World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://arathor.net/showthread.php?t=8038&highlight=Crassus
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nem szégyenlem hiszen én mondtam én vállalom is a szégyen az,hogy az a másik nemtudja elintézni velem......,mert nem is akarja hiszen nincs arra magyarázat,hogy miért játszik valaki bunkón gondolom.....
Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó szemmel a bankkártyacserét)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tavaly március óta én egyetlen egyszer sem basztam el senkinek a játékát.....miért van ez? Biztos én vagyok a hülye.........
Le szedtem a 10napos próba verziot minden patch meg van, csak regisztrált nevem nincs! Probáltam csinálni de mindig bankártya számot kért! Ilyenkor mi a tendõ? Segitenétek kérlek!
Le szedtem a 10napos próba verziot minden patch meg van csak regisztrált nevem nincs! Probáltam csinálni de mindig bankártya számot kért! Ilyenkor mi a te endö segienétek kérlek!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekik ez a játék ha tetszik neked ha nem tenni nem tudsz elenne se online se a való életben.
A kilátásba helyezett valós megregulázás meg ,hogy neked mind1 az elsõ pofont te adod... szánalmas. Ha ezt is szeretnéd csinálni inkább maradj csendben és majd a talin szó nélkül szájbavágod és büszkén viseled a következményeit.
Mellesleg én óvatos lennék az ilyesmivel mert vannak olyanok akik nem jártatják a szájukat, de ha anyázol nekik akkor valóban szó nélkül megdádáznak egy talin.
Tudod van akinek ez nagyon sértõ tud lenni sokkal sértõbb mint egy bekempelt temetõ vagy hasonló.
Na azzoknal naon barmokat sem hordot haten a fold (tisztelet a sajnos keves kivetelnek <<tudgyak kirol beszelek>>😉
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Háború nem fair
Ha te bemész premade el PuG ellen az sem fair, szal...
Miért van az,hogy én kapásból több tucat olyan embert ismerek akiknek a hasonló játékstílús folytatása eszébe sem jut?
A kempelés csunya dolog, de aki pvp szerveren nõtt fel megtanulta kezelni a szitut. Ebben az esetben pedig BG n belüli kemp rõl van szó, amit nem tudok elitélni erkölcsileg bármennyire próbálkozok. Minthe BG ben genkelésrõl sirna valaki, cinkes.
" ez az egyetlen CP forrásom, és ki fogom használni. Kérdezz meg bárkit, a nap késõbbi szakaszában nem campelek GY-t"
Na ilyen emberek játszanak Arthoron és jóérzésû játékosban ne menjen fel a pumpa igaz?
És készülj fel, hogy a xbg megérkezése után, te leszel az elsõdleges célpont. Biztos sokunkat le fogsz verni, de biztos hogy lesznek páran, akik újra és újra meg fognak tréfálni. Készülj fel erre, akár gyógyszerekkel, akár más terápiával, mert nem lesz könnyû menet.
És ha hiszed, ha nem, ezt most a legjobb szándékkal írtam. Kevésszer szóltam hozzád normális hangnemben, és nem is változik a véleményem rólad (ami persze teljesen lényegtelen most), de mint magyar állampolgár, és mint médiába (is) dolgozó kis senkiházi ;], nem szeretnék egy újabb pszihopata tömeggyilkosról sem tudósítani, sem olvasni.
A wow talis verés dolog, vagy a homofób kirohansáid - ezek maradhatnak, ezektól nem fog megsérülni senki. Még talán poénnak sem rossz, legalább van min mosolyogni. De az egész, úgy kollektíve, az már súlyos, és vigyáznod kell vele, mert nem lesz jó vége.
Bízva a mihamarabbi felépülésedben és megnyugvásodban
Udv,
PiszkosFred
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Könnyen meglepetések érhetnek 😛
A halál csupán a kezdet...
de el tudom kepzelni ahogy duzzadó erekkel vérvörös fejjel ordibal meg csapkod magakorul, utanna atlogol es FULLCAPSLOCKKAL beanyaz mindenkit 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
amúgy télleg nem túl szép átlogolni allyra és ilyen véleményt nyilvánítani 😞
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
ಥ_ಥ
saját frakcióm anyáztam ennél keményebben is, de másikra nem logoltam fel beanyázni...
