World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Az érdekes az, hogy olyan üzenet tûnt el, amiben nem volt smmi flém, csupán építõ jellegû volt. Az, hogy a loserezéseim eltüntek oké, semmi bajom vele.

Valamint, ha onnan indult ki, akkor miért belém kötsz, ha nem én hajtom azt, hogy de király vagyok, mert healelek bg-ben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

QuippeR
inner focus nem aktiválja a global cooldownt, ezért megy.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

hát akkor én eddig csak ilyennel találkoztam. de jó nekem 😊

Hat ha 1v1-ben pala ellen neked van idõd elnyomni egy MC-t akkor az vagy nemlat teged vagy nem tud jatszani :S

én pala ellen úgy indítok, ha 1v1-ben összefutok vele netán, hogy mind control...erre 99%-uk úgy bepánikol, hogy elvesztette a karija feletti uralmat, hogy azonnal benyomja a bubit.
utána a többi már eccerû...

viszont valaki mondhatna nekem egy macro-t arra, ami egy gombnyomásra pakolja fel SW😛 + VE-t. (bár elvileg nem lehetséges, mivel 2 külön spell. viszont inner focus + dev. plague-ra találtam 1 gombost ami müxik, s ez is két külön spell.)

picket
Olvasd vissza az elõzményeket. Ez a vita innen indult ki: #82234, és nem az a lényege, hogy egy shadow priest nem tud healelni, hanem hogy ha már healel, akkor az szép dolog, de nem kell egybõl elájulnia magától, hogy mekkora király. Jól játszol? Örülj neki. Erõs a karaktered? Gratudlálunk. Crassus kell mégegy? Nem! (Crassus csak egy van <#idiota>)

Minden kaszt, amelyik nem csak a petjét tudja healelni, az gyógyító kaszt. Büszke lehet rá? Igen. Kiabálnia kell emiatt, hogy milyen király? Nem hinném, hogy ennek örülnénk, ha most mindenki neki állna követni a példátokat.

Én ezért kötöttem bele. Hogy másnak más a problémája, az az õ gondja. Ha meg ilyen stílusban reagálsz, amibe olyan sikeresen belemelegedtél, akkor ne csodálkozz, hogy
-amit válaszként kapsz, az sem kellemes
-üzeneteid tûnnek el titokzatos módon <#wilting>

&#3237;_&#3237;

"hogy miért voltam akkor shadow? Mert ha egyedül voltam, vagy úgy adódott, hogy baj volt, csak bementem SF-be és megoldottam"

én pont emiatt maradtam shadow. nameg mert tetszik is, bár a 31/20 disc/holy-t még asszem kipróbálom, csak egyenlõre kell a zseton, mert az epic mount vásárlás eléggé hazavágott anyagilag <#idiota>
de múlt hét szombaton is volt egy olyan szitu, hogy Strat-ból mentem visszafelé UD city felé, healer gear-ben, erre a bulwark-nál ramcharge-olt a semmibõl egy TuF-os rank 7 NE warrior, háttérben a druida haverjával. had ne kelljen részleteznem, de én mentem el élve onnan.
namost ilyenkor mivan? heal specces pappal kis mázlival megúszod, bár erre kb. 1% esélyed van (mind control-os mókáktól most tekintsünk el), shadowpap meg lazán feltörli velük a földet.
lehet másnak nem fontos, hogy úgymond kinn a vadonban ne õ legyen a préda meg a free HK, de nekem eléggé nemmindegy.

antgecc
2 mindflay 6 sec. oké. És akkor mi van? Ezért nem kell impMB? Már hogyne kéne? mikor van neked idõd elnyomni 2 MF-t, mikor üt a warri vagy a rugó? Akkor nem marad más, csak a MB. Az impVE nyílván arra kell, ha téged ütnek és SF-ben vagy (önvédelem BG-ben, ha muszály). Holy ágra felesleges a 2 pont? Miért? Próbáltál már gyógyítani bg-ben, mikor 3 malee jön rád? Tudsz e 2 pont nélkül kasztolni? Nem. Eredmény: kell az a 2 pont, nagyon is! Inner Focus olyan, mint szarnak a pofon. Mental Agility eléggé kell még BG-ben is. Tudod hány dispellt kell eltolni ott is a nyomi palákra, leszedni a magic-eket? Sztem gyakorold még ezt a priest szakmát.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

"Amugy pvpben sta és armor kell a papnak elsõsorban mind1 heal vagy dd és ezért nem nagyon van mana. Epic pve setedben 1 hasonló epices DD warrior 2 ütébõl kinyír, ha szerncséd van akkor 3 és akkor a sok manaregen meg int veled együtt megy a temetõbe."

