World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy házibulin? Nekem teljesen mind1 ki csal vagy ki mit csinál 😊 Úgyse fogok rá emlékezni 😊 vagy nagyon xar buli volt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ferro
Ez viszont már SAJNOS nem privátba ment 😞

http://arathor.net/showthread.php?t=8038&highlight=Crassus

[HUN]Crassus
Itt gondolom mindenki ha pl. elmegy egy házibuliba ahol "kártyáznátok" csak röhögne azon ha az egyik emberke pl. folyamatosan csalna és semmibe venné a játékostársiat....NEM hiszem el,hogy sokáig megtûrnétek a játékosok közt...megszoktam már a wow-os pályafutásom alatt,hogy csak én vagyok a rossz ,mert próbálok úõgy játszani,hogy mások játékát ne rontsam el.Az hab a tortán,hogy bennem hamarabb szakad el a cérna mint másban és szólok oda egy ilyen senkiházinak keményen.Nem kell kedvelni hiszen épp elég embert JÓ embert ismerek aki kedvel,de egy hasonlóan normális értéket képviselõ kívülállónak higgyétek el nembiztos,hogy énlennék a hülye.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem értem amit mondtál<írtál>!

[HUN]Crassus
ja igen nem is az illetékes tette be ide a linket hanem egy 3. személy.....akinek aztán köze nincs az egészhez......
nem szégyenlem hiszen én mondtam én vállalom is a szégyen az,hogy az a másik nemtudja elintézni velem......,mert nem is akarja hiszen nincs arra magyarázat,hogy miért játszik valaki bunkón gondolom.....

hali, sajnos a próbaverzióhoz is kell bankkártyaszám mindenképp... ha kártyaszám kell, nézd meg a #80574-es hozzászólást.

Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó szemmel a bankkártyacserét)

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
Miért kéne itt bárkitõl elnézést kérnem? Az egész privátban történt csak rá és rám tartozott volna,viszont nagyvagány srác lévén ideszaladt hozzátok "árulkodni" ennek van értelme? Nemhiszem és nem is egy gerinces cselekedet!Persze mostanra lehiggadtam,de amint arra kerülne a sor gondolkodás nélkül betartanám amit ígértem! Én nemszaladok el senki elõl és vállalom a véleményem és a kijelentéseim!Persze belegondolva tényleg mi értelme van 1-2 pofonnak egy játék miatt,de felteszem a kérdést másoknak miért van joga elrontani a szórakozásomat?
Tavaly március óta én egyetlen egyszer sem basztam el senkinek a játékát.....miért van ez? Biztos én vagyok a hülye.........

Császtok egy kérdésem lenne.

Le szedtem a 10napos próba verziot minden patch meg van, csak regisztrált nevem nincs! Probáltam csinálni de mindig bankártya számot kért! Ilyenkor mi a tendõ? Segitenétek kérlek!

Császtok egy kérdésem lenne!
Le szedtem a 10napos próba verziot minden patch meg van csak regisztrált nevem nincs! Probáltam csinálni de mindig bankártya számot kért! Ilyenkor mi a te endö segienétek kérlek!

Count Adyn
k feladom menthetetlen vagy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Crassus! Mennyivel egyszerûbb lett volna azt mondani, hogy igen bocsi hibáztam kiakadtam. Felejtsük el. Mintsem, hogy itt nyomod tovább a szélmalomharcot.
Nekik ez a játék ha tetszik neked ha nem tenni nem tudsz elenne se online se a való életben.
A kilátásba helyezett valós megregulázás meg ,hogy neked mind1 az elsõ pofont te adod... szánalmas. Ha ezt is szeretnéd csinálni inkább maradj csendben és majd a talin szó nélkül szájbavágod és büszkén viseled a következményeit.
Mellesleg én óvatos lennék az ilyesmivel mert vannak olyanok akik nem jártatják a szájukat, de ha anyázol nekik akkor valóban szó nélkül megdádáznak egy talin.
Tudod van akinek ez nagyon sértõ tud lenni sokkal sértõbb mint egy bekempelt temetõ vagy hasonló.

