World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nos farmolas teren viccen kivul talan a legjobb a Felwoodi Satyr csapat volt akkoriban. Ketszer vegig mentem a barlangon es 35 g + egy csomo Magaweave Cloth stb esett.

Igaz reg nem voltam ott...talan tul regota...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem kell farmolni ahhoz hogy legyen pénzed, elég napi kb 20 perc hozzá
- naponta 20 percet nem kell farmolni? Akkor épp utazol?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sephi
Van olyan guild akik anubnak neki sem mennek egy tonna poti nelkul. Erdekes jobban fel vannak szerelve mint mi e megis mi egy potit be nem iszunk a killhez.

Ez kb a Ragna/UBRS buff effekt. Most mar Ragnanal azzal poenkodunk hogy "Mijaza fire rez?" 😄DD En speciel mar fire rez potit sem iszok be oszt siman tulelem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

majd meglatjuk amikor elertek patchwekrhez vagy loathebhez, de meg faerlinahoz is szepen kell a potion, mar ha leakarjatok olni😄 es az a szomoru, hogy nem csak a first-killhez kell majd az a sok consumables 😞 arrol nem is szolva hogy a sok farmer gyerek tudja hogy hc guildek veszik szepen ah bol a reagenseket meg herbeket es az arak hetrol hetre mennek fel, 1 stack dreamfoil pl mar 25-28 goldnal jar, 1 major manahoz meg kell 3 dreamfoil, 1 patchwerk attempthez en elhasznalok 2-3 major manat, es ez meg csak a mana resze 😊 kell arcane elixir, greater firepower, flask of supreme power, wizard oil..stb. szamolgass😄

picket
nem kell farmolni - napi 20 percet kell farmolni
És mindez egy mondaton belül. Gz, lehetnél Bill Gates marketing-tanácsadója! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
énis<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
igen? nem

V9ykn8_TZL0

Davidus
<#ejnye1>

V9ykn8_TZL0

Wipeolgatunk Naxxban igaz még csak Anubon.Na jó egyszer benéztünk, de mostantól valószínû lesz Naxx raidnap. No mindegy csak annyit akartam mondani, hogy kurvára nem kell farmolni ahhoz hogy legyen pénzed, elég napi kb 20 perc hozzá.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Sephi
Szerintem nem kell beszarni ezzel az repulos mountal kapcsolatban. Ha 2k hat ez van de mint olvastatok van olyan ista ahova csak ilyennel lehet majd felkerulni. Egy igazan eros guild ami mar Aq40 farmlolja annak a bankja olyan dolgokat taralmaz hogy el sem hinnetek. Csak Elemetium Ore-bol van egy tonna. Ichor-rol nem is beszelek 😄

Nalunk mar be volt jelentve hogy a bank segiteni fog 😄

Nézheted más szemszögbõl is a dolgot, nem csak kisgyerekek vesznek goldot. Szétdolgozom az agyam, hetente 2*-3* relaxálnék egy picit raideken, de lassan már a javítási költségeimet se tudom fizetni. Persze a megoldás egyszerû: 2 hetente összeszorítom a fogam és szombati napomon farmolok - hogy tudjak instába járni (mintha nem lenne jobb dolgom). Nem vagyunk HC klán, próbálgatjuk Ossiriant, egy próbaraid nekem potikkal 50g a tapasztalatok alapján.

Persze tudom, nem kell instába járni és akkor nincs javítás. Mindenesetre én nem ítélem el abszolút, ha vki ilyen okból goldot vesz és annak se zárom ki a lehetõségét, hogy ha elfogyott az aktívabb idõkben felhalmozott pénzem én is körülnézek e téren.

TSW: Tunderke

rip 😞

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hohoho

40 debuff slot

"For the expansion the debuff limit is being increased from 16 to 40. Combined with the focus on smaller raid dungeons, Warlock players will have more freedom and opportunity to use their debuffing abilities with less limitation."

ajanlom neki naxxot😊 hetente 300-400g lazan elmegy😊

Hát én meg kifarmoltam, és nem kértem kölcsön senkitõl. Fiszont ha azt tudtam volna amit ma velszeg egy percet sem farmoltam volna. Haverommal szoktam beszélni, hgoy bizniszel-e még, azt mondja minek ugyse tudja mire költeni. És igaza van.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

bizony ellehet, en is ismerek nem egy embert aki eladta az accjat 300-500 euroert.

Fenrir
A mi papunk pont forditva akar lemenni mc-be a benediction-ért. 350 aranyat fizetne akkor ha kiesik és akkor viheti is, ha nem akkor nem kell fizetnie a guildnek.

A halál csupán a kezdet...

s0n1c
instaból itemeket lehet közvetve vásárolni, nagyon sok guild csinálja, hogy pár száz goldért visz le külsõs embereket bwlbe, mc-be, tag kifizeti a goldot elõre, és ami kell neki a raid során azt viszi
nem nagyon vágom ezt az ebay témát, de most kiváncsiságból rápillantottam... így ránézésre el lehet adni egy accountot 500-800 dollárért - olyanokat amin több 60-as kari van, vagy legalábbis jó a felszerelése (T2), de a gyengébbek is menõk olyan 300 dollárért...

