World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki nem tudja véletlen 300 as engineering et hol lehet tanulni? (alliance part)
Sephi
En horda oldalon a BloodScalp -ot ajanlanam es alison a Regnaros-t...

En ezekrol tudok. Mondjuk egy vaok most a pappal egy olyan szerveren ahol meg magyarral nem taliztam es tokeltesen erzem magam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
BWL be meg hasnolokba csodalatos effekt plane ha pap vagy tank vagy 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
Mé mibajod pavi mesterrel? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

magus
hm, hol erdemes most csinalni hordas karaktert? hol vannak jo guildek ami nem a jozsiHUN meg a neszojjabe karakterekben merul ki?

magus
nekem 512-vel akadt mind az allat, pedig egy atomeromu van alatta, swappelt folyamatosan, amiota 1 giga van benne azota semmi bajom, hihetetlen mennyit szamit . (persze azota felorankent csontta fagy a gep mert szar memoriat vettunk bele, sot van ami el sem indul miatta, de a wow feloraig tokeletes-.-)

panther112
Jó köszi, végülis a mem már nem valami drága, használtam 5-6e ft, egy ilyen 512es bõvítés, de akkor 1024-el megy minden simán?

Sephi
Nekem az uj konfigommal mar 1280x1024-ben megyen full minden 😄D

Hujja de udes vadok hujja!!

Sephi
Ram bibi leszen. Haver pl 256 ramon tolta minden minimalisan es amit lehet kikapcsolt es megis fovarosba es nagyobb instakba be nem tette a labat hanem farmolt addig amig nem lett meg a pinz 512-re. Sajnos akkor sem volt tulsaosan jobb de azert jacchato vala.

tegla
LOL

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Kojiro
Ami nagyon betesz, az a látótávolság. Ha "kevés" memóriád soxor elég ha azt leveszed oszt jóvan.

1024 ajánlott

Kojiro ergo sum.

panther112
éreztem hogy ez lesz a gond, 1024, már elég kéne h legyen?

magus
"512 400-as Sams mem"

emiatt

panther112
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy kipróbáltam a 10 napos próbaverziót, nagyon tetszett minden stb., csak szinte folyamatosan erõs lagom volt 170 körüli zöld jelzásû ping mellett. Különösen lagoltak a városok, SW, Goldshire, a repülésbõl, átlag 4-5 képkockát látttam, és 7-8 percig tartott egy LochModan-Sentinel Hill út, néha ki is estem alatta. Gondolom ez nem normális jelenség. Gyakran volt, hogy emberek 20-30 másodperce írtak nekem, amíg én 1 helyben álltam, és semmit nem láttam a lagtól. A konfigomat pedig nem tartom rossznak 2.8GHZ 800fsp S478 Prescott proc, 512 400-as Sams mem, ASUS A9600XT/TVD vidkártya, winyón 8Mn cache, hûtés mindenen megoldva, forrósodásom nincs is, a mem melegszik kicsit, azon nincs hûtés. Szóval nem értem, hogy mitõl van ez az egész, mondjuk a grafot maxra állítottam, de hát az még így se valami nagy eresztés, sokkal komolyabb kinézetû játékok futottak ezen a gépen maxon 0 lag mellett. Ha valakinek van vlmi ötlete írjon, mert ilyen lag mellé értelmetlen lenne megvennem ezt az egyébként kiváló játékot. Elõre is köszi.

Davidus
látod te is ilyen okos lennél mint én magadtól rájönnél mik a jó talentek PVPre

V9ykn8_TZL0

hu bazz de okos vagy, gondolom te ugy szulettel hogy ismerted a karidat 1000%osan
neked nem kellet megtanulni ha csinaltal egy masikat 😛

May the force serve you well!

Sephi
Elmentem prisztel bg-be. a HEAL meg a fookin priest nem maradt el 😄

Davidus
elárulok egy titkot. ha nem ismered a karid szénné fognak szopatni pvp-nen😛

V9ykn8_TZL0

valaki linkelne par 29es druida pvp buildet, koszi

May the force serve you well!

Ejnye nem ismeritek a nagy pavit? BSen UD rugo, "neszojjabe" neven 😊)

talan raraktal volna expose armort😛 vagy attol hogy nem warrior tankol egy warrior rarakhat 5 sundert es aztan kicsit visszafogja magat.

PiszkosFred
Ez tényleg nagyon off, de a focista szakmát az ember saját maga választja. Ismerek olyan emberkét, aki profi nb1-es karrierjét (hülyén hangzik ez a "profi karrier" - magyar focistáról lévén szó, de hát ez illik ide), szóval abbahagyta az egészet, és elment egyetemre tanulni. Nem is játszott rosszul a srác, de õ tanulni akart. Szóval az, hogy valaki focista, az egy döntés következménye. Egy döntésé, amely miatt naponta két edzésen kell résztvenni, a taktikai elemzések, gyúrások, étrendek és egyéb megkötésekrõl nem is beszélve. Ezt mind vállalja az, aki profinak áll, fõleg ha Zidane szinten tolja.

