World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felhúzzak egy huntert 60-ra addig? kék-zöld gear-t tudok hozzá garantálni.
na meg minimum egy zöld bow/gunt is 😄DD

huntiból meg druidából még úgysem volt soha 60-asom 😊
2-3 hét alatt megvan 😛

Botond
A dolog jelenlegi állása szerint te. :-D Ha mire vasárnap este hazaérek és perdi figyel akezembe elképzelhetõ,hogy revidiálom az álláspontom. :-D
(egyebkent csaladi programtol fugg, meg nem ismerek a reszletek elottem 😊)

anti hero

najo lassan naem tudom mi a legnagyobb koponyegforgato gatyo te vagy en
: D

anti hero

Botond
Az ügy messze túlmutat egy db guild belügyén. Lévén guild nélküli volt a szürke bowos "hõs",és ha jól értem egy hordás "gaz ellen" fog ragnázni az én karimmal szombaton. Na meg még pár apróság ami túlmutat egy guildfórumon.
Botond
Perdit lootold le,és visszavonom korábbi megfontolatlan kijelentéseim veled kapcsolatban. :-D
isten hozott magyarorszagon, isten hozott a balkanon
: D

(najo biztos van nekik csak boti itt vaganykodik , ne aggodj boti lesz repairszamla <#mf1>)

anti hero

picket
Na azért nem kell temetkezési vállalkozót keresni.

-7/7: szerintem vitáztunk már eleget ezzel kapcsolatban, és nem ide való. A guild fórumán nyitok neki témát 😛
-Ragna: a csávónak már hidegrázása van, mert tudja, hogy jövünk.
-Javítási költség: nem kell jönnöd, átveszem a helyedet, küldd el levélben amennyit javításra szánsz!

<#wave>

&#3237;_&#3237;

amugy 3-4 nap/het raid tenyelg boven eleg, lazan lehet faszan haladni. nekunk is 4 van.

ja egy sima meg egy epic 😄

anti hero

nincs guildforum?! 😛

Mayday
"Oké /bow neki"

LOL, ha jol olvasom a tarsalgast, akkor duplan is BOW neki, nem? 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Botond
Én továbbra is azt mondom,amit eddig is. Nincs heti 7 réd a guildben és soha nem is lesz. Amikor heti 7x lesz elég ember az már csak névben lesz az a guild,az emberek 90-95%a más vki lesz. Heti 3-4 rédet kéne kiírni,ott lenne mindenki lehetne haladni,többi este szabad. Pvp,5-10fõs insta,önszervezõdõ zg/aq20(vagy lesz vagy nem lesz alapon),de alapvetõen tudja az ember,hogy melyik 3 nap kell fellogolni lootolni,mert errõl van itt szó. Ez így nem állapot,foghatjuk a nyárra akármire. Egy ember heti 3-4 rédet bír a mi guildünkbõl. Én is. Riwa is. Hiába ír ki 6ot,7et,egyik fele szerdán jön,másik fele csütörtökön,és sosincs ott teljesen az erõs szekció,és szívás van mindenhol. Szombaton kiváncsi vagyok ragna lemegy e,vagy már totális az összeroskadás. Én nem szerencsére nem leszek,nem akarok szemtanúja lenni a bukásnak. Azé lehet vkit leküldök a karimmal,hogy a repairbõl jusson ide is. :-P
picket
Ismét hirdetném az ajánlatomat, miszerint bárki jöhet hozzám árkot ásni. Havi 3000 HUF+áfa az ára, hogy nálam dolgozhass (olcsóbb mint a wow!), és ha fél évig bírod, akkor kapsz egy epic ásót, és ha most jelentkezel, akkor egy epic pólót is "i r pwnz0r" felirattal! Az árokásás célja amúgy a világuralom, a megvalósítás módja egyenlõre ismeretlen (majd egy peccsben bekerül, vagy a kiegészítõben). <#idiota>

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha fizetsz valamiért, akkor az legyen szórakoztató! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Oké /bow neki mert amúgy nem ment volna le valóban, ilyen gyík vael ölést még életemben nem láttam amúgy, ennek nem szabadna egy emberen múlnia.
Nem értem két megközelitõleg hasonlóan felszerelt warrior hogy tud ennyire kautikus sorrendben agrót építeni, mert tény hogy a Warrikon ment el legtöbbször.
Van egy sanda gyanum hogy sámánnak ki van tálentelve a megnövelt agro, és másnak nem nagyon van Riwán kivül.
picket
Igen, ilyenbõl születnek az olyan videók, mint amelyikben a paladin az unalmában összegyûjtött shadowcraft-ban pvp-zik <#idiota>
Szerencsére/sajnos ilyen sok idõm nincsen wow-ozni...

