World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

warlock questeket kell csinálnod hogy megkapd õket (trainer adja), utána a spellbookban megtalálod.

Jaaaaaaaaaaaaaa
THX
KÖSZI
SZÉPEN!

Bocs de azt se tom, hogy mi van benne vagy van e benne valami![ legaláb is azt tudom hogy állat van benne de egyáltalán hogyan hivjam elö? ]

Amit ide leirtál az nem pet , hanem egy skill könyv amit a petednek (itt az impednek) megtaníthatsz

Na bocsi de a röhösgéstõl nem sikerült jól leirnom😊

Szóval vannak a petjeid, és a pet trainernél tudsz könyveket venni amikbe a petek képességei vannak, egyre magasabb rankúak, meg kell venni a könyvet majd a kiidézett lénynek megtanitani, minden petnek mások a képességei

Azt se tom hogy kel el nevezni 😊

Ne haragudj de LOL

egyébként ez a skilleket a könyvekbõl tanithatod meg a petednek

Nem én neveztem el!
Igy vettem

Lynx_TWL
szép név

๏̯͡๏﴿

Sziasztok!

Hogyan kel a petet használni?[ Warlock vagyok!a petem neve: Grimorie of Blood Pack Rank 1 ]

Laky
A kérdés az, hogy eredetivel játszik-e?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

LOL

Egyetértek Fenrirrel nem olyan egyszerü a warrior föleg a pve része. Ennek elenére téged baszogatnak a legtöbbet. Most mit thetsz rola ha resistelik a taunto meg a sundert 2x zsinorban. Aztan jön a "Keep agro noob!"

Lazarus
Ja és olyan nevet válassz ami nem gázos, amire szivesen hallgatsz ha élõszóban mondják. Én az elsõ 60asommal megszívtam (Kulané)
Lazarus
Vagy írd a végére hogy "hun": Pistikehun, Józsikahun, stb.
Lazarus
próbálgass sokfélét, ha nagyon nem megy és csak ki akarod próbálni akkor csapj rá a billentyûzetre 😊
Hi! Megkaptam a Gamestarban a WOW 14 napos próbaverzióját, sikerült is létrehoznom accountot. DE: karakter létrehozásnál beírom a nevem és az irja ki: "That name is unavaiable". Milyen nevet kell ide beirni? Akármit irok, ugyaz a válasz. 😞(
Ez ahhoz hasonlít, hogy us,eu pap forumon is szokták kérdezni shadow pap szerepét a raidben,feladatát,dps/mana hatékonyságát és kinek a helyét foglalja vagy egyáltalán dps helyét foglalhatja-e hosszú csatában. Ugye forumon mennek a hozzászólások van idétlen+ van jó is és 1x csak jön a kék válasz, hogy õ tud olyan guildrõl akik rendzseresen visznek le 2 shadow papot is naxx-ba és a 1x bossnál járnak és ezzel a kék hozzászólás le is van tisztázva. Igaz semmire se adott választ...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ez megint ilyen kamu duma. Nem hinném hogy csak a hybrid fogja socketelni a cuccait. pld most Warrior tankolja a bosst, kieg után melee pala vagy feral druid fog tankolni mert úgy fognak socketelni? Szerintük az eddigi tankolos warriorok nem arra fognak socketelni?
Vagy majd az lfg chaten beírják, hogy x instanceba x bosshoz 1 feral druidot keresünk és a boss halála után a gyógyítós druida jön be a helyére mert a maradék pld 5 bosshoz abszolult nem kell a feral druid...

Davidus
I always thought that larger parties enforce more specific roles for the individual. People spam bolts to maximize dps, not because it's necessarily fun.

The roles have been specific in large groups and now we are just making individual contribution more significant. The fact that you don't have backup healers stacked 3 or 4 high means your hybrid classes will feel more pressure in various situations. Each player's efforts are more distinct in a smaller group.

Bottom line, smaller groups make for a more functional game. Everyone gains more opportunity for participation.

And when people get to choose stats through socketed itemization, that aims towards hybrid classes making armor for their play style.

So, to answer the question directly, 5/10/25 player caps helps hybrid functionality and utility a lot. 😉

V9ykn8_TZL0

us forumon kieggel kapcsolatban:
"It's true, the plan is for five-player capped grouped dungeons. Ten-player capped raid dungeons. As well as Twenty-five-player capped epic raid dungeons. We wanted to focus on smaller raid environments, primarily to allow for greater individual player contribution. Also, in these smaller environments, hybrid classes have more opportunity to shine. "

Most az utolsó mondat nekem furcsa vagy másnak is? Már most a 40es raidekbe nem fér be hybrid kari, akkor mi lesz majd kiegben amikor jön allyhoz shamy,pala meg hordába + 25 fõ lesz csak. Vagy lehet én nem jól értem a hybrid kari fogalmát?
Arra leszek kiváncsi, hogy a melee pala,feral druid,stb kiket fognak kiszorítani a 25ös raidbõl..

