World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Szal azt mondod, hogy lvl40esként nem lesz epic mountja,ha honort grindel AVn akkor se?<#idiota>
Fenrir
Csek epik hátast vehetsz katonai rang után, méghozzá 11-es rang kell ami ugyancsak 90 arany. Mindhármon kell gyûjtögetni a honort, de ilyen alacsony szinten nem sok esélyed van a rank 11 elérésre.

A halál csupán a kezdet...

Botond
WSGben feltolod magad rank3ra akkor csak 80gold.
Mayday
Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne ezuttal, hogy:
Hamarosan elerem a 40. szintet, amikor ugyebar vehetek hatast. Penz az nincsen dogivel persze, most vagyok 82 aranynal, 38. szinten. Valaki egyszer emlitett nekem, hogy a hatas+lecke hozza 90 arany, de ha megcsinalok bizonyos pvp rangot(?) akkor olcsobb lesz a hatas es a tanulas.

Valaki felsotetitene errol, hogy hogyan is mukodik ez? Mennyivel lesz olcsobb igy? Es hova, mely Battlegrounra kell menni pvp-zni, es ott mit kell elerni?

Koszonet a valaszokert! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

picket
Kb rátapintottál a lényegre. Nem értik meg az emberek, hogy ha valakit pvp-ben gengelsz, akkor nem respawnol. Nem mobokról van szó, hanem emberekrõl, akik ha megunják, akkor elmennek pve-zni. Ha meg az über 19es karaktereddel outdoor pvp-be folytanád a bánatodat, akkor jól bedarálják a lvl30asok, aztán örülhetsz a sok felesleges enchantodnak. Ez tényleg godmode, aminek sok értelme nincsen, csak imba leszel tõle, amire van reakció.
A pvp egy mérleg, ha te ráteszed az egyik felére a hüvejkujjadat, hogy megbillentsd, akkor a másik oldal reagálni fog rá. Ha nem tud rá úgy reagálni, hogy a saját oldalán növelje a súlyt, akkor majd a te oldaladon csökkenti. Lásd BS horda-ally arány BG-ken.

&#3237;_&#3237;

Botond
Se pap se druid? free honor megameights!!44
nem sok kicsit a 80% ? de legalabb akkor lesz ertelme tobb mint 2 warlockot vinni raidre😊 tobb dpst lathatunk tole bossokon is. meg tobb warlock halalt haha.

magus
PiszkosFred
Isten veled. Egy élmény volt...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lynx_TWL
nerf locks plix!!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hamed
Lvl19 bohóckodás 3 skillel egy darabig fun, utána azt veszik észre hogy senki nem megy wsg-re állni a temetõbe, max a másik frakció twinkerei. Máris egyenlõ lesz az esély, aztán kiderül ki az aki csak godmode-ot élvezi (amit 60-on nem tud) és ki az aki igazi perverz<#idiota>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Heres a change in 1.12 that was made after the release of PTRs. Perhaps this will give new angles to the 'Does Lifetap cause threat?' debates I've been seeing as of late. 😉

# Life Tap: This spell now benefits from effects which increase your spell damage. At rank 3 and above, the base amount of health lost and mana gained will increase by 80% of your bonus spell damage effects. Talents and items can further modify those values. Rank 1 and 2 receive reduced effect.

WTF WARLOCK BUFF??!!
mikor volt ilyen utoljára, már nem is emléxem...
imba pve buff

(annak spellpower kellxD)

anti hero

hat neem a priesten :G

anti hero

ien low lvl en fegyverre crusader-t , melyik kaszton érdemes rakni? 😄

Lynx_TWL
pvp serveren ki kell menni ashenvalebe hillsbradba stb aztán legankolni õket😮

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Azt már én is tapasztaltam, hogy a kisebb szintû BGk során sok játékos már az elején rakat crusadert/fiery weapont/lifestealing-et a fegyverükre.

Fenrir
Voltam bent ilyen twinker wsg-n kíváncsiságból. Direkt 19-es szinten mentem be a rugómmal, hogy legalább valami esélyem legyen...Hát nem volt sok...Alapból mindenkinek 3x annyi hp-ja volt mint nekem (nálam 400 körül, náluk 1000 felett bõven), szinte minden cuccuk kék és 19-es fegyvereken crusader loál...Nagyon komolyak.

A halál csupán a kezdet...

QuippeR
menjé' gyúrni <#beka3>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Én már ottan vagyok? áá dehogy még gyúrok ;-)
Melyik serveren is játszol ? 😄

