World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ja de az unokatestvérem kisöccsének a szobatársa látott már ... állítólag😊
๏̯͡๏﴿
Elsõ hozzászólás: "ANY class can ride it. I am a tauren and I can ride it and it looks sick." - gondolom minden fajra gondolt az illetõ, nem minden kasztra, de a lényeg ugyanaz. És ki van emelve sárgával, ami thottboton azt jelenti, hogy sok embernek segített (vagyis vadul nyomogatták a plusz jelet)
<#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
nepát nem ajánlom senkinek, ahol ilyen nubok játszanak mint Botond azt jobb elkerülni
๏̯͡๏﴿
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha megnézem itt vagy itt, akkor nincs ott hogy kell hozzá ram riding skill, illetve a totyin a hozzászólások között is írják hogy nem kell.
A másik,hogy hordában nincs vmi uldás küldi,ami az instába szól? Thottot néztem,azokat megcsináltam,de egy sem az instába szólt. A nyaklánc,ami allyban a fõküldi kiesett,de aszondta nem vehetem fel a küldit,mert nem jó a fajom. Szóval tanácstalan vagyok,bent lenne vmi questindító? Be se mentem így quest nélkül.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
TSW: Tunderke
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
zgt toljuk mct most kezdjük
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2. Virtualdub, vagy Pinnacle studio
3. Virtualdub
Persze lehet mással is, de ezekkel egyszerû
Hogy tuntetem el nevet/guildet a masik kari feje folul?
Fraps al csinaltam a jeleneteket , milyen progit hasznaljak oszerakni oket?
Mp3-mas formatumba vannak a szovegek , milyen progival ileszthetem oket az adott jelenethez?
Elore is koc.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Véletlenül esetleg talán, tudna valaki adni nekem ide vagy privibe, magyar RP (role-play) guild honlap címet? ( szervertõl, frakciótól függetlenül ). Köszönöm.
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
😄
ps: egy oreg nyugdijas meregzsak vagy😄
anti hero