World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz reg nem voltam ott...talan tul regota...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- naponta 20 percet nem kell farmolni? Akkor épp utazol?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ez kb a Ragna/UBRS buff effekt. Most mar Ragnanal azzal poenkodunk hogy "Mijaza fire rez?" 😄DD En speciel mar fire rez potit sem iszok be oszt siman tulelem 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És mindez egy mondaton belül. Gz, lehetnél Bill Gates marketing-tanácsadója! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Nalunk mar be volt jelentve hogy a bank segiteni fog 😄
Persze tudom, nem kell instába járni és akkor nincs javítás. Mindenesetre én nem ítélem el abszolút, ha vki ilyen okból goldot vesz és annak se zárom ki a lehetõségét, hogy ha elfogyott az aktívabb idõkben felhalmozott pénzem én is körülnézek e téren.
TSW: Tunderke
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
40 debuff slot
"For the expansion the debuff limit is being increased from 16 to 40. Combined with the focus on smaller raid dungeons, Warlock players will have more freedom and opportunity to use their debuffing abilities with less limitation."
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
A halál csupán a kezdet...
Persze ez csak akkor igaz, ha jól olvasom azt, hogy mondjuk egy ilyen cuccra van 10-20 bid az éppen aktuális aukción, és ez nem csak valami maffia-szerû tréfa ahol a saját cuccomra biddelhetek hogy jól nézzen ki, aztán meg nem is kell kifizetni...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Azzal hogy belépek a játékba, elfogadom a szabályait. Expolitokról annyit hogy ne azt irja le nekem a blizz hogy expolit ez meg az, hanem javitsa ki, és akkor nem lesz.
szóval a karikat majdnem igyen adom
mert baromság lenne pénzért adni
látom sok mindenkinek kell
Csak a GameCard-ot kell vissza fizetni
ezt 1,5 év alatt csináltam
a ha jófej leszek és csak 12 hónapod számolok😊
legyen 34000FT
ebõl ugy lecsippenthetünk 14000FT-t
tehát igy a végösszeg=20000FT
ಥ_ಥ
Érthetõ a fejlesztõk szempontja is, mert élménynek kell lennie, hogy ilyen hátas jószágod van, és legyél te a menõ a játékban tõle. Akinek része volt abban, amikor a kezdeteknél megjelentek az elsõ lovagoló/tigrigelõ/csirkegelõ/mindenegyéb játékosok akkor mennyire megnézték (megnéztük) õket, vagy az elsõ swift mountos parasztok hogyan hajkurászták "world pvp" címszó alatt a lassabb és gyengébben felszerelt ellenségét kaszabolva õket agyba-fõbe...
Ezek mind élmények, és ezeket pénzhez kötik (megint másokat farmoláshoz). Ha valaki vágyik ezekre az élményekre, akkor azért elítélni nem tudom, más kérdés, hogy a módszerekkel nem értek egyet.
ಥ_ಥ
-Szia edes! Mi a nadragod Drop Rate-je?
😄DDDDDDD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elastic An-usZ Boys
Azt a ticketet megírni kb. fél perc 😄
Azota sem jott valasz 😄D
BTW a tegnapi enchant spem-em 200g be kerult....baaaz ;D
Annyi pénzt keresnek ezzel - állítólag - a pénzárusok (kicsit hülyén hangzik, de végülis azok), hogy lazán megengedhetik maguknak azt, hogy akár minden nap vegynek egy accot, és azokon a realmeken, ahol van eladó aranyuk reklámozzanak egy kicsit. Leginkább akkor tehetsz ez ellen, ha egyszerûen letörlöd a levelet, és nem foglalkozol vele. Idegeskedni nem érdemes rajta, mi jókat szoktunk röhögni, amikor raid közben sorban mindenkire ráwhisperelnek, hogy "occcsóóó az árááány!". <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ಥ_ಥ
Amúgy magadnál vagy? 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
๏̯͡๏﴿