World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Botond szedd össze magad mer 2007 ig se leszel 60!
valaki nem ismer magára? rugo úr
sry ha már volt😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van rola video 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
En igy csinaltam de lvl 27 fele meguntam a lock-ot... a pap sokkalta erdekesebbnek tunt 😄
Itt rákerestem "warlock pve talent"-re, de konkrét elosztást nem találtam, segítenétek?😊
Akkor én valószínûleg egy másik EU-Arathor szerveren vagyok, és ott szokás horda oldalon premade 10/15 fõs csapatokkal bemenni WSG-re és AB-re, Steinway és Adams vezetésével, full lila cuccokban. A kempelés nem szép dolog, de az is undorító, hogy ha kissé elhúzódna a harc és nincs meg a 10 perces gyõzelem, a horda leül, lefekszik, táncolni kezd. Nem kötelezõ bemenni a BG-re, de ha ott vagytok akkor tiszteljétek meg a másik oldal játékosait azzal, hogy végig harcoltok. Ha nem akartok, ki is lehet lépni. De aki egyikre sem hajlandó, az ne sírjon, ha bedarálják, bármit is csinál éppen.
A full lila horda csapat csak azért nem ül rá a szövetség temetõjére, mert egy tömegben haladva 3*3 perc alatt beviszik a zászlókat, és több honort szednek a gyõzelmekért egy óra alatt, mintha idõt vesztegetnének a harcra. Szerintem.
Hm, amikor beizzították a tesztszerverek, akkor volt 2 karakterem, majd egy idõ után csinálhattam még 2-t O_o Hogy-hogy?
A köv. patchnél megmaradnak a mostani karakterek?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mindenesetre segeny frostmagek nem tudnak mincsinalni 338 frostrez ellen 😄DD
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Majd az ilyen "beverem a pofádat mert nem voltál fair" dologra megkapod egy idõ után a társadalom válaszát, ha nem tudod kontrollálni magadat. De ne félj, majd meglátogatunk a börtönben, és kb kockásra röhögjük a hasunkat rajtad. Ha beváltod az ilyen fenyegetéseket, akkor nem piroslap jár érte hõsünk, Zidane-unk. Gondolkozz, és talán rájössz, hogy egy kicsit furcsa a hozzáállásod, és a JÓ ember barátaid JÓ nagyot néznének erre, ha tényleg JÓk. <#hamm>#hamm>
ಥ_ಥ
Amúgy krosszBGn, 1 oldalra kerülhetnek különbözõ szerverekrõl is emberkék? Vagy 1 oldalon csak 1 szerver?
minden frostmage rémálma, a warrior akin nem fog a frost nova! 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ebben a "harcban" én egy Zidane típusú ember vagyok aki 2x-3x vagy 5x lenyeli a békát,de amikor csak azért is rákontráznak akkor odasózok keményen! thx bye
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szóval nekem a stílussal vagy ha úgy tetszik a stílusoddal van gondom. Ezt a többiek már minõsítették és én csak ennyit tennék hozzá:
Szuszaaa... tesó!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de most meg nem enged meg a név regisztráciot se!<#falbav>#falbav>
mind1 holnap meg probálom úgy 6:00 és 7:00 között akkor nem játszanak vele olyan sokan[ remélem <#bee1>#bee1>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"