World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocy
hello!
van 4 60-as karim
Horda

60 as Orc warrior Ful Wrath
60 as Orc warlock Ful Felheart
60 as Orc shaman 4 db Earth Fury+(ten storms sapi)
60 as Orc Rogue 0 set darab

szerver Arathor

akinek kell oda adom mert és nekem már nem kell!

RatBaG
véletlen... épp nemtetszésemet fejeztem ki egy elég jó try elbaszásakor <#eplus2>

Per Aspera Ad Inferi.

Ez nagyon jó! 😄

Bár azért gondolom már tudtad, hogy ez a két sor jól fog "összecsengeni" 😉

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Davidus
scroll down😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
" We've kept a lot in mind while creating the arena system to help make it as centered on player skill as possible, and not time invested"

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Count Adyn
😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

RatBaG
Egy rövid párbeszéd naxxbol... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
Egy idõben gyarapítottam,a karaktereim 6-8hónappal ezelõtti állapota még most is az adatbázis része. Pár kényelmi funkciót használtam,azért volt fent,de ezeket beépítették az alap kliensbe,úgyhogy én már nem használok semmi ilyen modult.
Mayday
Jaja, errol a cosmosrol olvasok soxor a thottbotos kommentekben. Ti peldaul szoktatok a statisztikat gyarapitani?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Botond
Amit picket ír,azt azzal egészíteném ki,hogy a Thottbotra például a cosmos nevû addonnal lehet feltölteni. Az egy komplett UI módosító quickbarokkal meg mindennel,és van az opciókban egy olyan,hogy adatfeltöltés thottbotra. Azt bekapcsolod akkor tölt fel adatokat.
Mighty
Lényegében az alacsony droprate-tel rendelkezõ itemek statisztikája a rossz ezeken az oldalon.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Tudom, csak azt elfelejtettem a végére írni 😊

picket
Van egy addon (általában az adott oldalon mint a thottbot ajánlják is, hogy használd), azt felrakod, és szépen gyûjtögeti az adatokat. Van egy feltöltõ progija is, amit ha elindítasz, akkor fellövi az adatokat a thottbotnak, vagy az allakhazamnak.
Ha manuálisan írná be a júzer, akkor nem sok értelme lenne.

&#3237;_&#3237;

Mayday
Es hogy kerulnek az adatok pl. a Thottbotra? A juzer manualisan beirhatja, hogy neki xy mit dobott, vagy van egy mod, ami jatek kozben szepen kudozgeti fel az adatokat?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

értem, igazad van részben, de inkább arra gondolok, hogy mivel a mintavételezés véletlenszerû (nagyjából), ezért többezres csoportnál már beleesik mindenféle, nagyjából olyan arányban mint ami az egész csoportban van...

De az a lényeg amit alatta írtál, hogy fenntartásokkal kell kezelni... elég megnézni a thottbot meg az allakhazam közötti droprate különbségeket... és akkor arról nem is beszéltünk, hogy hiába írja egy cuccra hogy 10%, egy-egy guildnek mégse esik soha, mások meg már a huszadikat szedik szét - itt a 40 fõs instákra gondolok

Lynx_TWL
jajj ne tudományoskodjatok már bazdmeg😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Vagyis az egész %os statisztika pont arra elég, hogy tudd, sûrûn esik e vagy ritkán. Hogy mennyire sûrûn és mennyire ritkán, az már nem kimutatható, hiszen a lottót is megnyerheti bárki azonnal, ahogy életében elõször vesz szelvényt, és ugyanúgy nem nyerheti meg az, akinek a családja, generációkra visszemenõleg hetente 100 szelvénnyel játszik ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Beülünk 4en egy vendéglõbe,Pityuka legyúr 3 rántotthúst,és bejelenti,én legyúrok hatot,de nem jelentem be, Ferike eszik 6ot szintén sutyiban,te eszel egyet és bejelented. Na most a rendszer szerint mindenki evett egyet,szal baromira éhesek vagyunk. A te esetedben még véletlenül igaz is. A valóság az,hogy fejenként ettünk átlagosan 4 rántott húst,szal degeszre zabáltunk magunkat. Igaz ebbõl neked csak 1 jutott,szal te máshogy látod a problémát,de ez a te bajod.

Ha érted mirõl beszélek,ha nem,akkor hagyjuk. :-)
Botond
Nem mondtam,hoyg lehetne jobban csinálni. Csak korlátozott a hasznos információ tartalom. Rákeresek vmire és megmondja mibõl eshet,ez a hasznos információ. Azt írja 8% a droprate,na ez viszont teljesen hasztalan információ,lévén nem teljeskörû az adatgyûjtés,és ráadásul még átlag is,ami ugye nem ér nekem semmit,mert vagy belülre esek a szórásban vagy kívülre. Alapvetõen nagyon jó és hasznos dolog,én is rendszeresen használom,csak tudni kell szelektálni milyen info jó,és mennyire pontos. Csodákat nem kell várni tõle.
ezzel nem értek egyet, a 26ezres mintavételezés elég kell legyen... És nem vagyok benne teljesen biztos hogy 1000-es mintavételnél nagyon változnának az arányok...

