World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Végtére igaza is van! majdnem meghalt basszus😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
te meg hol jártál eddig nub? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezt de utaltam a night elf warriorokban amikro meg a hordas warriorommal jatszottam😄 shadowmeld aztan charge execute arra aki alig el. nah nem mindenki csinalta ezt de volt par ilyen rendszeresen alattomos😄

[HUN]Crassus
Végtére is nem dönthetjük el snóblival ki gyõzzön, ezért sajnos ölnünk kell bármilyen hihetetlen is......

Friczy
Hatalmas duma van azon az ss-en Phobitól.. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

[HUN]Crassus
az jön magától....tudod én már tökélesítettem a csatákban a rejtõzködés mûvészetét és egy jólirányzott EXECUTE-al csapok le mindekire aki 20% hp alatt van....majd visszasuhanok az árnyak közé új prédára várni!

Count Adyn
És a killing blowok?:<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
hiszed vagy sem nem a HK meg a honor számít hanem a jó csaták....szolidaritásból no meg persze,hogy ne AFK-zannak ki idõ elõtt hagytuk nekik a 2 temetõt mégiscsak õk a pro PVP huszárok ugye...
Bár ha nagyon kivagyunk készülve raid után akkor keményen beverjük az ellent 5-10 perc alatt ha kell,de az nem az igazi....múltkor 1 óra alatt 6x nyertünk,de már mindenki azt kívánta jöjjön már egy team aki némi ellenállást is tanusít...Kaptunk már ki úgy,hogy jobban élveztük mintha veszítettünk volna.Lehet ez számodra furcsán hangzik,de így van.Nekünk elsõ a jó játék a 2. hmm az meg nincs is😄,mert a HK-k azok nem érdekelnek senkit....

[HUN]Crassus
feel the irónia....khm khm

"na most,hogy megvan az alap hangulat jegyzeteljétek fel kispofik ezeket a neveket 1.12 höz....ezen a szemléltetõ SS-on mutatjuk mire kell számítani egy tökös GM teamnek...😛😊"

24 perces AB meccsekre? imba lesz, már látom elõre 😛

The Garrett
letalenteltél sword specrol? :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
bal felsõ sarok 3 db.

[HUN]Crassus
Hunterbõl érdekesen állunk,de van ott hunter.....igaz, nem sok😛

most én látok rosszúl, vagy tényleg nincs hunter a raid-ben? ^^

[HUN]Crassus
"nagymester"-i titulusomat ezennel ünnepélyesen BEAST palájára hagyom és fülem /farkam behúzva elsunnyogok😊

Count Adyn
látod látod😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
"két híl között meg leverek valakit 2-3 ütésbõl " bakki Palát kellett volna indítanom😊 Se hílelni se leütni nemtudok senkit 2-3 ütésbõl!😄

BEAST
semmi különöset , szpemmelem a hílt , két híl között meg leverek valakit 2-3 ütésbõl , utána megint híl a következõ ellenig aki túl közel jött =) ... túl sokat nem nagyon csinálhatsz ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
akkó sory😛

PiszkosFred
Félreértettél nagymester. Nem arra vagyok/lettem volna kíváncsi, hogy mit csinálnak a palák a BGken, hiszen nem vagyok vak, és én is látom. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mit kellene csinálniuk, a buborék alól terített aoe helyett. De mivel kevés itt a pvppala, tárgytalan a dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
A taplótélapótól sztem mindenki fél máris😄DD

Csupa healer kacat :-D Esett egy t3 bracerdarab, mivel sámános volt így nem kérdés, hoyg Trollasé. Esett egy brutál healer gyûrû azt Felrond vitte, meg a legendary staff egy darabja, ami Bosskoko-hoz vándorolt :-)

Hogy önfényezzek még picit ez itt VBalaris killshotja :-) Na jó mostmár aztán tényleg befejeztem ám. :-P

[HUN]Crassus
Lootz?