&#3237;_&#3237;

Hogy tovább növeljem a tetszésindexem, szerintem nekünk MOST van szükségünk pár emberre, nem csak hunterek háza táján, és ha olyat veszünk fel akit két hónapig kell öltöztetni, akkor adtunk a sajtnak egy pofont...
Elvileg szeptember környékén kezdenek visszaszálingózni az embereink, és addig lenne nagy szükség az újak munkájára.
Botond
Az alattad lévõ komment tulajdonosa a hunter tulajdonosa is egyben,szal személyesen is leróhatjátok neki a hálátokat,hogy jött és átsegített a nehézségeken. Panter hozzáállását nem értem viszont. Volt üres hely,hívtam egy embert. Kivette bombának 3x is vael,míg ha nincs ott kivesz vkit aki nem szürkében nyomja,szóval igenis hasznos volt a jelenléte,és ezért hálával tartozunk nem azzal,hogy fikázzátok ventrin. :-P De én is kidohogtam magam asszem. :-P Amúgy csak azért hívtam el,mert múltkor itt is cikizték,hogy mit beszél a 40es instákról amikor sose volt egyben sem. Na mostmár volt. Mesztelenül szürke 32es bowal vaelt öl,szal ha vki õ nyilatkozhat pure skillrõl :-P Linkeld a videót Dav! :-D
BEAST
nemtom , mi már csináltunk ZG/AQ20/MC sõt egyszer BWL raidet amikor mindenki zöldben meg fehérben volt ... igaz BWL-ben csúnyán haltunk , de a többi fun volt 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
"a legjobb ruhámba a legjobb képességeim szerint dolgozok" - õ is pont ezt tette <#idiota>

Felesleges ragozni a dolgot, én - ott - akkor - jól éreztem magamat. Mosolyt csalt az arcomra, és egyáltalán nem érzem úgy, hogy neki fogvicsorgatva harcolnia kellett volna, vagy hogy ezzel szégyenkeznie kéne. Azért a hunter felvételt a guildbe gyorsan lezárom, nehogy jelentkezzen <#idiota> (Botond mielött ezt az utolsó mondatot véresen komolyan vennéd: természetesen csak poén, de azért rakok #idiota fejet általában <#nezze>)

&#3237;_&#3237;

Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

BEAST
valaki itt túl komolyan veszi a dolgokat :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyet értek pickettel a vicces részt leszámitva. Valszeg én vagyok hülye de még mindig egy kis áhitattal lépek be BWL-be, igen, itt vagyunk végre...
BWL-re mint egy erõs ellenfélre tekintek, és a legjobb ruhámba a legjobb képességeim szerint dolgozok. Ha fél órája van accom és pucér a kari, vagy felöltözök minimum full zöldbe, vagy nem lépem át az instance kaput.
Mind elég sokat melóztunk érte hogy végre itt tartsunk, öltöztünk farmoltunk haltunk, és valaki egy banánszoknyába köpõcsõvel bejön Vaelt ölni..
Nah kimorogtam magam, lehet bunkózni.
picket
-> #82821

&#3237;_&#3237;

Botond
Igen,határozottan mókás volt. :-D De páran azért komoly okfejtésbe bonyolódtak,hogy hogy kell felgearezni egy karit...
Botond
Hibás ez a hozzáállás. Ott ovlt és segített. Nélküle nem lett volna meg,ti meg cikizitek. Nem tudtam,hogy szürke bowja van amúgy, amikor hívtam. :-D De akár milyen szar cucca van,jött és segített cserébe ti meg cikizitek ez a baj.
picket
Nem tudtuk, hogy szerencsétlen ember disenchantolta mindenét, és fél órája kapta vissza a karakterét! bwl-be jöhetett volna jövõ héten is, engem nem zavart volna, hogy teljesen zöld cuccokba van csavarva, de azért szürke íjjal, meg néhány ronyggyal (ápol és eltakar)... megkérdeztem nincs-e neki jobb. Ennyi történt, és szerintem a szituáció vicces volt. (Ha van humorérzéke, akkor neki is) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ha egy lövéssel lelõtte volna vaelt, 1 sunder után, akkor is nevetséges hogy bejön BWL be szürke bowal. Ment volna el AH ba 5g kölcsönbõl venni egy zöldet.
Nem vagyok egy kötekedõs tipus guilden belül, sõt, de szinte engem sértett meg azzal az ijjal. Te nem adtál volna neki 5-gt egy ijra?
Botond
Szürke lvl32es fegyverrel Papaslumpf 1,11%át sebezte az összes sebzésnek vael killnél 2,21% crit aránnyal. Nélküle nem lett volna meg,ti meg lecikiztétek a szürke bowját. Azért ez megdöbbentett.
Na hess innen Foglalt ne zavard a köreinket.
Majd szólok én kit kell moderálni 😊
hunterweapon 😄

