World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MMO tapasztalatom van mar, SWG-ztem sokaig, es ott mar jobban benne is voltam a dologba, tehat jartunk groupban, valamennyire mar ismertem.
Itt meg valahogy kimaradt, es en tavaly marciusban kezdtem a WoW-ot, de vegulis csak 1 honapot jatszottam akkor, 25. szintig, ezt most folytattam, tobb, mint egy honapja kezdtem ujra, es amit tavaly kitapasztaltam, mar abbol is sokat felejtettem. Most tanulgatom ujra, es itt a forumon a kerdeseimre mindig kapok valaszt, meg van egy kedves ismerosom, aki "hc gamer" mar a wowoban, es telefonon sok dolgot meg tudok tole kerdezni.
De persze vannak dolgok, amit Te is mondtal, hogy csak tapasztalattal jonnek, es eddig meg nem sikerult eleg tapasztalatot gyujtenem. Ugyhogy valszeg foglak meg Titeket is zaklatni n00b kerdeseimmel! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ezek közül is a legroszabb a "mindent jobban tudok" kategória, aki annyit már tud, hogy hogyan kell viszonylag normálisan instance-olni, de a priestet/mágust nem várja meg, hogy visszatöltõdjön a manájuk harcok után, vagy folyamatosan a Damage Meter-el jön, ahol ugyebár csak a tankon múlik, mennyire engedhetik el magát a dps kasztok, vagy leosztja a papot, hogy miért nem gyógyítja õt is (tipikus 10 éves hunter/lock/rogue)...
Szóval az nem baj, ha valaki nincs tisztában a dolgok menetével - nagyobb baj az, ha az instance végén ugyanúgy elköveti azokat a hibákat, amiket az elején 😄
Hiába mondják neki, hogy mi a lényeg 😊
Volt viszont olyan party-m is Maraudonban (köztudott, hogy nem egy rövid insta)ahol jóformán csak annyi hangzott el hogy "out of mana", "thx the party". Mindenki tudta mi a feladata. Úgy haladtunk, mint kés a vajban és egyszer sem haltunk be. Amikor végeztünk, majd elsírtam magam, hogy miért nem hozhatja az embert össze a sors ilyen gamerekkel. Pedig nem volt semmi különös, csak mindenki tette a dolgát és nem bénázott sokat
Amig alacsony szinten noob vagy, addig szerintem érthetõ. 20-as szinten azért idegeskedni, mert elvittél egy kardot, és akkor otthagy... Velem is történ már ugyanilyen, egy noob elvitt valamit needdel (need, így hívják a dobókockát), és mondtam neki, hogy õ azt nem tudja használni, nekem meg jó lenne, elmagyaráztam neki, hogyan mûködik ez a kocka és pénzérme dolog, megköszönte a segítséget, és átadta a cuccot. Mindenki jól járt.
Szóval egy részét elolvashatod, hogy mit hogyan kéne csinálni, a másik része viszont tapasztalat, nem kell félni a party-tól, sõt: vannak küldetések, amiket egyedül nem is tudsz megcsinálni. Ez egy MMO játék, vagyis az a célja, hogy másokkal közösen játsz, nem pedig egyedül...
ಥ_ಥ
Egyetlen megoldás van. Utána olvasni a kasztnak, figyelni, ha egy azonos kasztú játékossal vagy és netalántán jobban jáccana, mint te. Ja, és gyakorolni sokat<#smile>#smile>
En speciel egyszer nyomtam egy elf kollegaval ketten egy csapatban, hat kiesett egy zold kard. Volt ott dobokocka, meg Greed. Gondoltam, nyomok dobokockat, hogy eldoljon, kie lesz a cucc, meg a greed jelentese tudtommal "kapzsisag"-ot jelent. Hat, en vittem a cuccot, o meg nyomott egy "grat"-ot, es elkoszont. Kesobb tudtam meg, hogy paraszt voltam tudtomon kivul... Ugyanigy, ha egy bandaval mennek instance-ba, felo, hogy hibaznek, es "stupid n00b" leszek, esetleg ki is rugnak, tehat felek az egesztol kisse...
