World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX
KÖSZI
SZÉPEN!
Szóval vannak a petjeid, és a pet trainernél tudsz könyveket venni amikbe a petek képességei vannak, egyre magasabb rankúak, meg kell venni a könyvet majd a kiidézett lénynek megtanitani, minden petnek mások a képességei
egyébként ez a skilleket a könyvekbõl tanithatod meg a petednek
Igy vettem
Hogyan kel a petet használni?[ Warlock vagyok!a petem neve: Grimorie of Blood Pack Rank 1 ]
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Vagy majd az lfg chaten beírják, hogy x instanceba x bosshoz 1 feral druidot keresünk és a boss halála után a gyógyítós druida jön be a helyére mert a maradék pld 5 bosshoz abszolult nem kell a feral druid...
The roles have been specific in large groups and now we are just making individual contribution more significant. The fact that you don't have backup healers stacked 3 or 4 high means your hybrid classes will feel more pressure in various situations. Each player's efforts are more distinct in a smaller group.
Bottom line, smaller groups make for a more functional game. Everyone gains more opportunity for participation.
And when people get to choose stats through socketed itemization, that aims towards hybrid classes making armor for their play style.
So, to answer the question directly, 5/10/25 player caps helps hybrid functionality and utility a lot. 😉
V9ykn8_TZL0
"It's true, the plan is for five-player capped grouped dungeons. Ten-player capped raid dungeons. As well as Twenty-five-player capped epic raid dungeons. We wanted to focus on smaller raid environments, primarily to allow for greater individual player contribution. Also, in these smaller environments, hybrid classes have more opportunity to shine. "
Most az utolsó mondat nekem furcsa vagy másnak is? Már most a 40es raidekbe nem fér be hybrid kari, akkor mi lesz majd kiegben amikor jön allyhoz shamy,pala meg hordába + 25 fõ lesz csak. Vagy lehet én nem jól értem a hybrid kari fogalmát?
Arra leszek kiváncsi, hogy a melee pala,feral druid,stb kiket fognak kiszorítani a 25ös raidbõl..
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(persze tuti hogy expansion talenteket/spelleket ez idõ alatt fogják nyilvánosságra hozni a szemetek 😄D)
take care, over&out
Megvettem a játékot, 2 óra alatt feltelepítettem és megcsináltam az elsõ karakteremet (ami a mai napig a main) és választottam neki egy harcos kasztot, mondván az jó könnyû, nem sok ész kell hozzá és majd ha megismerem a játékot jobban lehet, hogy majd váltok.
Teltek-múltak a szintek és a harcosom egyre jobban tetszett és ami furcsa volt hogy egyáltalán nem olyan könnyû játszani vele. Sõt, szerintem a harcos a játék egyik legnehezebb kasztja, mind pvp-ben és mind pve-ben.
Bazza úgyhogy próbálgasd, de ha megtetszik az elsõ (mert szerintem minden kaszt jó) akkor úgyis azt fogod felhúzni 60-ra. 😊
A halál csupán a kezdet...
Kojiro ergo sum.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Én így döntöttem: mi tetszik legjobban <#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Kojiro ergo sum.
ja az más xD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Megkérdezhetem, hogy a sámán hanyas szinttõl tud farkassá változni?
PvP újjászületés! 2vs2, 3vs3 és 5vs5 arénaharcok Diablo-szerû ladder-ranglistával (háromhavonta reset), ahol elõre összeállított, mini-guildként mûködõ csapatainkkal (cserejátékosok, etc.) egyrész frakciótársakkal is küzdhetünk, másrészt más szerverek lakóival is!"
Na ez a kis csapatos ladder egy jó ötlet. Bár remélem, a most megszerzett PvP cuccot nem kell majd kidobni az új honor system miatt.
A halál csupán a kezdet...
Hogyan lehet álatot szerezni?[ Vadász vagyok és 6.szintü ]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."