World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind control cap már suxx, mert combat-ban nem használható (na nem mintha eddig használtam volna), a gránátokat mindig elfelejtem használni (szvsz az egyetlen használható dolog), goblin rocket helmet az, amiért igazán érdemes volna ráspeccelni, de aki enélkül meg nem tud élni, annak meg részvétem. a többi cucc is max. hülyülni jó, sok értelmük nincs.
na nem mintha a mostani skinning-mining párosításom jobb lenne, de anno kellett a zseton miatt, lassan ideje lesz lecserélni. úgyis rühellem ezeket a gyûjtögetõs szakmákat...
hmm...az igaz, hogy 1.12-tõl tényleg lehet majd cooking skill-lel különbözõ manaregeneráló piákat is csinálni? hát már mondjuk ideje volna...
Tudsz csinálni lõszert ami fontos huntereknek
Tudsz csinálni robbanószereket amik hasznosak ha olyan kasztal mész aminek kicsi a DPSe
A helyedben én is eldobnám, egy magenek abszolót haszontalan <#banplz>#banplz>
ebbõl megint flame lesz...na megyek is inkább haza... 😊
Hmmmm, na köszi a segítséget így utólag is.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De nem is, mert csak olvasni nem tudsz! <#nezze>#nezze>
És mégis, mert még rajtad kívül 1000 marha fogja ugyenezt csinálni, hogy õ legyen az ûberkirály, oneshot, killonsight, I.W.I.N. buttonos gyökér! <#taps>#taps>
Minden jóérzésû, kis karival pvp-zõ, épelméjû ember nevében kérlek: váltsd be fenyegetésedet, és ne játsz többet! <#action>#action>
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ez dícséretes. /pirospont Viszont ahogy a példa is mutatja, nem ártana picit tájékozódni a sírás elõtt ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Battlegroup 1
Agamaggan PvP
Aggramar Normal
Al'Akir PvP
Arathor Normal
Aszune Normal
Azjol-Nerub Normal
Bladefist PvP
Bloodhoof Normal
Bloodscalp PvP
Burning Blade PvP
Doomhammer Normal
Draenor Normal
Dragonblight Normal
Emerald Dream Normal
Sunstrider PvP
Twilight's Hammer PvP
Warsong PvP
Zenedar PvP
Nem kell hisztizni, kicsit figyelmesebben kell olvasni.
Megunják a kis karijukat, aztán cserélgetik, Utána meg sír a szájuk, h megbánták....
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Istenem, mennyi energiám és pénzem van abban a qrva rugómban, amit azért készítettem fel, h majd 49-esen állandó wsg lex. Hát a nagy faxt, a 2 órás wait lecsökken 1 órára, húúú de remek.....
Áhh, már be sem logolok. Elegem lett. Mi a faxnak fizetek én ennek a zsidó csapatnak, ha még az örömömet sem adják meg. Sorry ha kiborultam, de tényleg kibasztak velem😞
Semmi kedvem 49-rõl felhuzni 60-ra a rugóm, ott a magem, azzal is folyton instázni kellene...
Aztem most vkit szét kell vernem....
"Hozzászólások törlése:
...
Szándékos flood és reklám esetén."
De a legegyszerûbb, ha keresel partyt, és velük gyilkolászol DMben.
de redridge déli része is jó.
Dns5000: véd. de a vizbû' nemvesziki a zoxigént' 😊)
May the force serve you well!
Most van pár küldim, de enyhén szólva esélytene vagyok megcsinálni õket Redrige-ben.
๏̯͡๏﴿
viszont ha csak 1 embert is visszarántasz 1% hp-rõl a halálból mondjuk AV-ben, az utána már emlékezni fog rá, hogy kitõl kapta a heal-t, ez viszont tuti (pláne ha be van neki kapcsolva ez a funkció az SCT-ben), ennek meg ugye nem kell ecsetelnem az esetleges pozitív hatásait a jövõre nézve.
AV szituban meg ha az ellen kinéz magának egy embert, aki te próbálnál heal-elni, úgysem fog menni, mert olyan mennyiségû dmg-et kap pillanatok alatt, hogy még a flash healt se tudod befejezni és már halott is.
WSG + AB-be viszont simán jó a shadowpriest is druida mellé supportnak...eddigi tapasztalataim alapján legalábbis, legalábbis a zsinórban 5-6 perc alatt nyert wsg menetek ezt bizonyítják.
bár aztán lehetne errõl vitát nyitni, hogy mi a bestof, hogy akkor full T2-ben vagy pvp set-ben érdemes-e healer papnak bg-be menni, de szvsz ne menjünk ebbe bele, valószinûleg úgyis csak értelmetlen vita lenne belõle...
fõleg úgy, hogy a lvl 60-as karik 98%-a kék/zöld cuccokban rohangál...
warrioroknál pl. akinek van már TuF-ja, az már valahol hûdeimbának számít...
de persze van akit vonz a lila szín, de engem nem tud érdekelni...most már. bár nem mondanák rá nemet, de nagyon jól elvagyok lila cuccok nélkül is.
Kinek mi a high-end guild <#hehe>#hehe>