World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Kérdésem. Amelyik karit át akarod vinni milyen serveren van?
Ha PvE serveren van és PvP-sre szeretnéd, akkor nem fog menni.
Én csak ezt nem láttam az általad felsoroltakban és ez kizáró ok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

10%mana vs 10%heal ?

sztem is 10%heal
a manapool csak annyit tesz hogy mennyi manavaal kezdesz egy encountert - 500mana ide vagy oda kurvara nem szamit VISZONT az hogy mennyi a regen mennyi spi / mp5 van az kurvara szamit 😄

a +heal meg azert is uber mert kibaszott manatakarekosan lehet gyogyitgatni, en pl rank2 'Heal' fan lettem

de pap vs papne.. etc
: )

anti hero

Áh Feladom.... a két account közül az egyiknek már rájöttem a titkos kérdsére a titkos válaszra, de nem nemtudom még mindíg, hogy hol lehetne megváltoztatni....ez kész....elõbb csinálok mégegy 60-ast a másik accra is

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

lol ebbe belekavarodtunk 😛 A jelszavam azt tudom, a titkos válaszomat nemtudom 😛

Count Adyn
ja és asszem ha egyik accról átviszed a karit a másikra, attól nem változik meik szervern van és lehet nem is változhat, mert az már 2 transzfer lenne v mitomén

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Itt
lehet próbálkozni megválaszolni a titkos kérdésed, ha sikerül elküldik az uj jelszavad az emailcimedre, énis igy találtam ki mit is állitottam be anno😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hmm oka, megvan. Magyarán, ha én másfél évvel ezelõtt a titkos kérdésre, ami feleannyira sem izgatott, mint az hogy elkezdhessek jácani a vadiúj játékommal, nem adtam a mai napig memomirizált választ akkor baszhatom?

picket
Azzal csak akkor találkozol, ha nem tudsz belépni, mert elfelejtetted a jelszót.

ಥ_ಥ

retrive password?
hmm csak change passt látunk itt...

Hmmm, ha ez bejön felterjesztelek god mode-ba 😊

Count Adyn
wow-eu oldalon a retreive passwordnél kéri még, ott lehet resetelni és elküldeni emailcimedre ha elfelejted a jelszot, ott teszi fel csak a kérdést.

Köszönöm, hogy próbálsz segíteni. De nem tudom hol kéne találkoznom a titkos kérdés-válasz dologgal

Irj egy ticketet és kérdezd meg hogy mi a konkrét gond. Taln a GM elmondja

A Titkos kérdés dolog nekem homályos kicsit. Elvileg az account kreálásakor találkoztam vele utoljára. ( az account tulajdonosának neve stimmel). A Titkos kérdést - választ hol tudom megnézni? Nem kérdezte ezeddig

QuippeR
azt mondtam, hogy szerintem jobb, nem azt hogy jobb.

egyébként meg nincs szükségem arra, hogy megsimogasd a buksimat. különben is szerepjátékos vagyok, úgyhogy elítélõen tessék nyilatkozni, ha egy mód van rá!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Azt hiszem sikerült is, csak olvasd tovább <#nezze>
Nincs baj, ha hibázol amúgy, csak akkor olvasd el mégegyszer, ha már valaki beírja, hogy l2read! Helyette jössz "omgthxlolololopawnedimdagodofthistopic"... ez senkit nem érdekel, viszont hülyét csinálsz magadból. Nem baj, akad követõd. <#idiota>

Célom nem a felhúzás volt. Szövegértelmezés. Általános iskola. Második osztály. De legalább neked a vérnyomásod rendben van <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fenrir
Elkezditek és egyszer csak vége lesz 😊

A halál csupán a kezdet...

