World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

juj, te személyesen crasus mester vagy? az a hires hires.. az aki pvpzik és akkor dühös lesz meg minden? 😄

[HUN]Crassus
1.12 marhalassan keszul....😞(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TANÍTS MESTER! (ez kimaradt.. 😄 )

aztaa.. te télleg tudsz valamit... =))
profil és talentelosztást kérleeek 😄D

Laky
Horde Wins 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[HUN]Crassus
mondom en: szal kinezel 1 ellent a tomegben ravered a HOJ-t bubi es kinyomod a gyik aoe-t es varod mig a csapattarsaid leirtjak a korulotted levoket....10 palábol 9 kb. ennyit mutat pvp-ben😛

Count Adyn
<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
Mar beloptad magam a szivembe a SS-okkal😊

[HUN]Crassus
"én igazából krites buildet/cuccot szedtem össze, lényegében olyan 32-35% kritet plate cuccokból" mutass egy profile-t pls

Count Adyn
ally pug + bs = csunya picsázás😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
ez csúnya picsázás volt :CCCC

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
jujj de mekkora király vagyok, remélem érzitek, és a barátaim akartok mind lenni, meg tanulni tõlem, hülye noobok😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
akkor azert nem jatszik a tobbi altjával :_(

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

aktivabb mint valaha :p

The Garrett
most nezem oldalatokat, a jo oreg Nosferi ujra aktiv? :o

The Garrett
AZ, volt is jo nagy vita a looton 😄

Count Adyn
Lootlord?😄

Sephi
Lol most vaunk C'thun szemenel geci 😄 LOL 😄

Nem is komplikalt neeeem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
igen ... rengeteg try es..mm.. szenvedes utan 😄D😄:

s0n1c
btw grobbulus down 😊
s0n1c
gratz
Loatheb down! #3 horde eu kill <#crazya>

rodzillaking
Van azsarában 1 q amiben kapsz 5charge-s stuffot ami megidéz ilyen kamu felhuntert és 10 percig vagy meddig van melletted. amugy kristálykeresõ szerepe lenne. de unnak is jó.

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

Sound
csoki, látod a kis felhuntert is remélem. 2 petje van a csókának, és már reggel óta IF-be blink-blinkel. Ez nem enslave demon. Legalábbis nem working as intended

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The Garrett
jah egy eleg hosszu hordas chain quest végén a demon... 😊

De ezt enslavelni kell, ami soulshardba kerul + nem tud vele portolni + 30 sec után elszabadul (jóesetben 30 seC) 😊

Sound

és tényleg!

amúgy a nagyobbik felhunterje, az Kirith the Damned, madarak nekem az csiripelték hogy BlastedLandes 55ös elite mob. Ilyen debuffja van hogy 75% armorreduce, csávó annyit csinált, hogy fullepic mage-re ráküldte a petet, 4shotolta a pet a mage-et😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Nem gáz hogy a holy schocknak 30 sec a CD-je? Én azt gondolnám, hogy két schock között simán eldõl a csata és hát mégiscsak egy 31 pontos talent, nem marad elég retrire...

Skacok, van itt aki használja a GameStaros verziót?
14nap ingyen használat. Mindent úgy csináltam ahogy írták, regeltem, létrehoztam a jelszavam stb.
Belépek, frissít, vagy 450MB-ot leszed, aztán még egy patch, és utána már nem enged be az accountommal.

Most akkor mivan?eddig elfogadta a jelszót, mert egyébként nem frissített volna.

Nekem tetszik a holy pala, Div Favor + Holy Shock combóval szép kis meglepetéseket lehet okozni 😊 11 talent retrin meg kötelezõ, úgyhogy spelldmgs cuccokban szép kis SoC ütéseket lehet kihozni, nomeg supportnak sem uccsó. Persze embere válogatja ki hogy talentel.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

