World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boti : ugy nez ki meek szigetre szal ;f

anti hero

Davidus

V9ykn8_TZL0

nah bazdmeg megitn kibasznak a raidelokkel, de foleg a rugokkal.

hopsz csak most olvastam el fönt a zöldbetüs részt XD
Davidus
a zinternetrül

V9ykn8_TZL0

honnan lehet a wowot megszerezni illegálisan hogy ne kelljen bankkártyaszámot megadni és ne kelljen hónaponta fizetni?
Lynx_TWL
omg gief bc plix

๏̯͡๏﴿

akkro meg inkabb helyt allo a feltetelezesem😊 es az aki irta az elso hozzaszolast allys😊

ez egy hordás, gnómokat és paladinokat nemszeretõ guild oldala eredetileg 😊

hat en ugy ertelmeztem hogy nincs tisztaban a gyerek azzal hogy kiegben shaman lesz allyban is. legalabbis hogy "ti" meg hogy "shamanotokra" arra kovektetettem hogy a hordara mutogat.

BEAST
de van benne valami 😄

remélem ez a tank felé elmozdulás dolog nem komoly <_<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hahaha elso hozzaszolo mekkora primitiv gyerek lehet 😄

Broken tooth lvl 37 elit, ha Loch Modanból mész Badlands-re, Uldaman bejárata után balra a hegy lábánál szokott respawnolni, talán 8-12 óránként. Nem invisible, de a környéken van pár másik macska, amelyik az, befogás elõtt ajánlatos egy párat leölni, hogy ne rosszkor támadjanak meg.
Most hogy különírtad (eagle eye),leesett 😄 tényleg az. lol
Van valaki aki már befogta ? elmondána a részleteket ?
thx

Az új fiókom: DevLupius

TVelvet
üüü deimba ^^
Fenrir
Az eagle eye nem egy hunter képesség?

A halál csupán a kezdet...

Davidus
nézd meg thottboton hogy hol mászkál és track beast

V9ykn8_TZL0

Kérdés hunterekhez...
lvl37 es vagyok, mondték, hogy fogjam be Badlanson a broken tooth -t.
Probáltam uánanézbi, de nem értettem hogy találom meg.
Valami eagleeye -t kell használnom hogy egtaláljam ?
Valki leírná a respawnk koordinátákat és hogy hogy találom meg ? stealthban van, vagy csak simán beast track -al a mini térképet nézem és futkoászok amig megtalálom ?
Thx....

Az új fiókom: DevLupius

Davidus
viszont az arénában megszerezhetõ cucc egy szinten lesz a raid cumókkal!

V9ykn8_TZL0

Davidus
Szal a PVP rankokat törlik. Nem lesz az hogy "jujj bazdmeg remélem meglesz holnap a rank X mert különben nem tudom megvenni a csíkos dárdát". Meg lesz adva hogy X cucchoz mennyi honor kell azt csá. Nem kell hozzá szénné kockulni magad😊
azért nem minden papsajt😄 "loot attained via the honor system won't be as powerful as gear got from raiding"

V9ykn8_TZL0

hmm gumicukor nyamm😊

jah enis igy vagyok vele hogy nem tudom majd mit csinaljak. kene uj fajt lupolni, kene mostani karival az uj highend contentet csekkolni, aztan ott az uj pvp is...

Davidus
kb olyan lesz mintha bedobnának egy medencényi gumicukorba😄 azt se fogom tudni hova nyúljak😄

V9ykn8_TZL0

es meg , mert ennyi nem eleg😊

kibaszott igeretesnek hangzik, gyokeresen meg fog valtozni az expansion utan a wow. izgatottan varom a megjelenest😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
"The long-rumored Shaman ability Bloodlust from previous Warcraft games will be live in Burning Crusade and available to level 70 players. Bloodlust will be a party buff that will increase the speed of melee attacks and reduce cast times (and include the requisite growing animation and beastly howls Lore fiends would expect) for a short duration. The ability's duration and its and its cooldown are still undergoing internal testing.

The Paladin class will see a class-defining ability of its own in an ability to pull aggressive creatures off of classes with a "snap-aggro" ability. That ability, Chilton explains as the equivalent of an AOE taunt, but instead of being cast on the enemies, instead, true to the Paladin's role of buffing and supporting players, it is castable buff on a party member. At that point, the mobs that were attacking the party member within an Area of Effect range will then turn and attack the Paladin. It continues to reinforce Blizzard's desire to turn the Paladin into a secondary tank and a healer, instead of the simple healer the class has been relegated to. "

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Nem tudom láttátok-e már az ovski videókat. Nah a skilles magek egyike õ 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
wowban nagyon jó az irányítás imo. lehet ugrálni össze vissza stb nincs kötöttség.
ezt már minden mmonál elvárom😊
evenél nagyon zavart a kötöttség. lehet keringeni +valami felé egyenesen menni aztán szevasz:/
l2+gw féle kattintok aztán odamegy a karakter is túl földhöz ragadt.

