World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsola 79
4 millió méter LAN kábelt vettek, meg 376 Kg RAM-ot, 10 doboz kotont, 120Kiló kóbászt, 40kg parit. Itt már sántít valami..

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

Zsola 79
HOPPÁ-HOPPÁ!!!

Most nézem BUX-ot, megugrott az AUCHAN részvény ára!!!

THX BLIZZ😊

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

meg Ezüstholdba vagyok amugy nemvagyok LÁNY 😛
ma jottem haza nyaralásbol.. 1 honapig nemvoltam
Zsola 79
Kornex, te jól el tüntél, nem vagy ONlány...
Minap kerestek, hiányol Bradley😊
Mondjuk Bradley elég durva kölök... Már vele álmodok minden nap, rémeket. Hallom fejembe minden szavát, ahogy átjárja a testem. Ha halottál kölköt sokat pofázni, na Õ mindenkit túlszárnyal...

[HUN]Crassus
engem mint fizetõ kuncsaftot qrvára nemérdekel,hogy beszart-e a 32-es gép memóriája avagy sem! Vegyenek újat lõjjék be azonnal amint szar!
Egy szállodában dolgozom ahol 130 euró egyetlen éjszaka ha jön egy vendég és mondjuk bexarik a TV-je AZONNAL!! kicseréljük amint szól AZONNAL!! nem szarozunk nem magyarázkodunk hanem tesszük a dolgunkat AZONNAl,mert a vendég nem azért fizetett 130 eurót,hogyha akarja nézni a TV-t akkor arra kelljen várnia amíg mi kihívjuk a TV szerelõt az megkersei a hibát megrendeli az alkatrészt ,kihozzák,kicseréli......
Elromlik a légkondi nyáron??Nemmondjuk a vendégnek,hogy várjon türelemmel folyamatban van a javítás hanem AZONNAL szobacsere SÕT ilyenkor még gyümölcskosarat/bort/ingeynpiát/vacsorameghívást az étteremben is szokás adni mivel a pénzéért nemkapta meg 100%-osan amiért fizetett!Nem engedheti meg magának egyetlen egy cég sem aki közvetlenûl a fizetõ vendégekbõl el,hogy ilyen lúzer dumával etesse a kuncsaftjait komolyan nemfér a fejembe ,hogy fér bele ilyen nullás hozzáállás egy ekkora cégnél.....
Mennyi elõfizetõ van európában? 800.000-1.500.000?? ez 13 eurójával havonta adókat költségeket levonva is igen szép summa szal ne szarakodjanak nekem napokig hanem ha beszarik a gép azonnal ugrasszanak el valakit az AUCHAN-ba és vegyenek új gépet!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Zsola 79
Hûûûû....
Ez vajon már a halálon túli élet? Vagy csak spontán elvonási tüneteim vannak?
Nesze neked diploma😞

Davidus
fõleg hogy a legtöbb szerver németországban van(BS is)

V9ykn8_TZL0

Zsola 79
De mondom, hogy a csiga drága, meg Blizznek nehéz is elkapniuk, mert gyorsabb a szerencsétlen jószág...
Szalonna meg terem minden fán...
Ezek átperformalizált kínaiak, akik a servereket kezelik. Ezek a szalonnától pörögnek be...

PiszkosFred
Ahogy a tapasztalat is mutatja, es az ahogy az eu forumokon is egyre tobben mondogatjak mergesen, ez a fajta toketlenkedes csak nalunk van, itt euban. Odaat a nagy vizen tul, tokeletes minden, nagyon keves a gond a serverekkel. A penzbol csak egy szaki gardara futotta ezek szerint, azt megkaptak az amcsik. Nekunk meg jutott a "futottak meg kategoria" brigad, es a kedvenc csigai.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hi Zsola Kornexie vok 😛
Zsola 79
jajj, most írt nekem a blizz, hogy gyorsba adjam már kölcsönbe pár napra a C64-esem, mert bajban vannak, nem megy BS.
Most mi tegyek? Mennyit kérjek ezért?
Teljesen ki vagyok😞

Zsola 79
A csiga csak kamu, ezek paraszt kivert csávók...
A szalonna a lételemük 😊

Zsola 79
Sztem most rávetemednek arra, h a 19834867257852 milla dollárból lecserélik a jó kis kõmûves C4-eseket. Veszenk vmi faxa übertáp garázst, és berõffentik az új masinákat. Csakhát TESCO-ban elfogyott a lan kábel. Na ez itt a gond...

hehe, azért a tegnapi hepaj feltette a topicot a legnépszerûbb témát dobogójának a tetejére <#idiota>

[HUN]Crassus
semmi csiga?

Mayday
Hmmm, nincs is annal jobb etek! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ha picit értenél hozzá akkor tudnád, hogy nem két p4-es gépük van 1 kábellel összekötve egy realm alatt, így eltart egy ideig amig megtalálják a hiba forrását és javítják/cserélik azt.

!!!!

Zsola 79
Most elmentek, vesznek kenyeret, magyar szalonnát, meg kóbászt, oszt betolják urasan paradicsommal...

Aztán ha jól kielégültek, jöhetnek a serverek<#mf2>

[HUN]Crassus
Mi ez a "hardware upgrade" szarság??Tudtommal már ezért volt huzamosabb leállás.....most megint bekrepáltak az új gépek?
Blizzardos arcok ma fogják magukat és lemennek az AUCHAN-ba vesznek pár elõre összerakott configot???vagy kivesznek a raktárból pár gépet és belövik??? erre kell várni??Vagy mi a rákfene van már?
Borzasztóan hanyag munkát végeznek!Annyi pénzzel amennyit havonta kaszálnak egyszerûen értehetetlen,hogy ennyire nemképesek 100%-os szolgáltatást nyújtani.