Persze ez csak akkor igaz, ha jól olvasom azt, hogy mondjuk egy ilyen cuccra van 10-20 bid az éppen aktuális aukción, és ez nem csak valami maffia-szerû tréfa ahol a saját cuccomra biddelhetek hogy jól nézzen ki, aztán meg nem is kell kifizetni...

Botond
T2t,meg honor geart nem tudsz venni goldért. Amiket tudsz az kb annyit is ér. Pár értelmos dolgot kapsz goldért maximum. Ezért is találták ki a BoPos rendszert,hogy eleve határa legyen a kereskedésnek. Van olyan aki rendes pénzért xpz fel karit másnak,és van aki ezzel a pénzért xpzõ sráccal van egy guildben és ide jár a maffiás módszereket kifogásolni. És ide jár a srác aki fizetett az xpzésért és aki xpzte az is. Én nem veszek kínai gold farmertõl semmit, magyartól sem,de amikor a mi guildünkben lévõ srác azt mondta,hogy egy gémcardért vesz nekem epic mountot a pap alá,és utána számoltam hány napi munka lenne wowban az epic mount és mennyi a melóhelyemen egy olyan egyenleg jött ki,hogy ha visszamegyek BSre ez lesz az elsõ dolog amit meglépek.
QuippeR
jó hogy nem mással akarod kifizettetni egy évi szórakozásod...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kb egy hét alatt farmolt Shaky 300 goldot, adott kölcsön 200-at, nekem volt 200 és Shark adott egy 100-ast 😊 Per pillanat még lógok Shakynak kb 100-al a többi ki van fizetve. Nem tudok egyet érteni ezzel hogy megvan az oka, pont azért amit leritál. Legyen nagy dolog egy epic ló, legyen óriási dolog a repülõ mount.
Azzal hogy belépek a játékba, elfogadom a szabályait. Expolitokról annyit hogy ne azt irja le nekem a blizz hogy expolit ez meg az, hanem javitsa ki, és akkor nem lesz.
Oldern the 1st
Szerintem itt közülünk senki nem fog fizetni a te karakteredért, de sebaj.

Bocy
na helo
szóval a karikat majdnem igyen adom
mert baromság lenne pénzért adni
látom sok mindenkinek kell

Csak a GameCard-ot kell vissza fizetni
ezt 1,5 év alatt csináltam
a ha jófej leszek és csak 12 hónapod számolok😊
legyen 34000FT
ebõl ugy lecsippenthetünk 14000FT-t
tehát igy a végösszeg=20000FT

picket
A felháborodás érthetõ. Nem a maffiát helyeseljük, de megvan az oka. Ha küldetést kéne megcsinálni a swift mounthoz, akkor azt exploitolnák...

&#3237;_&#3237;

picket
Abból indulsz ki, hogy te mennyi idõt szánsz a játékra, meg hogy Shaky kifarmolja fél óra alatt, mint ahogyan állítólag a swift mountot szerezte <#wow2>. Vannak viszont emberek, akik szintén élvezni szeretnék, hogy a karakterüknek lobogjon a haja egy gyorsabb lovon/egyéb dögön, de idejük, a játékban szerzett tapasztalatuk (nem az xp-re meg a szintre gondolok, hanem a skillre, ha lehet így nevezni, ha valaki tudja, hogy hol kell farmolni) nem elég ahhoz, hogy ezt elérjék. Pénzük viszont van, hát megveszik a szükséges gold mennyiséget. Helytelenítem a dolgot, de a Blizz önti az olajat a tûzre 800g-s swift mounttal, meg állítólag 2k lesz egy sárkány a kiegben, és még ki tudja mi minenhez kéne sok lé.
Érthetõ a fejlesztõk szempontja is, mert élménynek kell lennie, hogy ilyen hátas jószágod van, és legyél te a menõ a játékban tõle. Akinek része volt abban, amikor a kezdeteknél megjelentek az elsõ lovagoló/tigrigelõ/csirkegelõ/mindenegyéb játékosok akkor mennyire megnézték (megnéztük) õket, vagy az elsõ swift mountos parasztok hogyan hajkurászták "world pvp" címszó alatt a lassabb és gyengébben felszerelt ellenségét kaszabolva õket agyba-fõbe...
Ezek mind élmények, és ezeket pénzhez kötik (megint másokat farmoláshoz). Ha valaki vágyik ezekre az élményekre, akkor azért elítélni nem tudom, más kérdés, hogy a módszerekkel nem értek egyet.

