World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky
Mage-nek milyen profession ajánlatos?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

shadow moon on meg tavaly lattam. night elf hutnernek esett barontol a mount. szal letezik bizony, csak uber rare drop. bar ettol lehet azota mar kiszedtek a loottablajabol, bar nem ertem miert tettek volna.

Lynx_TWL
hát ha volt is, már kiszedték. maradjunk ennyiben 😊

๏̯͡๏﴿

Jah, megatláltam bár állítólag kiszedték a dropból...

biztos létezik mert usa fórumon is irogattak róla (hogy tönkretette vkinek a wowos éltetét a mount😄), és nem moderáták.

én megtekintettem a totyin, van 18000 kill, de ló nincs. Esetleg valaki törtszerveres biztos meg tudná mondani hogy a kódban benne van-e, de ugye tört szrverrõl ne itt .)

Tekintsd meg Baron lootábláját. Amúgy AVs lovat mindenki tdja lovagolni, mint ahogy a ZGs trigrist vagy Raptort is.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Lynx_TWL
de 400 leveles sárkányok azok vannak

๏̯͡๏﴿

Botond
Baron lovat láttam saját szememmel allys karinál Blackhand szerveren usa wowban. :-) Ott az volt a legenda,hogy csak 5 fõs csapatnak esik,ha vki már AD exalted. Akkoriban ez nem volt túl gyakori lévén egy jól felszerelt 10fõs raid is 3at wipeolt egy baron run alatt minimum. :-D Utána többet nem láttam viszont a srácot,szal nem biztos,hogy nem GM volt. ;-)
Lynx_TWL
baron ló nem létezik
ja de az unokatestvérem kisöccsének a szobatársa látott már ... állítólag😊

๏̯͡๏﴿

picket
Thottbot -> keresésbe: Horn of the Frostwolf Howler

Elsõ hozzászólás: "ANY class can ride it. I am a tauren and I can ride it and it looks sick." - gondolom minden fajra gondolt az illetõ, nem minden kasztra, de a lényeg ugyanaz. És ki van emelve sárgával, ami thottboton azt jelenti, hogy sok embernek segített (vagyis vadul nyomogatták a plusz jelet)

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

hát, tudom... az ilyen ritka dolgok nem egyértelmûek, mert mindenki összevissza beszél mindent... például hogy a zg-s raptor mount dropjánál számít a tagok zhandalaros repuja meg ilyen hülyeségek... vagy például azt máig nem tudom frankóra, hogy stratban a baron dob-e csonti ló mountot vagy csak legenda az egész.. konkrét infó sehol sincs, én allys csókát nem láttam még csonti lovon, de van egy ismerõsöm aki állítólag látott már...

Lynx_TWL
hát mekkora nub vagy már ezerszer letárgyaltuk😄
nepát nem ajánlom senkinek, ahol ilyen nubok játszanak mint Botond azt jobb elkerülni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Thottboton nezd meg a mountokat. "Alap" mountokhoz midnig kell a "riding 1". ZG, Baron, AV, es kitudja meg milyen mountokhoz nem kell skill, olyan mint a paladin warhorse/charger-je - summon azt' jonapot, mehetsz is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Törpével vettem még csak,az meg tud kos ridingolni. :-) Szal megvezethetnek,ha nagyon erõsködnek. Közben meglett az ulda küldi eleje is.
nem kell hozzá semmi

és akkor humánként/elfként ironforge exalted kellene, mert kos? háát nem tudom... szerintem annyira kevesen veszik meg az AV mountot, hogy mindenféle legenda kering róla... a guildcseten is minden héten felreppen valami újabb keletû hülyeség...
Ha megnézem itt vagy itt, akkor nincs ott hogy kell hozzá ram riding skill, illetve a totyin a hozzászólások között is írják hogy nem kell.