Sephi
En a COD ot szeretem naon 😄
Na azzoknal naon barmokat sem hordot haten a fold (tisztelet a sajnos keves kivetelnek <<tudgyak kirol beszelek>>😉

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]Crassus
rengetegszer vagyok PUG-al is és voltak ellenünk PUG-ok Premadeként és vannak jófej,képzett és normális játékosok akikkel/akik ellen élvezet játszani....szal ez hülye indok ám..

BEAST
jaj ezt a fair playt is felejtsük már el ... olyan hogy "fair play" ebben a formában nem létezik ... nincs és kész , egy olyan játékot, legyen az sport vagy számítógépes játék , sem tudsz mondani ahol létezik ilyesmi 😊 ... minden a gyõzelemrõl szól , amikor te rávated magad valakire mert látod hogy jó esélyeid vannak akkor az sem fair ... de nem mehetsz oda hogy megkérd készüljön fel a duelre 😄 ... persze sarkítás , de aki BGbe megy készüljön fel arra hogy premade csapatok leverik , kempelik õket , ezvan , írány premade groupot csinálni 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
Battelground->Csatatér->Háború
Háború nem fair
Ha te bemész premade el PuG ellen az sem fair, szal...

[HUN]Crassus
Titi a KÓKUSZ riporetere vagy.....

[HUN]Crassus
Nem is vártam el tõled,hogy elítéld.....szörnyû,hogy ennyire sok oylan player van aki szarik a fair játékra....

Miért van az,hogy én kapásból több tucat olyan embert ismerek akiknek a hasonló játékstílús folytatása eszébe sem jut?

Count Adyn
Hallod ez olyan kis apróság, és te emiatt ennyire kiakadsz komolyan kezeltetned kéne magad, ennyitõl 1 el se megy fel a vérnyomásom.
A kempelés csunya dolog, de aki pvp szerveren nõtt fel megtanulta kezelni a szitut. Ebben az esetben pedig BG n belüli kemp rõl van szó, amit nem tudok elitélni erkölcsileg bármennyire próbálkozok. Minthe BG ben genkelésrõl sirna valaki, cinkes.

[HUN]Crassus
Idézet a sráctól akire ma enyhén szólva kiakadtam:

" ez az egyetlen CP forrásom, és ki fogom használni. Kérdezz meg bárkit, a nap késõbbi szakaszában nem campelek GY-t"
Na ilyen emberek játszanak Arthoron és jóérzésû játékosban ne menjen fel a pumpa igaz?

PiszkosFred
De inkább anyázzon nekem msgben habzó szájjal az ilyen fajta idióta pszihopata, mintsem kapjon fel egy kést/fegyvert, és lõjje fejbe/szúrja hasba a legelsõ embert az utcán. Mert aki ennyire nem képes kontrolálni a dühét, az esélyes arra, hogy elõbb-utóbb másban is kárt tegyen. Nemtudom, és nem is érdekel, hogy az ilyen kirohanás mögött mennyi a wow, és mennyi a magánéleti probléma, de tény, hogy ez már sok. Részemrõl meglepõdtem, mert habár tudtam hogy egy kissé hiú és önimádó a srác, aki szereti kiélvezin a diadalok midne percét - emiatt is lett majdhogynem szállóige Crassusból. De midnez csak fórum szinten, majdhogynem poénból ment, õ adta az alkalmakat, mi pedig lecsaptuk a magas labdát. De ez a szöveg, ezzel a nevetséges fenyegetõzéssel, ez már picit komolyabb. Sajnálom Crassus, hogy ennyire elvesztetted a fejed. Kívánom, hogy a problémáid, amelyek ezt a kirohanást okozták, megoldódjanak. Ha nem megy, fordulj szakorvoshoz (bármi nemû is a bajod), õk segítenek. Mert ha így folytatod, akkor sajnos nem lesz jó vége. Rád nézve nem lesz jó vége, elõbb utóbb kárt teszel magadban, vagy másban. Ez csak egy játék. Ha nem bírod elviselni a kudarcot a wowban, akkor reroll, ahogy Botond bátyánk mondaná.

