World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Most nézem BUX-ot, megugrott az AUCHAN részvény ára!!!
THX BLIZZ😊
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Minap kerestek, hiányol Bradley😊
Mondjuk Bradley elég durva kölök... Már vele álmodok minden nap, rémeket. Hallom fejembe minden szavát, ahogy átjárja a testem. Ha halottál kölköt sokat pofázni, na Õ mindenkit túlszárnyal...
Egy szállodában dolgozom ahol 130 euró egyetlen éjszaka ha jön egy vendég és mondjuk bexarik a TV-je AZONNAL!! kicseréljük amint szól AZONNAL!! nem szarozunk nem magyarázkodunk hanem tesszük a dolgunkat AZONNAl,mert a vendég nem azért fizetett 130 eurót,hogyha akarja nézni a TV-t akkor arra kelljen várnia amíg mi kihívjuk a TV szerelõt az megkersei a hibát megrendeli az alkatrészt ,kihozzák,kicseréli......
Elromlik a légkondi nyáron??Nemmondjuk a vendégnek,hogy várjon türelemmel folyamatban van a javítás hanem AZONNAL szobacsere SÕT ilyenkor még gyümölcskosarat/bort/ingeynpiát/vacsorameghívást az étteremben is szokás adni mivel a pénzéért nemkapta meg 100%-osan amiért fizetett!Nem engedheti meg magának egyetlen egy cég sem aki közvetlenûl a fizetõ vendégekbõl el,hogy ilyen lúzer dumával etesse a kuncsaftjait komolyan nemfér a fejembe ,hogy fér bele ilyen nullás hozzáállás egy ekkora cégnél.....
Mennyi elõfizetõ van európában? 800.000-1.500.000?? ez 13 eurójával havonta adókat költségeket levonva is igen szép summa szal ne szarakodjanak nekem napokig hanem ha beszarik a gép azonnal ugrasszanak el valakit az AUCHAN-ba és vegyenek új gépet!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ez vajon már a halálon túli élet? Vagy csak spontán elvonási tüneteim vannak?
Nesze neked diploma😞
Szalonna meg terem minden fán...
Ezek átperformalizált kínaiak, akik a servereket kezelik. Ezek a szalonnától pörögnek be...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most mi tegyek? Mennyit kérjek ezért?
Teljesen ki vagyok😞
A szalonna a lételemük 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
!!!!
Aztán ha jól kielégültek, jöhetnek a serverek<#mf2>#mf2>
Blizzardos arcok ma fogják magukat és lemennek az AUCHAN-ba vesznek pár elõre összerakott configot???vagy kivesznek a raktárból pár gépet és belövik??? erre kell várni??Vagy mi a rákfene van már?
Borzasztóan hanyag munkát végeznek!Annyi pénzzel amennyit havonta kaszálnak egyszerûen értehetetlen,hogy ennyire nemképesek 100%-os szolgáltatást nyújtani.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
gondolom 1-2 hétig elbohóckodnak vele aztán ha a nagyon feltûnõ bugokat kijavították indul a closed beta
V9ykn8_TZL0
A halál csupán a kezdet...
Ahogy látom BG1 még nem üzemel. A low lvl karik nál is sokasodott a wsg-be és ab-be lépés lehetõsége vagy csak lvl 60on lehet Xbgzni?:p Jah és nem godnolkoztatok azon h más szerverbeli magyarokkal felvegyétek a kapcsot 1 kis BGn belüli buisnessre?😄 pl. nálunk 60g 1 nexus 😄
Csak olyan accok között lehet cserélni, amiket te fizetsz. Vagyis be kell állítani a másik accra is a bankkártyaszámodat, meg a nevedet, és akkor lehet karaktert átvinni. Biztonságosnak hangzik? <#schmoll2>#schmoll2>
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bloodscalpon fél epickes magemet elcseréném vmi hasonló itemesre más kasztra.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
May the force serve you well!
Viszont hatranya az lesz, hogy a sok-sok BGken ritkan fogsz belefutni egy-egy emberbe, ezert a hkfarmereknek tokeletes lesz. Feladatok lesz*rva, csak az a lenyeg hogy olje meg az ellenfelet, kapjon erte x pontot, es lehetoleg olyat mindig. Ha netan mar otszor megolte volna, sebaj, par perc, es mehet a kovetkezo bgre, megint csak vadiuj embereket kaszabolni.
Mindenesetre nekem tetszik egyelore, csak a bugokat kellene valami fixszel meg a hetvege elott orvosolni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
btw a tört szerverrol ne itt meselj itt mindenki eredetivel jatszik nem tud segiteni
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
egyedul voltam egy wsgben szepen eljatszogattam 2-0 ra nekem
kaptam repet meg honort is. aztan jott egy hordas rogue es felvette a zaszlot
mar azt hittem itt fogjuk egymast kergetni a vegtelensegeig de aztan eldobta es 3-0ra nyertem😊
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-rogue&t=1474435&p=1&tmp=1#post1474435
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148