World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja az uj warcock tag meg 3run (het) alatt lett 8/8 felheart
<#falbav>

anti hero

hihihi nekunk a multkor broodlord fejet vette ki egy uj tag, mert azt hitte mindenki kiveheti a questhez 😄 na az poen volt meg a GM is elkezdett fuck this fuck that-ozni, pedig ilyen halal nyugodt fazon 😄
(azelotti heten meg bennemaradt ha joltudom nem volt ra jelentkezo oX)

anti hero

*gyanakvoak.

Sephi
Nalunk mar annyi a papa hogy a tegnap 7-en at kellet menniuk shadowra 😄 Verekednek a holy papok a raidert geci....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ha damage gearkell csak joinolj be egy guildbe akik nefit olnek es varj csendben amig valami jo gear nem esik peldaul egy neltharion`s tear + cloak of the broodlord es remeld hogy FFA loot van. (mivel a masterlooter ugye tudjuk milyen) innen mar csak odakell setalnod nefarian hullajahoz es szepen kiszedni a neked tetszi lootot majd logoutolni😊

nah igy jartunk mi tegnapi bwl raid soran egy 2 hete recruitolt druidaval😄 ugye tegnaptol mar tolunk is lehet transferelni, tehat elore megfontolt szandek vezerelte, melyet a transzfer fog kovetni. ha esetleg nem valtoztatna nevet(amit ketlek) akkor vigyazzatok Dreboran nevu night elf male druidaval, ha netan pont hozzatok(aki olvassa ezt) transferelne. de mindenkepp legyetek gyanusak ha egy druidanal neltharion`s teart is es broodlord capet is lattok😄

s0n1c
Jó balance itemeket összegyûjteni nem könnyû, fõleg mert balance itemization nem túl fasza, találj egy olyan guildot, ahol elfogadnak ezzel a buildel, szerintem. Olyan jól nem fogsz tudni dmgelni soha, mint egy másik dps kaszt.
igy van, ez lett volna az. azota a gyereknek amugy dark edge of insanityje van😄 asszem spellpower enchantot akar rarakni, de lehet csak viccnek szanta😄 de mindenesetre erdekes egy guildje van😄

amugy ha megnezned a warcraftmovies fooldalt lathatnad hogy technikai gondjuk van, tehat nem a link a szar, csak most eppen nem elerheto.

sorry kedves gabgaf ur, de amikor belinkeltem akkro meg jo volt, nem rajtam mulik az, hogy a neten talalhato osszes link mindig mukodni fog😛 amugy neked nem kell megnezni, mert mar komenteltel arra a videora azzal az emlekezetes paladin szidasos hozzaszolasoddal😄

Oldern the 1st
Ja, az a három szint már igazán nem gond, nem is amiatt aggódok 😄
Csak nem látom hogy a tendencia megváltozna lv60-on 😊))

Azért köszi a tippeket - innvervate tényleg istenkirály dolog, nem egyszer mentette meg az életem 😊

Sephi
Five Of Elements-et 78g-ert adtam el o.O 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
miért kéne? már minden druidának van innervate , szal ezért nem kell kifejezetten resto , healre ottvannak a papok/paladinok/sámánok , bõven elfér egy pár druida az aurák miatt (is)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zero the hero
szép dolog a balance druid, de ahogy mondtad, így nem visznek instába, nekem van egy resto druidom, aki vikág életében az volt, és a tapasztalatok nagyon jók,mivel egyfolytában instázom vele, 28. szint óta csak kék cuccokban feszít, és most adok rá két kártyaszettet(összegyült a portal és a beast). Szóval én csak támogatom az ötletet h állj át, aztán ha van valami jó csapatod akikkel high lvl instákba jársz, akkor szentem meglehet velük dumálni h visszarakd balance-ra(nálunk is van 1 ilyen druida) én jómagam majd a fearalt akarom kipróbálni 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Sephi
Gyerekek az normalis hogy mar 3 hete majdnem nem fogadja el egy character transfert egy accountrol a masikra vagy nalam van a hiba?

