World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
SoR tömve van SWG "menekültekkel" 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Hányszor mondjam még, hogy gyertek Saga of Ryzomozni?
Vérpisti% = nulla....
Átlagéletkor - bõven 30 felett....
Egészen pontosan az ellentéte a mai lebutított tömegjátékoknak.

Korlátlan free trial

rövid leírás, jellemzõk

DB

A ti kung-futok nem erős!

The Garrett
gondolom az se véletlenül bugos... 😊 cutun is csak véletlenül nem lett weakened amikor kellett volna neki 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
sok sok frost rez meg a maradék t3 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
A sok-sok T3 nem tud olyan sok lenni rövid idõ alatt. Ha meg tényleg sok T3 kell, akkor az én verzióm áll 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jah de mindenekelõtt 4 horsemant kéne bug javítani/nerfelni

Laky
és még Kel'Thuzad hátra van 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

s0n1c
a kommentem te szemét 😊 amúgy tök uaezt akartam írni én is 😊
Davidus
12😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
meg 1.13 nerf

V9ykn8_TZL0

s0n1c
megölhetetlen biztos nem, max nagyon nehéz 😊 kell sok-sok t3 és egy mûködõ taktika, ennyi a képlet
Botond
<#rinya>

Hétvégére vidéki gyógykezelésre utazok,mert ez most fájt nagyon. :-(
TVelvet
Hát amit hallotam sapphironról... aszondjak szinte megölhetetlen lesz😊 valami naon nehez .
Count Adyn
kb😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pár hónap alatt úgyis lemennek.

Mighty
Hát én azért nem vennék erre mérget. pl. Hétszer lett volna nekünk eddig alkalom arra, hogy essen a staff darabja. Hétbõl semmi. A staff összerakásához meg kell ölni KelThuzadot is. Még a 4 lovast sem ölték meg. Gondolom nem lesz piskóta Sapphiron sem.

s0n1c
de addig nem lehet alternatíva, amíg a "bunkók" vannak többségben, mert õk hozzák a profitot és nem te/mi, credit lenne, lásd swg, ne mondd nekem, hogy egy soe-nak nincs pénze fejleszteni, egyszerûen csak szarnak rá, végtelenségig lebutították a játékot, mert azt hitték, hogy ha olyan "egyszerû" lesz, mint a wow, visszajön a nép, hát tévedtek
BEAST
errõl az a WPL küldetés jutott eszembe ahol a másik frakció táborában kell lecsapni a mittoménmárkit ... és elég ritka hogy a horda engedi leölni harc nélkül ... pl ez az egyik küldetés amiben szívesen segítettem másoknak is =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Ez oké. Ez a mai trend, sajnos. De attól még lehetne alternatíva azoknak is, akik több iqval rendelkeznek, mint egy éticsiga... De átlalában a fejlesztés midnig leáll annál a pontnál, amikor elkészül a hülyegyerekek verziója, és komolyabb dolgokra már nincs credit/idõ ;] Ez nem csak a wow, ez bármelyik mai játékra elmondható (kis túlzással)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Nem mennénk semmire, mert Crassus még a mentõben is ütne mindenkit <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

s0n1c
imo felsõbb utasítás, mivel a mai trendi: törekedni az egyszerûségre, hogy hülye ödönkének is legyen sikerélménye, mert õ is fizet a játékért
Ha akár ennek a fórumos társaságnak lenne 3 napja, egy vidéki nyaralóban, megfelelõ mennyiségü alkohollal, elsõ nap persze rituálisan feláldoznánk Botondot, utánna két nap alatt kitalálnánk a Blizznek 5 évre való kieg fejlesztést.
Nem tudom eldönteni hogy ennyire alkalmatlan embereket vettek fel, vagy felsõbb utasitás halálra farmolós stilusura megirni itt mindent.
Sétálj be Orgriba a mágusoddal mondjuk megölni a poison vendort. Meglátod mennyire nem PVP teljesitmény 😊 Nem akartam regényt irni, de ilyesmikre is gondoltam pont amiket irtál, hogy a másik frakció feladata pont megakadályozni a miénket. Nem akarok mindent felsorolni, csak a rendszert próbáltam leirni amit elképzelek.

BG-ken kis változatosság: belépésnél random sorsolna egy playert akinek a halála sulyos pontveszteséggel járna a csapatára vagy nagyobb jutalommal ha leöli az ellenfél. Nem AV-ra gondolok persze, kisebb esetleg új BG-kre. Ha a Blizz össszeszedne a világ minden tájáról 5-6 agymenéses emberkét, elküldhetné a picsába az egész savanyucukor fejlesztõgárdát, akinek az lenne a dolguk hogy ne forduljon monoton munkahely szerü farmolásba az egész játék.
Volt szó itt egy pvp videóról amit valaki minden nap (vagy legalábbis gyakran) megnéz...