Nem lettünk elsõk, Umbi két nappal beelõzött, más még nem nagyon jár arra. Természetesen kill után azonnal tudott mindenki róla, aki számít ;-) Ebbõl az apropóból majdnem megevett az uccsó maradék add, hoyg hogy tettem bele agrót a whispereléssel azt nem tudom :-D Gratulációkat megkaptuk, volt tánc a bank tetején természetesen, ahoyg az lenni szok :-)

Összesen 2 halál volt a fight alatt, még a lekezelhetõ tartományon belül maradtunk, nagyon odatette magát mindenki, egyszerûen csodaszép kill volt no :-) (Na jó önfényezés befejezve:-D)

picket
Na jó, akkor kezdem, hátha észreveszem <#idiota> (bal felülrõl)
-nincs loot group, mert nem vagy partiban (vág az eszem, igaz?)
-40fps, 100-as latency, ideális játékkörülmények, enyhe szellõ északról
-pénzügyileg türhetõen állsz, javítanod sem nagyon kell
-kicsit ugrottam... 5 perc múlva hajnali 1
-következõ sor: egy randa ork fej <#wilting>
-2-0 vesztésre álltok
-egy sivár minimap
-néhány csontváz a gyepen
-egy rohadt nagy tábla, ami hirdeti, hogy te mekkora király vagy, és mindenki más mekkora szar (be kell vallanom, beléd szerettem <#szeret>)

Megtaláltam a lényeges részt? Kiemelnéd nekünk halandóknak is? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
ATYAÉG!!!! És ilyenkor vagyok éjszalkás😞(( KHESS nagy Gratu a többieknek!!! 75% ról halálba verni nagyon szép! csak azt sajnálom,hogy szerény guildünk összes Bossát gyakorlási fázistól first killig végigküzdöttem és ez az elsõ eminek lemaradok a 1st killjérõl!😛
Horda elsõk vagyunk vele ugyi?Umbrage,Conviction többiek mit szóltaK? Gratuláltak legalább páran?
HÚÚ NAGYON ÖRÜLÖK ÜGYESEK VOLTATOK!😊

Nem biztos, hoyg a nagy pvp lázban még érdekel valakit, de azért tegnap eldõlt Anub :-)

Khestrassa lvl 60 ud mage class leader of Artum Inferniti - Arathor

[HUN]Crassus
amúgy neked nem esett ám le mi az elsõ képemen az érdekesség....na sebaj hátha lesz valaki aki levágja

[HUN]Crassus
na most,hogy megvan az alap hangulat jegyzeteljétek fel kispofik ezeket a neveket 1.12 höz....ezen a szemléltetõ SS-on mutatjuk mire kell számítani egy tökös GM teamnek...😛😊

Jajjjj

picket
Azért az nem gyenge, hogy hárman-négyen tépjük a szánkat, hogy senkit nem érdekel az önimádatod (meg másé sem), de te azért itt oltárt emelsz magadnak hetente 1-2 képpel. Köszönjük a figyelmességedet, húzzá má a piiiba <#fogmosas>

"Na lehet köpködni rám,de remélem 1-2 emberke azért megérti amit írtam😊" - tessék a köpködés, és igen, értjük. Szereted magadat. Szép is a szerelem <#law>

&#3237;_&#3237;

picket
Leborulunk elõtted mester <#worship>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
na addig is,hogy ne unatkozzunk szerverkarbantartás alatt némi kedvcsináló XBG-k hez😛😊