BEAST
jah igen , lvl60 nem árt ^.^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nemtom más helyeken hogy megy , de pl nálunk min 6 druidának van hely ebbõl 2 resto / 2 feral / 2 balance lehet ... kell balance is a moonkin aura miatt , magek szeretik , feral is fõleg az aura miatt , roguek szeretik 😄 ... nem voltam még druida de biztos akad hely egy balance druidnak is

Botond
Lvl60 lesz a megoldás.Spec nem érdekes 5-10fõs instába,rédre viszont át kell speccelned.
Oldern the 1st
No, hölgyek-urak, látom nagyon pörög ez a topik, lehet becsatlakozom én is. 😊

Egy nagy dilemmámat meg is osztom veletek ezúttal. Van egy 57-es balance druidám (35 balance, moonkin form-al együtt)/12 resto (mana regen miatt), és nem mindig sikerül instance-ba mennem, pont azért, mert nem vagyok resto. Gondolkozom azon, hogy átálljak Resto druidra, de baromira sajnálnám az összegyûjtött dolgaimat (+dmg,+int,+sta gear).

Álljak át restora, vagy szerezzem be azt a kevés õrült DPS cuccot, ami nekem megfelel, és reménykedjek benne hogy elismerik, tudok olyan jól sebezni mint egy másik dps kaszt? 😊 (350 wrath, 240 moonfire, 600 starfire (1100+critical))... ?

BEAST
ha lesz BE palám az lesz a tápcsíter =D

Botond
Mocskos csíter az összes pala,nem tom mit kell ezt túlragozni. <#idiota>
BEAST
nah én gondoltam

BEAST
a zene nem éppen az én világom , de egy biztos , egyik sem megy egy pvp videohoz 😄😄 olyan ... fura lesz tõle ... nah mindegy amúgy nagyon jó kis film tud is játszani 😊 csak a sebzést kevéslem egy picit ilyen cuccokban nem értem miért nem magasabb ... nekem sokkal gagyibb cuccaim vannak és 1000 alatt ritkán sebez a holy shock , pedig neki is ott figyel a ZHC , vagy nincs kitalentelve vagy csak nem szereti használni a crusader judgementet ami cuccokkal és talenttel kb +200 damage lehet ha nem crit és hát palánál mindenbõl van elég csak sebzésbõl nincs =D meg úgy általában akkor elég ritkán használja a holy képességeit , csapkodja az ellent meg gyógyít és kb csak "finishing move-nak" használja õket ... volt egy film , szerintem Shai azt akarta belinkelni ( Google-n nem nagyon találtam meg ) ahol egy tényleg táp holy paladin ver halomra mindenkit =D

aki elfelejtette a titkos kérdésre a választ írjon egy levelet ide:
[email protected]

a teljes nevével
teljes címével
e-mail címmel
bank kártya utolsó 4 száma plusz lejárat dátuma vagy game card kódja

ezek pontosan egyezzenek meg az account adatainál szereplõkkel.

ja, és a tahók nem értenek magyarul, úgyhogy angolul célszerû
capaszabi
a zene teccik, a skilles gameplay viszont messze van ettõl :/

Tényleg nem mindennapi látvány, fõleg hogy szar a link.
capaszabi
pve-rõl nem lehet pvp-re
nem lehet full pop realmre

ezek sem állnak fenn?

BEAST
jah , mageadin ftw =) ... én nagyon élvezem a pvp-t holy paladinként nem vagyok egy rogue vagy egy warrior , de legalább fél-egy percenként van egy nagy burst sebzésre lehetõségem 😄😄 amiben csöppet jobban bízok mint retri paladinként a soc procban =D

Laky
Ez sem 😊 (my fav)
Sajna nálam most nem nagyon akar bejönni a wowmovies, így itt egy másik link: http://video.google.com/videoplay?docid=-3322414867979202588&q=draconix (de inkább töltsétek high quality-ben ^^ )
Egy írtózatosan jó Paladin PvP movie... Aki teheti, nézze meg, 100%-ig megéri! 1-2 hónapja tölthettem le, és még mindig itt van a gépemen, ha tehetem naponta nézem meg...
Biztos lesz, aki kritizálja a zenét, de szerény véleményem szerint nagyon jó.
Skilles gameplay 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

tanulj meg angolul😊

/sctd akkro bejon az opciopanel ott jobbra fent van ket csuszka amivel tudod allitani hol jelenjen meg az altalad okozott sebzes. balra lent van egy olyan hogy "only target" ez arra jo, ha bepipalod es aoezol akkor nem floodolja tele a kepernyot, hanem csak a celpontodnak okozott sebzest irja ki.

