World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
V9ykn8_TZL0
remélem ez a tank felé elmozdulás dolog nem komoly <_<
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van valaki aki már befogta ? elmondána a részleteket ?
thx
Az új fiókom: DevLupius
lvl37 es vagyok, mondték, hogy fogjam be Badlanson a broken tooth -t.
Probáltam uánanézbi, de nem értettem hogy találom meg.
Valami eagleeye -t kell használnom hogy egtaláljam ?
Valki leírná a respawnk koordinátákat és hogy hogy találom meg ? stealthban van, vagy csak simán beast track -al a mini térképet nézem és futkoászok amig megtalálom ?
Thx....
Az új fiókom: DevLupius
azért nem minden papsajt😄 "loot attained via the honor system won't be as powerful as gear got from raiding"
V9ykn8_TZL0
jah enis igy vagyok vele hogy nem tudom majd mit csinaljak. kene uj fajt lupolni, kene mostani karival az uj highend contentet csekkolni, aztan ott az uj pvp is...
V9ykn8_TZL0
kibaszott igeretesnek hangzik, gyokeresen meg fog valtozni az expansion utan a wow. izgatottan varom a megjelenest😊
V9ykn8_TZL0
The Paladin class will see a class-defining ability of its own in an ability to pull aggressive creatures off of classes with a "snap-aggro" ability. That ability, Chilton explains as the equivalent of an AOE taunt, but instead of being cast on the enemies, instead, true to the Paladin's role of buffing and supporting players, it is castable buff on a party member. At that point, the mobs that were attacking the party member within an Area of Effect range will then turn and attack the Paladin. It continues to reinforce Blizzard's desire to turn the Paladin into a secondary tank and a healer, instead of the simple healer the class has been relegated to. "
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ezt már minden mmonál elvárom😊
evenél nagyon zavart a kötöttség. lehet keringeni +valami felé egyenesen menni aztán szevasz:/
l2+gw féle kattintok aztán odamegy a karakter is túl földhöz ragadt.
szóval wow ftw:d thxbye
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mire is jó fizetni egy játékért?mit ér azzal el az ember ha elvisz egy karit 60ra és mindene megvan stbstb minden maxon stbstb...ilyenkor újkari mindent újra stbstb...hát én nemtom sokat játszottam az tény.haverom odaadott nekem egy accot azzal játszottam kb 3hónapot aztán meg is untam...rájöttem hogy értelmetlen...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ha neked nem jött be, majd bejön másnak - végülis ingyen van...
DB
A ti kung-futok nem erős!
nagyon jó 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
DB
A Ryzom most a teljesen free (hitelkártya se kell, meg semmi) triallal ugyanerre az ösvényre lép. Aki kipróbálja, 90% elõfizet. A legjobb community amit érett játékos találhat, sehol egy "pwned" és társai (broáf).
Amúgy 2 éve jött ki (2004 szept), így el lehet hinni nekik, amit ígérgetnek 😊mivel ezek nem ígéretek, hanem már megvalósított elemek a játékban. (nem egy Dark and Light szintû porhintés....)
DB
... egy letöltést meg egy pár órát biztos megér hogy belessek de ahogy olvasgatom ebben a játékban csak úgy "dúl a nagy szabadság" amit kétlem hogy meg tudnának csinálni , vagy legalábbis hogy jól ... tele van szép nagy ígéretekkel , gyere ide mert itt hatalmas hordákkal harcolhatsz ... az lehetsz aki akarsz lenni ... olyan skilljeid lesznek amilyeneket akarsz ... nemtom
A mmorpg.com-on 3 játéknak van 8.3-as (legmagasabb) átlaga:
EVE Online
Guild Wars
Saga of Ryzom
WoW 8.1-gyel "kullog" 😊) úgy kb. a 15. helyen...
DB