World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint, ha onnan indult ki, akkor miért belém kötsz, ha nem én hajtom azt, hogy de király vagyok, mert healelek bg-ben.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
utána a többi már eccerû...
viszont valaki mondhatna nekem egy macro-t arra, ami egy gombnyomásra pakolja fel SW😛 + VE-t. (bár elvileg nem lehetséges, mivel 2 külön spell. viszont inner focus + dev. plague-ra találtam 1 gombost ami müxik, s ez is két külön spell.)
Minden kaszt, amelyik nem csak a petjét tudja healelni, az gyógyító kaszt. Büszke lehet rá? Igen. Kiabálnia kell emiatt, hogy milyen király? Nem hinném, hogy ennek örülnénk, ha most mindenki neki állna követni a példátokat.
Én ezért kötöttem bele. Hogy másnak más a problémája, az az õ gondja. Ha meg ilyen stílusban reagálsz, amibe olyan sikeresen belemelegedtél, akkor ne csodálkozz, hogy
-amit válaszként kapsz, az sem kellemes
-üzeneteid tûnnek el titokzatos módon <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
én pont emiatt maradtam shadow. nameg mert tetszik is, bár a 31/20 disc/holy-t még asszem kipróbálom, csak egyenlõre kell a zseton, mert az epic mount vásárlás eléggé hazavágott anyagilag <#idiota>#idiota>
de múlt hét szombaton is volt egy olyan szitu, hogy Strat-ból mentem visszafelé UD city felé, healer gear-ben, erre a bulwark-nál ramcharge-olt a semmibõl egy TuF-os rank 7 NE warrior, háttérben a druida haverjával. had ne kelljen részleteznem, de én mentem el élve onnan.
namost ilyenkor mivan? heal specces pappal kis mázlival megúszod, bár erre kb. 1% esélyed van (mind control-os mókáktól most tekintsünk el), shadowpap meg lazán feltörli velük a földet.
lehet másnak nem fontos, hogy úgymond kinn a vadonban ne õ legyen a préda meg a free HK, de nekem eléggé nemmindegy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
na ebben viszont egyetértünk. azzal a különbséggel, hogy szerintem a +dmg and heal is fontos egy cuccon.
én most ezt a talentezést használom, s nagyon meg vagyok vele elégedve BG-kben. instázni ugyan nem a bestof, de egy ubrs-t egy másik pappal együtt simán végigheal-elek minden gond és megerõltetés nélkül (ok, ahhoz nem éppen a +dmg gear használom, hanem a +heal, int és spirit buffot adót)
de bocs, helyesbítek, nem egyetlen gyógyító, hanem egyetlen pap. druidákról, sámánokról elfeledkeztem, mea culpa.
szóval az egyetlen pap én voltam. mondanom sem kell, hogy zsinórban nyertünk vagy 15 WSG meccset, alli premade-ek ellen is (sajna azért csak kb. 15-öt, mert relative késõn kezdõdött nekem meg másnap melónap volt, igy menni kellett alukálni).
támadó 5 fõs csapat úgy nézett ki, hogy druida + sámán + sámán + warrior + én, mint pap, 3 fõs középpálya csapat sámán + warrior + warrio, 2 fõs védõ csapat meg hunter + rugó.
szóval volt 1 darab shadowpap az egész premade-ben, s mégis gyõztünk...akkor most hogy is van ez? ^^
Olyan kellene amibe debuffokat is be tudok vinni. pld CoS,Shadow W. stb
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ಥ_ಥ
"premade-ben, ha nincs másik healer"
Sikeres ez a premade ahol 1 healer(gyógyító) van és az is shadow a többi meg DD ?<#taps>#taps> és még zászlót is vittetek be...Megilyedt a másik csapat hogy ezek 1 gyógyítóval jönnek és kiafkztak mi?<#buck>#buck>
Vagy te a lvl 29 bg-krõl írtál?
Azért félkezû ember a shadowpap ha healni kell(bg) mert azt a 3x pontját ami shadow ágon van nem használhatja heal közben ergo felesleges is az a talentfa.
A látásmodunkban az a különbség hogy én pvpben DDnek látom a shadowpapot te meg elsõsorban gyógyítónak.
Amugy pvpben sta és armor kell a papnak elsõsorban mind1 heal vagy dd és ezért nem nagyon van mana. Epic pve setedben 1 hasonló epices DD warrior 2 ütébõl kinyír, ha szerncséd van akkor 3 és akkor a sok manaregen meg int veled együtt megy a temetõbe. Shadow papnak meg üt 6xx critet 2 kezessel, ezért tovább él és tovább tud ddzni vagy feltartani embereket hogy idõt nyerjen a zászlóvivõ.
Talentekhez 1 kicsit. imp MB-t nem viszik ki maxra mert a 2 mind flay ugyis 6 secig tart és ezért felesleges. imp VE is felesleges mert pve raidben gyógyítasz bg-ben értelmetlen az a +10 %. Holy ágra az a 2 pont is felesleges. pveben a t2es 5 bonusza többet ad pvpben se sok értelme van fõleg ha full epicesek ellen harcolsz. Viszont disc ágon inner focus-t és mental agility-t kihagyni elég nagy badarság pve egyértelmû de pvpben is amit használsz és insta :aoe fear,silence,swp,pajzs,dispel,disease
Picket nagyjából fel is vázolta neked amit csak röviden leírtam elõzõ postban.
Esetleg még Ragnaros?
vagy én nemtudom...
Azért szerintem nem általános dolog, hogy minden klán naxxramast fog farmolni addigra amikor kijön a kieg, és mindenki full tier3-ban feszít...
Ha meg mégis, akkor majd elmennek öten MC-t farmolni, és dõl az XP mint a huzat
2. lesznek instak amiknek a nehézségét party leader változtathatja majd, mob lvl (nehézség) függvényében, itt is jól lehet majd xpzni
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Addig az 1 hétig nem raidelsz amíg felhúzza mindenki 70-re a kariját, hol itt a probléma?
Ez egy szerepjatek, jatszol, es kozben fejlodsz. Nem arrol szol, hogy nah, felhuzom mar a karakterem 60-ra, vagy 70-re...
Vagy sokaknak igen?
Ha ez neked nem tetszik, nem jatszol 60. szint utan vele, senki nem kotelez erre!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha valaki tud erröl infot téháiksz
Huzz fel egy altot és találkozol sokukkal😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WILDoR, Boldog Szulinapot 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
voltam ott párszor 😊
s remélem ez a jó szokása megmaradt az Inkvizíciónak, nekem ezek a délutánok tetszettek a legjobban.
"wow-ban IF közepén vazzegel, az irl sem lesz egy hamupipõke... Nekem nem õk a példaképeim"
az lehet, de a kisebbséget te képezed 😊
na nem mintha én nem kapnék agygörcsöt az ilyenektõl...bár én nem panaszkodok, ahol most vagyok, szerencsére full kultúrált és nagyon korrekt a community ilyen szempontból
a legtöbbször viszont az RPG annyiban merült ki a general csatin és party/raid-ben is, hogy: "BAZZEEEEG, tuggyavalaki holaf*szban találok ebben a qrva IF-ben a encsanteeeert aki tud dobni +100 hp-t a chestemre vazze!!!!!" ésatöbbi még extrább beszólások LFG vagy IF fõtéren.
szal' szerintem ezt az RPG-t ne erõltessük a WoW-val kapcsolatban, mert erõs túlzás lenne...jó lesz az simán MMO-nak is RPG nélkül.