World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocy
legfejebb marad a tort szever de nemhinnem

Bocy
hyy
a karikat eladtam
csak nem SG-n keresztul
1 haveromnak adtam
17000 ezer ert
szoval nekem ennyi volt a WoW<#crazya>

Botond
Amit leírt a srác,az szerintem is igaz. (#83750) Van ilyen dolog több is ami a 10-18 éves gyerekeket függõségbe vonja,ezért tõlük el van tiltva,és függõséget okozhat 18 fölött is,és kezelni is kell a függõséget. Ettõl függetlenül 18 fölött többen élnek az adott dologgal mértékkel és ésszel felhasználva. Van ugyanis olyan megoldás is nem csak a függõség vagy a teljes önmegtartóztatás,mint ahogy egyes sötét fejekben létezik az. Mondok egy példát wowon kívül: alkohol.
jaja en vagyok a sotet.

nem kapsz mailre acc infot, ha sikerült megcsinálni (success! felirat), akkor játszhatsz vele.

Tombi
sziasztok, kitöltöttem a reges ürlapot megadtam az email cimemt, de még nem jött meg az acc infó! És szarakodott a hitelkártya számmal is (beirtam vmi kamut)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

<sigh>
sotet vagy baze

anti hero

ty.

Sephi
Azt en nem tudom de teny hogy vannak egy paran 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

? akkor mit keresel itt?

hi..egy kérdés..BSen horda oldalon van kb annyi magyar mint allin nem? 😛

zero the hero

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

hehe so true

anti hero

Mostmár mind1, jelentkeztem lightbringeren premade end game guildbe, majd meglátjuk mi lesz belõle 😊 .
Hordával sajnos nem tudok huzamosabb ideig játszani.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Sephi
Jah igen. A 10 napod probaverzat le kell tolteni vagy eleg egy fullos Wow kliens atmasolva es azon jaccani 10 napig?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
H/A ?

Magtheridonon allynak ne jojjon senki😊 a realm 75%ka ally maradek horda, guildek 80%-a HC raid guild, ahova mint friss 60 as nem jutsz be. kis guildek meg parhetente bomlanak-alakulnak. viszotn horda oldalon van kereslet uj jatekosokra. magyarakrol nem igazan tudok hogy leteznenek a realmen, rajtam meg 2 haveromon kivul😊

egy decursive addon lnket pls. nem találtam googlen =\

A ragnaros PvP szerveren vennék lvl60-as mage accountot, vagy elcserélném az enyémre (lvl60 hunter, lvl39 lock, lvl29 mage, lvl36 druid).
Sephi
Hagyal mar az eletebe nem jaccot a wow-al csak kekepet lathatott rola 😄

Sephi
En a Skullcrusher BG-irol beszeltem jouember 😄

en akarhanyszor BG-ezni akartam hamar berakott
- tegnap ismét elõfizettem a játékra, mondom 38-as szinten jó lenne rank3-at elérni, 1 szintet léptem közben de AB-ra nem hívott be... majd talán kedden

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sound
és az a jó, hogy nem vagyunk egyformák :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
azért jó tudni, hogy ilyen bölcs emberek élnek köztünk 😮

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
mar ott sem akartam flemelni emiatt =P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ShaiHulud Magtheridonon milyen a helyzet? Btw eu fórumon Lightbringert ajánlották, van ott vkinek tapasztalata?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

tudom ohajto mondat felkialtojel stb lofasz nyasgem etc.

bar ne tetted volna.

Sephi
Egy forumtarsunkat szeretnem idezni :

"A wownak az a legnagyobb baja, hogy egy gyerekhülyítõ agyelszívó szar, nonstop elérhetõ digitális függõség. Remekül fertõzi a 10-18 év közötti korosztályt. Személyes tapasztalatok, véletlenül sem kötekedés. Amit még észrevettem környezetemben: egy idõ után a grafikája is mellékes, mindegy hogy TI4200-on vagy 6800 GT-n megy, csak legyen...
Emiatt wow az én szememben 0 "

Sephi
Pap vagy warrior. Es igen en akarhanyszor BG-ezni akartam hamar berakott es altalaban mindig full volt. Magyaran eg is fold a kulombsek a BS-es BG-ek es a SC-er kozott 😄

ja, lehet, hogy pap o.O én palának vettem.

Lynx_TWL
pa= pap vagy pala?😊

Ahogy néztem wow censuson, warriból van a második legtöbb és palák is jól állnak, viszont lockból csak druidánál van több és igazából lockot szeretnék csinálni.
Akkor azt mondod ott normálisak a playerek és bgzni is lehet?

Sephi
Skullcrusher es legyel pa vagy warrior alli oldalon. Garantalt non-stop insta / help.

Hol érdemes szerintetek új allis karaktert indítani? (magyarok nélkül kibírom 😄 )

nincs (lehet loathebre átspeccelt valaki, de nem tudom pont akkor éppen farm raidben voltam ~)

Nálatok van shadow pap egyébként? Mi még nem tartunk loathebnél, de 1x mi is elérünk oda és ahogy nézem képességeit shadow pap VE-vel szerintem jól tudná gyógyítani MT+ a csapatát. 1etlen 1 gond csak az hogy a swpt mindig lelöki a többi debuff max 2t tick-kel 1 bosson és már le is került pedig az lenne a legjobb dmg/mana varázslata a S.papnak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Skacok WoW videók persze nem profiknak 😊 wow.tv.HunVista.hu

neztem aztis 😊

Sound
és ez után nézd meg Fura povjából a fightot 3k fireball > 1,4k HS

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Fury dps loatheben. 😄D
link

Botond
XPzek a nubokkal >.<
Lynx_TWL
aludjálmár

Botond
Elõbb talán lvl60 >.<
Lynx_TWL
ha megveszed a hunterem epic mountját aha😄

próbálkozz a kasztod trainerénél.

Hy all! Nem rég kezdtem a játékot Lvl34 vaok! Angol szerveren játszok és néhány dolgot nem igazán értek! Probálják elmondani de nem megy! Nah az a baj hogy nem tok uj skilleket tanulni mert azt mondja a tranier hogy nkem már van 2 elsöldleges foglalkozásom és ezért õ nem tud tanitani engem! És az még naobb baj hogy mindegyik ezt mondja! Igy sajna nem tok uj támadásokat megtanulni! mi lehet a probléma? Segitsetek

Botond
Le is nyeled? O.o
Lynx_TWL
hát nekem mindig nyitnak portált darnába ha yellelem, hogy szopok érte😄