állandó itemeket nem lehet

TDC Geronimo
Hát nemtom vizet én át tudtam adni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magh
Engem egy dolog lep meg, az automata BG raidgroup, amibõl nem lehet kilépni o0

ja amúgy tegnap mondta egyik blue usen hogy nem lesz betara jelentkezés. csak az lesz benne aki ott volt blizzconon/nyert a test realmen/fansiteon kisorsolt mázlista

Fenrir
Nem tudom, eddig csak a 60-ast néztem.

A halál csupán a kezdet...

Dacid
Ahh köszi!

És low lvl-en több a BG?

Mayday
Nem kotekedes, de ha filmet nezel, akkor a szereplok kinezete donti el, mit nezzel? Az, hogy mirol, szol, mi tortenik benne, vagy ilyesmi, nem erdekel? 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Davidus
na beta bejelentés nem volt😛 van helyette alfa😄
gondolom 1-2 hétig elbohóckodnak vele aztán ha a nagyon feltûnõ bugokat kijavították indul a closed beta

V9ykn8_TZL0

Fenrir
X-BG-ben más szerverrõl jött játékosokkal nem tudsz trade-elni. Pont ezért...

A halál csupán a kezdet...

Dacid
Reggelt!

Ahogy látom BG1 még nem üzemel. A low lvl karik nál is sokasodott a wsg-be és ab-be lépés lehetõsége vagy csak lvl 60on lehet Xbgzni?:p Jah és nem godnolkoztatok azon h más szerverbeli magyarokkal felvegyétek a kapcsot 1 kis BGn belüli buisnessre?😄 pl. nálunk 60g 1 nexus 😄

picket
Még sehonnan. Nem megy a régivel?

&#3237;_&#3237;

picket
Nem.
Csak olyan accok között lehet cserélni, amiket te fizetsz. Vagyis be kell állítani a másik accra is a bankkártyaszámodat, meg a nevedet, és akkor lehet karaktert átvinni. Biztonságosnak hangzik? <#schmoll2>

&#3237;_&#3237;

Kriger
Mi is a feleségeket néztük. Mondjuk nagyon nem ellenkeztem, inkább nézem Gabriellet mint a sok koszos fegyencet. <#wink>

titan panelt honnan tudok leszedni 1.12hoz?
Sephi
Aporpo ez a cserebere dolog ez most penzbe kerul mar nem? Igy bisztonsagos?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tegnap elõtt járt le az accom mnem tom így érdemes-e feltölteni<#nemtudom>
Bloodscalpon fél epickes magemet elcseréném vmi hasonló itemesre más kasztra.
Sephi
Most akkor ertsem ugy hogy pl a BS aze' nem megyen mert upgredeltek a hardwaret oszt bibis? Mert akko az ma biztato 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
most is megy 50-59es WSG nepa battlegroupjában. >.< ez kell nekem >.<
ugy nez ki valami gaz van mert csak 10-19 wsg van de az eleg sok

May the force serve you well!

az auto invite viszont marha jo

na restart utan ugy nez ki jol mixik, ossze is akadtam az itteni horad twinkekkel iszonyat szarar lettunk verve

Lazarus
Xavius csak 4 szerverrel van összekötve 😞 De legalább bugos
hat eleg erdekes volt a wsg jatszottam van 5ot es mindig tok gyengekvoltak a hordasok. Sok alacsony szintu volt nem voltak azok megatap twinkek akik 2 utesbol agyonvagnak.

skullcrusher aztan meg volt par szep wsg anomali es most meg lelottek a serveret

PiszkosFred
Hat ooo... szoval ;] Jo dolog ez a xbg. Majd bogartalanitjak hamarosan, addig elleszunk. Marhaszokatlan volt tobb hetes/honapos BGzes utan a megszokott horda arcok helyett uj, vadidegen emberekkel talalkozni. Marmint nem furcsa, csak eddig ugye ismertuk az ellenfelet, tudtuk kire kell vigyazni, kb mit jatszanak, stb. Ok is rolunk ugyanigy. Na most aztan megy vakon minden ;] De hala a jo egnek, hogy mint anno a BS fenykoraban, ally oldalon, max 2-3 perc, es mehetsz is.

Viszont hatranya az lesz, hogy a sok-sok BGken ritkan fogsz belefutni egy-egy emberbe, ezert a hkfarmereknek tokeletes lesz. Feladatok lesz*rva, csak az a lenyeg hogy olje meg az ellenfelet, kapjon erte x pontot, es lehetoleg olyat mindig. Ha netan mar otszor megolte volna, sebaj, par perc, es mehet a kovetkezo bgre, megint csak vadiuj embereket kaszabolni.

Mindenesetre nekem tetszik egyelore, csak a bugokat kellene valami fixszel meg a hetvege elott orvosolni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bloodscalpot törölték az élõk sorából?

Bloodscalpot törölték az élõk sorából?

The Garrett
ennek melyik resze volt bug? 😛

btw a tört szerverrol ne itt meselj itt mindenki eredetivel jatszik nem tud segiteni

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hehe milyen fasza bugot talatm
egyedul voltam egy wsgben szepen eljatszogattam 2-0 ra nekem
kaptam repet meg honort is. aztan jott egy hordas rogue es felvette a zaszlot
mar azt hittem itt fogjuk egymast kergetni a vegtelensegeig de aztan eldobta es 3-0ra nyertem😊

Sound