World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oks köszi

de, ha nálad van a 14 napos szerzõdés hogy soha senkinek nem beszélsz a szakmai titkokról stb, akkor szerintem goblin engi lettél

mielõtt leveszik a következõ havi összeget, nyomsz az account menedzsment oldalon egy cancel accountot. Ezzel annyit érsz el, hogy következõ aktíválásig nem vesznek le pénzt a számláról. ennyi

Ez tiszta. Vagyis ha már gadgetzanban tanultam meg 300-ig az engineeringet, az még nem azt jelenti, hogy Goblin Engineer lettem? Mert azt tudom, hogy hol lehet tanulni recepteket. Csak a szakirány választásban volt némi kavar. Amúgy köszi.

Bankari van dombornyomott...de hogyan tudom?
mondjuk kiakarok hagyni egy honapot é csak utana szeretnem ujra tolni..?

csak bankkártyáról

Sziasztok most venném meg ajátékot de nem áll modomban minden honapban jatszani vele...megneztem a hivatalos wow odlalt 13 euro a havidij...de GC közül nincsen egy honapos..(vagy van?)
kérdésem hogy hogyan tudok egyszerre csak egy honapot befizetni?!

az a problémája hogy specializálódott goblin engire, de inkább mégis gnóm engire szeretne specialiálódni

a kérdés az, hogy lehet-e valahogy váltani, vagy nem lehet. Mint a ledörvörkernél, ahol például szintén nem lehetett, de talán 1.10 ben beletetteték hogy lehessen

vagy mint a kovácsnál, ahol például szintén nem lehetetett, viszont most se

"Elmentem prisztel bg-be. a HEAL meg a fookin priest nem maradt el 😄"

miért, te shadowpowerkedsz bg-ben? ^^

én általában ilyeneket kapok vissza, hogy:
- thx dude
- XYZ cheers at you.
- imbaheal, thx
- thx for the heal m8
meg hasonlók.
bár mondjuk általában premade-tel tolom, s az már szinte fix dolog, hogy pve-s emberek megkeresnek, hogy ugyan menjek már velük plz instába heal-elni, de szép lassan már a pvp-s arcoktól is egyre több whisp jön, hogy volna-e kedvem menni velük premade wsg-be.
pedig aztán csak egy szaros kis shadowpriest vagyok 😊
de tegnap ubrs-ben még az egyik high-end guild holy priest-je is (majdnem full T1-ben benediction-nel, etc) elismerõen nyilatkozott, mikor drakkisath szobája elött partywipe volt majdnem...ketten maradtunk életben (sajna a tank d/c-t kapott csata elején) egy hunter meg én, s ketten + pet lekite-oltuk a megmaradt 3 blackrock champion-t, na az nagyon kemény menet volt (mind fly roxx 😛), de a végén még tapsot is kaptunk a többiektõl 😊
tök jó feeling volt 😛

capaszabi
na akkor még1szer megpróbálom

IF: Metró elõtt: Gnome spec receptek
GAD: A kis kunyhóban a goblin: Goblin spec receptek
GAD: A kocsma bejárata mellett balra: Engineering 225-300

capaszabi
"az Invázió "guild történelmet" írt azzal hogy hogy végigvittük Maraudont"

Grat ^^

"Annyit mondanék a stílusról,hogy Zidane is jól megfejelte a kis köcsög nagyszájú olaszt és az eset után mégis Õ a hõs és nem a kis senkiházi aki élõ példája annak,hogy az "EZ CSAK JÁTÉK" nemminden esetben állja meg a helyét indolkásként a szemét dolgokra....
Ebben a "harcban" én egy Zidane típusú ember vagyok aki 2x-3x vagy 5x lenyeli a békát,de amikor csak azért is rákontráznak akkor odasózok keményen! thx bye"

na ez igy hétfõ reggel az eddig olvasottak után már több volt, mint sokkoló...
most komolyan nem tudom, hogy megszánjalak inkább, vagy könnyesre röhögjem magam.
amúgy néztem a képet is...csak 4x haltál meg...szerinted az sok? indits priest-et dude aztán légy supported bg-ben, meg fox lepõdni!
amúgy nemtom mi fájt neked jobban, hogy kiröhögtek, vagy hogy premade elvert pillanatok alatt vagy, hogy meghaltál 4x...
szar lesz neked, ha eljön az X-BG idõszak, szerintem még addig fejezd be a wow-ot, különben 2 hét alatt az idegosztályon fox kikötni...
(bár szerintem már most is el kéne látogatnod oda)

Ehh, affene, most nézem az egyik hozzászólásban, hogy Gadgetzan-ban a Goblin engi-t lehet megtanulni. Az csinálja a bombákat ha minden igaz. Ha így van akkor be....am, mert Gnome engineering akartam lenni. Na most akkor unlearn és megint mehet elõlrõl 225-ig majd ott irány IF és tanulni? Vagy van még valami más megoldás? (Van vagy volt nálam egy levél aminek a charge-a 14 nap) lehet ezzel javítani vagy a fentebb dolgot kell csinálnom? (unlearn és újra választani?)Elvileg kijavították a hibát, amit sokan emlegettek, hogy megint csak Goblin lehetek. Vagy szólnak ésszerû érvek, hogy érdemes-e Bombagyárosnak maradni?
Én voltam a láma, szóval azt nem kell ragozni, de elõre is köszi a kisegítõ választ.

Botond
Végig ne válaszold mind a 450et,mert megörülök! Én át se olvastam mi volt abban a 600onsokban amíg szabin voltam.
LOL, ez már tényleg no comment <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Fenrir
"ichlette"

Ez nagyon jó 😄

A halál csupán a kezdet...