Lazarus
/face azért nincs mert sokkal könyebb lenne farming botokat írni... vagy nem
Hát én ráfeküdtem a face gombra és ugy már nem tudott trükközni senki.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

mi a faszt törölsz te le 6-án? nyomorék
a családod hpgyvan? :\\\

Saccard
Már csak azt sajnálom,hogy nem személyesen irt be de mind1<#gonosz1>. Biztos nem volt netközelben...? Nahh hülyegyerekek én most elmentem mert van jobb szórakozásom is a wownál(pedig az is nagyon jó). Jahh és már alig várom a humoros megjegyzéseket, hogy vajon mi a jobb szórakozás...Biztos nagyon vicces lesz. Na regisztráljatok a warezoldalra addig<#buck>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Count Adyn
-Hold X True: Nem a mi utunk
és azt mondta hogy neked kéne megfogadnod saját aláírásod😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Saccard
Szomorú de fogalmad sincs, hogy ez minek a befejezése ez az aláírás, igy, meg se próbáld leszólni, fõleg úgy, hogy neked semmilyen aláírásod nincs(nem mintha ez baj lenne, meg le is szarom, csak ha fogalmad sincs mi ez a részlet akkor lehet kussolni<#awink>)Mellesleg ez a részlet pont olyanoknak jó mint te. És aki akarja ugy értelmezze.<#action> És elnézést a többi fórumozótól, hogy õket is itt zavarom ezzel, és önnálló is vagyok már csak volt ma egy láma kérdésem. Ugyhogy nem is szakitom meg többet a beszélgetést. Na Gl&Hf! Mellesleg a If közepén legalább a régi 6-osok vannak és rendesen müködnek<#mf2>.

Lazarus
Azok a hosszú számsorok tartalmazzák a CCV kódot a végükben

/me nagyon okos
Zsola 79
Hamár engem is beszívattak vele😊))))

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

fidel - daocban is at lehet futni a /facen ugy hogy a casternek azirja ki hogy not in view(bizonyos esetekben), de igazabol igazad van. mar cska azetr is zavaro mert nincs moc lifetap tehat vagy kilovod idoben vagy megdoglesz 😄😄😄

anti hero

Zsola 79

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

Zsola 79
Én óvatos vok😊

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ezek a bankártya számok amiket lentebb linkelt mire jók mert a számból én nem tudom meg a ccv kódot meg a lejárati dátumot vagy ti ien okosok vagytok? Megköszönném ha vki leírná hogy mi merre mert kéne kártya szám de ccv-vel meg dátummal együtt kösz, bár nem wow-hoz mert az meg szerencsére de mivel itt sokat volt manapság a téma gondoltam megkérdem kösz.
Zsola 79
Wazze, vettem egy 24"-os 16:10-es monitort, most már IF-ben látom, ha Ogrimárban a rugó felém Sthealtel😊))

Muhahaha

1 valami hiányzik wow pvpbõl ami volt daoc-ban ,ez pedig a /face parancs ami kiküszöbölte a hülye ugra bugrát amit a melee mûvel casterek ellene. Daocban benyomtad a face makrod és ugrálhattak meg trükközhezzek. Nem is értem wowból hogy maradt ez ki...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Zsola 79
Anyúúúú , kakílni kell!!!!!!!!

Zsola 79
Nekem olyan kérdésem lenne, h most újítottam be egy VGA-ra, Woodoo 1-est vettem, ugye megy vele a wow? P I 133 Mhz....

Count Adyn
Én már bármit elhiszek😄 Az ien emberek hogy nem halnak ki? Evés közbe áll valaki mellettük és mondja hogy rág-rág-rág-nyel ?

Saccard:én csodálkozom hogy a 6.ik halál idióta kérdésed után hogy nem küldött el téged senki a halálba😄
1 tanács ha lehet: Próbálj kicsit önálló lenni, csak akkor kérj segitséget ha félóra után se megy valami😄

Hát ha még ezt se érted, nem is csoda, hogy a 6-os villamost vártad If közepén. 😊
Saccard
Mi is a pontos bajod az aláírásommal? Fejtsd ki kérlek, ha képes vagy rá.

Olvasd el az aláirásod, és gondolkodj el rajta.
PiszkosFred
Na? A mai nap után sem hiszed, hogy lenne rá igény? ;]

PiszkosFred
Üdv a klubban. Ha picit még csiszolsz a stíluson, bekerülsz a belsõ körbe...

Lazarus
Nem vagyunk egyformák
Saccard
Hé srácok mi a faszért is oltotok itt most engem? Lehet hogy láma kérdés volt, de mivel hülye voltam és nem néztem meg a térképet rendesen, ezért abból indultam ki, hogy az összes (vagyis akiket eddig láttam) 60-as szintû emberke ott rostokol ironforge-ban,vagyis a városban van valami átkelõhely. És nem vágtam, le hogy csak szimplán tovább kellett volna mennem a kibaszott térképen és akkor látom, hogy merre felé is fogok tudni kijutni. Tényleg láma voltam de nem szeretem ha az olyan kis senki faszfejek akik éjjel nappal a kibaszott számítógépük elõtt ülnek és játszanak, közben basznak valami értelmeset is csinálni, bepofáznak, mert azt hiszik, hogy õk valamivel többet érnek mint a többi ember azért mert van 3 lvl 60-as karijuk, amire kb. 3 év múlva már emlékezni sem fognak. Ugyhogy esetleg lehetne kicsit normálisabb hangvételben is beszélni és nem egybõl elküldeni azokat a vérbe, akik annyit nem játszottak gépen mert nem rakott mindent a seggük alá apuci. Akinek nem inge ne vegye magára és senkivel nem akartam összeveszni, csak arra kérlek titeket, hogy vegyétek észre magatokat!

Davidus
ez kurvára nem fun

V9ykn8_TZL0

The Garrett
még azonos szintu ellenfélbõl ( 19 ) is 4-5 öt leütsz 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
volt randomise gomb^^

Count Adyn
Ott a magek, lockok lepwnolnának mindenkit és kész lenne😄