World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk kiakarok hagyni egy honapot é csak utana szeretnem ujra tolni..?
kérdésem hogy hogyan tudok egyszerre csak egy honapot befizetni?!
a kérdés az, hogy lehet-e valahogy váltani, vagy nem lehet. Mint a ledörvörkernél, ahol például szintén nem lehetett, de talán 1.10 ben beletetteték hogy lehessen
vagy mint a kovácsnál, ahol például szintén nem lehetetett, viszont most se
miért, te shadowpowerkedsz bg-ben? ^^
én általában ilyeneket kapok vissza, hogy:
- thx dude
- XYZ cheers at you.
- imbaheal, thx
- thx for the heal m8
meg hasonlók.
bár mondjuk általában premade-tel tolom, s az már szinte fix dolog, hogy pve-s emberek megkeresnek, hogy ugyan menjek már velük plz instába heal-elni, de szép lassan már a pvp-s arcoktól is egyre több whisp jön, hogy volna-e kedvem menni velük premade wsg-be.
pedig aztán csak egy szaros kis shadowpriest vagyok 😊
de tegnap ubrs-ben még az egyik high-end guild holy priest-je is (majdnem full T1-ben benediction-nel, etc) elismerõen nyilatkozott, mikor drakkisath szobája elött partywipe volt majdnem...ketten maradtunk életben (sajna a tank d/c-t kapott csata elején) egy hunter meg én, s ketten + pet lekite-oltuk a megmaradt 3 blackrock champion-t, na az nagyon kemény menet volt (mind fly roxx 😛), de a végén még tapsot is kaptunk a többiektõl 😊
tök jó feeling volt 😛
IF: Metró elõtt: Gnome spec receptek
GAD: A kis kunyhóban a goblin: Goblin spec receptek
GAD: A kocsma bejárata mellett balra: Engineering 225-300
Ebben a "harcban" én egy Zidane típusú ember vagyok aki 2x-3x vagy 5x lenyeli a békát,de amikor csak azért is rákontráznak akkor odasózok keményen! thx bye"
na ez igy hétfõ reggel az eddig olvasottak után már több volt, mint sokkoló...
most komolyan nem tudom, hogy megszánjalak inkább, vagy könnyesre röhögjem magam.
amúgy néztem a képet is...csak 4x haltál meg...szerinted az sok? indits priest-et dude aztán légy supported bg-ben, meg fox lepõdni!
amúgy nemtom mi fájt neked jobban, hogy kiröhögtek, vagy hogy premade elvert pillanatok alatt vagy, hogy meghaltál 4x...
szar lesz neked, ha eljön az X-BG idõszak, szerintem még addig fejezd be a wow-ot, különben 2 hét alatt az idegosztályon fox kikötni...
(bár szerintem már most is el kéne látogatnod oda)
Én voltam a láma, szóval azt nem kell ragozni, de elõre is köszi a kisegítõ választ.
legutolsó infóim alapján a COD megszünt létezni, összeolvadt a Hunstars-sal és Core Fusion vagy milyen néven nyomják most.
bár lehet, hogy tévesek az infóim... <#rolleyes>#rolleyes>
láttam a képet is, amin mindenféle baromságokat ordibáltál.
kár a felesleges rizsa, csak magad alatt vágod vele mégjobban a fát.
már igy is leírtad magad ezzel eléggé, ne súlyosbítsad imho 😊
a bg meg már csak ilyen...ott nincsenek szabályok. emiatt felesleges a whine is miatta.
amúgy meg röhögtem egy jót azon, hogy miket fröcsögtél habzó szájjal össze-vissza whisperben... szánalom a négyzeten <#vigyor>#vigyor>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Hát ha igaz a hír, h csak párosított serverek lexnek bg-n, nem az összes egy helyen, tuti idegbajt kapok. Megcsináltam a 48-as rugómat, direkt bg-re, tuti encsantokkal, majd 1500g-be fáj, erre megint majd várakozás lex wsg-re...
De miért velem baxik ki Blizzard?
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
256 MB ram
Abit BE-7 alaplap
ATI Radeon 9250 128 MB rammal
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nekem csak az a problémám, hogy amikor be akarok lépni a világba, egy fekete kép fogad és nem tudok semmit se csinálni. Lehet, hogy a kevés ram az oka?
Légyszí segítsetek!
Hát képes lennél itt hagyni minket?!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
szerver: arathor
gear: 3 arcanist , 1 epic back: sapphiron drape , többi blue
szakma: engi 289 , enchanter 225 körül.. , first aid 300
érdeklõdni priviben.. alkudni talán.. 😄
u.i.: account található még egy majdnem 40es hunter és egy majdnem 20as pala..
Ma lett lvl19-en az elsõ igazi pvp élményem, egyedül voltam player pár 22-23-as hordás ellen.. ah! kurvajó😄
>> a postaláda és a goblin okatató épülete között áll <<
ennél pontosabban nem lehet elmondani. ha nem megy akkor csinálok screeniet
en bellesetem ebbe a bugba eloszor, aztan akkor amikor aszittem hogy atmehetek masik agba ha elolrol csinalom (utobb ezt mar lehetove tettek) aztan GM ek "javitottak" igy lettem 3. szorra is gnome enginer 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ára: 3 gamecard =)
/wme
Ha eldöntötted attól függ hol tanitanak tovább.
Gnome: Ironforge
Goblin: Gadgetzan
Kojiro ergo sum.