World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár ha nagyon kivagyunk készülve raid után akkor keményen beverjük az ellent 5-10 perc alatt ha kell,de az nem az igazi....múltkor 1 óra alatt 6x nyertünk,de már mindenki azt kívánta jöjjön már egy team aki némi ellenállást is tanusít...Kaptunk már ki úgy,hogy jobban élveztük mintha veszítettünk volna.Lehet ez számodra furcsán hangzik,de így van.Nekünk elsõ a jó játék a 2. hmm az meg nincs is😄,mert a HK-k azok nem érdekelnek senkit....
24 perces AB meccsekre? imba lesz, már látom elõre 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy önfényezzek még picit ez itt VBalaris killshotja :-) Na jó mostmár aztán tényleg befejeztem ám. :-P
Összesen 2 halál volt a fight alatt, még a lekezelhetõ tartományon belül maradtunk, nagyon odatette magát mindenki, egyszerûen csodaszép kill volt no :-) (Na jó önfényezés befejezve:-D)
-nincs loot group, mert nem vagy partiban (vág az eszem, igaz?)
-40fps, 100-as latency, ideális játékkörülmények, enyhe szellõ északról
-pénzügyileg türhetõen állsz, javítanod sem nagyon kell
-kicsit ugrottam... 5 perc múlva hajnali 1
-következõ sor: egy randa ork fej <#wilting>#wilting>
-2-0 vesztésre álltok
-egy sivár minimap
-néhány csontváz a gyepen
-egy rohadt nagy tábla, ami hirdeti, hogy te mekkora király vagy, és mindenki más mekkora szar (be kell vallanom, beléd szerettem <#szeret>#szeret>)
Megtaláltam a lényeges részt? Kiemelnéd nekünk halandóknak is? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Horda elsõk vagyunk vele ugyi?Umbrage,Conviction többiek mit szóltaK? Gratuláltak legalább páran?
HÚÚ NAGYON ÖRÜLÖK ÜGYESEK VOLTATOK!😊
Khestrassa lvl 60 ud mage class leader of Artum Inferniti - Arathor
Jajjjj
"Na lehet köpködni rám,de remélem 1-2 emberke azért megérti amit írtam😊" - tessék a köpködés, és igen, értjük. Szereted magadat. Szép is a szerelem <#law>#law>
ಥ_ಥ
A képen egy érdekesség fellelhetõ a dörzsöltebbek számára......
szAL A KÉP Hmmm
Rövid story a képhez:kis zúzásra vágytam így joinoltam egy wsg-be annyit tudni kell,hogy jó ha 6-7 hordás van újabban a fixen 10 allys ellen.Szóval abból a célból joinoltam,hogy akit érek azt hazavágom nem a pontszerzésre fókuszáltam hiszen az allyk fullos cumókban pompáznak míg horda oldal cuccai elég szegényesek és akkor még finom vagyok.Természetesen én felvagyok öltözve elég frankón.Na a lényeg a következõ ally még 10 vs 5-nél/mert 10 ally volt és 5 hordás majdnem végig...../is a full defend és küldünk 1-2 max 3 embert a zászlóért taktikát alkalmazza.10 vs 5 nél ugye nem kell ecsetelnem mennyire semmi esélyünk nem volt 7-8 védõvel szemben.Na én úgy voltam ezzel a WSG-vel,hogy ha beledöglök is ,de kínszenvedéssé teszem az egyszerûnek hitt gyõzelmet.Midfielden levadásztam mindenkit aki a zászlóért indúlt😛 ez oylannyira is sikerûlt,hogy 3-an!!! az allyból ki AFK-tak!,mert gondolom úgyvoltak vele kapjam be ,hogy nemtudnak 5 perc alatt beütni minket😛 Én direkte élveztem azt,hogy megkeserítettem a gyõzelmüket és az 5 percesnek tervezett menetet 19 percig sikerûlt úgy elhúznom,hogy az allynak mint a kép is illusztrálja nemsikerûlt a teljes gyõzelem!😊 Más kérdés sajnos,hogy mivel tõlünk is ki AFK-zott egy srác így a gamma autómatán befejezõdött,de esküszöm nektem wow-os történelmem legfainabb WSG menete volt még a vereség ellenére is ,bár én nem vettem annak😛😊
Na lehet köpködni rám,de remélem 1-2 emberke azért megérti amit írtam😊
Na csupán ennyi a különbségünk. Ilyen apróságok miatt azért nem fitymáznám le egy lollal a másik buildjét.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
szerintem a vadkan (boar) az egyik legjobb.
fõleg az RFD-s elite páncélozott vadkan skin-je néz ki nagyon jól 😊
Szoval valami vastagabb borun gondolkodtam, teki, vagy medve ugyebar. Egyebkent eddig minden talent pontomat ijaszatra koltotttem.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Macskák, kutyák, disznók tudnak chargeolni ill sprintelni. Agro gyártásban nincsenek lényeges különbségek szvsz
V9ykn8_TZL0
Köszönöm a segitséget a játék elinditásához, kicsit mérges vagyok mert csak 4napot játszotam a bróba verzioval!<2-3 nap volt mire le töltöttem meg nem sikerült játszanom amig ti nem segítettetek, úgy hogy ez a 4nap is elég volt a tesztelésemhez és a véleményemhez!>2-3 nap volt mire le töltöttem meg nem sikerült játszanom amig ti nem segítettetek, úgy hogy ez a 4nap is elég volt a tesztelésemhez és a véleményemhez!> Arra jutottam, hogy KIRÁL A JÁTÉK!!!
Kicsit szomorú vagyok mert csak 4napot játszotam és a karakterem 13 szintre jutot és kárba veszet 😞 nomind1 Szeptember.1 születés napomon meg kapom! <#nyes>#nyes>
A lényeg:
1.Köszi a segitséget.
2.Király a játék.
3.Meg kapom Szeptember.1.
Nem tudom hogy addig ki birom!
Üdv UT2007
en IF nelkul elsem tudom kepzelni a priestet 😄
nekem ki van talentezve a Inspi es a PoH (eleg gyakran hasznalom) es nicns 5pont silent resolven
ilyen aprosagok.
egyebkent lehet nem figyeltel de Izy is mondta , na kb detto.
less QQ pls
anti hero
Ha elsosorban PVE-zek a hunteremmel, szerintetek melyik pet jobb tankolasra, es foleg, hogy sokaig aggrozza magara az ellent? Medve vagy teknos? Vagy esetleg mas?
Koszi a valaszokat!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148