Hello mindenki.
Lenne egy kérdésem/problémám. 2 accountom van és szeretném az egyik karakteremet, #1 account-RÓL #2 account-RA transferelni. .
-Nincs azonos szerveren különbözõ frakciójú karim.Tehát egy hordás karakterem szeretném transferelni egy álltalam korábban nem látogatott, "szûz" szerverre. ( nincs ott ally karim).
-Nem éltem fel a karakter birtoklási lehetõségeimet az adott szerveren. ( van még hely karakternek)
-Mindkét account az enyém és mindíg is az enyém volt, én indítottam mindkettõt. Azonos néven (az én nevemmel, nem account névvel), ugyanazzal a bankártyával, fizetési útvonallal, jelszóval stb.
-A cél szerver ( és a kiindulási szerver), rajtavannak a karakter transferképes szerverek listáján.
-Amennyire jómagam "fair enough" angol tudással és nagyon jó angol tudású barátommal többször is átolvastuk a Blizz idevonatkozó fórumbeli szövegeit és FAQ-jait, nem találtuk meg a hibát.
-Mégsem engedi hogy átvigyem.: "The destination account does not meet the requirements for an account to account transfer. " Blizz nem válaszol se e-mailben se fórumon. Valaki találkozott hasonlóval, valaki tud megoldást? (vérlámák kíméljenek)Köszönöm!<#falbav>

QuippeR
ennyire nem nehéz, olvasd el, hogy mit idézett, értelmezd! ne úgy, ahogy szeretnéd, hanem ahogy kell! ezután értelmezd, hogy miért írta hozzá a kommentet, majd olvasd végig a reakciókat, és röhögj magadon!

antgecc
Így van. Másra jó. Ez máris jobban hangzik, mint mikor azt mondtad, hogy a tiéd jobb. Látod tudsz te normálisan is válaszolni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

QuippeR
folyamatosan olvasom a topikot, ezért is nem tetszik, hogy teli van szpemmel, és innen ismerem a te hozzáállásodat is.

egyébként meg nagyon egyszerû a válaszom, a linkelt build egy egy személyes tankhealelésére kitalált, körforgásos healrendszerben hatékony build, ezért van benne inspiration és +10% heal. egyébként a +10% mana valóban nagyon jó, a számokat nem ellenõriztem, de gondolom az is rendjén van. másra való a két build, ennyi.

zeki
Köszi

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Max 1 óra ha mindenki megfelelõ szintû.

Count Adyn

Friczy
Azt reméled fel tusz húzni valakit is a gyökerezéssel? hehh, <#mf1>
Ja és nem, nem szoktunk veszteni, ezért megyünk csapatban, nem 8v15 pugot játszunk.
Gondoltad volna? Isemred az érzést? <#mf1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Melletted még Crassus is zseninek tûnik.
Count Adyn
magyarul kell mind2 acc titkos kérdése, és mind2 acc tulajdonosának a vezetéknevének egyezni kell

jah, most olvastam én is FAQ-ot.

lehet, hogy valamelyik karaktere nem felel meg az egyik korlátozási feltételnek...más nem tudok elképzelni, ha az adatok helyesek.

Count Adyn
Transfers between accounts are only allowed between accounts where you are the owner. To initiate an "account to account" transfer, you will have to answer the 'secret question' for each account, and the last name of each account holder must match.
ennyi a feltétel csak elvileg

antgecc
Észérvekre még soha nem anyáztam. A tegnapi anyázásom is annak volt köszönhetõ, hogy loser Botond elkezdett flamelni a lore-al. De ezt tudnod kéne, ha olvasod a fórumot és nem csak idejösz benyögni valamit. Tehát a hülye gyökér kockázásom - ahogy fogalmaztál - az pont az észérvektõl mentes kommentek szüleménye volt. Tehát nemes egyszerûséggel: nincs igazad. Bár gondolom azért nem írtál rá semmit, mert észérvre képtelen vagy írni bármit is, csak fröcskölõdni vagy képes, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

zeki
Sziasztok ! Shadowfang Keep instát mennyi idõ alatt lehet meg csinálni 5-fõnek?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

picket
<#miaz> Én csak a Dzsásztin Tájmot ismerem, azt mondják, az valami pontos üzletember <#idiota>

&#3237;_&#3237;

<#ticking>

Botond
Dzsááásztiiin! >.<

(ha már könnyek >.<😉
picket
Bocs, könnyes volt a szemem a nevetéstõl (nem miattad, ne félj!).

