World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vérpisti% = nulla....
Átlagéletkor - bõven 30 felett....
Egészen pontosan az ellentéte a mai lebutított tömegjátékoknak.
Korlátlan free trial
rövid leírás, jellemzõk
DB
A ti kung-futok nem erős!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
๏̯͡๏﴿
Nem tudom eldönteni hogy ennyire alkalmatlan embereket vettek fel, vagy felsõbb utasitás halálra farmolós stilusura megirni itt mindent.
BG-ken kis változatosság: belépésnél random sorsolna egy playert akinek a halála sulyos pontveszteséggel járna a csapatára vagy nagyobb jutalommal ha leöli az ellenfél. Nem AV-ra gondolok persze, kisebb esetleg új BG-kre. Ha a Blizz össszeszedne a világ minden tájáról 5-6 agymenéses emberkét, elküldhetné a picsába az egész savanyucukor fejlesztõgárdát, akinek az lenne a dolguk hogy ne forduljon monoton munkahely szerü farmolásba az egész játék.
Itt punnyadok, úgyhogy nekem is eszembe jutott a két kedvenc videóm, a
Twill setes mage
és a
Badger Druid
meg a 2 emberes (tehenes, orkos) Naxxramas videó is jó, de az innen van, azt ismeritek 😊
๏̯͡๏﴿
akkor már inkább úgy, hogy ölj meg napi szinten ennyi és ennyi nálad +X szinttel nagyobb rangú playert. (elvileg alapjáraton a rang-nak kéne jeleznie az egyéni pvp skill mértékét - ami ugye jelen formában baromira nem teljesûl)
az, hogy npc-ket kell ölögetni, az pve dolog, nem pvp.
kivéve akkor, ha a te quest-eddel egyidõben egy másik player meg azt kapja meg, hogy õ meg védje meg ezt az npc-t.
Részemrõl én kiszedném az ellenfél megöléséért kapott pontokat. AV is érdekesebb lenne, ha csak az egyes bunkerek/tornyok/commanderek/egyéb célpontok elfoglalása/elpusztítása után kapnál csak pontot. Persze ehhez át kell gázolnod az ellenfelen is, de ez ne azért legyen, mert pontot ér (az elsõ 5 alkalommal), hanem azért, mert mögötte ott a célpont, amit el kell érned, hogy pontot kapj. Ha mondjuk lerombolnak egy tornyot, akkor aktivizálódjon egy olyan kveszt, hogy X db akármit begyûjtve, újjáépülne. Meg mittomén, a lényeg az, hogy feladatok legyenek a nagyobb BGken, sokkal több mint most ami van, és ezeket kelljen teljesíteni. És repetatív is legyen valamilyen szinten. Mondjuk ha lerombolnak egy tornyunkat, akkor az ellenfél kapjon pontot, tõlünk pedig vonjanak le. Mindaddig, amíg mondjuk újra fel nem építjük, ekkor mondjuk visszakapnánk a pontjainkat.
Sõt lehet az is, hogy AVra minden fix X ponttal indul, ezek csökkennek vagy nõnek, a raid teljesítménye során. Lenne x óránként egy pont, amikor bárki kiléphet lévén hogy csak akkor kapna mindenki pontot, amikor vagy vége, vagy ilyenkor kilép. Ne legyen az, hogy x ponttal afk, mert meguntam vagy mert késõ van. Legyenek amolyan kiszállási idõpontok, deserter nélkül, de azért ne 10 percenként ;]
De ezek csak hirtelen jött gondolatok, gõzöm sincs hogy kellene megölni. Részemrõl az egyetlen dolog ami nem tetszik az AVban (mondom, én még csak msot kezdtem, másfél évig hozzá sem szagolhattam modemem miatt az AVhez), hogy a két tábor képes órákat állni egymással szemben, fõleg a középsõ részeken...
De a lényeg, hogy mindenképpen olyan BGt látnék én személy szerint szívesen, ahol rengeteg feladat lenne, amely öszönözné a népet, hogy teljesítsen. Repetatív legyen, és ne legyen az a biztos tudat a BGken, hogy amit megszereztem pontot, az már az enyém. Legyen cél az is, hogy ezt meg kell tartani, nem elég csak elérni.
Node majd meglátjuk mi lesz, bízzunk benne, hogy jó lesz, akármi is lesz ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintetek mikor lesz meg világszerte az elsõ? Én gyanítom, hogy már csak a kieg után lesz összerakva teljesen.
Warriorom neve, nagyon elmésen Bloodßlade.
Skill alapu PVP rang: heti, napi feladatok bizonyos NPC-ktõl, nyitásként kivenni minden civilt a városokból, és onnantól a lehetõségek tárháza végtelen. Hozz 50 tauren bõrt 2 órán belül, Öld meg a szakács oktatót SW-ben, egy nap alatt nyerj meg 1 AV-t 5 AB-t 5 WSG-t, Ölj meg kisebb város fõnököket neves NPC-ket. és mondjuk az elsõ 5 party vagy raid aki teljesiti megkapja a rangot vagy pontot.
Legmagasabb rangoknál jöhetne Thrall vagy másik városboss legyõzése.
A PVP revardokon kivül, maga a tett is nagy élmény lenne, és igazi event szerü PVP csaták lennének.
Amúgy Ti hogyan oldanátok meg a skill alapú pvp rangokat?
Killing blow? Nem jó, healerrel nem lehet rangod. Lenyomott billentyûk száma? Exploitolható. Kíváncsi leszek rá, hogy ezt meg tudják-e oldani, vagy csak hangzatos igéret (mint az, hogy a ZG-s farmolok, instázok, repuzok nem jó, ezért többet ilyen nem lesz, aztán meg AQ, meg Naxx...) <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
bár a cross-linkelt bg-re még kiváncsibb leszek...érdekes lesz pl. egy olyan szerver-kombináció, mint pl. a Kargath vs Jaedenar. elöbbi szerver már olyan õsi, hogy az altok altja is full T2-be vagy jobba rohangál, mig az utóbbin összesen talán ha 2 guild leölte eddig ragnaros-t, nefarian-ról csak álmodozik a jónép, aq kapui meg még ki sem nyiltak...
Blood: "Jah 98% warrior, imádok tankolni" na én a priest-tel vagyok ugyanigy, jó dolog 1% hp-rõl visszarántani valakit mondjuk egy bg-ben vagy instában a halálból 😊 csak akkor vagyok kicsit borús, mikor látom, hogy kiesik pl. egy mana ignite cord öv, vagy más +dmg and heal-es cucc, s azt mondják, hogy erre bizony priest ne rolloljon, mert nekik ott fos pure +heal...
amúgy nem rossz ez a 31/20 disc/holy...de a shadow jobban tetszett...
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