MarkBlade
Elég bénák lehettek 😄
"En a COD ot szeretem naon 😄"

legutolsó infóim alapján a COD megszünt létezni, összeolvadt a Hunstars-sal és Core Fusion vagy milyen néven nyomják most.
bár lehet, hogy tévesek az infóim... <#rolleyes>

Lazarus
Én meg felnyomtam egy palát 19re, minden cucca 19es erre kiderül hogy a Battlegroup 7-ben van a szerver ami összvissz 4 szervert foglal magában 😞( nonszensz
tudom kicsit régi már, de most olvastam...
láttam a képet is, amin mindenféle baromságokat ordibáltál.
kár a felesleges rizsa, csak magad alatt vágod vele mégjobban a fát.
már igy is leírtad magad ezzel eléggé, ne súlyosbítsad imho 😊

a bg meg már csak ilyen...ott nincsenek szabályok. emiatt felesleges a whine is miatta.

amúgy meg röhögtem egy jót azon, hogy miket fröcsögtél habzó szájjal össze-vissza whisperben... szánalom a négyzeten <#vigyor>

Davidus
reroll pve

V9ykn8_TZL0

BS melyik szerverrel lesz párban akkor?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

köszi
Botond
Ja,felejtõs 1 giga ram alatt a wow.
jah jólvan 😄

Bocsi de nem kaptam választ a kérdésemre
welcome to 1 week ago

antgecc
Nem az a lényeg <#vigyor>, hanem a helyesírás! <#guluszem1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zsola 79
Hella....

Hát ha igaz a hír, h csak párosított serverek lexnek bg-n, nem az összes egy helyen, tuti idegbajt kapok. Megcsináltam a 48-as rugómat, direkt bg-re, tuti encsantokkal, majd 1500g-be fáj, erre megint majd várakozás lex wsg-re...
De miért velem baxik ki Blizzard?

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

Pentium 4 Celeron 1,7 Ghertz
256 MB ram
Abit BE-7 alaplap
ATI Radeon 9250 128 MB rammal
antgecc
Hú baszki... ez de kemény! Mindenki figyelmébe ajánlom az alábbi híreket. Érdemes elolvasni õket. <#wow2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem hiszed, de ird le milyen géped van!

Helló Mindenkinek!
Nekem csak az a problémám, hogy amikor be akarok lépni a világba, egy fekete kép fogad és nem tudok semmit se csinálni. Lehet, hogy a kevés ram az oka?
Légyszí segítsetek!
461 új üzenet -.-

picket
Mit csináltál kicsi nindzsa? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

képes hát 😄

skorpio7
Csak nem te vagy Ba(a)rbi?! 😄

Hát képes lennél itt hagyni minket?!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

körübelül.. 😄

Lazarus
reggelre már csak 1 gamecard lesz? <#zavart1>
ELADÓ WORLD OF WARCRAFT ACCOUNT! 1x 60lvl gnome mage - ára: 2db gamecard

szerver: arathor
gear: 3 arcanist , 1 epic back: sapphiron drape , többi blue
szakma: engi 289 , enchanter 225 körül.. , first aid 300

érdeklõdni priviben.. alkudni talán.. 😄

u.i.: account található még egy majdnem 40es hunter és egy majdnem 20as pala..

magus
egyszer teldrassilt gankeltek a hordasok a betaban, lvl 3 on pvp elmeny huha

Lazarus
Nekem elsõ igazi PvP élményem searing gorgeban volt, öcsémmel mentünk és legankelt egy mocskos kis hunter... Mikor a bosszúra került sor 1 hónapra elegendõ adrenalint termeltem -_-
Aaah kezdem igazán élvezni ezt a wowot..
Ma lett lvl19-en az elsõ igazi pvp élményem, egyedül voltam player pár 22-23-as hordás ellen.. ah! kurvajó😄

capaszabi
a kocsma ajtaja mellett, nem a kocsma melletti épület ^^
>> a postaláda és a goblin okatató épülete között áll <<

ennél pontosabban nem lehet elmondani. ha nem megy akkor csinálok screeniet

AnarchoiD
ugyanez volt nekemis 😉 a vegeredmeny az lett hogy 3x maxoltam ki az engineringemet, mert a GM-ek ugy javitottak ki a hibat , hogy leresteltek 0 -ra .. es ugy mar ment 😉

en bellesetem ebbe a bugba eloszor, aztan akkor amikor aszittem hogy atmehetek masik agba ha elolrol csinalom (utobb ezt mar lehetove tettek) aztan GM ek "javitottak" igy lettem 3. szorra is gnome enginer 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

elérted már a 35lvl-t?

Eladó Gnome Mage 60lvl - 4 epiccel a többi blue
Ára: 3 gamecard =)

/wme

igen, if bõ l átvittem a papírt már tanarisba naxx hoz, de az illetõ nem hajlandó 240 felé tanítani pedig jóideje ki van maxolva, csak a 2 hétre szólo licenszet kapom meg tõle semmi többet, ezt nem értem, hogy annak az npc nek kéne ott tovább tanítanija vagy esetleg másutt?
capaszabi
a kérdésre a válasz:
Gadgetzan a kocsma ajtajának bal oldalán. (ha szemben állsz vele).

Kojiro
elmész ratchetbe (ha hajóval mész akkor amint leérsz a stégrõl jobbra fent van az egyik házban a bank mögött egy goblin) és ott megkérdezi, melyik úton akarsz haladni. Gnome vagy Goblin engineer.
Ha eldöntötted attól függ hol tanitanak tovább.

Gnome: Ironforge
Goblin: Gadgetzan

Kojiro ergo sum.