inkább azt tartom a hibájának, hogy azokat a dolgokat nem veszik ki, amik teljesen egyértelmûen elbaszások... hogy például egyszer dobott egy wildvine-t, vagy kétszer dobott egy szürke mellvértet... ilyenek... ezek inkább rontják a statisztikát mint a kicsi mintavétel

picket
És igazatok is van, de nehezen tudnám elképzelni, hogy jobbat lehetne csinálni náluk:
-A quest itemek csak akkor esnek, ha questen vagy (kivéve a "this item begins a quest" cuccok), és a cuccnál sehol nincsen tárolva, hogy õ melyik küldetésnek a része. Így nem lehet ellenõrizni, hogy rajta vagy-e a küldetésen az adott killnél.
-Elkerülhetetlen, hogy lesz party, ahol 5 embernek fent van az addon (mert mondjuk ajánlja a guildje), és akkor 5-ször számolja a dropot, máshol meg senkinél sem lesz ilyen addon...

&#3237;_&#3237;

A quest itemek droprate-re persze hogy szar, mivel csak azoknak esik akiknek megvan a quest, és egy halom embernek eleve nem eshet, mivel kveszt nélkül gyilkolja a mobot... így azán persze hogy el van ba**va a droprate... amúgy ezzel nincs semmi gond szerintem, ez egy statisztikai dolog, nem figyelheti hogy te most úgy ölted a mobot hogy kellett volna essen, vagy csak simán...

Botond
5en leölik baront,3 tölt fel adatot cosmossal 2 nem,az se sokat segít a pontosságon,arról nem is beszélve amikor az 5bõl egy sem tölt fel adatot.
Azért pontatlan mert a killek nagy része questen kívüli, akárhányen tölthetik fel nem lesz jobb.

TDC Geronimo
;(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Ezt akartam írni.
Lynx_TWL
kölcsönkérte a bódi guszti összest, és nem akarja vissza adni

Mighty
thottbotos meg allakhazamos droprate elég érdekes dolog. Ha az egész wow közösség töltené fel az adatokat, akkor tényleg jó adatokat lehetne kapni. Így ezek csak körülbelüli értékek és lehetnek esetek, amikor teljesen fals érték van ott.

pl. quest itemek dropratje úgy ahogy van szar.

Lynx_TWL
kiütöttél baz

picket
Látszik. <#kuss>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
jó téged a Botond lefizetett szal thxbye

Botond
Semmi :-D
TDC Geronimo
;>

picket
Nektek meg amúgy mi bajotok van egymással? <#lookaround>

&#3237;_&#3237;

Botond
Téged én fizettelek le,hogy kamuzz velem,mingyá mondja Lynx a nub >.<
Botond
killing the Baron a lot -> exalted ^.^

belemagyarázás rulz!
A quote from the CM, Fangtooth:

"The Deathcharger's Reigns are a very rare drop. Any rumors you have heard about it are just that; rumors. The only requirement is "convincing" the Baron to hand them over to you. I must warn you though, that the Baron is very stubborn, and you may have to defeat him in battle many, many, many times before he hands them over."

TDC Geronimo
Neptulonon egyik locknak megvan ;>

kopper bár kell!

Lynx_TWL
patiencet a faszt😄 50 runon voltam és köpenyét még hírbõl se láttam pedig 8% esély van elvileg rá...rohajdon meg a baron a lovával együtt😊 és változtassák meg a loot rendszert mert már a fsz ki van.

PiszkosFred
Ok, akkor ez innentõl ténykérdés, és eshet a baron lova. Hogy mi kell hozzá, az már egy más kérdés, az megint inkább csak tipp mint tény ;]

Lynx_TWL
hát többség itt se látott, csak Botond kamuzik de neki meg ki hisz?😄

Baron lovat láttam saját szememmel allys karinál Blackhand szerveren usa wowban. :-) Ott az volt a legenda,hogy csak 5 fõs csapatnak esik,ha vki már AD exalted.
- én azt a verziót hallottam, hogy mind az 5 játékosnak exalted-nek kell lennie és akkor _eshet_ 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ez mind blue:

"Yes, he has a small chance to drop .

Anyone can use the mount now.

The are a rare drop. The trick to getting them is killing the Baron a lot, and having a lot of patience."

PiszkosFred
Majd ha lesz róla (vagy ha van, akkor mutasson valaki egyet;]) blue post, akkor az lesz a mérvadó. Addig marad az egész városi legenda szinten...

ez csak legenda volt, nem kell hozza exalted.

picket
Tipikus strucc házáállás, amit nem látok, az nincs is <#idiota>
Amúgy drop rate allakhazam szerint: 1 in 24,519... így csoda, hogy mindenféle legenda kering róla, hogy mikor dobja, meg kiszedték, de nem, mégsem, mert nekünk meg tegnap esett, és még sok hasonló. <#circling>

&#3237;_&#3237;

Shongi
Én úgy tudom, hogy esik az a ló, de minimum exalted repu kell ADvel, hogy egyáltalán szóba jöhessen az a kis drop rate.
A DB-on is láttam már 2-t.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!