És készülj fel, hogy a xbg megérkezése után, te leszel az elsõdleges célpont. Biztos sokunkat le fogsz verni, de biztos hogy lesznek páran, akik újra és újra meg fognak tréfálni. Készülj fel erre, akár gyógyszerekkel, akár más terápiával, mert nem lesz könnyû menet.

És ha hiszed, ha nem, ezt most a legjobb szándékkal írtam. Kevésszer szóltam hozzád normális hangnemben, és nem is változik a véleményem rólad (ami persze teljesen lényegtelen most), de mint magyar állampolgár, és mint médiába (is) dolgozó kis senkiházi ;], nem szeretnék egy újabb pszihopata tömeggyilkosról sem tudósítani, sem olvasni.

A wow talis verés dolog, vagy a homofób kirohansáid - ezek maradhatnak, ezektól nem fog megsérülni senki. Még talán poénnak sem rossz, legalább van min mosolyogni. De az egész, úgy kollektíve, az már súlyos, és vigyáznod kell vele, mert nem lesz jó vége.

Bízva a mihamarabbi felépülésedben és megnyugvásodban

Udv,
PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
nézd, aki az interneten fenyegetõzik, az egész egyszerûen egy szánalmas ember. azt jelenti, hogy nem tudja máshogy megoldani a problémáit, csak erõszakkal. ez pedig nem az olyan emberek játszótere. tudom, hogy ez félelmetes, de így van. akár szívrohamba is kergetheted magad, itt senki nem fog megijedni tõled, mert ez nem az a világ.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]Crassus
Szerinted mennyire érdekel,hogy mennyien röhögnek rajtam?Kérdezd meg...

[HUN]Crassus
Erõsebb lehet hogy van,de az biztos,hogy az elsõ pofont énfogom adni.

Count Adyn
mutass 1 et😊

Fenrir
Nem jó fenyegetõzni nagyon, fõleg nem a live dologgal mert mindig van egy erõsebb ember 😊

Könnyen meglepetések érhetnek 😛

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
Talán a te szemedben Bunkó vagyok,de megnyugtatlak,hogy bár nem költõi a véleménynyílvánításom,de sokak igen is egyetértenek velem.

Count Adyn
Szerintem pihenj le, ne fokozd tovább már így is mindenki rajtad röhög😊

[HUN]Crassus
Hogy letisztázzuk ezt is BS-ena miénk volt a zászló a mage jött elvenni,de nemsikerûlt neki.....rossz példával hozakodott elõ az újabb nagyszájú rosszakaróm...

[HUN]Crassus
nemtudom TE ki is vagy,de ha mondassz egy idõpontot szívesen elbeszélgetek veled LIVE,hogy miért is vagyok hernyó........

Count Adyn
Sajnos a bunkó itt te vagy, õk csak élvezik a játékot😄

[HUN]Crassus
Figy én ilyen vagyok ez egy olyan dolog mint amikor elmész moziba és a melleted ülõ két gyerek zörög,csörög,telefonál,büfög,hány stb.stb. és lehetetlenné teszi azt,hogy élvezd a filmet amire te is és sajnos õ is befizette a pénzt....Iylenkor ugye lehet szólni normálisan,hogy légszives hagyjátok abba maradjatok csendben stb. amire az iylen típúsu gyereknél nagy %-ban gúnyos kacaj és intenzívebb "basztatás" következik...na ez az a pont amikor a jobb érzésû emberek elvesztik a cérnát és jól nyakonvágják a szemtelenkedõket ugye.Nekem van konkrét ilyen esetem amikor a gyerekre a saját literes kóláját öntöttem rá és nagy puffogások közepette kénytelen volt elhagyni a mozit....Na sajnos ezt nemtehetem meg WOW-ban online, így amikor már a harmincnyolcadik alkalommal nyelem le,hogy egyesek szarnak arra ,hogy az a másik aki szintén elõfizeti a játékot normálisan akar játszani akkor elszakad a cérna rendesen.Pesrze ez semmit nem old meg és szélmalomharc is hiszen bukók mindíg is lesznek,de ez van én iylen vagyok.