Itt punnyadok, úgyhogy nekem is eszembe jutott a két kedvenc videóm, a

Twill setes mage

és a

Badger Druid

meg a 2 emberes (tehenes, orkos) Naxxramas videó is jó, de az innen van, azt ismeritek 😊

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

"Ölj meg kisebb város fõnököket neves NPC-ket."

akkor már inkább úgy, hogy ölj meg napi szinten ennyi és ennyi nálad +X szinttel nagyobb rangú playert. (elvileg alapjáraton a rang-nak kéne jeleznie az egyéni pvp skill mértékét - ami ugye jelen formában baromira nem teljesûl)
az, hogy npc-ket kell ölögetni, az pve dolog, nem pvp.

kivéve akkor, ha a te quest-eddel egyidõben egy másik player meg azt kapja meg, hogy õ meg védje meg ezt az npc-t.

PiszkosFred
Hát nemtudom. Én másfél éves modemezés után most csöppentem bele az AV forgatagába, és élvezem ;] Még exalted után is nap mint nap bemegyek, egyszerûen tetszik.

Részemrõl én kiszedném az ellenfél megöléséért kapott pontokat. AV is érdekesebb lenne, ha csak az egyes bunkerek/tornyok/commanderek/egyéb célpontok elfoglalása/elpusztítása után kapnál csak pontot. Persze ehhez át kell gázolnod az ellenfelen is, de ez ne azért legyen, mert pontot ér (az elsõ 5 alkalommal), hanem azért, mert mögötte ott a célpont, amit el kell érned, hogy pontot kapj. Ha mondjuk lerombolnak egy tornyot, akkor aktivizálódjon egy olyan kveszt, hogy X db akármit begyûjtve, újjáépülne. Meg mittomén, a lényeg az, hogy feladatok legyenek a nagyobb BGken, sokkal több mint most ami van, és ezeket kelljen teljesíteni. És repetatív is legyen valamilyen szinten. Mondjuk ha lerombolnak egy tornyunkat, akkor az ellenfél kapjon pontot, tõlünk pedig vonjanak le. Mindaddig, amíg mondjuk újra fel nem építjük, ekkor mondjuk visszakapnánk a pontjainkat.

Sõt lehet az is, hogy AVra minden fix X ponttal indul, ezek csökkennek vagy nõnek, a raid teljesítménye során. Lenne x óránként egy pont, amikor bárki kiléphet lévén hogy csak akkor kapna mindenki pontot, amikor vagy vége, vagy ilyenkor kilép. Ne legyen az, hogy x ponttal afk, mert meguntam vagy mert késõ van. Legyenek amolyan kiszállási idõpontok, deserter nélkül, de azért ne 10 percenként ;]

De ezek csak hirtelen jött gondolatok, gõzöm sincs hogy kellene megölni. Részemrõl az egyetlen dolog ami nem tetszik az AVban (mondom, én még csak msot kezdtem, másfél évig hozzá sem szagolhattam modemem miatt az AVhez), hogy a két tábor képes órákat állni egymással szemben, fõleg a középsõ részeken...

De a lényeg, hogy mindenképpen olyan BGt látnék én személy szerint szívesen, ahol rengeteg feladat lenne, amely öszönözné a népet, hogy teljesítsen. Repetatív legyen, és ne legyen az a biztos tudat a BGken, hogy amit megszereztem pontot, az már az enyém. Legyen cél az is, hogy ezt meg kell tartani, nem elég csak elérni.

Node majd meglátjuk mi lesz, bízzunk benne, hogy jó lesz, akármi is lesz ;]

én két premade grp-ra gondoltam konkrétan nem pug vs. pug-ra...

s0n1c
nem kevés guild van már, aki 10+ bossnál tart naxxban, kieg elõtt bõven össze lesz rakva, nem is egy
Mighty
Staff of Medivh

Szerintetek mikor lesz meg világszerte az elsõ? Én gyanítom, hogy már csak a kieg után lesz összerakva teljesen.

Hát ha Shaky véletlenül mégse lány akkor jól meg lettem szivatva 😊 Három éve élünk együtt, eddig nem vettem észre gyanus dudorokat, felhajtott wc deszkát...

Warriorom neve, nagyon elmésen Bloodßlade.

