World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na meg minimum egy zöld bow/gunt is 😄DD
huntiból meg druidából még úgysem volt soha 60-asom 😊
2-3 hét alatt megvan 😛
anti hero
: D
anti hero
: D
(najo biztos van nekik csak boti itt vaganykodik , ne aggodj boti lesz repairszamla <#mf1>#mf1>)
anti hero
-7/7: szerintem vitáztunk már eleget ezzel kapcsolatban, és nem ide való. A guild fórumán nyitok neki témát 😛
-Ragna: a csávónak már hidegrázása van, mert tudja, hogy jövünk.
-Javítási költség: nem kell jönnöd, átveszem a helyedet, küldd el levélben amennyit javításra szánsz!
<#wave>#wave>
ಥ_ಥ
anti hero
LOL, ha jol olvasom a tarsalgast, akkor duplan is BOW neki, nem? 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha fizetsz valamiért, akkor az legyen szórakoztató! <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Nem értem két megközelitõleg hasonlóan felszerelt warrior hogy tud ennyire kautikus sorrendben agrót építeni, mert tény hogy a Warrikon ment el legtöbbször.
Van egy sanda gyanum hogy sámánnak ki van tálentelve a megnövelt agro, és másnak nem nagyon van Riwán kivül.
Szerencsére/sajnos ilyen sok idõm nincsen wow-ozni...
ಥ_ಥ
Elvileg szeptember környékén kezdenek visszaszálingózni az embereink, és addig lenne nagy szükség az újak munkájára.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Felesleges ragozni a dolgot, én - ott - akkor - jól éreztem magamat. Mosolyt csalt az arcomra, és egyáltalán nem érzem úgy, hogy neki fogvicsorgatva harcolnia kellett volna, vagy hogy ezzel szégyenkeznie kéne. Azért a hunter felvételt a guildbe gyorsan lezárom, nehogy jelentkezzen <#idiota>#idiota> (Botond mielött ezt az utolsó mondatot véresen komolyan vennéd: természetesen csak poén, de azért rakok #idiota fejet általában <#nezze>#nezze>)
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BWL-re mint egy erõs ellenfélre tekintek, és a legjobb ruhámba a legjobb képességeim szerint dolgozok. Ha fél órája van accom és pucér a kari, vagy felöltözök minimum full zöldbe, vagy nem lépem át az instance kaput.
Mind elég sokat melóztunk érte hogy végre itt tartsunk, öltöztünk farmoltunk haltunk, és valaki egy banánszoknyába köpõcsõvel bejön Vaelt ölni..
Nah kimorogtam magam, lehet bunkózni.
ಥ_ಥ
Nem vagyok egy kötekedõs tipus guilden belül, sõt, de szinte engem sértett meg azzal az ijjal. Te nem adtál volna neki 5-gt egy ijra?
Majd szólok én kit kell moderálni 😊
anti hero
Kis szösszenet, tegnap kiesett a guild elsõ Untaimed Blédje.
Az a pala vitte alap áron, aki kb fél éve a guild találkozón éjfél körül ugrott egy fejest a tiszába, pontosan ezért a kardért.
Ezúton is gratula Trion 😊
Lassan már csak neki merek válaszolni, az talán bent hagyja. <#wilting>#wilting>
Nagyon szeretlek ám Foglaltnick, ezt nem törlöd, ugye? <#integet2>#integet2>
<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
De vigyázni kell, hogy túl okosakat se vegyünk fel, mert egyrészt akkor mi leszünk a hülyék, másrészt meg aki túl okos, annak mindig van valami (felesleges, ámde annál idegesítõbb) véleménye is... <#duma>#duma> Mintha csak magamat írnám le. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Nállunk most azt fontolgatjuk hogy a tagfelvételt IQ tesztel fogjuk összekötni, olyan szintü lámázások folynak néha. Még jó hogy én a teszt elõtt jöttem.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Én accountom: 60as mage pve szerveren epix cuccokban
Cserélném: minimum 54es szintû karakterre
Megfelelõ kasztok: DRUID/PRIEST/WARLOCK/ROUGE
Megfelelõ szerverek:
Agamaggan PvP
Al'Akir PvP
Bladefist PvP
Bloodscalp PvP
Burning Blade PvP
Sunstrider PvP
Twilight's Hammer PvP
Warsong PvP