World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tehat aki szereti a tomb raidert az buzi?

hogy buzinak nevezhessuk azt, aki noi karival jatszik fiu letere ahhoz az kell, hogy az illeto elje is magat bele es a jatekban a kapcsolatokat ugy kezelje, mintha lany lenne, pl egy RP realmen.

Count Adyn
😄 akkor leforditom magyarra magyarról😄
1. es játékos egy csajt néz a monitorján egész nap, mert nõi karival van,
2. es meg egy fickótnéz egész nap.

ha felteszük hogy mindenkinek igaza van->
tehát : minden wowos buzi 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
Sziasztok
Kipróbáltam a játékot, és szerintem ez egy szar és ti még fizettek is érte... nagyon lámák vagytok a coh+l2 kétszer jobb

ui: minden wowos buzi

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hát nem, 30 centis víbe nehéz belefulladni 😄

Lynx_TWL
na az se normális aki egésznap egy pósztert néz

BEAST
ha te mondod ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
egészséges ember esetében ugyanaz, azt nézi egész nap és ennyi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
azért remélem azt te is látod hogy a két dolog nem ugyanaz 😄

Count Adyn
Szóval aki Orlando Bloomos posztert rak ki a szobájába az a normális, aki Pamela Andersonosat azmeg a buzi?😄DD

Davidus
na nem nyelt el a tenger?😄

V9ykn8_TZL0

semmit nem tudok hozzátenni, úgy van ahogy írta ^^
(csak annyit hogy warlock life drain+shadow ward > loatheb 😄)

hagyhatod 😊
a felét úgyis töröltem 😊
esetleg a #83500

hm 455 új üzenet :p
történt valami érdekes vagy hagyhatom? 😄

Lynx_TWL
ehhez csak ennyit tudok hozzáfûzni:

TVelvet
/lick
Davidus

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
n

Lynx_TWL
pénzem sem lehet csak úgy venni tier x cuccokat

Lynx_TWL
epic mounthoz: 2 nap thorium farmolás darkmoonos nyaklánc miatt aztán esett mellé 20+arcane crystal meglett a mountra való 😄

Sephi
Mi a hetvegen lazulunk. Azaz altMC meg Zg es Aq20 olyan szinten hogy mindent kipucolunk 2 ora allat ZG-be meg ilyenek. Es ha belegondolok hogy anno miket szivtunk az elso bossnal most meg alig dobja az elso bombat mar halott 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nah még negyven perc és megyek haza függeni..
Kiváncsi vagyok mennyire rozsdásodtam be, ma egész nap PVP a terv.
Olyan szinten lefáradt a guild hogy két nap raidtilalom van.
Tatyla
<#gonosz3>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
az a vicces hogy te is csak azért írogatsz ilyesmit hogy megnyugtasd magad 😄😄 kijön az 1.12 ... meg a kieg ... olvasod az újdonságokat te is visszalesel majd 😄😄😄

rossz ember vagy

Tatyla
látom én is az infókat róla folyamatosan,de teljesen hidegen hagy semmi érzelem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

majd fog amikor jon a kieg😄D

Davidus
azt csak hiszed😄

V9ykn8_TZL0

Tatyla
de jó már 70 napja nem wowozok,és nem hiányzik,yeahhh kigyógyultam...

Sephi
Kerdesem az lenne hogy nem tudgyatok e veletlenul a BS szerceren horda oldalon hany Thunderfurry es hany Ragna mace van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Milyen raptorommal?

Aze mert kell a full T1 amig bucs meg a full T2 de nem feltlenul aze csak hogy meglegyen ma vaze 😄

mert az az erzes amikro ennyi szenvedes utan leolod a bosst az karpotol mindenert😊 ez a kocka orom😄

lfg tool!!!1
az viszont szemétség hogy még az alap földrészek új területeit se lehet megnézni kieg nélkül, fõleg ha tényleg az ott lévõ városokba akarják csõdíteni a bankoló tömegeket.

Csak Coppert bányásztam, másik karival megolvasztottam. Amúgy csak kb 5 arany kellett bányászásból. De tökmindegy.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

OK. Nem kell farmolni. Elég napi 20 percre belogolni hozzá és futni kicsit AH és a postaláda közt, meg böngészni AHt. Asszem így korrekt.

picket
Üdv a klubban! <#integet2>
Amúgy minek neked az a ronda bukósisak? Szoktál taknyolni a raptoroddal? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Gyerekek szerintetek az normalis hogy januar ota nem lattam T1-es hunta fejest esni MC-be Garr-bol?

Most tartok a 25-odik MC-nel tartok es egyszer sem esett. Igaz ket hete esett de perszehogynemvoltam ott a faszkivan.

Irok GM-nek ez igy nem mehett tovabb.

picket
És lvl 5-ön, mit disenchantolsz és bányászol, amibõl 300g lesz?! <#wilting>
Amúgy herbarista... a farmolás fogalmát ez aztán teljesen kimeríti: növényt leszeded, aztán eladod. Õstermelõi igazolványod van? <#idiota>
Nem csak az a farmolás, ha valaki megöl közben mobot. Minden farmolás, aminél ugyanazt az agyon unott mozdulatsort elvégzed, hogy ezzel pénzhez, vagy pénzé tehetõ nyersanyaghoz juss. Hogy ez bányászat, nyúzás, herbarizmus, vagy mobok grindelése... rohadtul mindegy.