Skill alapu PVP rang: heti, napi feladatok bizonyos NPC-ktõl, nyitásként kivenni minden civilt a városokból, és onnantól a lehetõségek tárháza végtelen. Hozz 50 tauren bõrt 2 órán belül, Öld meg a szakács oktatót SW-ben, egy nap alatt nyerj meg 1 AV-t 5 AB-t 5 WSG-t, Ölj meg kisebb város fõnököket neves NPC-ket. és mondjuk az elsõ 5 party vagy raid aki teljesiti megkapja a rangot vagy pontot.
Legmagasabb rangoknál jöhetne Thrall vagy másik városboss legyõzése.
A PVP revardokon kivül, maga a tett is nagy élmény lenne, és igazi event szerü PVP csaták lennének.
TVelvet
Nah, legyen krit, meg hp mas nemkell😄

Mi a warrid neve?
Én is nagy érdeklõdéssel várom mi lesz a PVP vel, mert bármennyire is szeretek pvp-zni jelen formájban meguntam. Csak az outdoor mozgat meg bennem egy kis adrenalint, de nagy élményeket nem várok, mivel elég lámán tolom warriorral a pvp-t. Régen mindig irigykedtem a full plates böhöm állatokon ahogy dübörögnek a BG-ken, de tény az hogy ha nincs heal a seggébe, pikpak meghal, fõleg ha jó kis kite-olós kasztal akad össze. És a variációs lehetõségek is elég korlátozottak, kb kétféle értelmes ütés, lassitás meg a fear... Attól tartok sose fogom megszokni, most erõteljesen gondolkodom egy Lock inditásán. Nagyon várom hogy bezsákoljam az Ashkandit, mert ha azzal se tudok leölni senkit, akkor befejeztem a warrioros pvp-s képzelgést.
picket
Vagyis farmolós <#idiota>

Amúgy Ti hogyan oldanátok meg a skill alapú pvp rangokat?
Killing blow? Nem jó, healerrel nem lehet rangod. Lenyomott billentyûk száma? Exploitolható. Kíváncsi leszek rá, hogy ezt meg tudják-e oldani, vagy csak hangzatos igéret (mint az, hogy a ZG-s farmolok, instázok, repuzok nem jó, ezért többet ilyen nem lesz, aztán meg AQ, meg Naxx...) <#wilting>

&#3237;_&#3237;

nem szerverek játszanak egymás ellen, hanem a battlegroupból mindenki keveredik mindkét oldalon, így lehetnek kiegyenlített csaták.

TVelvet
Ja, hogy Shaky lány... Dejo ezis most esik le. ^^
TVelvet
Hali blood, mi a warrid neve?😊
na erre kiváncsi leszek 😄
bár a cross-linkelt bg-re még kiváncsibb leszek...érdekes lesz pl. egy olyan szerver-kombináció, mint pl. a Kargath vs Jaedenar. elöbbi szerver már olyan õsi, hogy az altok altja is full T2-be vagy jobba rohangál, mig az utóbbin összesen talán ha 2 guild leölte eddig ragnaros-t, nefarian-ról csak álmodozik a jónép, aq kapui meg még ki sem nyiltak...

Blood: "Jah 98% warrior, imádok tankolni" na én a priest-tel vagyok ugyanigy, jó dolog 1% hp-rõl visszarántani valakit mondjuk egy bg-ben vagy instában a halálból 😊 csak akkor vagyok kicsit borús, mikor látom, hogy kiesik pl. egy mana ignite cord öv, vagy más +dmg and heal-es cucc, s azt mondják, hogy erre bizony priest ne rolloljon, mert nekik ott fos pure +heal...

amúgy nem rossz ez a 31/20 disc/holy...de a shadow jobban tetszett...

Én is remélem hogy az lesz, igy sokkal gyorsabban meglesz a rangom.
PiszkosFred
Vagyis?

kiegben skill based pvp lesz

picket
Természetesen a tied. Shaky-t elnéztük volna még napestig, de téged inkább lefizetünk, hogy hagyd abba <#ticking>

&#3237;_&#3237;

Jah 98% warrior, imádok tankolni. Hunterrel csak Chromaggusra jövök be, vagy ha csúnya gonosz hordások bántják a warrimat. Kell neki egy kis pihenõ mielõtt a kiegben újra GM lesz. Mert az lesz 😊
Blood: te most warrior-ral nyomod? a gm huntereddel mi lett? porosodik?

Elmondanám hogyha a tegnapi táncért mindenkitõl elfogadtam volna a lóvét amit rámtrédeltek, már lehet epic lovon tevegélnék 😊 Azt nem tudom hogy a Shaky vagy az én testem tette ilyen adakozóvá õket 😊)
picket
Remélem ezt nem a raid elött akarjátok bemutatni, mint a tegnapi táncot! <#ijedt>

&#3237;_&#3237;

<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Én is nagyon remélem hogy kiesik a perdid. Fõleg mivel ha jól tudom az asszonyé a következõ, és nem kis jutalomra számitok ha végre bezsákolja 😊