World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha PvE serveren van és PvP-sre szeretnéd, akkor nem fog menni.
Én csak ezt nem láttam az általad felsoroltakban és ez kizáró ok.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
sztem is 10%heal
a manapool csak annyit tesz hogy mennyi manavaal kezdesz egy encountert - 500mana ide vagy oda kurvara nem szamit VISZONT az hogy mennyi a regen mennyi spi / mp5 van az kurvara szamit 😄
a +heal meg azert is uber mert kibaszott manatakarekosan lehet gyogyitgatni, en pl rank2 'Heal' fan lettem
de pap vs papne.. etc
: )
anti hero
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
lehet próbálkozni megválaszolni a titkos kérdésed, ha sikerül elküldik az uj jelszavad az emailcimedre, énis igy találtam ki mit is állitottam be anno😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
hmm csak change passt látunk itt...
egyébként meg nincs szükségem arra, hogy megsimogasd a buksimat. különben is szerepjátékos vagyok, úgyhogy elítélõen tessék nyilatkozni, ha egy mód van rá!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nincs baj, ha hibázol amúgy, csak akkor olvasd el mégegyszer, ha már valaki beírja, hogy l2read! Helyette jössz "omgthxlolololopawnedimdagodofthistopic"... ez senkit nem érdekel, viszont hülyét csinálsz magadból. Nem baj, akad követõd. <#idiota>#idiota>
Célom nem a felhúzás volt. Szövegértelmezés. Általános iskola. Második osztály. De legalább neked a vérnyomásod rendben van <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Lenne egy kérdésem/problémám. 2 accountom van és szeretném az egyik karakteremet, #1 account-RÓL #2 account-RA transferelni. .
-Nincs azonos szerveren különbözõ frakciójú karim.Tehát egy hordás karakterem szeretném transferelni egy álltalam korábban nem látogatott, "szûz" szerverre. ( nincs ott ally karim).
-Nem éltem fel a karakter birtoklási lehetõségeimet az adott szerveren. ( van még hely karakternek)
-Mindkét account az enyém és mindíg is az enyém volt, én indítottam mindkettõt. Azonos néven (az én nevemmel, nem account névvel), ugyanazzal a bankártyával, fizetési útvonallal, jelszóval stb.
-A cél szerver ( és a kiindulási szerver), rajtavannak a karakter transferképes szerverek listáján.
-Amennyire jómagam "fair enough" angol tudással és nagyon jó angol tudású barátommal többször is átolvastuk a Blizz idevonatkozó fórumbeli szövegeit és FAQ-jait, nem találtuk meg a hibát.
-Mégsem engedi hogy átvigyem.: "The destination account does not meet the requirements for an account to account transfer. " Blizz nem válaszol se e-mailben se fórumon. Valaki találkozott hasonlóval, valaki tud megoldást? (vérlámák kíméljenek)Köszönöm!<#falbav>#falbav>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
egyébként meg nagyon egyszerû a válaszom, a linkelt build egy egy személyes tankhealelésére kitalált, körforgásos healrendszerben hatékony build, ezért van benne inspiration és +10% heal. egyébként a +10% mana valóban nagyon jó, a számokat nem ellenõriztem, de gondolom az is rendjén van. másra való a két build, ennyi.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Ja és nem, nem szoktunk veszteni, ezért megyünk csapatban, nem 8v15 pugot játszunk.
Gondoltad volna? Isemred az érzést? <#mf1>#mf1>
keep walking... www.artum-inferniti.net
lehet, hogy valamelyik karaktere nem felel meg az egyik korlátozási feltételnek...más nem tudok elképzelni, ha az adatok helyesek.
ennyi a feltétel csak elvileg
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ಥ_ಥ
Így sajnos nem tudok infót, csak annyit, hogy nem igazán szívleli a Blizz az ilyen tranzakciókat. Olvasd át mégegyszer a feltételeket, hátha van benne valami, aminek mégsem felel meg a karaktered.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
de legalább kialakult véleményünk van egymásról, ez is valami.
btw, annyira nem vészes a dolog, legalább nem unatkozom meló közben, és mivel az uborkaszezonban alig vannak hírek a fõbb portálokon, beérem ezzel a fórummal is ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne egy kérdésem/problémám. 2 accountom van és szereném az egyikrõl a másikra át trensferelni az egyik karimat. Nincs azonos szerveren különbözõ frakciójú karim. Nem éltem fel a karakter birtoklási lehetõségeimet az adott szerveren. Mindkét account az enyém és mindíg is az enyém volt, én indítottam mindkettõt. Azonos néven, ugyanazzal a bankártyával, fizetési útvonallal, jelszóval stb.
Mégsem engedi hogy átvigyem.: "The destination account does not meet the requirements for an account to account transfer. " Blizz nem válaszol se e-mailben se fórumon. Valaki találkozott hasonlóval, valaki tud megoldást? (vérlámák kíméljenek)Köszönöm!<#falbav>#falbav>
Valamint képzeld el nem mindenkinek akkora kihívás megfejteni a kommentedet, mint saját magadnak. De hogy neírkáljak feleslegesen, csak egy komment számot mondok neked: #82631 by Friczy
De kérlek te fõ istenség, ki mindenki fölött állsz értelmileg mondd el nekünk mi is az értelme a kommentednek! Hagy tanuljunk tõled!
Te nem veszed észre mekkora csíra vagy? Hülyézel itt mindnekit, de hetek óta nem volt értelmes kommented. És még te beszélsz....