na ebben viszont egyetértünk. azzal a különbséggel, hogy szerintem a +dmg and heal is fontos egy cuccon.
én most ezt a talentezést használom, s nagyon meg vagyok vele elégedve BG-kben. instázni ugyan nem a bestof, de egy ubrs-t egy másik pappal együtt simán végigheal-elek minden gond és megerõltetés nélkül (ok, ahhoz nem éppen a +dmg gear használom, hanem a +heal, int és spirit buffot adót)

antgecc
nem vágom mi bajotok azzal, hogy shaow gyógyít BG-ben. Én is ezt csináltam egy idõben, semmi baj nem volt vele. hogy miért voltam akkor shadow? Mert ha egyedül voltam, vagy úgy adódott, hogy baj volt, csak bementem SF-be és megoldottam. Ennyi. Csak azt sajnálom, hogy ilyeneket le kell írni és magatoktól nem jöttök rá.

hát konkrétan vasárnap voltam olyan premade-del, amiben én voltam az egyetlen pap.
de bocs, helyesbítek, nem egyetlen gyógyító, hanem egyetlen pap. druidákról, sámánokról elfeledkeztem, mea culpa.
szóval az egyetlen pap én voltam. mondanom sem kell, hogy zsinórban nyertünk vagy 15 WSG meccset, alli premade-ek ellen is (sajna azért csak kb. 15-öt, mert relative késõn kezdõdött nekem meg másnap melónap volt, igy menni kellett alukálni).
támadó 5 fõs csapat úgy nézett ki, hogy druida + sámán + sámán + warrior + én, mint pap, 3 fõs középpálya csapat sámán + warrior + warrio, 2 fõs védõ csapat meg hunter + rugó.

szóval volt 1 darab shadowpap az egész premade-ben, s mégis gyõztünk...akkor most hogy is van ez? ^^

antgecc
Te már megint mirõl beszélsz? Ember, te nagyon szeretsz félrebeszélni. Kár hogy kitörölte kisbarátunk a hozzászólásomat, ugyanis akkor átolvashatnád és láthatnád, hogy semmi olyasmit nem írtam, amirõl te beszélsz.

Valaki segítõkész tud 1 olyan oldalt ahol elõre tudok számolni spell sebzést?
Olyan kellene amibe debuffokat is be tudok vinni. pld CoS,Shadow W. stb

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én még nem láttom olyan premade csapatot ahol 1 shadowpap lett volna csak a gyógyító és még nyernek is.. nekem csak ez a furcsa😊

picket
Azért ha heal kell, akkor az kell, és kész. Ebben igaza van. De abban nincs, hogy olyan hozzászólást vég meg, hogy "énvagyok a király, mert - bár shadow priest vagyok - leereszkedtem közétek apró halandók, és healeltelek titeket". Tetted a dolgodat, nem kell felfújni! Most minden pék kiállna, hogy "ma megsütöttem a kenyereket kicsi férgek, van mit ennetek", akkor mi lenne a véleményünk a pékekrõl? <#idiota> És amúgy meg ki szarná le, hogy rinyálnak? <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

Ezen jót nevettem, hogy:
"premade-ben, ha nincs másik healer"
Sikeres ez a premade ahol 1 healer(gyógyító) van és az is shadow a többi meg DD ?<#taps> és még zászlót is vittetek be...Megilyedt a másik csapat hogy ezek 1 gyógyítóval jönnek és kiafkztak mi?<#buck>
Vagy te a lvl 29 bg-krõl írtál?

Látom nem értetted amit írtam, én nem mondtam hogy shadow pap nem tud gyógyítani, de ha 1x talán kicsit a nevébe is van, hogy megkeresi és elpusztítja az ellent akkor talán DDzni kellene vele nem healni😊). Röviden ha te shadow pap-pal healsz bg-ben akkor elég a silencig kitalenteznod mert a többit ugyse használod valamint ami nagyon fontos shadow papként nem töltöd be a szereped bg-ben kb ugy mintha a restro druida menne cicába ütni, mert ugye jobb lenne ha shadow pap is DDzne és restro druida is healne pld.
Azért félkezû ember a shadowpap ha healni kell(bg) mert azt a 3x pontját ami shadow ágon van nem használhatja heal közben ergo felesleges is az a talentfa.
A látásmodunkban az a különbség hogy én pvpben DDnek látom a shadowpapot te meg elsõsorban gyógyítónak.
Amugy pvpben sta és armor kell a papnak elsõsorban mind1 heal vagy dd és ezért nem nagyon van mana. Epic pve setedben 1 hasonló epices DD warrior 2 ütébõl kinyír, ha szerncséd van akkor 3 és akkor a sok manaregen meg int veled együtt megy a temetõbe. Shadow papnak meg üt 6xx critet 2 kezessel, ezért tovább él és tovább tud ddzni vagy feltartani embereket hogy idõt nyerjen a zászlóvivõ.
Talentekhez 1 kicsit. imp MB-t nem viszik ki maxra mert a 2 mind flay ugyis 6 secig tart és ezért felesleges. imp VE is felesleges mert pve raidben gyógyítasz bg-ben értelmetlen az a +10 %. Holy ágra az a 2 pont is felesleges. pveben a t2es 5 bonusza többet ad pvpben se sok értelme van fõleg ha full epicesek ellen harcolsz. Viszont disc ágon inner focus-t és mental agility-t kihagyni elég nagy badarság pve egyértelmû de pvpben is amit használsz és insta :aoe fear,silence,swp,pajzs,dispel,disease