&#3237;_&#3237;

Botond
Az a tuti,disenchant+mining. Nekem is 230 gold jött össze lvl48ra különösebb megfeszülés nélkül. Ha idõt szánnék a bányászásba és lowbie insták farmolásába akkor meglenne már az 1000es is,csak idõm nincs. :-) De ez is farmolás. ^.^
PiszkosFred
És hogy szerzed meg az ore-ket és az essenceket? Jön a mikulás naponta, és fejbevág egy zsákkal, tele minden földi jóval? Esetleg van egy eldugott kerted valahol, ahol thorium fák nõnek, közvetlenül a shard veteményes mellett? Hm?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
"nem kell farmolni ahhoz hogy legyen pénzed, elég napi kb 20 perc hozzá"

Nem érzem úgy, hogy bármit is kiforgattam volna. Olvasd el még egyszer! Ezt írtad. Ha nem ezt akartad mondani, azt elfogadom. Írd le részletesebben, mert ebbõl az jön le, amit írtam. Lehet megsértõdni rajta, de ez van oda írva.

&#3237;_&#3237;

Hát amennyiben bányászni és disenchantolni legális akkor az.

Fasza hogy nem tudom javítani a postom. Na jó farmolni nem kell de nem árt ha herbalista vagy 😊

Davidus
picket
Legálisnak hangzik... Biztos a sok quest reward miatt van <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Forgasd ki a szavaimat jobban. Farmolni nem kell. A lvl 5 ös papomnak egy másik szerveren van 300g-je. Szerintemd farmoltam vele? No de mindegy farmoljatok.

PiszkosFred
Csak tudod az a "baj", hogy egy-egy farm helyen nem vagy egyedul. Vagy embertelen idopontban megy oda, remelve, hogy akkor kevesebb a nepsuruseg arrafele - de meg ekkor is eselyes par bot arrafele -, vagy pedig beletorodsz, hogy ha latsz 3-4 elo mobot, abbol max egy lesz a tied, mert a tobbit pillanat alatt megtamadja valaki. Legyen az epl undead falvai, legyen az a szatirok, legyen az tyrs hand, vagy barmi, ahol aranylag jo a kill/silver(cuccok) aranya.

Penzert goldot venni? Ez igy a Blizz szerint illegalis. Mivel folyamatosan irjak, hogy XY jatekost bannoltak, es YX millio goldot vontak ki a forgalombol/gazdasagbol, feltetelezheto, hogy visszakovetik az aranyarusokat, es a gyanus tranzakciokat. Persze ez kivedheto sokszoros accounttal, de csak egyszer legyen hulye az arus, lehet hogy te is megszivod. Van benne nemi kockazat. De aki akarja, am legyen, vegyen penzert goldot. Semmi kozom hozza, ki hogy szerzi meg IRL a penzet nap mint nap, es azt mire kolti. Bosszantani bosszanthat, de ezzel mit erek el? Csak en leszek merges, a folyamat ugyanugy megy tovabb. Vagyis inkabb lesz*rom, ha ilyen msgt kapok, report, aztan folytatom a kis egyszeru eletem a serveren. A vilag nagy reszenek tobb penze van IRL, mint nekem, ez tenykerdes. Emiatt nem fogok haragban lenni a fel vilaggal, csak mert o hetente vesz maganak egy piramist, vagy kisebb tavakat, en meg orulok ha azokat meg tudom venni/csinalni, amit szeretnek.

De ha oket, vagy barkit a klienturabol elkapnak, en leszek az elso, aki gunyosan fog mosolyogni, es mondani, hogy maga(d)nak koszonheti/ed. Mert mindenki tisztaban van azzal, hogy a szamos trukk ellenere ez megiscsak illegalis a blizz eula szerint, es ennel fogva van ra esely, hogy idovel gaz legyen belole, es szankciokkal eljen a blizz. Es nem hiszem, hogy ezt ki lehet majd dumalni ;] (mint amikor a srac megolte a testveret es a szuleit, majd a birosagon azzal vedekezett, hogy o egy arva gyerek, legyenek erre tekintettel...)

Gazdasagot felboritja? Fel. De ugyanugy felboritja a tomeges AHba farmolas, a koltozesek, a peccsek valtozasai, az uj receptek, es meg millio masik dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

s0n1c
mondasz valamit
Botond
Sosem fogom megérteni,hogy ez az önsanyargatás hogy lehet vkinek szórakozás.
hat csak az a kulonbseg hogy pl loathebhez MUSZAJ a greater shadowprot potion (1 uveg= 4 fadeleaf + 4 gravemoss + 1dreamfoil, 1 stack gravemoss,fadeleaf 25g, dreamfoilt meg mar irtam) minden killhez kell majd 3-4. de kerdezd meg Devilkinget ok mar le is oltek loathebet😊 patchwerk is nehez lesz greater stoneshield potion nelkul, meg megfelelo dps nelkul, flaskokrol nem is beszelve. anubhoz nem kell semmi, az gyerekjatek boss az elso kill utan. faerlinahoz nem art a greater fire prot meg jol johet nature prot potion is, mivel lok rain of fire (~2300/tick damage) meg poision volleyt (1000-1500 alapsebzes aztan 430 as dot). tehat naxx az tenyleg hc embereknek valo akik 24/7 jatszanak wowot. kesobb persze enyhulnek majd a dolgok ha mar lesz jobb gear naxxbol, de mint mondtam egyes bossokhoz meg akkro is tonnaszam kell majd inni a potionoket.