World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van itt olyan aki frotmane-en játszik? ahogy eddig tapasztaltam egy kicsit észak és észak-keleti országok csoportosulnak arra felé bár van szlovák is szép számban szvl ha valaki ott tolja jelezzen.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

picket
"Kaptunk már ki úgy,hogy jobban élveztük mintha veszítettünk volna." <#fejvakaras>
Nem sokat gyõzhettek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

QuippeR
szerintem ez jobb. de ez csak egy vélemény.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Vmelyik*

Ez melyik nap esett : LoL
Ez mi a f@x ? 😄

Hatt
Jó ez is ha neked megfelel😊 Bár a Mental agility-t nem értem ha csak 2 instant spell-t használsz a shieldet pedig nem😊
Az innfer focus-t én azért tartom iszonyat hasznosnak mert míg aktív addig full a mana regened, még a castolásnál se áll meg, szóval van kb 12 mp amíg szépen töltõdsz. Mondjuk én nem használom ennyire a disc sort.

Elastic An-usZ Boys

mostjön az, hogy ez bankártyát kér meg ienek.. várjatok még csak mostjön a neheze 😄D

kéész😄

megvan..mostmárjo😄

akkro ajanlom a bloodscalp realmet hehe😄

beszarok nagoyn kössz😄

i am noob😊

basszameg😄

QuippeR
mondom wow-europe.com

period.

😄 jah és meik az eus oldal?

de rávan irva a key fölé hogy EU de miert nemtom leregelni?
worldofwarcraft.com on szeretnem csinlni az akkot

haha tneyleg ezis lehet hogy nem az eus oldlaon akarsz krealni.

Arathoron ez kicsit maskeppen van, inkabb alli szokott ezen forgatokonyv szerint nyerni 😊
Egy ket alli oldalrol atjott pvp-st ert mar meglepetes, hogy megsem olyan egyszeru horda oldalon a pvp.
Remelem 1.12 hozz egy kis valtozatossagot a 10/5 os veresegek helyett lesz egy-ket 10/10 pug csatak 😊 (remelem)

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

igen, amerikaban kiadott verziod vagy csak keyeket csereltek fel vagy az uzenet a hibas😄 elvileg volt valami lehetoseg amcsi keyt eusra konvertalni ha jol emlekszem de cba vagyok utananezni csak neked.

QuippeR
wow-europe.com címen próbálj accountot kreálni.

Sztem azt hogy nem europai wowot vettél hanem olyant ami amcsikankvan.

Nem hiszem hogy talalkozok veled barmikor is amugy is hordás vagyok. De ha valaki warriorként bozotokbol támad 20%HP-s csavokra az szerintem erõsen identitásvesztett emberke

nem nem a key hez odavan irva hogy EU

de ez most mit jelent hogy cska ezeken a területeken aktivalhato a wow,?😄
This account creation process is only available to customers in North America, New Zealand, Australia, and Singapore.

amcsi keyt vettel.

Persze

Friczy
fólia volt a wowodon?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Légyszi segitsetek

Sziasztok..
most vettem emg awowot accountot akarok csinálni erre kibassza nekem hogy nemjo a cd kulcs...ha a cd kulcs jo akkormeg a biztonsági kód nemjo..
az akkont készitésekor kiir a RELASE NOTE ablakot melyben ez áll

Please Note:

* Your unique authentication key can only be used to create one (1) account.

* This account creation process is only available to customers in North America, New Zealand, Australia, and Singapore.

* This account creation process is only available to customers in North America, New Zealand, Australia, and Singapore. ezmost mit jelent?:S

[HUN]Crassus
hu bazz fórum szaraxik ezekkel a reply-kel

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
az a reply természetesen GAVOR kommentére ment....

[HUN]Crassus
szívesen telispammelem neked több tucatnyi hasonlóval,de a Béke érdekében megkímélem a többieket és csak anynit mondok remélem látjuk egymást 1.12.......

gavornak ment csak fos forum megint ket egyezo szamu kommentet krealt.

ironiat erzed? harcoltal mar nightelf warrior ellen?