Picket nagyjából fel is vázolta neked amit csak röviden leírtam elõzõ postban.

mondjatok már egy jo servert ahol magyarok vannak és van néép

kösz😄

Nos az én guildem ott tart hogy kb 1 honap mire kezdhetjük bwl-t. Na most ha kijön a kieg akkor a bwl nem lesz olyan kihivas mintha mindenki 60as lenne mert azert csakcsak fejlödünk a többi runnal. Kár lenne ha kiesne😞 Több 10es insta kéne meg nagy a 60as szintre és nem lenne semmi bajom

Azt irtad ogy ne Bloodscalpot válasszom..akkor melyiket?
Esetleg még Ragnaros?
vagy én nemtudom...

antgecc
Oké, te meg mondd meg, hogy miért törölted ki.

Nem értem mi a gond, van egy PVE guild, éppen tartanak ott ahol. Semmi extrát nem csinálnak majd, hanem nyomják tovább a raid progresst mintha mi sem történt volna, és amikor mindenki 70-es, akkor beleszagolnak majd az új extra-szuper-über HLI tartalomba... Ha egy guild mondjuk naxxramast próbál éppen, akkor gondolom nem fogják hanyatt-homlok otthagyni, és szaladni az új instákba, hanem azért csak nyomnak heti pár raidet a jó öreg bevált instákba...

Azért szerintem nem általános dolog, hogy minden klán naxxramast fog farmolni addigra amikor kijön a kieg, és mindenki full tier3-ban feszít...

Ha meg mégis, akkor majd elmennek öten MC-t farmolni, és dõl az XP mint a huzat

van egy mainem és 2 masik karim.De mind3mal szoktam jatszani.raidre csak a mainel megyek. De amint a 3ik karim 60lesz azzal is mennék raidelni néha ha van elég warri.De nemtok mert nincs idöm 3 karit szintezni. Pedig jatszom eleget. Tudom hogy ez ugy hangzik mintha sirnek de szvsz mindegy hogy 60lennea may vagy 70csak az a 10szintnyi idö a különbség.Ha szimplan lennének erösitve a 60asok ugyanott lennénk.A 70es igy is meg fogjja gankelni a 60ast mint a mostani 60as az 50est.

s0n1c
raideléshez (pvehez) elég 1 (main) karakter, ha altot is akarsz húzni akkor ij
vegyél vissza egy kicsit

ENaz altjaim szoloban huztam. Ezért lesz szar és unalmas a 2. 3. karakteremet is 70re tornászni ugynazon a az uton amin az elözöket.

s0n1c
1. guestelj grp-ban

2. lesznek instak amiknek a nehézségét party leader változtathatja majd, mob lvl (nehézség) függvényében, itt is jól lehet majd xpzni
Count Adyn
A guildek ugyis majd 2-3 fõs grpokba fogják tolni ha van eszük egymashoz közel helyileg, és leütnek minden kötekedõt 😊 Inkább szóló playereknek lesz cinkes mint guileseknek imo

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a pve-t ugyertem hogy nem bgzek de pvp szerveren vagyok.

Nos ottvan a probléme hogykérj meg 130embert hogy na fiuk legyen mindenki 70jövö péntekre. 60ik szint asszem kb 200k xp volt. Tehár 60+ több lesz. Nem restedben ha meg szakadok sem tudok 25k/ora felett nyomni. Ez igy nem megy egyhétalatt. Na most elég uncsi karit huzni. Maga a questezgetés jo de utalom amikor orankent 15percem megyel azzal hogy futok a temetöböl mert meggankelnek. nekem ez nem szereepjatek hanem pve jatek. ha szerepjátékhoz van kedve akkor az rp szerverenlévö karim nyomom.

s0n1c
"szvsz eléggé szétcseszné a full guild raidelését ha a karikat most hirtelen kéne rántani 70re."