PiszkosFred
De.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
nagyon várod,ha triplán elnyomtad :-D
s0n1c
na ilyet se csináltam még 😊)
s0n1c
Hm, nem rossz, hc guild már annyira nem izgat fel, kezdek én is nagyapásodni 😊 valójában a kieget várom, új honor system, 5-10 fõs instak, nem kell hozzá annyi idõ, mint most...
s0n1c
Hm, nem rossz, hc guild már annyira nem izgat fel, kezdek én is nagyapásodni 😊 valójában a kieget várom, új honor system, 5-10 fõs instak, nem kell hozzá annyi idõ, mint most...
Botond
Zord. Kill on sight mindenki mindekit. AHban van minden jó drágáért,mert nagy a felvevõ piac. BGk eddig jók. LFG csatin pörög a sok partikeresés. Szóval casual playernek PuGozni ideális. Többre meg se idõm se kedvem. De asszem európa first killek is itt szoktak lenni. Szal van hardcore guild is dögivel.
s0n1c
Btw Neptulon milyen szerver? 😊
Botond
Én is így gondolom,de erõsködnek páran,hogy farkas és így meg úgy. És 640 goldot nem kéne bukni. :-D Azt mondják wolf riding kell hozzá,és azt csak orgri exalteden tudok tanulni.
s0n1c
Mérne tudnád használni? Az pvp mount, csak az adott faction repuja kell hozzá nem?
Botond
Na akkor én is kérdezek. Megint elbizonytalanítottak,hogy AV exalted mountot,mint tauren fogom e tudni használni,vagy kell orgri exalted is?

A másik,hogy hordában nincs vmi uldás küldi,ami az instába szól? Thottot néztem,azokat megcsináltam,de egy sem az instába szólt. A nyaklánc,ami allyban a fõküldi kiesett,de aszondta nem vehetem fel a küldit,mert nem jó a fajom. Szóval tanácstalan vagyok,bent lenne vmi questindító? Be se mentem így quest nélkül.
Davidus
de sokat nem ér

V9ykn8_TZL0

Köcce
Dobjon már vki olyan linket ahol megtudom nézni hogy a szervereken mennyien vannak meg milyen kasztok stb.
Sugam
gööögle?😄 lehet talalni ilyen trialt is meg , torrenten szerintem van fullos is.

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Jo honnan a banatbol szerzek en olyat....nm tudodm ki meselte hogy 600$.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én is a Sony Vegast hallottam ajánlani ilyen célokra.

TSW: Tunderke

ja igen így... magyar rp guild és már ki is listázza.....jaj na ne már

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

vegas jo kezdoknek.

vegyes nemzetiségü klán keres tagokat trolbane horda oladlon www.hc.is
zgt toljuk mct most kezdjük

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sephi
Koszonom neked!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

1. Interface beállitások
2. Virtualdub, vagy Pinnacle studio
3. Virtualdub

Persze lehet mással is, de ezekkel egyszerû
Sephi
Eppen Wow filmet csinalunk es ha valaki ert ilyen dolgokhoz par kerdes :

Hogy tuntetem el nevet/guildet a masik kari feje folul?
Fraps al csinaltam a jeleneteket , milyen progit hasznaljak oszerakni oket?
Mp3-mas formatumba vannak a szovegek , milyen progival ileszthetem oket az adott jelenethez?

Elore is koc.

BEAST
bleh ... megnéztem a ratyi troll rogue-t ... de rá kellett jönnöm pénz nélkül és mindig random itt ott talált cuccokkal már unalmas a szintezés 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
mert lassítja a szintezést😄

V9ykn8_TZL0

The Garrett
bahh 400 uj uzenetz 😮OO

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Nepán vagy akkor whisp rám,ha látsz,megint van ilyen lowbie szarakodós guild,mint Evil Souls volt,meg egy halom lockbox,amit nyitni kéne,mert nub dav nem skillezi lockpicket. :-(
Botond
Egy szép napon olyan híres leszek,mint Crassus. O.o
ÁJ LÁW YÚ GUGLÛ

Estét mindenkinek.
Véletlenül esetleg talán, tudna valaki adni nekem ide vagy privibe, magyar RP (role-play) guild honlap címet? ( szervertõl, frakciótól függetlenül ). Köszönöm.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

SZEMÉLYIKULTUSZ IMO!
😄

ps: egy oreg nyugdijas meregzsak vagy😄

anti hero