The Garrett
hat en ezt tavolrol se nevezném véleménnyilvánításnak 😄DD

de el tudom kepzelni ahogy duzzadó erekkel vérvörös fejjel ordibal meg csapkod magakorul, utanna atlogol es FULLCAPSLOCKKAL beanyaz mindenkit 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Thalrog
az úgy volt, hogy Crassus a BSen támadta a zászlót, és az éppen reselt mage-k ilyenkor futnak aoe-zni a zászlóhoz, na akkor vágta szét. ABben a temetõ nincs messze a zászlótól, szó sem volt temetõkemprõl.
amúgy télleg nem túl szép átlogolni allyra és ilyen véleményt nyilvánítani 😞

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

picket
Nem tudom melyik hernyó volt az, aki berakott ide egy képet, hogy hogyan csárdzsolt le egy mage-t aki akkor jött a temetõbõl, és itt verte a nyálát, hogy lecsapta. Õ is korrektül játszott, és nem temetõkempelt, igaz? Ismered õt? Ha veled történik, akkor már nem is fun? Gyökér <#action>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
/követvet

saját frakcióm anyáztam ennél keményebben is, de másikra nem logoltam fel beanyázni...

csak jönne már..

Egyébként én pont ezért nem pvp szerveren kezdtem karit, mert egyszerûen nem vagyok az az embertípus aki ezt bírja. Azt megbeszéltük ugyebár, hogy a pvp-nek az adrenalin a lényege, az, amikor lenyomsz valakit, és jobb vagy, illetve a visszája amikor veled történik ez.
Namost nálam valószínüleg az adrenallinal lehet valami, mert mérsékeltebb a hatás mint másoknál, mind pvp, mind autósport, repülés, ugrás, stb esetében, nem vált ki akkora izgalmat a dolog...
A másik fele viszont megvan sajnos, talán erõsebben is, az a fajta üvölthetnék amikor egy izonyos szituációban például tehetetlen vagy: például gankelnek, biztos ismeritek, ilyenkor az ember elveszti a fejét: ki jobban, ki kevésbé... Van egy kollégám, jó sok évet végigkockult savage eden-nel, van egy kis warlockja, és nevetve szokta mesélni hogy már harmadszor futott vissza a hullájához... hát én ezt biztos nem bírnám...

Szóval szerintem azért mindenkiben elszakad a cérna egyszer, csak talán nem mindenki egyformán vezeti le... a haverom ilyen helyzetben mindig elmegy elszív két cigit, aztán kész...

Nem mondom, elmentem azért rank9-ig, de nem pvp szerveren, és bár lehet hogy nekem volt szerencsém, (de inkább arról van szó, hogy a szerveren kb 3 premade csapat játszik a hordában) de egyszer sem találkoztam temetõ camper bandával, mert valószínüleg a harmadik után abbahagytam volna az egészet...

Mondhattok bármit, nekem a leprogramozott algoritmusok legyõzése jön be... Az okoz örömöt, amikor logikus reakciókra logikus reakciót kapok, kiszámíthatóan, és ha az eredményhez szükséges feladatsort hiba nélkül teljesítem, akkor megvan az eredmény...
Olyan ez mint a matematika... Lehet hogy ezért voltam mindig jó belõle, és lehet hogy ezért vagyok rendszergazda 😊

Count Adyn
Bemegyek premade el -> ráülök a temetõjükre
Bemegyek pug al-> rámülnek a temetõbe
ez van.
Semmi gond ha ez felbosszant szedj nyugtatót, de lehet ez nem a te játékod,
nembaj ha anyázol kicsit, amig ezt guild cseten vagy saját ventiden teszed
De az hogy bejösz allys karival és ezt müveled:: Saját Szegénységi Bizonyitványod kiállitása.