&#3237;_&#3237;

Ja valóban nem probléma ez a kis lehetõség, tehát ne kelljen pistikének 2 hónapig farmolni egy repuért vagy epic lóért vagy bármiért, vegye meg a kedves aranyos farmerektõl. Ebbõl nekünk télleg semmi hátrányunk. A fõbb farmoló helyek tele kinai farmerekke, újabban bot-okkal, az AH ban semminek nics ára, mert a kinai gépsor telepakolja mindennel ami csak kell, Full idióta nyáladzó hülyegyerekek feszitenek full epic megvásárolt felszerelésben, régen a ruha legalább jelezte mennyi munka van a karakterben, most szart se jelent, lehet az 5-dik gazdája már az accnak, abból a goldból amit megvesznek vérpistikék, fele abból van hogy accokat törnek fel és lerabolják, köztük az enyémet is. ez MIND abból fakad hogy pistikének büdös a munka még a wowban is. Engem kurvára zavar hogy maffia szerü kereskedelem épült erre a játékra, kurvára illúzióromboló, és örülök hogy te ezt helyesled.
Sephi
WoW csajozos szoveg :

-Szia edes! Mi a nadragod Drop Rate-je?

😄DDDDDDD

QuippeR
én is mindig jelentem. múltkor indítottam egy gnóm harcost, hát a kezdõterületen ott állt egy ilyen féreg, és a szolgáltatásait reklámozta. szép kis dolog, hogy az új játékos ezzel találkozik elõször...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hatt
Nem kell mindenkit elitélni azért mert esetleg kihasználja a lehetõséget. Van akinek nincs ideje kifarmolni az igényelt mennyiséget és inkább megveszi. Az sem biztos hogy a sok kisgyerek veteti meg apucival. Mindemellett én még soha nem vettem de akink kell hát vegye. Nem hiszem hogy bárkinek is hátránya származna belölle. Én pl nem érzem magamat kevesebbnek attól hogy egyes emberek vásárolgatnak.

Elastic An-usZ Boys

Oldern the 1st
Én mindig jelentem a "gold/EUR" whisperelõket, valahogy ezt tartom normálisnak. Nem érdekel, hogy másnap csinálja tovább, inkább ez, mint hogy behunyjam a szemem 😊

Azt a ticketet megírni kb. fél perc 😄

SinClaiR

Baron lovas témához, tavaly októberi kép.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Sephi
Azt en is kaptam es irtam vissza hogy kuldjenek demoba 1000g-et es akko elhiszem.
Azota sem jott valasz 😄D

BTW a tegnapi enchant spem-em 200g be kerult....baaaz ;D

Ezek a patkányok csak azért élnek meg, mert a még patkányabbak megveszik azt a goldot. Ha hébe hóba egy ember venne egy kis pénzt, nem lenne belõle üzletág, de ezek szerint tonna számra vásárolnak a vérpistikék apu pénzébõl. Lásd: Magona alias Jal
picket
Ezren jenetik. Kap egy bant. Holnap kettõ másik folytatja helyette.
Annyi pénzt keresnek ezzel - állítólag - a pénzárusok (kicsit hülyén hangzik, de végülis azok), hogy lazán megengedhetik maguknak azt, hogy akár minden nap vegynek egy accot, és azokon a realmeken, ahol van eladó aranyuk reklámozzanak egy kicsit. Leginkább akkor tehetsz ez ellen, ha egyszerûen letörlöd a levelet, és nem foglalkozol vele. Idegeskedni nem érdemes rajta, mi jókat szoktunk röhögni, amikor raid közben sorban mindenkire ráwhisperelnek, hogy "occcsóóó az árááány!". <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mayday
A minap ingame kaptam mailt, hogy vehetek dollalert aranyat. Ezt ennyire nyiltan lehet nyomni? Vagy kellene egy ilyet mondjuk jeleznem a Blizzard fele? Vagy ez mar megengedett dolog?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
Hat nalunk ugy van hogy minnel regebbi vagy annal nagyobb elonyod van cuccot kapni. Jott egy uj csavo mikozben en ket hetig szuneteltettem a main karimat. Oszt mikor vissza jottem a csavo 6/8 T2-esbe setalt mar mert ket BWL soran csak hunta cuccok estek. Azota csak a vallas.... aztan a csavo fogta magat es kirakta e-bay-re a hunteret es el is adta...FFS...

picket
Van egy mágusom: 8/8 tier2, többi cucc is epic, 1000+ gold, fontosabb repuk exalted... Nem akarom eladni vagy elcserélni, csak dicsekedtem <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Miert te tenyleg aszed hogy meg be fog ide irni? 😄

[HUN]Crassus
Arathor FULL Wrath Ork warrior?....hmmm neve?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sem AD exalted nem kell es raidben is eshet Baron lova, US Burning Blade.
Laky
Neten elég sokat érne >.<
Amúgy magadnál vagy? 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Lynx_TWL
ezért kell eladni mindent a karakterekrõl, postánzi sajátnak és delete😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
Nem azert de ha kirakod netre eladni siman kaszhacc 500+ eurot.

Sephi
Ezt nem vagom. Megintad es ingyen atadod?

ebbõl lesz az hogy lauks feltölti utánna meg secret passal lenyulja a GC-det! 😄

küldheted priviben