World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
profil és talentelosztást kérleeek 😄D
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

๏̯͡๏﴿
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem is komplikalt neeeem 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
De ezt enslavelni kell, ami soulshardba kerul + nem tud vele portolni + 30 sec után elszabadul (jóesetben 30 seC) 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
és tényleg!
amúgy a nagyobbik felhunterje, az Kirith the Damned, madarak nekem az csiripelték hogy BlastedLandes 55ös elite mob. Ilyen debuffja van hogy 75% armorreduce, csávó annyit csinált, hogy fullepic mage-re ráküldte a petet, 4shotolta a pet a mage-et😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
14nap ingyen használat. Mindent úgy csináltam ahogy írták, regeltem, létrehoztam a jelszavam stb.
Belépek, frissít, vagy 450MB-ot leszed, aztán még egy patch, és utána már nem enged be az accountommal.
Most akkor mivan?eddig elfogadta a jelszót, mert egyébként nem frissített volna.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Az accountomon lévõ karakterek a Bloodscalp szerveren (ally oldalon): 60-rogue,58-hunter,55-priest,43-warrior (valamint még sok alt)
Ragnaroson (horda): 58-hunter,53-shaman (valamint még sok 30-36os alt)
Mindegyik kari a saját szintjéhez képes nagyon jó "rare" (kék) cuccokban van.
Érdeklõdni a [email protected] -n lehet.
A holy paláról nem tudok nyilatkozni, én igazából krites buildet/cuccot szedtem össze, lényegében olyan 32-35% kritet plate cuccokból, hozzá a lehetõ leggyorsabb kétkezes krites fegyvert - blackfury 2.1-es polearm... Sokszor tapasztaltam, hogy ezzel a felállással nem mindig tudnak mit kezdeni az ellenfelek (talán pont a núb pala hílel majd elv miatt), és mire felocsúdnak meglepetésbõl, általában halottak (warrior persze kivétel plate-ben) - egyszerûen nem feltételezik hogy ez az ember idejön és megcsap... A papokat én általában elkerültem BG-n, mert a fear+shield+fear+shield+fear kombót használták vég nélkül, aminek eredményeképp ha nem is tudtak megölni, de addig tuti elõkerült még pár cimborájuk, aki lecsapott...
Ezzel a builddel/cuccal igazából nagy variációk nincsenek, lényegében az üt, üt, stun, seal of command judgement, üt, kalapács utánadob metodika mûködik, meg a remény hogy beugrik a soc, és jól rákrittel...
Persze csapatban más a téma, ilyenkor az ember ottmarad egyedül AB-n zászlót õrizni, vagy wsg-n várni a macskát az alagút végén, és cleansel-ni, többieket stunnolni, vagy wsg-n beugorva kavarodást csinálni amíg a macsek odalopakodik és elcsórja a zászlót...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Azok, akiknek nincs palájuk, egyértelmûen azt mondják, hogy núb híleljen, ne is tegyen ki más gombot csak a hílt (ezek az illetõk még a cleanse-t is elfelejtik)
Beast szerint holy pala a menõ, szerintem meg a melee... Ha jól tudom mindketten rank9-ig vittük.
TSW: Tunderke
Exa-t mi is szerettük, jó volt homokzsáknak, de sajnos nem bírta a munkát és felmondott. Nem tudom hova tûnt. Exa! Ha hallasz minket: gyere vissza, hiányzol! <#rinya>#rinya>
Bloodpanther meg nem bosszúálló típus: egy-két év(tized) és elfelejt minden sérelmet <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
csak mi szegény Exa-t (ud mage volt) vagy kit üldöztük 15-en egy komplett AB-n keresztûl, mert nehogymár a kis mocsok megússza megint halál nélkül 😊
aztán végül csak sikerült, de volt olyan, hogy kiafk-zott inkább az uccsó pillanatban...
azok voltak a legjobb ab meccsek 😊))
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
te meg jó eséllyel mész a temetõbe, meg a saját védelmed alig valami, meg utánad megy a dps barátod is.
nem véletlenül hangzik el bg-kben elsõ körben az, hogy "ffs kill the healers first!".
Legelsõnek is a te talentelosztásodba nem szerepel a mentel agility nem az enyémben. Mivel te talentelosztásod amit shadowra linkeltél 13 disc 2 holy 36 shadow, valamint én azt írtam a postomba, hogy badarság lenne kihagyni a mental agility-t(amihez 20 pont kell disc-re). Majd keresd vissza..
Talán ha levennél 2 pontot az imp PWS talentedrõl és a Martyrdom talentre raknád nem nagyon szakít bele MF-be, de ennél lényegesebb 1xrübb megoldás a pajzs és a fear megfelelõ használata.
Ez a mondat tényleg elgondolkodtatott:
" Próbáltál már gyógyítani bg-ben, mikor 3 malee jön rád?"-- 1 ilyen mondat után az az érzésem, hogy te se.😊) Én shadow formában 50 % dmg reduction 5137 hp melett 3 velem azonos szinten felszerelt melee-nek kb 3 ütés vagyok, de te a gyógyítos szerkódban kihealed magad 3 melee ellen...te ilyen zöldek ellen játszól? Az nem kihívás. A megszakításról nem is beszélve...
Én gyakorlom nap mint nap a pap szakmát azért nem is írok ilyeneket mint te.😊
Kiváncsiságból azért írd már le mennyi armorod,manád,hp-d van selfbuffed gyógyítós meg dd-s cuccban. Csak érdekelne hogy manádból hogy jössz ki ha healsz majd SF-re váltasz DD és utána megint vissza healre, pajzsosás és dispel mellett persze.(lehet 2 druida megy utánnad innervate-tel)
Najó, igazság szerint úgy volt, hogy arra járt egy nagyhatalmú élõhalott boszorkánymester, s egyik temetõben rálépett valamire, ami lyukat ütött a talpán. Azt mondta ekkor, hogy: Aúúúú!
Majd rájött, hogy valójában ez neki nem fájhat, mert élõhalott, megszeppenten körülnézett, látta-e valaki baklövését, majd korrigált csendben: Miaszösz?...
Ezután lenézett a földre s meglátott egy ujjpercet, amint kiáll a földbõl. Természetesen kiváncsi lett kié lehet, rúnákat írogatott a levegõbe, hókuszpókuszolt össze-vissza fél órán át, majd meghasadt az ég, aztán meg a föld, mennydörgés lett és vihar, véresõ esett, mikor egy élõhalott szuka mászott elõ a hasadékból.
- Bazzeg köcsög, mér nem hagytál aludni - fakadt ki az élõhalott nõszemély, majd tökön rúgta a boszorkánymestert, aki összegörnyedt fájdalmában. A nõstényördög meg dúlfa-fúlva elindult bele a vakvilágba, vélhetõen az Orgrimmar nevû kosztanya felé.
Boszorkánymesterünk pedig miután rájött, hogy voltaképp a tökönrúgás se fájhatott neki, bánatában kitörölte magát az univerzumból saját lúzersége miatt...
Na itt a mai mese vége 😛
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
vs
"Mental Agility eléggé kell még BG-ben is"
Hmmm? learn2read vagymi.
Mellesleg inner focuson a +25% crit chance lehet nem olyan felesleges.
Wildor honnan szedtél hordás papot, sry levagyok maradva😄
de amúgy mázlifaktortól eltekintve, engem is érdekelne.
Yak: detto. sose gondoltam volna, hogy healbotkodás ennyire szórakoztató is tud lenni. pedig alapjáraton AV-t is rühellem pl. de igy még az is tud szórakoztató lenni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”