[HUN]Crassus
ez ki? ez nagyon aranyos ez a srác😄😄😄

PiszkosFred
Persze, jól mutat a dolog, szó se róla, nagymester cimborának és a slepjének kijött a lépés. Ha nem lenne ritka a dolog, nem készült volna róla kép ;] Volt rá példa BSen is, hogy a Daizze/Gromph/Lofagi..stb féle csapatot is sikerül elvernie egy pugnak, limlom rangokkal. Fáradtak voltak, disconnect, egyszerûen csak nem volt kedvük, stb. Ritka alkalom volt, de megesik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Friczy
Igazából próbáltunk 4iket, de mindíg rácsesztünk, mégiscsak ott élnek egész nap AB-n, átlátják a szitut hamar. Ilyenkor jön a B terv, ráküldjük a kivégzõosztagot az irányítójukra, az sem mûködött. 1700-1800 után már nem nagyon ugrál az ember. Én sokom általában irányítani a csapatot, hidd el komoly meccs volt. Alapból 4-el kezdünk, csak úgy próbából.
A zászlóraülés úgy néz ki, hogy 6-7 ember ül, többi mozok 2 csapatra osztva.

az jön magától....tudod én már tökélesítettem a csatákban a rejtõzködés mûvészetét és egy jólirányzott EXECUTE-al csapok le mindekire aki 20% hp alatt van....majd visszasuhanok az árnyak közé új prédára várni!

Még jo hogy varrior a bozotbol valo executeolásra való!gratula

Te látsz rosszul. Volt három darab. Ebbõl Whar a maintankkal és Anubbal édes hármasban cikázott felsalá, a másik kettõ kinn a raidben tette a dolgát.

de erted ha ilyen ranku allycsapat keptelen elfoglalni egy flaget utana, akkor...😄 mondjuk mint tudjuk a rank nem jelent skillt is😄

[HUN]Crassus
az mind-mind NEMSZÁMÍT és kész! Õ mondta Õ tudja Õ a LÁTÓ!!magadra ne haragítsd,mert JAJ lesz neked is!!

BEAST
=D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Jó, habár nem látszik a teljes, de ezek szerint 3 bázisig mentek, majd ráültek és azokat védték, mert idõközben kiegészült a másik oldal ;]

Friczy
Bubi-HS a fórumról? 😄

[HUN]Crassus
NEM!,hogy mondhatsz iylet! Te ott sem voltál bakki!!! Õ volt ott helyetted is!😛😄
Különben is csak egy Nub hunter vagy te is😛😊 Aimed shot azt csá ennyit tudsz!én meg csak executeolok,a mageink meg csak poliznak, a papjaink csak shieldelik magukat, a rugók 1x ambusholnak aztán vansihelnek, a druidjaink moonfire-t spemmelik csak, a lokkjaink csak dotolnak, sámánjaink frost shokkolnak szarok vagyunk mindannyian....nem is értem Frici miért nem online tetrisezünk inkább.....jaj jaj

BEAST
csak tudnám hogy mirõl beszélsz <#idiota> ... nah az jó ... én elvoltam a munka/WoW/EVE trióval 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
Nyár, sör, ilyesmi.

PiszkosFred
Olyan ez, mint a verselemzés. Egyedül az író tudja, hogy mire gondolt valójában, minden más, aki a verset elemzi, csak tippel, hogy õ hogy érzi. Nem feltétlen egyezik a kettõ. Én ezt láttam ki a képbõl. Ez ellen nincs mit tenni. Hogy valójában ez történt e? Nem biztos. De ez az én változatom. Akinek nem tetszik, az ugorja át a kommentemet, lécciköszi ;]

nezd at megint, ajanlom a bases assaulted/bases defended statot.

Friczy
Rosszul látod..

[HUN]Crassus
te egy LÁTÓ vagy bázz!Sztem kinyílt a 3. szemed! Az új Gyúrcsók vagy ,esküszöm😛

PiszkosFred
Ez jó kép. Tipikusan az a fajta, mikor elkezdõdik a meccs 10v4/15v7ben. Ez megy pár percig, megvan az elõny, majd hirtelen bedokkol a GM csapat wsgrõl jövet, kábé 1000 pontos hátrányban. Ellenfél a bejáratot kempeli, szóval gyorsan rendetvágnak (ezért is van a sok death náluk, mert levágtátok õket a báziskemppel, gratula, ez ám a szép játék eheh), de az elõny behozhatatlan. Ezért elzavarnak benneteket onnan aránylag gyorsan, hogy ne legyen deserter, inkább játszanak, és gyors bevédenek két bázist, mondjuk egy stablest meg egy lumbert. Mivel a másik fél - ti - látja, hogy most baj lesz, ezért foggal-körömmel védik a maradék 3 bázist. És így szépen elvegetálnak a végéig, kap a GM csapat is 44 AB honort, meg 800 pontot Persze a végén ez nem látszik a scoreboard csak a végét jelzi.

Én ezt látom a képbõl.