World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nincs rá 10000-em + havonta GC!Inkább csajokra költöm a kis pénzem, ami nincs meg ennyi!
Tudom, én már 2 hetet kiélveztem ebbõl!Rengeteg ember, és már 1. szintûen akadtam egy magyar guildre, zajlott az élet...De ezen kívül pedig Silkroadozok, az ingyenes és egész jó ahoz képest, bár WoWhoz nem mérhetõ
Tudom, én már 2 hetet kiélveztem ebbõl!Rengeteg ember, és már 1. szintûen akadtam egy magyar guildre, zajlott az élet...De ezen kívül pedig Silkroadozok, az ingyenes és egész jó ahoz képest, bár WoWhoz nem mérhetõ
10000 FT csak megsugom az barátok közt is ha diákmubkárol van szo max 3-4 nap!

szal hol itt a probléma?

akkor játssz egy olyan játékkal, ez nem az amit tört szerveren érdemes lenne erõltetni. Még ha találasz is egy 50+ emberes szervert, annak sem lesz köze ahhoz amit normálisan kéne látnod.

Lazarus
Amúgy runescape ingyenes és sokan játszanak vele
Lazarus
kani.hu magyar és úgy hallottam kalap szar. Ahogy az összes többi tört szerver
De ez tök gáz, hogy az egész világ tök üres, jó ha 2 óránként látok 1 embert, ez nagyon nem MMO-s, és egy sima Offline játékban is több ember(NPC) van😄
"jobbat"? <#idiota>

mind ilyen, vedd meg ha jobbat akarsz.

Már kérdeztem a barátom, és találtam is egy jónak tûnõt, de nem 0-24-ben megy, hanem 10-24-ben, úgyhogy frissiben nemtom kipróbálni, de összvissz kb 10-15 ember van az egész szerveren!!!
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tudom Sound!De nemtudom hol tudnám megkédezni<#shakehead>
DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sound
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Valaki legyenszíves mondjon nekem egy tört magyar WoW szervert, agy nem muszály magyart, amin sokan vannak!Köszi szépen, csak mert lejárt a Trial verzió, de még oly sok teendõm lenne ebben a csodálatos, elbûvölõ, magával ragadó mesebeli világban!Ha warez téma, akkor jó a privát üzi is!És még akár jutalmat is adok(meghívó...) annak aki mond egy ilyen szervert!
Sound
Hát igen, warlockok után a huntereket utálom, 1002 agility ... elmész a ... :>

Amajgad AQR dropped after 26 fanrkiss kill!! LOLOLOLOLOL!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

There is no Cow level!

BEAST
lol 😄😄 nem nagyon olvastam az ingém tippeket de ezt megmosolyogtam 😄

"Bring your friends to Azeroth , but don't forget to go outside Azeroth with them as well"

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

panther112
Nézegettem, de elég össze-vissza, káosz az egész. Nincs valami jó weblap, ahol sok fotóval, rendezve vannak a dolgok?

google wow screenshots?

panther112
Sziasztok játszottam a trial verzióval, nagyon tetszett... de nem tudtam bejárnia teljes világot. Légyszi küldjetek screenshotokat a magasabb szintû területekrõl a treff112kukacfreemail.hu-ra elõre is köszi. Jöhet bármekkora mennyiségben, ezt a címet direkt ezért kreáltam, a képek címében jó lenne, ha benne lenne, hogy az melyik terület😊.

Elwyn-t, Redridge-et, Westfall-t, Duskwood-ot, Dun Morogh-ot, Loch Modan-t, Wetlands-et, Stranglethorn Vale-t, Teldrassil-t, Darkshore-t, Ashenvale-t, Stonetalon Mountains-t, Mulgore-t, Barrens-t sikerült bejárnom, ezekrõl ne küldjetek. Elõre is köszi.

Na hojj. Ha van itt vki aki foglalkozott mér a twilight encrypted textekkel az legen szives homályositson fel. Mi ez a summoolás vagy mi?Kell vmi preQ,mennyi text kell és hol mit?😊 téháiksz

zeki
Nagyon RöttY !!!<#banplz>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

ez gáz.

igényes munkának néz ki, de kellene a francnak 😊

Lazarus
arról nem is beszélve hogy nem is kell az a szar 😄

Friczy
😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

igen tökre megérné ninjázni eu egyik legjobb guildjétõl, aztán átmenni vmi szarabba <#idiota>

picket
A sebzésedet egy másik addon mutatja, hogy ha valami nagy dögöt ütsz, akkor is lásd, hogy mi megy bele. Szóval ez már nem scrolling combat text, hanem a scrolling damage text. <#nezze>

&#3237;_&#3237;

Lazarus
WTB EDIT NOW! <#merges2>
Lazarus
Van egy spéci fajta SCT asszem SCT DAMAGE amit keves a delikvens, ez kitörli a célpont feje felöl a damaget és bevágja középre mint mikor belépsz ironforgeba és nagy betûkkel kiírja.
Davidus
ki lehet kapcsolni