Namost nálam valószínüleg az adrenallinal lehet valami, mert mérsékeltebb a hatás mint másoknál, mind pvp, mind autósport, repülés, ugrás, stb esetében, nem vált ki akkora izgalmat a dolog...
A másik fele viszont megvan sajnos, talán erõsebben is, az a fajta üvölthetnék amikor egy izonyos szituációban például tehetetlen vagy: például gankelnek, biztos ismeritek, ilyenkor az ember elveszti a fejét: ki jobban, ki kevésbé... Van egy kollégám, jó sok évet végigkockult savage eden-nel, van egy kis warlockja, és nevetve szokta mesélni hogy már harmadszor futott vissza a hullájához... hát én ezt biztos nem bírnám...
Szóval szerintem azért mindenkiben elszakad a cérna egyszer, csak talán nem mindenki egyformán vezeti le... a haverom ilyen helyzetben mindig elmegy elszív két cigit, aztán kész...
Nem mondom, elmentem azért rank9-ig, de nem pvp szerveren, és bár lehet hogy nekem volt szerencsém, (de inkább arról van szó, hogy a szerveren kb 3 premade csapat játszik a hordában) de egyszer sem találkoztam temetõ camper bandával, mert valószínüleg a harmadik után abbahagytam volna az egészet...
Mondhattok bármit, nekem a leprogramozott algoritmusok legyõzése jön be... Az okoz örömöt, amikor logikus reakciókra logikus reakciót kapok, kiszámíthatóan, és ha az eredményhez szükséges feladatsort hiba nélkül teljesítem, akkor megvan az eredmény...
Olyan ez mint a matematika... Lehet hogy ezért voltam mindig jó belõle, és lehet hogy ezért vagyok rendszergazda 😊
Bemegyek pug al-> rámülnek a temetõbe
ez van.
Semmi gond ha ez felbosszant szedj nyugtatót, de lehet ez nem a te játékod,
nembaj ha anyázol kicsit, amig ezt guild cseten vagy saját ventiden teszed
De az hogy bejösz allys karival és ezt müveled:: Saját Szegénységi Bizonyitványod kiállitása.
ps:Xserver bg FTW 😄D
tankolj be Seduxenbõl papa!^^
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tudod, az interneten nem az a menõ gyerek, aki két éves korától fociedzésre jár, olyan taknyosat tud köpni, hogy pattog a betonon, és napi két órát gyúr bicepszre.
hanem aki intelligens. próbáld ki, nagyobb elismerésben lesz részed, mint mikor veréssel fenyegetõzöl.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ennyire ne kelljen már a honor ,hogy a legkisebb játékélményt is elvegyék azok akik nemképesek FAIR-playt nyomni....
Érdekes,hogy nálunk ha bemegyünk BG-re a fullos lila guilddel meg se fordul a fejünkben,hogy hasonló alantas módszerekkel nyerjünk....,miért van ez?? elárulom azért,mert a kirohanásom ellenére amit felvállalok,mert az vesse rám az elsõ követ aki még nem anyázott le senkit! szal a kiurohanásom ellenére eredményes és normális játékot képesek vagyunk játszani,de csak akkor ha azok akikkel játszunk szintén korrektek!
1 millószor leírtam és leírom megint: NEM érdekel ha veszítek csak legyen az korekt ellenfelekkel és nem csõparasztokkal...amúgy halkan jegyzem meg az a mage akire kiakadtam 5 percenként 1x 1x killre látható a BG-n utánna egy sötét sarokban várja a CD-it mire újra rámer menni bárkire...,de akkor is jobb szeret olyat kiválasztani akit a biztonság kedvéért már ketten 3-an ütnek.Persze megteheti miért is ne tegye,de nekem egy ilyen senkiházi ne szónokoljon semmiylen játéktudásról!
thx
Más játokban már volt példa rá, hogy élõben már szerényebb volt az arc.
2. igy gyakorlatilag nem kell 1 BGGban lenni Crassus mesterrrel hogy lepwnolhassuk, pwnolja magát egymaga is. Ez nem semmi Mindenkit lepwnolni, még magát is ^^
3. másik frakciónak sirni, miután beszopod a faxt... HM... Skillful