Tehat ha valaki nem ugy jatszik, ahogy a "nagyok", attol meg nem feltetlenul rossz ember. (plusz elofordul, hogy eppen gyakas kozben felebred valamelyik gyerkocom, akkor meg persze mennem kell, kerdes, hogy ezt megertik-e a partym tagjai, akik esetleg nem nevelnek gyereket?)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mondtam már, hogy hülyék mindenhol vannak. Ha random party-ban ez elõfordul, akkor leszidjátok, kirakjátok, vagy elmegy magától. Felesleges idegeskedni rajta, mert játék, és ha hagyod, hogy egy hülyegyerek elrontsa neked, akkor "õ nyert" (valójában nem nyert semmit, de te vesztettél valamit). lvl20-on még én is mentem instába olyan mage-el, aki poli után nyomta a jégesõt <#wilting>#wilting>, azóta szinte kizárólag guilddel voltam, mert az kontrollálható, a guildm8et büntetni és jutalmazni lehet, van valamilyen szinten fegyelem. Gondolom altozásról beszélsz, de azt is guildes szinten érdemes csinálni. <#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
Tehat
"Sok a jo ember de sok a hulyegyerek is sajnos 😞 De nem igazam hinnem hogy mashol is igy lenne."
nem igy akartam csak akkor ebredtem...
"Sok a jo ember de sok a hulyegyerek is sajnos 😞 De nem igazam hinnem hogy mashol maskepp lenne."
Nos alapozvan eme kijelentesemet sajnos mindehol vannak olyan emberek akinek mas a latkepe mint pl nekem. De figyej. Az az ember akit elhivunk RFD-be , 15 perc mig odaerunk es varunk ra majdnem 20 percet mig o is ideer , elkezdjuk a instat es egy sajnalatos wipe utan amit o maga idez elo , elhagya a raidet az insta kozepen akkor orulok en meg.
Vagy amikor uldaba metunk es a tank az utso boss elott kilepet hogy dolga van es kiderult hogy WSG-zni ment. 4 embert ott hagyott a szarba es tudod mikor talalsz lock nelkul tankot aki el is jonne.
Vagy az az ember aki elkezdi magyarazni egy tanknak vagy egy papnak hogy jaccon.
Vagy az aki leanyaza es nooboza a papot ha meghal de nem erti meg hogy a tank fontosabb mint o a nagy hunter.
Vagy az uj divat alapjan CAps lockos /w uzi amikor keves az elete.
Es meg sorohatnam. Ezeke mindenhol vannak es sajnos akarmenyire probalom neha a raid nyugalmat par poenos beszolasal mindig van valami baj.
Sajnos mar van egy listam mire felirom kiktol kell vigyazni es ha benne vannak raidbe el sem megyek. Pedig majdnem mindegyikuknek adam meg egy eselyt de hiaba... ugyanazok a hulyek maradtak. En nem tudom felfogni miert jo ez nekik vagy hogy ennyire ne erdekejle oket a masik.
BS jo server de ott is akad sok roszakaro bekepzelt magyar jatekos...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
ಥ_ಥ
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Sok a jo ember de sok a hulyegyerek is sajnos 😞 De nem igazam hinnem hogy mashol is igy lenne.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
van arról infótok, h bs end-game guildek mennyire vannak tele palákkal?
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na és a Ragnaros?
Illetve BS Alli oldal BG-t leszámítva? <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
HU.man ATy007
HU.man ATy007
Láttam képeket meg videókat errõl a játékról a barátomnál és nagyon tetszett. De mondjátok már ez FPS vagy TPS? És az igyenes trialért kell fizetni?
Üdv Láma_TWL
๏̯͡๏﴿
😄
Múltkor még innét másolgattam PTR-re 😄
És ez megy lassan már egy hete, de miért? 😞
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
HU.man ATy007
Fogalmam nincs mi lehet a baj hallod.... router allitasokat figyeld... nem tudom gondolkozz mit telepitettel fel utoljara onnan ahonnan elkezdett kidobalni.
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Azt szeretném kérdezni hogy ha fel akarom rakni az 1.9.4-es peccset fel kell elõtte rakni az 1.9.0-át?Most 1.11.1-es van!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
HU.man ATy007
HU.man ATy007
Technikai segítségre lenne szükségem. Kb 2 hete, 10 percenként kidobál a játék. Egyszerûen disconnected from server. Router mögül játszom már 1,5 éve. Eddig minden rendben volt, de most már kezd idegesíteni a dolog. Nézegettem a support oldalt és beállítottam mindent az ott leírtak alapján, de továbbra is kidobál. A rendszert újratelepítettem egy formázás után. (Új windows xp SP2 + wow + javítások) A hiba továbbra is fennáll. Ha valakinek lenne ötlete, azt megköszönném.
HU.man ATy007
És bocsi mégegyszer de hidd el 1 hónap mulva te is jót mosolyogsz majd ezen a kis buta mondaton😊