World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Najó le kellett újra zuhanyoznom, mer taknyom nyálam kifolyott 😄D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.
hali ujra, kicsit rég voltam itt...

Botond szedd össze magad mer 2007 ig se leszel 60!

valaki nem ismer magára? rugo úr

sry ha már volt😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

alph4
Én nem hinném hogy kocka lenne... Õ csak pénzt keres azzal hogy focizik. És õrül sztem ha nem kell fociznia és mehet el vhova szórakozni/kikapcsolódni. Aki meg egésznap a gép elõtt punnyad és játszik, az más kategória. Ugyhogy ez egy rosz hasonlat volt nagyon.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

nem a focisták nem kockák, õk gömbök

Sephi
Marhara meghat 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

capaszabi
jah. magyar casual, francia premade ^^

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

magus
csak arra akartam felhivni netbetyarunk figyelmet, hogy kicsit tul komolyan veszi ezt a jatekot-.-

Sephi
COD nak uzenem hogy ha mar ketten , T2-essel rendelkezo pap es rugo , direkte nekimennek az egyedul levo farmolgatos hunternek es kikapnak akkor ott mar meg kene nezni hogy egyaltalan megerte e 😄

Van rola video 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
a magyar focisták a casualok😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
nem.. kockázni csak akkor kell a másikat ha végképp kifogysz ellene az érvekbõl. a: "de te akkoris hulye buzi kockavagy" - mondattal bármilyen netvitát le lehet zárni 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Ez érdekes hasonlat. Mit csinál a "kocka"? Egyfolytában a gép elõtt ül, és csinál vele valamit, rendszerint fórumonbetyárkodik/játszik. Mit csinál Zidane? Egyfolytában a focipálya körül van, és rendszerik edz/játszik. Valahol Zidane (és az összes profi focista) is "kocka", a maga területén. Kivéve a magyar focistákat, õk még kockáknak sem jók 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Mondjuk ez sajat velemeny de ne eroltest a Demology-t az elejen hanem azzonal a Destructiont fejleszd agyon 😄

En igy csinaltam de lvl 27 fele meguntam a lock-ot... a pap sokkalta erdekesebbnek tunt 😄

Nah, végülis Warlockot indítottam a Xavius-on, már 14-es a drága, de igazából a talentosztással bajban vagyok... Az imp-es talent látszik így az elején a legtáposabbnak (10/20/30% plusz sebzés? nem rossz), de a legtöbben destructiont emlegetnek.

Itt rákerestem "warlock pve talent"-re, de konkrét elosztást nem találtam, segítenétek?😊

magus
hu mennyi feltunoen inteligens arc van errefele. zidane egy elo legenda nem egy monitor elott rohado kocka😄

"csóri kék zöld embereinket 10 vs 6-7/ennyi a amx ami összejön/ WSG ben "
Akkor én valószínûleg egy másik EU-Arathor szerveren vagyok, és ott szokás horda oldalon premade 10/15 fõs csapatokkal bemenni WSG-re és AB-re, Steinway és Adams vezetésével, full lila cuccokban. A kempelés nem szép dolog, de az is undorító, hogy ha kissé elhúzódna a harc és nincs meg a 10 perces gyõzelem, a horda leül, lefekszik, táncolni kezd. Nem kötelezõ bemenni a BG-re, de ha ott vagytok akkor tiszteljétek meg a másik oldal játékosait azzal, hogy végig harcoltok. Ha nem akartok, ki is lehet lépni. De aki egyikre sem hajlandó, az ne sírjon, ha bedarálják, bármit is csinál éppen.
A full lila horda csapat csak azért nem ül rá a szövetség temetõjére, mert egy tömegben haladva 3*3 perc alatt beviszik a zászlókat, és több honort szednek a gyõzelmekért egy óra alatt, mintha idõt vesztegetnének a harcra. Szerintem.
Laky
😞
Hm, amikor beizzították a tesztszerverek, akkor volt 2 karakterem, majd egy idõ után csinálhattam még 2-t O_o Hogy-hogy?
A köv. patchnél megmaradnak a mostani karakterek?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

1.13 test eljövetelekor (szal még nagyon sokat kell aludni addig ~)

Laky
PTR-en mikor kapunk +2 karakterlehetõséget? Addig ok, hogy a következõ fázisban, de az mikor is van? <#fejvakaras>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Magh
Nem értem, miért kellett ide belinkelni amit Crasus whisperelt, nem véletlenül klántopicba raktam be. Viszont te meg leállhatnál a marhaságaiddal. Már csalok is? Honort farmolok,amit jelenleg így lehet az Arathor alli oldalán. Nincs premade, nicns semmi. Bejoinolsz egy 4-5-ös csapattal, semmi esélyetek, így is úgy is végigülnéd az egészet, miért zavar? Elrontom a játékodat? BG premade-premade módon élvezhetõ, amúgy gank az egész. Úgy állítod be, mintha én élvezném ezt a szánalmas honor farmot, pedig hánynom kell tõle. Blizz csinálta ilyenre a systemet, lehet reklamálni.

capaszabi
nektek ott a DC ami "leabsorbol" 7-900at meg a VW pajzs. ^^

capaszabi
ismerem az érzést. volt 1x hogy a hordás 2 trinketmage-es premade (ami ugye arrol szol hogy be zerg, kifelé meg 2 trinketmage leburstöli az ellen FCjét)egész este szopott a 2 BWL FireRes-es Flagcarrierünkkel. Nap végén már csak ültek a temetöben, másnap pedig áttalenteztek frostra. Vicces volt ^^^

The Garrett
hat nekunk ott van a trinket ami 400 melee dmg et absorbol... nemtudom mit akarsz még 😄😄😄

én ezt szeretném már látni: "namelessepixwarrior's Mortal Strike crits You for 400 (3500 resisted). <#idiota>

Crassus teljesen igaza van a sracnak akit oltogattal. Aki szintet akar lepni annak minden honor kell, o csak alkalmazkodik ahhoz amit a blizzard letrehozott, ha ezen te kiakadsz akkor a blizzardot anyazd ne azt aki kenytelen ezt kihasznalni.

