World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Olyan kerdesem lenne ezuttal, hogy:
Hamarosan elerem a 40. szintet, amikor ugyebar vehetek hatast. Penz az nincsen dogivel persze, most vagyok 82 aranynal, 38. szinten. Valaki egyszer emlitett nekem, hogy a hatas+lecke hozza 90 arany, de ha megcsinalok bizonyos pvp rangot(?) akkor olcsobb lesz a hatas es a tanulas.
Valaki felsotetitene errol, hogy hogyan is mukodik ez? Mennyivel lesz olcsobb igy? Es hova, mely Battlegrounra kell menni pvp-zni, es ott mit kell elerni?
Koszonet a valaszokert! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A pvp egy mérleg, ha te ráteszed az egyik felére a hüvejkujjadat, hogy megbillentsd, akkor a másik oldal reagálni fog rá. Ha nem tud rá úgy reagálni, hogy a saját oldalán növelje a súlyt, akkor majd a te oldaladon csökkenti. Lásd BS horda-ally arány BG-ken.
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
# Life Tap: This spell now benefits from effects which increase your spell damage. At rank 3 and above, the base amount of health lost and mana gained will increase by 80% of your bonus spell damage effects. Talents and items can further modify those values. Rank 1 and 2 receive reduced effect.
WTF WARLOCK BUFF??!!
mikor volt ilyen utoljára, már nem is emléxem...
imba pve buff
anti hero
anti hero
๏̯͡๏﴿
A halál csupán a kezdet...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Melyik serveren is játszol ? 😄
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
és azt mondta hogy neked kéne megfogadnod saját aláírásod😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
anti hero
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Muhahaha
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Saccard:én csodálkozom hogy a 6.ik halál idióta kérdésed után hogy nem küldött el téged senki a halálba😄
1 tanács ha lehet: Próbálj kicsit önálló lenni, csak akkor kérj segitséget ha félóra után se megy valami😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.