Addig az 1 hétig nem raidelsz amíg felhúzza mindenki 70-re a kariját, hol itt a probléma?
Mayday
De mi az, hogy "basszus, fel kell huzni oket"?

Ez egy szerepjatek, jatszol, es kozben fejlodsz. Nem arrol szol, hogy nah, felhuzom mar a karakterem 60-ra, vagy 70-re...

Vagy sokaknak igen?

Ha ez neked nem tetszik, nem jatszol 60. szint utan vele, senki nem kotelez erre!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

antgecc
Nem lesznek felhúzva a hli-k. Maradnak ezen a szinten és újak fognak kijönni a lvl70-hez.

Lehet volt korábban szo rola nem olvastam vissza: most hogy felmegy a max szint 70re(nem örülök neki) talentek ben mennyi valtozas lesz.lesz 10pontnyi uj cucc vagy teljesen atvarialjak? Amugy ugy hallottam hogy mostani he intsancek szintejet emelik a szintemeléssel arányosan.Tehát ha tovabbra is MC bwl akkor ki kell huzni 10 szintet. N ade faxom akinek most van 2-3 esetleg több 60asa az huzza ki mindet?Ne mtud vki rolahogy az ok a karik mamik kurva reg ota 60asok kapnak vmi elönyt vagy vmi?szvsz eléggé szétcseszné a full guild raidelését ha a karikat most hirtelen kéne rántani 70re.
Ha valaki tud erröl infot téháiksz

Count Adyn
Lesbõl támadnak mikor nem várnád😄D
Huzz fel egy altot és találkozol sokukkal😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

antgecc
Miért kellett kitörölni azt a kommentemet, amiben a disc/holy<->shadopriest healerkedésérõl, talentezésérõl írtam??? Abban is volt valami flém, vagy mi a pöcsöm? Vagy csak úgy felkelsz reggel és poénból kitörlöd a fél topicot?

MarkBlade
én vagyok a szerencse fia 😊
jó reggelt

s0n1c
imo csak nem találkozol velük 😉
MarkBlade
Szerintem most a BS elég érett lett.. nem sok idióta van.. vagy csak én nem találkozom velük?
s0n1c
volt, meg bazi nagy ordibálás is kill után 😊 ezért szeretem ezeket boss killeket, adrenalin az egekben, legalábbis nálam 😊
kösz 😊

TVelvet
volt dépéjes?
s0n1c
Mayday
Na, azert is, hogy ne csak flemeljunk, meg egyebkent is:

WILDoR, Boldog Szulinapot 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

"Amikor még a guildünk viszonylag kevés tagból állt, mostmár lassan egy éve is lesz... Volt egy olyan szabályunk, hogy aki vasárnap este hatkor online, annak kötelezõ SW-be jönni a katedrálishoz gyûlésre."

voltam ott párszor 😊
s remélem ez a jó szokása megmaradt az Inkvizíciónak, nekem ezek a délutánok tetszettek a legjobban.

"wow-ban IF közepén vazzegel, az irl sem lesz egy hamupipõke... Nekem nem õk a példaképeim"

az lehet, de a kisebbséget te képezed 😊
na nem mintha én nem kapnék agygörcsöt az ilyenektõl...bár én nem panaszkodok, ahol most vagyok, szerencsére full kultúrált és nagyon korrekt a community ilyen szempontból

hát a lassan 2 éves wow-ozásom alatt azt hiszem talán egyszer találkoztam össze fél perc erejéig olyan emberrel, aki in game a saját elf karakterével rpg-sen nyilatkozott.

a legtöbbször viszont az RPG annyiban merült ki a general csatin és party/raid-ben is, hogy: "BAZZEEEEG, tuggyavalaki holaf*szban találok ebben a qrva IF-ben a encsanteeeert aki tud dobni +100 hp-t a chestemre vazze!!!!!" ésatöbbi még extrább beszólások LFG vagy IF fõtéren.

szal' szerintem ezt az RPG-t ne erõltessük a WoW-val kapcsolatban, mert erõs túlzás lenne...jó lesz az simán MMO-nak is RPG nélkül.

capaszabi
antgecc/wildor egyikõtök cserélje le a logóját. kva zavaró hogy majdnem 1forma

picket
<#integet2>

(Tudod nem tilos néha in character írni. Még a BS-en sem!)

&#3237;_&#3237;