Ugyanez a helyzet a "kocka" wowosokkal. A világon senki sem tartott a fejükhöz fegyvert, hogy 24/7ben játszanak. Õk választották. Hogy õk nem kapnak érte pénzt mint a focisták? Az most lényegtelen, helyette kapnak lila cuccokat, meg sok jó aranyat (virtuálisan). Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy a magyar fociban a legtöbb együttesben is csak virtuálisan kapnak pénzt a focisták ;]

Szóval lehet igazad van, és elfogadom azt, hogy te nem így látod. Én viszont maradok annál, hogy mind Zidane, mind addikt wowosok, egy-egy dolog rabja (volt), amely dolog nem engedte el, amely dolgot napi sok órában csinált, és amely dolog fontosabb volt mindennél számára/számukra. Én látok közöttük párhuzamot, te nem. Van ez így ;]

Ezen vitatkozni nem fogunk, mert semmi értelme ebben a topikban, msgben meg aztán pláne nem érdekel, de fõleg azért, mert az egész egy kis hasonlat volt, nem érdemel ennyit.

ui: de mindezek elõtt remélem, hogy a "rosz" kifejezésedet "rossz"-nak gondoltad, csak a nyelvtani szabályok dzsungelében tévedtél el egy pillanatra, és írtad le ezt az arcpirító kifejezést így...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
HUHUUUUUU 😄😄ASFDASDF ez msot igy utott

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
Epik hátas
"48ason elvertem a 49es warriort ezze a taktiávval, igaz hogy mi a fene hileltem egyszer magam mert elbindeltem de akkoris"

"csak én néztem egy videot,egyet? vagy tizet!"
"a muvi, miaz .. a wow muvi"
" nem egyet nem kettüt ütüt!"

amit thief adott abban a faszrahuzos van de amit már nemtom ki oldalt és sok volt rajta ottcsak néha megszólal de a többibe egy külföldi srác próbálja oktatni a magyar emberkéket hogy NEEcsináljákmáá 😄

raziel.
fájl marsall warriorok meg jobb lesz ha vigyáznak magukra! ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
nemtudom hogy ki ez a srác amugy meg hogy melyik szerveren powerkedik de odabaszarint😊)) ma kaptam én is a sima linket enyit tudok rola 😛

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Lazarus
"faszrahúzott 5 embert, 1 hétig nem tudtam aludni" 😄D nahát eh
abban igen de a vita -ban valami más emberke magyaráz.. áh nemértek én már semmit 😄

The Garrett
a pomes kerdez vagy milyen cimuben viszont tisztan kiveheto a nagymester pavi hangja 😊

nah énmár eltévedtem a vita.mp3nál tartok de nemtom ki ki és kikivel van 😄

Botond
Mi pont ma nyomtuk le onyt maci tankolással. Sunder hiánya miatt melee dps fele olyan hatékony,de a töbiek szerint poén. >.<
vagy nem is az a pavi? 😄

The Garrett
de elég sokon õ beszél, csak nem ugyanaz a ventri codec meg ilyenek 😊

The Garrett
*Épp

The Garrett
tudom, nem az a lényeg, ha mégnézed pp cat formban szaladtam a zöld trutyiban... a lényeg hogy kaptam egy 20k -s utést és 3 seccel kesobb haltam meg miutan 2x tickelt a slime 😄

az a poen a portrémon is felvillant 20k dmg, de nem kaptam meg 😄

Sound
van guild aki macival tankol 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

de nemértem ezen az oldalon amiket leszededtem semelyiken se az a srác van ami azon a videon.. ezen nem a faszrahuzos van hanem sok hülyegyerek..

The Garrett

most akkor mennyi hpm is volt? <#fejvakaras>

Sound
😄DD ez ki a .... ?😊 de nagyon jó :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Davidus
reroll pve

V9ykn8_TZL0

vigyázzatok titeket is faszrahúz.. 😄

capaszabi
crassust õ sem nyomta le ^^
nameg csákkot sem...

The Garrett
Fansite ja is van<#nezze><#nezze>

szöged ftw

Haha ezen gondolkaodtam én is sde ez tuti?Én is erre gondoltam de mintha találtam volna ellenpéldát eccer

köszi igy estére megmosolyogtattál 😄D

az hogy pvp bevan nálla kapcsolva illetve nem..

pvp on: green
pvp off: blue

arpad vezer
Sziasztok!

Egyszerû kérdés, valszeg már milliószor volt:
Mit jelent, ha a playernek kék, illetve zöld a neve? Mi a különbség?

Köszi a választ!

Árpádvezér