World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En ezekrol tudok. Mondjuk egy vaok most a pappal egy olyan szerveren ahol meg magyarral nem taliztam es tokeltesen erzem magam 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hujja de udes vadok hujja!!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
1024 ajánlott
Kojiro ergo sum.
neked nem kellet megtanulni ha csinaltal egy masikat 😛
May the force serve you well!
May the force serve you well!
Ugyanez a helyzet a "kocka" wowosokkal. A világon senki sem tartott a fejükhöz fegyvert, hogy 24/7ben játszanak. Õk választották. Hogy õk nem kapnak érte pénzt mint a focisták? Az most lényegtelen, helyette kapnak lila cuccokat, meg sok jó aranyat (virtuálisan). Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy a magyar fociban a legtöbb együttesben is csak virtuálisan kapnak pénzt a focisták ;]
Szóval lehet igazad van, és elfogadom azt, hogy te nem így látod. Én viszont maradok annál, hogy mind Zidane, mind addikt wowosok, egy-egy dolog rabja (volt), amely dolog nem engedte el, amely dolgot napi sok órában csinált, és amely dolog fontosabb volt mindennél számára/számukra. Én látok közöttük párhuzamot, te nem. Van ez így ;]
Ezen vitatkozni nem fogunk, mert semmi értelme ebben a topikban, msgben meg aztán pláne nem érdekel, de fõleg azért, mert az egész egy kis hasonlat volt, nem érdemel ennyit.
ui: de mindezek elõtt remélem, hogy a "rosz" kifejezésedet "rossz"-nak gondoltad, csak a nyelvtani szabályok dzsungelében tévedtél el egy pillanatra, és írtad le ezt az arcpirító kifejezést így...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"csak én néztem egy videot,egyet? vagy tizet!"
"a muvi, miaz .. a wow muvi"
" nem egyet nem kettüt ütüt!"
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
az a poen a portrémon is felvillant 20k dmg, de nem kaptam meg 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
most akkor mennyi hpm is volt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
pvp on: green
pvp off: blue