!ELCSERÉLNÉM! World of Warcraft accountomat Bloodscalp szerveren lévõ hordás warriora,magere,esetleg hunterra.
Az accountomon lévõ karakterek a Bloodscalp szerveren (ally oldalon): 60-rogue,58-hunter,55-priest,43-warrior (valamint még sok alt)
Ragnaroson (horda): 58-hunter,53-shaman (valamint még sok 30-36os alt)
Mindegyik kari a saját szintjéhez képes nagyon jó "rare" (kék) cuccokban van.
Érdeklõdni a [email protected] -n lehet.
A vakgyerekes dologban nem tudom igazad van-e, de Beast is, meg én is olyan szerveren játszunk, ahol óránként hív BG, így aztán egy idõ után nem nagyon huszárkodik az ember, inkább hagyja a fenébe...
A holy paláról nem tudok nyilatkozni, én igazából krites buildet/cuccot szedtem össze, lényegében olyan 32-35% kritet plate cuccokból, hozzá a lehetõ leggyorsabb kétkezes krites fegyvert - blackfury 2.1-es polearm... Sokszor tapasztaltam, hogy ezzel a felállással nem mindig tudnak mit kezdeni az ellenfelek (talán pont a núb pala hílel majd elv miatt), és mire felocsúdnak meglepetésbõl, általában halottak (warrior persze kivétel plate-ben) - egyszerûen nem feltételezik hogy ez az ember idejön és megcsap... A papokat én általában elkerültem BG-n, mert a fear+shield+fear+shield+fear kombót használták vég nélkül, aminek eredményeképp ha nem is tudtak megölni, de addig tuti elõkerült még pár cimborájuk, aki lecsapott...

Ezzel a builddel/cuccal igazából nagy variációk nincsenek, lényegében az üt, üt, stun, seal of command judgement, üt, kalapács utánadob metodika mûködik, meg a remény hogy beugrik a soc, és jól rákrittel...

Persze csapatban más a téma, ilyenkor az ember ottmarad egyedül AB-n zászlót õrizni, vagy wsg-n várni a macskát az alagút végén, és cleansel-ni, többieket stunnolni, vagy wsg-n beugorva kavarodást csinálni amíg a macsek odalopakodik és elcsórja a zászlót...

Nemtom én nem vagyok vak de rank 4nél meguntam😊

PiszkosFred
Hát rang9ig egy vak gyerek is elmegy ;] De ezek szerint pala pvpben a healen kívül nem sok mindenre jó? Mert írta valaki korábban, hogy ha egy palát lever egy pap, akkor a pala nem tud játszani. Erre lettem volna kíváncsi, hogy mégis ez hogy kellett volna, hogy történjen. Sosem volt palám, amely a 30as szintet elérte volna, de csak kíváncsi lettem volna rá. A sok mage és pap után, talán unikum lett volna egy-egy ilyen sztori vagy magyarázat. De hát így jártam. Keressünk más kasztot...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

antgecc
Úristen baszki... ezt már inkább nem kommentelem. Lefárasztott ez a nap.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Talán azért lehet hogy nem láttál, mert nagyon járnak ide olyanok akiknek a pala a main karijuk, talán Beast meg én... Meg egy maroknyi más (akiknek van ugyan palájuk) de akik szerint a pala szar és nem szabad vele játszani...

Azok, akiknek nincs palájuk, egyértelmûen azt mondják, hogy núb híleljen, ne is tegyen ki más gombot csak a hílt (ezek az illetõk még a cleanse-t is elfelejtik)
Beast szerint holy pala a menõ, szerintem meg a melee... Ha jól tudom mindketten rank9-ig vittük.

Kilépett az Arx Pannoniából és vagy eladta vagy jegeli az accountját szerintem.

TSW: Tunderke

picket
Lassan rátapintasz a lényegre...
Exa-t mi is szerettük, jó volt homokzsáknak, de sajnos nem bírta a munkát és felmondott. Nem tudom hova tûnt. Exa! Ha hallasz minket: gyere vissza, hiányzol! <#rinya>

Bloodpanther meg nem bosszúálló típus: egy-két év(tized) és elfelejt minden sérelmet <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ilyenre én is emlékszem...
csak mi szegény Exa-t (ud mage volt) vagy kit üldöztük 15-en egy komplett AB-n keresztûl, mert nehogymár a kis mocsok megússza megint halál nélkül 😊
aztán végül csak sikerült, de volt olyan, hogy kiafk-zott inkább az uccsó pillanatban...

azok voltak a legjobb ab meccsek 😊))

Voltam régen és is olyan bg-be ahol a halálom fontosabb volt a zászlónál pedig én nem is healtem.<#hehe> Ugye Bloodpanther?😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

10 emberbõl 5 gyógyító van és abból az 1ik shadowpap simán megnyerhetitek, fõleg hogy a zászlóvivõre voltatok 3an.

erre ha egy-két smart pvp player látja, hogy o.O jön felém egy warrior, node ki az ott mögötte? jééé egy priest...na akkor jól lenukeoljuk a priest-et, utána meg jöhet a warrior.

te meg jó eséllyel mész a temetõbe, meg a saját védelmed alig valami, meg utánad megy a dps barátod is.

nem véletlenül hangzik el bg-kben elsõ körben az, hogy "ffs kill the healers first!".

