchantokat is.
ಥ_ಥ
Kinek a pap...
ಥ_ಥ
"lvl19es kék daggerek crusader enchantal" - ez meg a nem tudod hova verd el a goldot kategória. Én egyébként az enchantokat is szintfüggõvé tenném...
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
piros: kevesebbet sebez, és csökken a loyality
sárga: normál sebzés, és stagnál a loyality
zöld: +25% sebzés, nõ a loyality
Slot... ismét: ha bent van valami, vagy szürke a hely, és nem piros, akkor drag and drop (fogd meg és pottyantsd <#idiota>#idiota>) módszerrel belerakhatsz petet. Ha már volt ott egy, akkor azt veszi elõ, és a most oda dobottat meg beleteszi. Tényleg nehéz? <#fogmosas>#fogmosas>
ಥ_ಥ
Akkor ha most benn van egy regi (tavalyi😊 ) petem a stable masternel, az azt jeleni, hogy egy slot mar nekem ki van fizetve, ugye? 😊
A Loyalty Level is a sok etetestol no, mint az aktualis kedve? Tehat, ha megzabaltatom nagyon, gyorsan 6-os lehet?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De mivel állandó bg-k lexnek peccs után, erre kicsit nagyobb az esélyem, mint most....
A bg-s epic mountot 40-tõl lehet használni😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ez a rugó nagyon durva lett, agim kb 310 most 46-on. Papír ruhásokba kb 1200-1300 az ambushom, backstab 600 kb critelve persze.
Lehet rám furán nézni, de miért ne kereshetnék más irányt itt , ha a lehetõség adott...
Hajdanán a magemet alázták a rugók. Lehet béna is voltam, de ez olyan " vérszomj " kari lett😊
Most van 2 gut ripperem, 1 crusadersel és egy 15-ös agival. Shadowblade félre téve 48-ra a +15 agival. Epic puska , ami 14 agit ad, epic kesztyû +15 agival. Back-en Sthealt encsant, kb 160g. cipõn is agi, meg miegymás....
Sokan inspectkor, anyáznak mosolyogva, de nem lkettem volna ilyen láma, ha nem tudnám a célom, h 49 .en megáll a szintem...
Ha tovább mennék, nem tettem volna ilyenné a karim.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Majd ha elegem lex a 49-bõl, leadom õket és hopp, elvéel 60😊)))
Kicsit feltápoltam, felkészítettem a "nagy csatákra"...
Az élmény nekem a fontos, ezért megállok 49-en és hát epekedve várom a közös BG-t. Ezzel letudjatom BG iránti vágyam édes kis rugeszemmel😊
"A közös bg-k miatt kérdezem csak, mert sajna 40-49-es szinten nem sok WSG leledzik" - lvl60 a megoldás.
ಥ_ಥ
Szal, azért ilyen fontos nekem az 1.12, mert csináltam egy rugót és hát enyhén is kb 1500g-be fáj, és még kell 3 lvl 49-ig. A közös bg-k miatt kérdezem csak, mert sajna 40-49-es szinten nem sok WSG leledzik....
Magemmel vhogy nem gyere be a bg, de a rugóval.... "kocka"
<#vigyor2>#vigyor2>
ಥ_ಥ
De visszatekintve ez a grindelõs szarság is "jobb" volt a rohanós wownál,hiszen a manapihik alatt cseteltünk és megismertük egymást. Nem véletlen,hogy a volt daoc playerek tartanak legjobban össze,amikor azt is tudod a másikról,hogy a volt barátnõjének a nagynénje aki az ország másik felében lakik hol volt nyaralni 4 éve.
ಥ_ಥ
a, a daoc király
b, a wow daoc koppintás (Boti megjegyzése: a daoc jó fele koppintás, a szar fele meg át van dolgozva)
folyománya, a wow szar
ez nem csúsztatás? de. lépjünk már túl rajta