World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
farmolva tlán kicsit kevesebb
anti hero
๏̯͡๏﴿
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
๏̯͡๏﴿
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
szvsz azert elönyös nagy cegnel venni (pl. az a fukarkodós izé nem jut eszembe) mert ott indig van elado aki kicseréli vagy ilyesmi. Amugy cd galaxis bezár egy hétre ha valki elmegy?menj be a boltba és ahogy elöttem is montak rugd fel az asztalt. Persze a blokkot vigyed😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
www.worldofraids.com on ottvan minden naxx boss loottáblája.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
pl ha 11 cuccot lecserélnék magamról még naxx cuccokra az 75 spelldmg/6crit/-200hp t jelentene. hüha micsoda upgrade <#idiota>#idiota>
Megvettem a world of warcraftot, kibontom és nem volt benne cd-kulcs. nem volt rajta a kézikönyvön. és sehol máshol. felhívtam az ntecet beszéltem egy faszival õ meg mondta hogy csak jövõhéten hívjam mert nyaralni megy meg ilyenek.megkérdeztem hogy mit lehet iylenkor csinálni. azt mondta hogy be kell diktálni a cd-k kódjaitól kezdve minden szart és ellenõrzik hogy regisztrálták már-e a játékot és hogy egyezik -e a vásárlással meg iylenek, ha gond van akkor a sanyi. és talán kapok egy új cd-keyt de még azt is kérniük kell. elmehet az összes a *******. volt valakinek ilyen problémája?
A mostani rune of the down a toeppel meg azzal a AD exhaltedes masik trinkettel van 1 szinten ha DPminute -t nézel. ezeknel kicsit jobb a zhc. viszont ez a trinket meg pont dupláját adja...
Szerintem se egy kel'thuzad questhez méltó item, de nem is annyira használhatatlan mint elsore tunik.
Szemely szerint azt sajnalom hogy nincsen healupot adó ugyanilyen reward, mondjuk UD -k által lakott instába.
ráadásul ott van ingyen a másik ilyen trinket
siman jobb mint a ZHC / TOEP / akarmilofasz ilyen dmgupot adó trinketek, ha UD -s instába vagy.
es en ugyemlekszem csak a partidra hat, es csak amig elsz.
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
mire jó ez mégis? scourgestone = repu
minek ad repu ha már naxxba vagy?
๏̯͡๏﴿
/degec mode off
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
ez meg hogy: "Amit még észrevettem környezetemben: egy idõ után a grafikája is mellékes, mindegy hogy TI4200-on vagy 6800 GT-n megy, csak legyen..." egy termeszetes dolog, hisz a kinezet igazabol addig szamit csak amig kinyonyorkodtuk magunkat, amikro mar ismerunk, lattunk mindent, akkor mar nem olyan fontos az, hogy OMG AA*6 meg AF*16. es szerintem ez nem csak a WoW eseteben van igy.
de tudom en vagyok a sotet...