The Garrett
jo hat ez nem pvp sett 😄

mindenesetre segeny frostmagek nem tudnak mincsinalni 338 frostrez ellen 😄DD

TDC Geronimo
Már ne haragudj, de ezekután még van pofád írni akármit is? Elásnám magam helyedbe, de jó mélyre

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
Gratulálok, hogy ilyen érett igazságérzeted, erõs öklöd, és kötél idegeid vannak.

Majd az ilyen "beverem a pofádat mert nem voltál fair" dologra megkapod egy idõ után a társadalom válaszát, ha nem tudod kontrollálni magadat. De ne félj, majd meglátogatunk a börtönben, és kb kockásra röhögjük a hasunkat rajtad. Ha beváltod az ilyen fenyegetéseket, akkor nem piroslap jár érte hõsünk, Zidane-unk. Gondolkozz, és talán rájössz, hogy egy kicsit furcsa a hozzáállásod, és a JÓ ember barátaid JÓ nagyot néznének erre, ha tényleg JÓk. <#hamm>

&#3237;_&#3237;

bakker ez a **** ketszer kuldte el
mivel még csak most vettem észre ezt a forumot hála a jó szemenek😄 egy régebbi íráshoz szolnék hozzá.én olyan embereket nem birok akik pve serveren playert és ráadásul náluk kisebb playert ölnek és mikor rájukszólnak vagy egyszerre többen rámozdulnak akkor még nekik áll feljebb hogy mé öljük meg és röktön elkezdenek trágár szavakkal dobálozni.<#nezze><#hamm>
capaszabi
cuki. xy starts to cast pyroblast....

capaszabi
Hmm. Zidane azért letett vmit az asztalra a fejelés elõtt...

mivel még csak most vettem észre ezt a forumot hála a jó szemenek😄 egy régebbi íráshoz szolnék hozzá.én olyan embereket nem birok akik pve serveren playert és ráadásul náluk kisebb playert ölnek és mikor rájukszólnak vagy egyszerre többen rámozdulnak akkor még nekik áll feljebb hogy mé öljük meg és röktön elkezdenek trágár szavakkal dobálozni.<#nezze><#hamm>
Lazarus
az 4 szó, de minimum 3 <#banplz>

Amúgy krosszBGn, 1 oldalra kerülhetnek különbözõ szerverekrõl is emberkék? Vagy 1 oldalon csak 1 szerver?
Botond
1 szó: rofl.
TVelvet
szarlehet
The Garrett

minden frostmage rémálma, a warrior akin nem fog a frost nova! 😊

Most ha én lennék a vitapartnered akkkor tuti mondanám, hogy akkor te is vonulj vissza 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szia Dagdra ;-)

[HUN]Crassus
anyukám és apukám szemében Tutira venném....😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Count Adyn
No comment😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Te ekkora sztár vagy mint Zidane? 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[HUN]Crassus
Annyit mondanék a stílusról,hogy Zidane is jól megfejelte a kis köcsög nagyszájú olaszt és az eset után mégis Õ a hõs és nem a kis senkiházi aki élõ példája annak,hogy az "EZ CSAK JÁTÉK" nemminden esetben állja meg a helyét indolkásként a szemét dolgokra....
Ebben a "harcban" én egy Zidane típusú ember vagyok aki 2x-3x vagy 5x lenyeli a békát,de amikor csak azért is rákontráznak akkor odasózok keményen! thx bye

Ferro
Én nem kívántam és továbbra sem kívánok belefolyni a vita tárgyába mert látom igazságérzeted olyan szinten lett megsértve, hogy majd mindenféle eszközt hajlandó lennél igénybevenni ezt a sérelmet orvosolandó.
Szóval nekem a stílussal vagy ha úgy tetszik a stílusoddal van gondom. Ezt a többiek már minõsítették és én csak ennyit tennék hozzá:

Szuszaaa... tesó!

Count Adyn
az mér csalás ha sokkal jobb a gearjük, többen vannak és bedarálnak a picsába?😄 Igyisugyis kifingatnak nem mind1 hogy rádülnek e a temetõbe vagy nem?😄 Vagy lehet ismernek és tudják hogy ien idegbeteg leszel tõlle akkor meg magadnak köszönheted😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

helló

<#nyes>

thx a segitséget!<#vigyor>

de most meg nem enged meg a név regisztráciot se!<#falbav>
mind1 holnap meg probálom úgy 6:00 és 7:00 között akkor nem játszanak vele olyan sokan[ remélem <#bee1>

[HUN]Crassus
Hát én a helyedben ilyenekkel nem példálódznák hiszen a SS pont mindent elmond a "díszes" arathor nagytudású FAir gamareirõl akikkel BS-es kollégák majd hamarosan összefognak akadni....õszinte résztvétem elõre is hiszen hasonló mentalitású playerekkel van tele artahor ally oldala mint a képen láthatóak......szánalmas

[HUN]Crassus
Hülye vagy!😄