World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
nameg variálgattam kicsit, csináltam egy ilyen full hibrid build-et is, ami aztán semmiben sem jó, de picit mégis mindenben az...
egyébként PI-vel is ugyanaz a gond, mint az AP-vel. amint meglátják valakin a villogó kis kék villámokat, máris kapja a birkát, blind-ot, inti shout-ot, meg akármi mást, csak ne tudjon csinálni addig semmit, amig rajta van.
pve-ben viszont jó dolog lehet, disc/holy-t még nem próbáltam ki soha -.-
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
És tényleg szeretnek a megek mert ált. nekik adom a powert 😊
egyébként így ha magamra teszem több a healom mint a full holy papnak 😛
-Crassus néha jobban élvezi ha kikap, mintha veszít
-valaki annyira kreatív volt, hogy egy több mint egyéves ötletet felhasználva kíván boldog szülinapot
-a szövegértelmezési tesztekben nem véletlenül kullogunk a többi európai ország mögött
-még mindig mindenkinek ugyanolyan a személyisége, mint egy évvel ezelõtt
néhány hónapja az egyetlen hasznos információ, ami itt elhangzott, hogy a szerepjátékosok mind gyökér loserek. megyek is inkább, átrendezem a 10 gigás rpg alkönyvtáramat, és átnézem a legújabb DnD kiegészítõt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ezzel legalább magadat is meg tudod védeni, meg a mage-ek ugyanúgy imádni fognak...
A necrosis mintájára mageknak :-)
Olvasd is el! Vagy nem megy? Kérje meg valakit, hogy olvassa fel (ált. isk. elsõ osztály), aztán meg valakit, hogy értelmezze (ált. isk. második osztály). Ha örülsz annak, hogy jót röhögök rajtad, akkor csak folytasd, és hozd a haverjaidat is!
Amagad! Egy egyszerû mondatot nem lehet megérteni! <#csodalk>#csodalk>
ಥ_ಥ
Errõl volt szó okoska. Látod már megint te beszélsz hülyeségeket. <#szomoru2>#szomoru2>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igen, ha összecsap 2 premade, akkor tényleg jó game kerekedik. De pár hónapja a horda afk-zgatott ki, most az ali pvp döglött, erre esély sincs.
akárki is találta ki, nagy ötlet volt <#eljen>#eljen>
A power infusion mióta megvan imádnak a médzsek 😊
ಥ_ಥ
"Kaptunk már ki úgy..." - kikaptatok?
",hogy jobban élveztük mintha veszítettünk volna." - megint kikaptatok?
Ebbõl azt veszem ki, hogy sosem nyernek, mert ugyebár egyik vereséget jobban élvezi mint a másikat. És akkor újra: l2read! "omfgpwnedlolololo!" gyökér <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Igen arra írtam.. Mert a tippelés az nem nagyon megy. Mondjuk az értelmes kommentelés se, de téged így szeretünk.
keep walking... www.artum-inferniti.net
;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezt üzenem nektek:
Last online - Time | Map: Today, at 00:43 on Mout McKenna
😛😛😛😛😛😛😛
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
hiszed vagy sem, amit most irok jószánékból megy, nem fikázásból, de abból, hogy ide belinkelsz egy képet, mi nem fogjuk átélni azt, hogy te mekkora király csatát vívtál, mert mindenki csak a képet látja, de az nem adja át az élményt.
ha ezt közölni szeretnéd, akkor fedd fel videóra, s akkor talán mi is át tudjuk majd ezt a feeling-et érezni, de ehhez 1 kép baromira kevés. csak azt éred el vele, hogy már csak a hecc kedvéért is beszól mindenki, ha másért nem, hát hogy felidegesítsen...
"Kaptunk már ki úgy,hogy jobban élveztük mintha veszítettünk volna.Lehet ez számodra furcsán hangzik,de így van."
nekem is volt már ilyen meccsem, nem is egy, mikor még aktívan pvp-ztem a mage-gel a raid-elõs idõszak elött a Bloodpanther féle team-mel. ott is voltak hasonló meccsek, ahol annak örültünk, hogy bár kikaptunk, de azért jól megdolgoztattuk érte a top hordás pvp csapatot. kemény meccs volt, s jó volt annak ellenére, hogy nem nyertünk.
a premade vs. pug darálót viszont én sem szeretem, nincs benne semmi élvezet...
ha tehetném kivennék AB+WSG-bõl a join as group-ot, vagy pedig csak úgy tenném elérhetõvé, hogy premade VS premade, pug VS pug.
kép1
kép2
kép3
<#vigyor>#vigyor>
(Mellékesen azért ilyen okádék a grafika és az interface, mert munkahelyi gépen fut 😛)
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Valamint nézzük csak meg jobban: 380 mana 1 flash heal. Én 8345 manámból 24 FH-t tudok eltolni egyhuzamban 1100-akat healelve. 24x1.4sec=33,6sec 24x1100=26400. Tehát 33,6sec alatt tolok 26400 healt. Heal talentel ez 29040 lenne, ha lehetne, de nem lehet, mert nem lenne ennyi manám. A különbség így 2640 (még ennyi se a mana miatt), amiben az átlag 1100-as heal 2,4x, azaz 2x van meg. Tehát ennek az 5 talentpontnak (+10%heal) 2 FH-nyi elõnye van adott idõ alatt. Ez szép és jó, de nem lesz annyi manám dispellre, ami mint tudjuk soxor sokkal fontosabb, mint a heal, valamint shieldre se jut. De induljunk ki a manából: e nélkül lenne 7586 manám. Ebbõl kb 21 FH-t tudnék eltolni (azért kb. mert bele kellett számolnom a normál manaregenem 30%-át is, ami talentbõl és gearbõl jön). 21x1210(+10%-os FH)=25410. Tehát 1000 heal-el kevesebb jön ki az össz manából. Ergo hiába a 10% heal, összesen kevesebbet fogsz healelni, ráadásul kevesebb mana jut a dispellre és a shieldre is, ami megint csak szopathat. Az szép és jó, hogy adott idõ alatt többet healelsz, mert ugye ez az egyetlen egy elõnye a +10% healnek, de mint láthatjuk ez a különbség is kevés, valamint több fontos spelled hatékonysága bukik.
Valamit kihagytam volna? 😛 Szal véleményem szerint talentelj át, de a te dolgod, ez csak egy vélemény 😊