Hitm@n
Sziasztok, tesóm játszik a WoW-tal, és az a problémája, hogy a latency-je 8-20000 között van 100 Mbites net mellett. Szerinte átlagosan 150-nek kellene lennie. Ennyire lassú lenne a net? Mit tudna kezdeni vele, hogy gyorsabb legyen? ja és tudnátok-e mondani egy jófajta pop-up killert? Elõre is köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

dede <#mf2>

BEAST
vissza se gyere!!4!44! <#banplz><#eplus2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na, 1 heti pihi jön. addig nem szétspammolni itt nekem a forumot <#idiota>
(persze tuti hogy expansion talenteket/spelleket ez idõ alatt fogják nyilvánosságra hozni a szemetek 😄D)
take care, over&out

Fenrir
Csak nehogy abba a hibába essen mint én. 😊

Megvettem a játékot, 2 óra alatt feltelepítettem és megcsináltam az elsõ karakteremet (ami a mai napig a main) és választottam neki egy harcos kasztot, mondván az jó könnyû, nem sok ész kell hozzá és majd ha megismerem a játékot jobban lehet, hogy majd váltok.

Teltek-múltak a szintek és a harcosom egyre jobban tetszett és ami furcsa volt hogy egyáltalán nem olyan könnyû játszani vele. Sõt, szerintem a harcos a játék egyik legnehezebb kasztja, mind pvp-ben és mind pve-ben.

Bazza úgyhogy próbálgasd, de ha megtetszik az elsõ (mert szerintem minden kaszt jó) akkor úgyis azt fogod felhúzni 60-ra. 😊

A halál csupán a kezdet...

Kojiro
jaja énis eszontam <#violent>

Kojiro ergo sum.

Lynx_TWL
azzal játsz ami elsõre is tetszik.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kojiro
sámán mellé a warrior a legjobb sztem, ha valóban lehet rá számítani és mindig veled lesz.

Kojiro ergo sum.

bazza
már játszok, csupán melyik a legerõsebb párositás. csapatban nyomjuk, már lesz egy troll sámánunk, szal healer megvan, én egy undead warlockra gondoltam.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kojiro
Az nagyobn egyszerü: attól függ, hogy csapatban vagy, vagy egyedül, hogyha csapatban vagy, akkor kik a csapattársaid, mennyit játszol, melyik serveren játszol, melyik frakcióban játszol, melyik class esik kézre, inkább questelni szeretsz vagy farmolni, 40 körül is akarsz pvpzni aktivan vagy csak 60tól, akarsz egyáltalán pvpzni, mennyi tapasztalatod van hasonló játékokban és mik azok, milyen szinten vagy angolból, meg ilyenek.

Én így döntöttem: mi tetszik legjobban <#vigyor2><#zavart1><#nyes><#nevetes1><#wave>

Kojiro ergo sum.

bazza
úgyértem alap játszható fajok közül.

blood elf paladin

bazza
mégegy kérdés. melyik az egyik legjobb faj/kaszt párosítás szerintetek?

bazza
thx

Count Adyn
42
ja az más xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

20

bazza
hi all!
Megkérdezhetem, hogy a sámán hanyas szinttõl tud farkassá változni?

Magh
"Totális honor system revamp! Nincs többé honor decay, a honor pontok úgy mûködnek majd, mint az XP - annyi különbséggel, hogy a reward cuccokat honor pontból vásárolhatod meg.
PvP újjászületés! 2vs2, 3vs3 és 5vs5 arénaharcok Diablo-szerû ladder-ranglistával (háromhavonta reset), ahol elõre összeállított, mini-guildként mûködõ csapatainkkal (cserejátékosok, etc.) egyrész frakciótársakkal is küzdhetünk, másrészt más szerverek lakóival is!"

Na ez a kis csapatos ladder egy jó ötlet. Bár remélem, a most megszerzett PvP cuccot nem kell majd kidobni az új honor system miatt.

thx

Fenrir
Az egyik vadászküldetésed ez lesz majd, csináld tovább a questeket és majd eljön az is.

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
lépj még 4 szintet

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok!

Hogyan lehet álatot szerezni?[ Vadász vagyok és 6.szintü ]

Lynx_TWL
ó hát meg a faszt a szájukba

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nemtudjátok hogy paviék meik TSen vagy VENTRIN vannak? 😄

TVelvet
akkor jol értettem... minek csinalnak megint olyat ami szar?? ah.. noob banda.
jah, tudod most csinaltak meg 1.11 ben hogy vegre amikro kimesz isntabol vagy bemesz es fegyodon volt mereg,fenoko,wizardoil akkro az nem esett le, mint azelott. nah most ezt visszacsinaljak hogy megint leesen, mert hogy a hardware nem birja(lol?!) tehat pl ha wipe party van es muszaj visszafutni akkro szepen leesik a fegyodrol a draga brilliant wizardoil vagy a merged. vagy ha neki allsz bgzni rugoval akkro megint minden bg elejen kenheted a merget.

TVelvet
ezt most nemértem lefognak esni az item buffok vagy wtf?
BEAST
miko' mész? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
könyörgöm ne vizsgaidõszakban adják ki a bc-t<#szomoru1>

non potest pluere aeternum