V9ykn8_TZL0

Én egy mágust nyúztam a testszerveren, de nekem nagyon bejött a beépített SCT. Arcane Explosion-t is gyakran szórtam, de fel sem tûnt, hogy a fejem fölé írta volna ki. Ugyanúgy a célpontok feje fölött repdestek a damage kiírások. De ha még van Tesztszerver meg is nézem, mert bogarat ültettél a fülembe. Affene<#fejvakaras>

Friczy
És? Végül sikerült elköltöztetned a karaktert? <#zavart1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

The Garrett
*(az elso talenteket barhogy oszthatod, a "musthave" ek ebben a buildben a natures grace, moonglow, natures swiftness, reflection. a tranquil spirit vagy gift of nature meg a klasszikus 10% mana vagy 10% healing effekt-e a jobb vitat inditana el 😄 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nem feltetlenul kell restora talentelni már hálistennek, ha normalis / atlagos healer buildet akarsz.
hasonlo talent kiosztassal egesz jol lehet healelni. es megmarad egy kis balance is ha valahol moonfirespamelni akarsz 😊

The Garrett
Szokj hozzá, mert 1.12 tol alapbol ilyen lesz a WOW saját sct je. Pont a karidon fog repkedni az osszes szar uzenet, és semmit nem lehet látni belole.

legalabbis test serveren ilyen gagyi még

BEAST
nem , AQ40 trinket =) a legelején még külön mutatja is ^^ nem éppen a legerõsebb cucc , a ZHC pvp trinket páros hasznosabb =) ... szerintem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
Vége a legjobb.. Nem gondoltam volna hogy a sámán ezt túlélheti 😄

btw az a hatalmas meteor valami wpn proc?
Botond
<#gonosz1>
Sephi
Miert? Nalunk ugy van hogy az ami trial csak akkor kap cuccost ha masnak nem kell. Nalunk ugyvan hogy a legregebbi van elonyben es amig az nincs full t2 addi megkapja automata ami neki kell.

Oszt en meg nem vok full t2 es egy nap nem tudtam menni BWL-be es ment az egyik regi hunta egy ujjoncal es 5 DARAB KURVA T2 esett es mind az ove lett. Jol nezunk ki hogy a trialos gyerek mar jobban fel van szerelve mint en. Azota ket BWL volt es egy szal hunta T2 sem esett...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Instanceban bizony nem olyan jó a balance druid mint pvp-ben a moonfire spam-el 😉
De nagyon úgy néz ki, hogy tényleg restora állok majd át.

BEAST
lol ... kb egy éven át szinte minden héten eljártam a raidekre kb fél év kellett mire kiesett a gagyi Lawbringer .. egy másik fél év mire kiesett a Judgement gatya Raggiból , persze más vitte <_< ... és kb fél év mire kiesett a ratyi OEB amit 1 hétre rá lecseréltem Bonereaverre 😄😄 ... kb 1 hónapja csak pofázni járok be hogy lássák még élek ... ez alatt az egy hónap alatt 2 palát full judgementbe öltöztettek ... egyik untameddel másik ugyanúgy bonereaverrel ... amikor utoljára láttam õket még azon tanakodtak megéri-e soulforge-ra költeni , lol 😄😄 ...

tegnap elõtt láttam hasonlót, csak akkor wraith bladet ninjázott a lock, erre azt találták ki, hogy rendeznek egy versenyt IFben hogy aki a legtöbb empty vialt küldi neki (egyesével) az nyer 100 goldot(ugye ha nem üres a mailja akkor nem transferelhet). több ezer mailt kapott "szegény" csávó 😄DD
aztán szólt gmnek aki meg mindenkit aki akár 1 mailt is küldött a gyereknek 3 napra kibannolt <#idiota>

picket
Szerintem máshol is nehéz a warlockok élete <#rinya>

&#3237;_&#3237;

picket
"... reménykedjek benne hogy elismerik, tudok olyan jól sebezni mint egy másik dps kaszt?" - elismerheti akárki, de nem fogsz. Azonos felszereltségû dd biztosan többet fog sebezni, mint te. Most majd jönnek a rinyák, hogy noob vagyok, mert dehogyem... Ha egy druida ugyan olyan jó dd, tank és healer is lehetne (különbözõ talentekkel és cuccokkal), mint bármelyik másik kaszt, akkor a többire ugyebár nem lenne szükség. Ha viszont mindengyikben szar lenne, akkor meg a kutyának sem kellene. A képlet azt mutatja (meg a Blizz is ezt erõlteti), hogy a druida jól healel. Ezzel tudsz a legtöbbet segíteni egy instance-ben, ettõl lesz sikeres a party/raid, akkor ezzel jársz a legjobban. Határozottan instance-rõl beszélek, de amúgy is ezt kérdezted <#kuss>
Meg ha bekerülsz egy guildbe, akik 40 fõs instance-ket tapossák, akkor szeretni fog az mt, ha fent van neki a scrolling combattext, és azt látja, hogy szórod rá a 4000-es healing touch-okat <#idiota>

&#3237;_&#3237;