Így sajnos nem tudok infót, csak annyit, hogy nem igazán szívleli a Blizz az ilyen tranzakciókat. Olvasd át mégegyszer a feltételeket, hátha van benne valami, aminek mégsem felel meg a karaktered.

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
hát akkor working as intended<#idiota>

Rajta van a szerver a költözés listán

Botond
Meg úgyse olvasná el. Attól zsírosodik a haj.
Count Adyn
Ha jól tudom csak akkor mozgathatsz acc ról acc ra is karit ha a szerver amin vannak rajta van a költözéses listán.

meg van kötve hogy melyik szererekröl és melyikre lehet vinni karaatert.LEhet ot van ütközés

picket
Most reagáljak egy amúgy is törlésre ítélt hozzászólásra? Lusta vagyok én ehhez <#hawaii>

&#3237;_&#3237;

QuippeR
mivel korábbi kommentekbõl már tudom, hogy nálad az észérvekre mi a válasz, ezért megkímélem magam attól, hogy hülye, gyökér kockának nevezzenek. vegyük úgy, hogy takarékoskodom, kevésbé kopik a billentyûzetem.

de legalább kialakult véleményünk van egymásról, ez is valami.

PiszkosFred
Nekem nyugodt a lelkem, próbáltam volna valami újat, a pala pvpt, de nem jött be. Most gondolkozok valami máson, ami szintén régen volt, vagy nem volt, hátha bejön, és az megszûnik a hiszti... ;]

btw, annyira nem vészes a dolog, legalább nem unatkozom meló közben, és mivel az uborkaszezonban alig vannak hírek a fõbb portálokon, beérem ezzel a fórummal is ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"Nincs azonos szerveren különbözõ frakciójú karim. "

picket
Pvp realm? Mert akkor nem lehet karaktered mind2 oldalon.

&#3237;_&#3237;

Hello mindenki.
Lenne egy kérdésem/problémám. 2 accountom van és szereném az egyikrõl a másikra át trensferelni az egyik karimat. Nincs azonos szerveren különbözõ frakciójú karim. Nem éltem fel a karakter birtoklási lehetõségeimet az adott szerveren. Mindkét account az enyém és mindíg is az enyém volt, én indítottam mindkettõt. Azonos néven, ugyanazzal a bankártyával, fizetési útvonallal, jelszóval stb.
Mégsem engedi hogy átvigyem.: "The destination account does not meet the requirements for an account to account transfer. " Blizz nem válaszol se e-mailben se fórumon. Valaki találkozott hasonlóval, valaki tud megoldást? (vérlámák kíméljenek)Köszönöm!<#falbav>

#82645 ;-)

Khes, Tudnál infot adni arról a kör alakú panelról ott a screenshot-od bal alsó sarkában. Elõre is köszi.

antgecc
Megtaláltam képzeld el kisfiam. Nem is volt nehéz, ugyanis reggel óta itt vagyok és látom mi megy. Bár ezt tudnod kéne, de úgy tûnik nem tudod. Ez is a te butaságodat bizonyítja.

Valamint képzeld el nem mindenkinek akkora kihívás megfejteni a kommentedet, mint saját magadnak. De hogy neírkáljak feleslegesen, csak egy komment számot mondok neked: #82631 by Friczy

De kérlek te fõ istenség, ki mindenki fölött állsz értelmileg mondd el nekünk mi is az értelme a kommentednek! Hagy tanuljunk tõled!

Te nem veszed észre mekkora csíra vagy? Hülyézel itt mindnekit, de hetek óta nem volt értelmes kommented. És még te beszélsz....

antgecc
Ja, és a neked címzett #82610 -es kommentem fityma, mi? Te is egy olyanfajta gyökér vagy, aki csak a rosszat látja.