World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"A BC a jobbik csapat jutalma."
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. sima mount ugye 82018-ban botond leirta hogy müxik, level 40 kell hozzá 100/90/80g
2. sima EPIX mount ugyanez, level 60 kell hogy használd 1000/900/800g
3. más frakció mountja: ugyanigy, csak exalted kell az adott frakcióból, hogy használhasd
4. ZG tigris, raptor, baron mount: level 60 kell hozzá, meg hogy kiessen és elvidd
5. AV exalted mount: exalted kell AVve, 640g (nem modositja semmi), lvl60 kell használatához
6. PVP mount, legalább lvl 56 kell hozzá, és rank 11. elvileg lehetne használni lvl 40-tõl, de lvl56-ig a maximum rank az rank 10, igy nem veheted meg. 90g btw, semmi nem változtat az árán.
kb ennyi a mountokról
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
A halál csupán a kezdet...
botond: blablabla,.!?
(Bocsi, de sok dolgot nem tudok meg😞 )
Koszonom a segitsegeteket!
Mayday amúgy még érdemes olyannal megvetetni a hátast akinek jó a repuja az adott várossal, pár aranyat meg lehet takarítani.
Amúgy elég sokáig el lehet menni katonai rangban, asszem csak a lila cuccokat nem tudod felvenni mert ahhoz már 60 kell. Mi szerverünkön volt egy guild akik 49-es szinten rank 8-9-ig mentek el, most mennek tovább 60-on.