Én nem is tudom, hogy elolvasod amiket én írok vagy csak kulcsszavakat szemezgetsz?😊

Legelsõnek is a te talentelosztásodba nem szerepel a mentel agility nem az enyémben. Mivel te talentelosztásod amit shadowra linkeltél 13 disc 2 holy 36 shadow, valamint én azt írtam a postomba, hogy badarság lenne kihagyni a mental agility-t(amihez 20 pont kell disc-re). Majd keresd vissza..
Talán ha levennél 2 pontot az imp PWS talentedrõl és a Martyrdom talentre raknád nem nagyon szakít bele MF-be, de ennél lényegesebb 1xrübb megoldás a pajzs és a fear megfelelõ használata.
Ez a mondat tényleg elgondolkodtatott:
" Próbáltál már gyógyítani bg-ben, mikor 3 malee jön rád?"-- 1 ilyen mondat után az az érzésem, hogy te se.😊) Én shadow formában 50 % dmg reduction 5137 hp melett 3 velem azonos szinten felszerelt melee-nek kb 3 ütés vagyok, de te a gyógyítos szerkódban kihealed magad 3 melee ellen...te ilyen zöldek ellen játszól? Az nem kihívás. A megszakításról nem is beszélve...

Én gyakorlom nap mint nap a pap szakmát azért nem is írok ilyeneket mint te.😊
Kiváncsiságból azért írd már le mennyi armorod,manád,hp-d van selfbuffed gyógyítós meg dd-s cuccban. Csak érdekelne hogy manádból hogy jössz ki ha healsz majd SF-re váltasz DD és utána megint vissza healre, pajzsosás és dispel mellett persze.(lehet 2 druida megy utánnad innervate-tel)

Hát az csak úgy izéééé...kinõtt a földbõl 😊

Najó, igazság szerint úgy volt, hogy arra járt egy nagyhatalmú élõhalott boszorkánymester, s egyik temetõben rálépett valamire, ami lyukat ütött a talpán. Azt mondta ekkor, hogy: Aúúúú!
Majd rájött, hogy valójában ez neki nem fájhat, mert élõhalott, megszeppenten körülnézett, látta-e valaki baklövését, majd korrigált csendben: Miaszösz?...
Ezután lenézett a földre s meglátott egy ujjpercet, amint kiáll a földbõl. Természetesen kiváncsi lett kié lehet, rúnákat írogatott a levegõbe, hókuszpókuszolt össze-vissza fél órán át, majd meghasadt az ég, aztán meg a föld, mennydörgés lett és vihar, véresõ esett, mikor egy élõhalott szuka mászott elõ a hasadékból.
- Bazzeg köcsög, mér nem hagytál aludni - fakadt ki az élõhalott nõszemély, majd tökön rúgta a boszorkánymestert, aki összegörnyedt fájdalmában. A nõstényördög meg dúlfa-fúlva elindult bele a vakvilágba, vélhetõen az Orgrimmar nevû kosztanya felé.
Boszorkánymesterünk pedig miután rájött, hogy voltaképp a tökönrúgás se fájhatott neki, bánatában kitörölte magát az univerzumból saját lúzersége miatt...

Na itt a mai mese vége 😛

33 holy lévén én odaszegõdök egy DPS class mellé és spam heal, õ meg leöl mindenkit 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

"mental agility-t kihagyni elég nagy badarság"
vs
"Mental Agility eléggé kell még BG-ben is"

Hmmm? learn2read vagymi.

Mellesleg inner focuson a +25% crit chance lehet nem olyan felesleges.
Count Adyn
Mindenkit felbuffolsz akit csak látsz😄
Wildor honnan szedtél hordás papot, sry levagyok maradva😄

Igy kell 😊
de amúgy mázlifaktortól eltekintve, engem is érdekelne.

Yak: detto. sose gondoltam volna, hogy healbotkodás ennyire szórakoztató is tud lenni. pedig alapjáraton AV-t is rühellem pl. de igy még az is tud szórakoztató lenni.

köszi az infot 😊

PiszkosFred
Palaval hogy kell jol pvpzni? Mert lehet en emlexem rosszul, de valahogy kedves lolladin kollega kapcsan nem nagyon volt meg kifejtve a technika. Mage, rugo, lock, pap stb mar rengetegszer volt, de paladinok kapcsan nem nagyon. Mit kellene tennie egy palanak pvpben? ;] (komolyan kerdem, picit unom mar a mage es pap fele dolgokat, lassunk mar egy palat is)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

eddig jópár kasztot próbáltam, de a pap tetszett a legjobban. BG-ken meg mindég Healel-tem. DD-re ott volt kismillió másik kaszt. Na persze azért néha el-el lõttem egy-egy MB-t<#idiota>