anti hero

ezt még átgondolom, mert nem nekem válaszoltál, hanem Bloodnak 😊

De törölni fogja csak még nem volt ideje elolvasni.
Kis szösszenet, tegnap kiesett a guild elsõ Untaimed Blédje.
Az a pala vitte alap áron, aki kb fél éve a guild találkozón éjfél körül ugrott egy fejest a tiszába, pontosan ezért a kardért.
Ezúton is gratula Trion 😊
Haha!😊én suli melett dolgozom hetvegenként meg nyomraon diakmunakban. KB 3 éve mmozok. Heti 1 max 2nappal megvan az alapjatek meg az elsö gamecard. A következö holnaoptol költhetsz a csajokra.

picket
Én próbálkozom, de Foglaltnick minden reggel amikor felkel egy órát azzal foglalkozik, hogy törölje amit írtam, meg azt is, amire válaszoltam (meg amit flémet elindítottam, szóval a fél topikot) <#conf>

Lassan már csak neki merek válaszolni, az talán bent hagyja. <#wilting>

Nagyon szeretlek ám Foglaltnick, ezt nem törlöd, ugye? <#integet2>

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"Még jó hogy én a teszt elõtt jöttem." <#papakacsint>
De vigyázni kell, hogy túl okosakat se vegyünk fel, mert egyrészt akkor mi leszünk a hülyék, másrészt meg aki túl okos, annak mindig van valami (felesleges, ámde annál idegesítõbb) véleménye is... <#duma> Mintha csak magamat írnám le. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Tyler Durden
Az életben, hogy lehetsz skilltelen? (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

SinClaiR
😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nemtom miért akarja valaki a csajokra költeni a pénzét, egyenjoguság van, kölcse a csaj rám a pénzét. Amúgy télleg aki 2 hónap alatt nem bir megkeresni 7-8000 forintot az ne wowozzon. Ha az életben is ilyen skilltelen wowban is az lesz.
Nállunk most azt fontolgatjuk hogy a tagfelvételt IQ tesztel fogjuk összekötni, olyan szintü lámázások folynak néha. Még jó hogy én a teszt elõtt jöttem.
capaszabi
A havi 3ezerbõl mit veszel a csajoknak? Dianás cukrot max.

capaszabi
Kõccsed a pizöd te is csajokra inkább ! !

TVelvet
ájjájájájájjj
reroll pve

Lassan valaki nyugodtan irhatna valami bõdületes marhaságot hogy legyen min pörögni egy pár órát... Szénné unom magam és rátok vagyok szorulva. Produktumot kérek, különben beszólok Botondnak. Ezt ti sem akarhatjátok.
picket
Titan Panel

&#3237;_&#3237;

zeki
Szia mi annak a modnak a neve amivel ki tudtad tenni a zsákok slotszámát és a pénzmennyiségét felülre? THX

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Davidus
mage trainer mellett

V9ykn8_TZL0

Botond
Hol lehet ilyen meg olyan clothot leadni,ha a trollokkal akarok jóban lenni? Másik 3 frakciót megtaláltam azok mindig ott vannak az adott fõváros tailor trainere mellett,de a trollokkal kapcsolatban csak annyit sikerült kilogikázni,hogy valószínûleg az is Orgriban lesz. Valaki tudna vmi közelebbit?
Zeccc
Accountot cserélnék!

Én accountom: 60as mage pve szerveren epix cuccokban
Cserélném: minimum 54es szintû karakterre
Megfelelõ kasztok: DRUID/PRIEST/WARLOCK/ROUGE
Megfelelõ szerverek:
Agamaggan PvP
Al'Akir PvP
Bladefist PvP
Bloodscalp PvP
Burning Blade PvP
Sunstrider PvP