A képen egy érdekesség fellelhetõ a dörzsöltebbek számára......
szAL A KÉP Hmmm

Rövid story a képhez:kis zúzásra vágytam így joinoltam egy wsg-be annyit tudni kell,hogy jó ha 6-7 hordás van újabban a fixen 10 allys ellen.Szóval abból a célból joinoltam,hogy akit érek azt hazavágom nem a pontszerzésre fókuszáltam hiszen az allyk fullos cumókban pompáznak míg horda oldal cuccai elég szegényesek és akkor még finom vagyok.Természetesen én felvagyok öltözve elég frankón.Na a lényeg a következõ ally még 10 vs 5-nél/mert 10 ally volt és 5 hordás majdnem végig...../is a full defend és küldünk 1-2 max 3 embert a zászlóért taktikát alkalmazza.10 vs 5 nél ugye nem kell ecsetelnem mennyire semmi esélyünk nem volt 7-8 védõvel szemben.Na én úgy voltam ezzel a WSG-vel,hogy ha beledöglök is ,de kínszenvedéssé teszem az egyszerûnek hitt gyõzelmet.Midfielden levadásztam mindenkit aki a zászlóért indúlt😛 ez oylannyira is sikerûlt,hogy 3-an!!! az allyból ki AFK-tak!,mert gondolom úgyvoltak vele kapjam be ,hogy nemtudnak 5 perc alatt beütni minket😛 Én direkte élveztem azt,hogy megkeserítettem a gyõzelmüket és az 5 percesnek tervezett menetet 19 percig sikerûlt úgy elhúznom,hogy az allynak mint a kép is illusztrálja nemsikerûlt a teljes gyõzelem!😊 Más kérdés sajnos,hogy mivel tõlünk is ki AFK-zott egy srác így a gamma autómatán befejezõdött,de esküszöm nektem wow-os történelmem legfainabb WSG menete volt még a vereség ellenére is ,bár én nem vettem annak😛😊
Na lehet köpködni rám,de remélem 1-2 emberke azért megérti amit írtam😊

Lazarus
Training pontokat ugye költesz greater armorra és staminára? Azon meg ne csodálkozz hogy elit lecsapja a peted 😛 Elõször fáraszd le a szokásos módon, ha a peted meghalt aspect of the ceetah, kezdj el futni és miközben fut feléd lövöldözd arcane shotokkal
antgecc
Na látod? Ez tipikusan a kinek a pap, kinek a papné esete. Nincs legjobb talentezés. A talentezésnek kell alkalmazkodnia hozzád. Sokáig volt IF-em, de soha nem használtam. Lehet, hogy épp ettõl vagyok kontár, bár nem hiszem. PoH nekem nincs kitalentelve, mivel szinte sose használom. Lenne értelme partyzásoknál, de mivel én csak 40es raidekre járok bg mellett, így felesleges. Egyetlen egy hely van, ahol használom: az pedig Vael. És mint tudjuk, oda felesleges kitalentezni a buffjai miatt. Inspiration helyett inkább rámentem a gyorsabb és olcsóbb Greaterre, mivel sûrûn használom. Inspiration tényleg jó dolog, de valamit valamiért. Volt már inspim is, de most nincs. Silent Resolve meg eléggé kell, hogy ne jöjjenek rám mondjuk Razornál a legósok, stb. Sokkal jobban kell nekem az, mint az impPW:Sh, mivel 3 talentpont nem ér 141 absorbot (ez kb semmit nem ér), ráadásul alig használjuk.

Na csupán ennyi a különbségünk. Ilyen apróságok miatt azért nem fitymáznám le egy lollal a másik buildjét.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

"Ha elsosorban PVE-zek a hunteremmel, szerintetek melyik pet jobb tankolasra, es foleg, hogy sokaig aggrozza magara az ellent? Medve vagy teknos? Vagy esetleg mas?"

szerintem a vadkan (boar) az egyik legjobb.
fõleg az RFD-s elite páncélozott vadkan skin-je néz ki nagyon jól 😊

Mayday
Night Elf vagyok, es most 40. szinten macskam van, de olyan gyorsan purcan, hogy volt olyan elit ellenfel, ami emiatt nem sikerult lecsapnom, ha tovabb tudott volna tankolni, akkor meglett volna 😞