ps:Xserver bg FTW 😄D
tankolj be Seduxenbõl papa!^^

PiszkosFred
Pirosbetûs ünnep lesz az a nap 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
asszem elvezni fogom Xserver BG -t 😄DDDDDDDDD<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
bocs de különösebben nem érdekel hogy ki hogyan és miért ölt le BG-ben , akármilyen ideges is az ember ilyen szintre nem kéne lesüllyedni ... játékban anyázni és fenyegetõzni ... túl komolyan veszed a dolgokat ezekszerint , neked sem ártana egy kis pihi

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
az nem tetszik az egész mentalitásodban, hogy "gyere ide, agyonütlek".

tudod, az interneten nem az a menõ gyerek, aki két éves korától fociedzésre jár, olyan taknyosat tud köpni, hogy pattog a betonon, és napi két órát gyúr bicepszre.

hanem aki intelligens. próbáld ki, nagyobb elismerésben lesz részed, mint mikor veréssel fenyegetõzöl.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]Crassus
/applaud

BEAST
/követvet

[HUN]Crassus
"eredményes és normális játékot képesek vagyunk játszani,de csak akkor ha azok akikkel játszunk szintén korrektek!" javítanám is,merta bunkókkal is normálisak vagyunk bármiylen fura is egyeseknek....

[HUN]Crassus
Ugye itt mindenki nagyon ügyes,okos, aranyos én kérek elnézést amiért csóri kék zöld embereinket 10 vs 6-7/ennyi a amx ami összejön/ WSG ben a temetõbõl nemengednek ki a full lila emberkék és ezen felhúzom magam?
Ennyire ne kelljen már a honor ,hogy a legkisebb játékélményt is elvegyék azok akik nemképesek FAIR-playt nyomni....
Érdekes,hogy nálunk ha bemegyünk BG-re a fullos lila guilddel meg se fordul a fejünkben,hogy hasonló alantas módszerekkel nyerjünk....,miért van ez?? elárulom azért,mert a kirohanásom ellenére amit felvállalok,mert az vesse rám az elsõ követ aki még nem anyázott le senkit! szal a kiurohanásom ellenére eredményes és normális játékot képesek vagyunk játszani,de csak akkor ha azok akikkel játszunk szintén korrektek!

1 millószor leírtam és leírom megint: NEM érdekel ha veszítek csak legyen az korekt ellenfelekkel és nem csõparasztokkal...amúgy halkan jegyzem meg az a mage akire kiakadtam 5 percenként 1x 1x killre látható a BG-n utánna egy sötét sarokban várja a CD-it mire újra rámer menni bárkire...,de akkor is jobb szeret olyat kiválasztani akit a biztonság kedvéért már ketten 3-an ütnek.Persze megteheti miért is ne tegye,de nekem egy ilyen senkiházi ne szónokoljon semmiylen játéktudásról!
thx

Azért szerintem mindenki szerényebb élõben mint online... Nem is az egyéniség miatt, hanem inkább a visszajelzés hiánya miatt... Simán fel tudja pörgetni magát az emberek nagyrésze, mert semmiféle visszajelzés nincs, se testbeszéd, se semmi...

Kiváncsi lennék, hogy egy wow talin is ilyen vehemens lenne és beváltaná az igéretét 😊
Más játokban már volt példa rá, hogy élõben már szerényebb volt az arc.

capaszabi
1. îgazából nem értem az embereket. ha már rank 13ig elkockul vki, akkor legyen vér a pucájában és szenvedjen meg R14ért is. Pláne hogy már van rendes reward minden classnak, eddig ofc egy BWL-t farmoló casternek ott volt a SoSF, de most már ugye nem csak a lófejes staff van. ^^

2. igy gyakorlatilag nem kell 1 BGGban lenni Crassus mesterrrel hogy lepwnolhassuk, pwnolja magát egymaga is. Ez nem semmi Mindenkit lepwnolni, még magát is ^^

3. másik frakciónak sirni, miután beszopod a faxt... HM... Skillful