szóval wow ftw:d thxbye

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
20-tól szebb lesz vagy megváltozik az írányítás és a harcrendszer? =P ... szal nemértem hogy jön ide a kézfogás meg az önállóság 😄😄 ... jah ingyen játszhatsz viszont egy elkülönített részén a világnak ... fogalmam sincs az mekkora , ez igaz , de amit eddig láttam a játékból az nekem elég volt =) EVE már az elsõ video után megfogott , fõleg miután láttam egy pár játékos által készítettet, és miután végigjátszottam a trialt amit fõleg azzal töltöttem hogy egyedül rájöjjek mit miért érdemes és hol mi található , rögtön tudtam hogy folytatni fogom mert lekötött ... de az teljesen más stílus ... ha választanom kéne a wow és a Ryzom között elsõ benyomás után , a wow világa és megvalósítása még mindig szimpatikusabb nekem , ezen az se nagyon változtat hogy 20 után érdekesebb lesz , ez minden játékban így van , aláírom szép dolgokat ígértek a játékban és ha azokat be is tartják akkor minden elismerésem , még jó is lehet a játék , de engem másfél órán át éppenhogy letudott kötni a játék , lehet mert eleve negatívan álltam a dologhoz (mondjuk mindegyikkel így kezdtem 😛 ) ... szal amíg elvagyok a WoW/EVE párossal addig nekem ez biztos kimarad

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bodesz
ezt a de megéri szót elemezzük már 😄
mire is jó fizetni egy játékért?mit ér azzal el az ember ha elvisz egy karit 60ra és mindene megvan stbstb minden maxon stbstb...ilyenkor újkari mindent újra stbstb...hát én nemtom sokat játszottam az tény.haverom odaadott nekem egy accot azzal játszottam kb 3hónapot aztán meg is untam...rájöttem hogy értelmetlen...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

DonnieBrasco
El kell jutni olyan 20-30. szintig, 20. után ágazik el elõször a skill-fa... onnantól lesz érdekes. Nem fogja senki benne a kezed, ezért komoly önállóságra van szükség, de megéri (ebben is hasonlít az EVE-hez 😊

Ha neked nem jött be, majd bejön másnak - végülis ingyen van...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Laky
ha valaki unatkozik: Enter The Void - Frostmage PvP
nagyon jó 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

nincs magyar hivatalos oldala.

JaSoN HuNTeR
a magyar hivatalos oldalán.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

a World of Warcraftról hol lehet cikket találni?
TVelvet
az!
BEAST
nah eddig bírtam ... már az elején földhözvágott a grafika , ami szerintem nevetséges , de ez magánvélemény =) ... az írányítás és a harc ... háát nemtom . a WoW-ban már egész megtetszett hogy én "írányítom" a karaktert , sokkal pergõsebb volt minden ... nah mindegy , nekem nem tetszik

Sound
hát ez szörnyû

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Mayday
Mostmar mondjatok mar meg, mi az a "pwned"?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

BEAST
film + kép + játékleírás alapján próbáltam ki az EVE-t is =P

az a több százezer azért 150k alatt van.

DonnieBrasco
film+kép+játékleírás alapján a lõtéri kutya sem játszana az Eve-vel sem... ne ítélj amíg nem próbáltad ki! 😊 Klasszikus hiba lenne...

DB

BEAST
már egy jó ideje EVE Online-nal töltöm a szabadidõmet =) szal igen ismerem ... mint mondtam egy letöltést biztos megér ... de filmek , képet , játékleírások alapján az elsõ benyomás az hogy kösz nem ... olyan fura a világa O_o

DonnieBrasco
nemtom hallottál-e már az EvE online-ról... több, mint 3 éve jött ki, és azóta "egy a sok közül" játékból nõtt ki toronymagasan a legjobb MMORPG-vé, immár több százezer elõfizetõvel. Mindezt marketing nélkül, "szájhagyomány" útján, illetve free trialban megfogott rengeteg emberrel. Nem mellesleg, a lehetõ legkevésbé "gyermekjáték", ott is 30+ az átlagéletkor, és igen komplex az egész.

A Ryzom most a teljesen free (hitelkártya se kell, meg semmi) triallal ugyanerre az ösvényre lép. Aki kipróbálja, 90% elõfizet. A legjobb community amit érett játékos találhat, sehol egy "pwned" és társai (broáf).
Amúgy 2 éve jött ki (2004 szept), így el lehet hinni nekik, amit ígérgetnek 😊mivel ezek nem ígéretek, hanem már megvalósított elemek a játékban. (nem egy Dark and Light szintû porhintés....)

DB

BEAST
túl sok cég jött rá arra a tényre hogy mekkora pénz van az MMOG gyártásban ... vagy 10 játék fog megjelenni a közeljövõben vagy már mennek a béták a community-mbõl 2-3 ember is írta hogy õk hamarosan mennek Age of conanozni mert az lesz a jó ... és van még egy nagy halom ember aki mindenféle "sohasemhallott" játékokkal mennének játszani , eddig alig volt MMO azok is olyanok lettek amilyenek , de már ez a stílus is olyan lett hogy 100-ból 4-5 lesz játszható ... meg ez a nincs vérpisti is vicces , amíg senki ismeri még jóhogy nincs tömeg ... de ha egyszer mondjuk befut a gém és kezd neve is lenni akkor a tömeggel mennek a vérpistik is ...

... egy letöltést meg egy pár órát biztos megér hogy belessek de ahogy olvasgatom ebben a játékban csak úgy "dúl a nagy szabadság" amit kétlem hogy meg tudnának csinálni , vagy legalábbis hogy jól ... tele van szép nagy ígéretekkel , gyere ide mert itt hatalmas hordákkal harcolhatsz ... az lehetsz aki akarsz lenni ... olyan skilljeid lesznek amilyeneket akarsz ... nemtom

DonnieBrasco
Rengeteget...

A mmorpg.com-on 3 játéknak van 8.3-as (legmagasabb) átlaga:

EVE Online
Guild Wars
Saga of Ryzom

WoW 8.1-gyel "kullog" 😊) úgy kb. a 15. helyen...

DB

s0n1c
majd belepillantok, ha lesz idõm, még anno ryzom betat probaltam pár napig, annyira nem jött be, persze azota biztos sokat változott