Szoval valami vastagabb borun gondolkodtam, teki, vagy medve ugyebar. Egyebkent eddig minden talent pontomat ijaszatra koltotttem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Lazarus
Ja meg a röpködõ teremtmények is tudnak gyorsulni, ha nem nightelf lennék valszeg denevérem lenne 😊
Lazarus
minimum 21 pont BM-re amig nem éred el a 60at. ha nightelf vagy macska mert õ is tud shadowmeldezni. Ha más akkor válaszd azt amelyik leginkább tetszik 😊

Macskák, kutyák, disznók tudnak chargeolni ill sprintelni. Agro gyártásban nincsenek lényeges különbségek szvsz
Davidus
vagy esetleg ilyen lightos grindelést tudsz elõadni hogy serpent sting aztán autoshotok😄

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!
Köszönöm a segitséget a játék elinditásához, kicsit mérges vagyok mert csak 4napot játszotam a bróba verzioval!<2-3 nap volt mire le töltöttem meg nem sikerült játszanom amig ti nem segítettetek, úgy hogy ez a 4nap is elég volt a tesztelésemhez és a véleményemhez!> Arra jutottam, hogy KIRÁL A JÁTÉK!!!
Kicsit szomorú vagyok mert csak 4napot játszotam és a karakterem 13 szintre jutot és kárba veszet 😞 nomind1 Szeptember.1 születés napomon meg kapom! <#nyes>
A lényeg:
1.Köszi a segitséget.
2.Király a játék.
3.Meg kapom Szeptember.1.

Nem tudom hogy addig ki birom!

Üdv UT2007

Davidus
ha nem BM vagy akkor egyik se mert leszeded róluk az agrot😊

V9ykn8_TZL0

azt mondtam hogy mindenki maskepp csinalja...

en IF nelkul elsem tudom kepzelni a priestet 😄
nekem ki van talentezve a Inspi es a PoH (eleg gyakran hasznalom) es nicns 5pont silent resolven
ilyen aprosagok.
egyebkent lehet nem figyeltel de Izy is mondta , na kb detto.

less QQ pls

anti hero

Mayday
Kerdeznek,

Ha elsosorban PVE-zek a hunteremmel, szerintetek melyik pet jobb tankolasra, es foleg, hogy sokaig aggrozza magara az ellent? Medve vagy teknos? Vagy esetleg mas?

Koszi a valaszokat!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

antgecc
Bhalage tegnap jól lefikázta és lelolzozta a pve priest talentezésem. Na most kérdezem én tõle, mi ebben a lol? Kurva könnyû lelolozni, de megindokolni már nehezebb. Szal Bhalage pls mutass egy olyan talentezést ami magasan jobb, mint az enyém (mert ugye magasan jobbnak kell lenni, ha az enyém lolz). És ha már belinkeled, akkor légyszives indokold is meg, hogy a tiéd miért olyan vérprofi az én szaromhoz képest! Köszi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

zeki
Me karbantartás van !!!!! <#integet2>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Davidus
<#eplus2>

V9ykn8_TZL0

Lazarus
MÉÉÉÉÉÉÉNINCS SZERVER??? 😞((((( <#falbav><#falbav><#falbav><#zavart2>
Sound
jah semmi, linkelt battlegroundok 😄 Mivel blizzard egy szerverkarbantartás alatt, képes volt kb. 20 servert úgy szétbaszni egy hónapja, hogy gyakorlatilag semmit nem csináltak a szerverekkel(ráadásul 3 héten keresztül teljesen tehetetlenek voltak, és a hibát képtelenek voltak kijavítani), én kiváncsivan várom hogyan fogják majd a linkelt servereket úgy megcsinálni hogy azok gond nélkül mennyenek majd. ^^

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Botond
Ja,pedig kb semmi sincs benne. Reméltem ma már kiadják,de már tegnap kiderült,hogy sehol semmi.
Lazarus
A helyedben gyorsan autógrammot kérnék, amíg még hajlandó lealacsonyodni a földi halandók közé <#zavart1>