World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van 4 60-as karim
Horda
60 as Orc warrior Ful Wrath
60 as Orc warlock Ful Felheart
60 as Orc shaman 4 db Earth Fury+(ten storms sapi)
60 as Orc Rogue 0 set darab
szerver Arathor
akinek kell oda adom mert és nekem már nem kell!
Per Aspera Ad Inferi.
Bár azért gondolom már tudtad, hogy ez a két sor jól fog "összecsengeni" 😉
Those who wish to follow me I welcome with my hands
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ha manuálisan írná be a júzer, akkor nem sok értelme lenne.
ಥ_ಥ
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De az a lényeg amit alatta írtál, hogy fenntartásokkal kell kezelni... elég megnézni a thottbot meg az allakhazam közötti droprate különbségeket... és akkor arról nem is beszéltünk, hogy hiába írja egy cuccra hogy 10%, egy-egy guildnek mégse esik soha, mások meg már a huszadikat szedik szét - itt a 40 fõs instákra gondolok
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha érted mirõl beszélek,ha nem,akkor hagyjuk. :-)
inkább azt tartom a hibájának, hogy azokat a dolgokat nem veszik ki, amik teljesen egyértelmûen elbaszások... hogy például egyszer dobott egy wildvine-t, vagy kétszer dobott egy szürke mellvértet... ilyenek... ezek inkább rontják a statisztikát mint a kicsi mintavétel
-A quest itemek csak akkor esnek, ha questen vagy (kivéve a "this item begins a quest" cuccok), és a cuccnál sehol nincsen tárolva, hogy õ melyik küldetésnek a része. Így nem lehet ellenõrizni, hogy rajta vagy-e a küldetésen az adott killnél.
-Elkerülhetetlen, hogy lesz party, ahol 5 embernek fent van az addon (mert mondjuk ajánlja a guildje), és akkor 5-ször számolja a dropot, máshol meg senkinél sem lesz ilyen addon...
ಥ_ಥ
๏̯͡๏﴿
pl. quest itemek dropratje úgy ahogy van szar.
"The Deathcharger's Reigns are a very rare drop. Any rumors you have heard about it are just that; rumors. The only requirement is "convincing" the Baron to hand them over to you. I must warn you though, that the Baron is very stubborn, and you may have to defeat him in battle many, many, many times before he hands them over."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
- én azt a verziót hallottam, hogy mind az 5 játékosnak exalted-nek kell lennie és akkor _eshet_ 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Yes, he has a small chance to drop
Anyone can use the mount now.
The
Amúgy drop rate allakhazam szerint: 1 in 24,519... így csoda, hogy mindenféle legenda kering róla, hogy mikor dobja, meg kiszedték, de nem, mégsem, mert nekünk meg tegnap esett, és még sok hasonló. <#circling>#circling>
ಥ_ಥ
A DB-on is láttam már 2-t.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!