Hogyan tudnám beállítani azt az sct és a stcDmg-ben (dmg)kiírását? Az a bajom,hogy ha AOE sebzést alkalmazok azt a saját karim feje felett jeleníti meg és nem a targetemen.Tetszik ez a kis addon ,de míg nem volt normális volt a dmg értékek kiírása.Most meg mindent a képernyõ közepére a fejem felé helyezett. 😞 Eléggé idegesítõ és nme látok töle semmit.Fõleg ha egyszerre 10 vannak ott 😊 Az aktuális target felett kéne lennie csak nem tom hogy ?!Elõre is köszi

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

btw ha pala pvpt akarsz latni: magepaladin
tudom mar beraktam egyszer meg le is fikaztak paran akiknek az a szokasuk, de lehet te lemaradtal rola, egyszer megnezni mindenkepp erdemes, mert nem mindennapi latvany.

ez állandó.

bazza
A 10 napos kiprósuálható trial idõszak mikor jár le? úgyértem mikor lehet utoljára 10 napos accot csinálni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

!ELCSERÉLNÉM! World of Warcraft accountomat BLOODSCALP szerveren lévõ hordás WARRIORra,vagy MAGEre.
Az accountomon lévõ karakterek a BLOODSCALP szerveren (ALLIANCE oldalon): 60-rogue,58-hunter,55-priest,43-warrior (valamint még sok alt)
RAGNAROSON (HORDA): 58-hunter,53-shaman (valamint még sok 30-36os alt)
Mindegyik kari a saját szintjéhez képes nagyon jó "rare" (kék) cuccokban van.
Érdeklõdni a >[email protected]< -n lehet.
várjad meg a blizzard válaszát (pár munkanap), itt nem nagyon fogunk tudni segíteni.

Hello mindenki.
Lenne egy kérdésem/problémám. 2 accountom van és szeretném az egyik karakteremet, #1 account-RÓL #2 account-RA transferelni. .
-Nincs azonos szerveren különbözõ frakciójú karim.Tehát egy hordás karakterem szeretném transferelni egy álltalam korábban nem látogatott, "szûz" szerverre. ( nincs ott ally karim).
-Nem éltem fel a karakter birtoklási lehetõségeimet az adott szerveren. ( van még hely karakternek)
-Mindkét account az enyém és mindíg is az enyém volt, én indítottam mindkettõt. Azonos néven (az én nevemmel, nem account névvel), ugyanazzal a bankártyával, fizetési útvonallal, jelszóval stb.
-A cél szerver ( és a kiindulási szerver), rajtavannak a karakter transferképes szerverek listáján.
-Amennyire jómagam "fair enough" angol tudással és nagyon jó angol tudású barátommal többször is átolvastuk a Blizz idevonatkozó fórumbeli szövegeit és FAQ-jait, nem találtuk meg a hibát.
-Mégsem engedi hogy átvigyem.: "The destination account does not meet the requirements for an account to account transfer. " Blizz nem válaszol se e-mailben se fórumon. Valaki találkozott hasonlóval, valaki tud megoldást? (vérlámák kíméljenek)Köszönöm!

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

SinClaiR
szerintem meg szard le a mágusokat, megvannak õk e nélkül, tartogasd vészhelyzetre.. 😊 persze nem "jól ismert" helyen

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
ally. lemaradt.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
ally. lemaradt.

SinClaiR
igen lehet, errõl van itt nagybaßó kb fél oldal óta

SinClaiR
valahogy meglehet, mivel karakter transzfer elõtt volt guildtársam is megváltoztatta valahogy.. nem tudom hogy de :Bloodscalp /w magiccus

Borgi
lehet egyik accountrol msi9kra mozgatni? vagy miaza Accounmozgatás?

porki fagyok fállalon

ja értem
bocsesz
ez akkor mindenképp megbukik, mert az accountról mozgatás egy dolog, a szerverközti mozgatás meg egy másik. És ha jól emlékszem, akkor félévente csak egyszer piszkálnak hozzá.

Mighty
"Tehát egy hordás karakterem szeretném transferelni egy álltalam korábban nem látogatott, "szûz" szerverre. ( nincs ott ally karim). "

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

a titkos kérdést/választ nem lehet megváltoztatni elvileg (tehát rendszer nincs rá, esetleg egy hónapos nyafogás, cd-kulcs bediktálása után a telefonos supportnak, stb - de nem biztos), szóval tudni kell azt a választ...

nem szeretné a karit átvinni másik szerverre. accountról accountra mozgatná. A kari minden tekintetben ugyanúgy maradna, csak ezentúl nem akkor fogod látni a választóképernyõn ha a pisti42 nevû accounttal lépsz be, hanem akkor amikor a sanyi55-el

1 cd <#idiota>
zeki
értem köszi

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Az 5 cdsen rajta vannak a patchek 1.8ig

zeki
Sziasztok ! Mi a különbség a 4Cd-s és az 5Cd-s változat között????

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE