World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
druid feral pletyka talentek😊

Feral Combat Talents

Tier 5
Feral Recovery: All healing effects on you are increased by 10/20%. In addition, the act of shapeshifting has a 25/50% chance to remove one harmful effect.

Tier 6
Primal Instinct: Increases your chance to resist stun, charm, and trap effects by 3/6/9/12/15%.

Tier 7
Animal Reflexes: Increases your agility by 2/4/6/8/10% while in Cat, Bear, and Dire Bear forms.
Predatory Will: Reduces the cooldown of Growl and increases the duration of Tigers Fury by 1/2 sec.

Tier 8
Heightened Senses: Increases your attack power by up to 10/20/30/40/50% of your intellect.

Tier 9
Scent of the Pack: Reduces damage taken in Bear Form and Dire Bear Form by 0.4%, and increases damage done in Cat Form by 0.6% for every party or raid member within 45 yards with Mark of the Wild or Gift of the Wild active.

V9ykn8_TZL0

omg kiralyos, tobbi classrol?😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

hi. egy honor pont mérõ addont linkeljetek már pls! a titan panel az uj patch óta nem müxik :S

Magh
Mást is leszed a BG sorokról? 10 perces queue, aztán eltûnik o0.

picket
Ebben a szobában 18 fok van! És ezek a szekrények? Nem tudom mit tárolnak benne, de nagyon hangos. És ablak sincs?! Adjanak másik szobát! AZONNAL! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
En se orultem amikor 4 napja csinaltam es folyamatosan belezavartak...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Simán az ilyen emberek miatt nem csinálja egyedül.

&#3237;_&#3237;

Davidus
menem löttél bele?😛 simán le kell basznia z ilyen huntert aki nem egyedül csinálja az epic Qt

V9ykn8_TZL0

Sephi
Ez kesz. Silithusba nezzem baze ott all egy egesz ally klan kicsit eszakra a Aq kapuitol. Igy felkor alakuba. Kozepen hunta eppen demonos questet csinal. Ilyen kilometerektol emotolnak hogy /no meg ilyenek. Kozel megyek csakazertis. Nezem mar kitargetol es masik meg ramrak markot. Latom indulnak felem vagy 10-en. Megalnak elottem. En /hello meg ilyenek. Magyarazzak hogy menyek el. Erre latom huntat eppen megy a kill es a tobbi kaltarsa tisztit korbe. Mire elkezdek rohanni feleje poenbol. Nos olyan gyorsan haltam meg hogy nem is tudtam mivan. Aszitek el akarom baxni a questjet es agyon nukoltak 😄DDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
expose armor %osan szed le ugye nem csak én emlékszem így?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MarkBlade
1 Crassus kill 1000 ft-ot ér.. igazolás egy linkelt kép a hulláról 😄
Magh
Na igen, de a TV-szerelõ nem csinálja hónapokig, nem teszteli még hetekig, és nem kaszál rajta olyan irgalmatlan összegeket, hogy aztán az egész mégse mûködjön...
Szerintem undorítóan hanyag a Blizzard.

MarkBlade
Kicsi a rakás Crassusra 😊
picket
Ha bugok vannak, akkor az _valószínûleg_ nem hardver probléma. Ebben az esetben viszont teljesen logikus, hogy könnyebben boldogul vele az, aki csak átnéz a másik irodába, és megkérdezi a fejlesztõt, hogy mit kavart. Egy jóval nagyobb team, az összes emberrel a háta mögött akik a szoftvert fejlesztették a játékhoz lehet, hogy egy kicsit - csak egy ici-picit - könnyebben meg tudja oldani a problémát, mint egy kisebb csapat tõlük 1500 kilométerre. Persze anyázni attól még lehet, csak ha valaki egy tv lecseréléséhez hasonlítja az ilyen bugok megoldását, mint amiket itt írtatok.... <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Magh
Csak várj Crassus majd leváglak 😊 Ha nem dobna ki ez a szar félpercenként...

[HUN]Crassus
nem semmi xtra az SS,de nagyon FUN az Xbg

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
10-en voltak kiscsávó ,de nembírták a gyûrõdést....

picket
Azért az önimádat még nem veszett ki belõled teljesen.

&#3237;_&#3237;

BEAST
lehet nalatok ez nem tul nagy valtozas ... de pl Argent dawnon min 2-3 oras WSG 4-5 oras AB sorok voltak ... AV hetente egyszer ha volt ... most 12 perces WSG , 10 perces AB es fel oras AV sorok vannak ... hasznos kis patch volt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
8vs10ben 5db egész killing blow? Nem semmi. Vagy várj csak! De az.
Oldern the 1st
Én elõször bementem, Moonkin formomat látva mindenki hátrált 😄

Elsõ két zászlónál 9 killing blow, senkit nem hagytam életben, aztán már két rogue+shadow priest vadászott rám céltudatosan, onnantól végem volt 😊

Lynx_TWL
na jó ez a cross bg mostmár 15 percet kell várnom 1 helyett, hogy bekerüljek gg😄

Lynx_TWL
õ nem úgy vot, hogy az expose armor %osan fog armort csökkenteni?

BEAST
epp kerdezni akartam 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
És most ez akkora szám?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zeccc
minden szerver megy!

[HUN]Crassus
Merje valaki beírni PREMADE!! LOOOOL

[HUN]Crassus
na kis "OFF"/nyugi nemlesz sok ilyen,de ez a legelsõ😛😊/

Xbg

Crassus Franciaorszagban dolgozol? Nem? Akkor errol ennyit. Ez nem annyi, hogy lehuzod a szervert, atbaszod egy masikba a vinyot, azt mar megy is az uj. Ez ennel jóval komplexebb. US-ben ugyanennyit szopnak az emberek, az egytelen kulombseg, hogy ott 2 orat kesik a szerver start akkor mar kapnak 1 nap ingyen jatek, 1 nap utan meg 3 napot. EU-ba lofasz sincs ehhez kepest.

Anarcs pl.: a Matav is csinalt joparszor hibakat, ami tobb oras javitasi idot vett igenybe. SOT 2 napig javitottak az en connectemet, hiaba telefonaltam rajuk 2 orankent hogy mi a fasz van mar (A fehervari ponton baszodott el valami). Meg ha jol emlexem volt olyan hogy valamelyik francia ISP egyik szálon beszart, és fel eu azert sirt Blizz forumokon, hogy fos a ping. Aztán ha mák volt, és a másik szálon sikerült eljutni a szerverig, akkor meg faszán jó volt minden. (Ez jó 2 hétig húzodott igy) Nesze neked ISP.

PiszkosFred
Akkor fogalmazzunk ugy, hogy US serverekkel lenyegesen kevesebb a baj, mint az EU serverekkel. Ott is van gond, leallas es problema, ez termeszetes, de kozel sem ennyi. Nincs us accom, de amiket itt elmondtak egyesek, vagy olvasni a hiv. forumokon, valahol csak van benne igazsag. Hozzateszem, abszolute nem vigasztal ha masnak is szar a dolog, attol hogy allnak a serverek mashol is, attol nekem nem lesz jobb ;]. Legyen mindenkinek jo, mukodjon minden server, es csok'.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Ok, akkor nem fogalmaztam pontosan. Adott az egy server, ahol altalaban van 20-30 horda akik jatszanak AB/WSGn. Es adott masik 30, akik a koztes idoben AVra is beloggolnak. Na most "nalunk" ezek ellen az arcok ellen jatszottunk a nap 24 orajaban, ami azt jelentette, hogy a login utan kb 2 oraval mar mindenkit megoltel legalabb 4-5x, es igy nem kaptal erte mar "pontot". Ezert aztan ha honor kellett, akkor nem birkozott egymassal a ket csapat, hanem tenylegesen a feladatokra koncentralt, hogy abbol szerezzen pontot. Ezert - kis tulzassal persze - a kora esti pofozkodas utan, estenkent mar taktikai csatak mentek. Megegyszer mondom, kis tulzassal mindez.

No de most egesz este jatszhatsz ugy, hogy olyan ellenfelekkel kerulsz szembe, akiket aznap nem lattal, vagyis siman jon 50-100 pont egy-egy killbol, meg az "automata" raidben is. Bemegy, utsz vagsz mindenkit, vagy odamegy kozel ahol birkoznak a nepek, par perc alatt osszejon par ezer pont. Mindegy, hogy vesztesz vagy nyersz. Aztan gyors rejoin, es ujra. Az, hogy kozben nyersz vagy vesztes, az mar csak extra honor.

Erre ertettem azt, hogy kedvezobb most a helyzet azoknak, akik csak a pontokra mennek, es mondjuk nem erdekli oket a csapatjatek. De lehet hogy tevesen latom az egeszet, ez is benne van a pakliban, az ido majd megmutatja, hogy is lesz ez.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
A Franciaországban a törvények nem teszik lehetõvé hogy gondoljanak 1et és kirugjanak valakit. Egy Francia cég magyarországon viszont azt csinál amit akar
QuippeR
ez egy baromság. amit nem helyben csinálsz, azzal mindig van probléma, és a WoWot az Egyesült Államokban csinálják, majd úgy küldik el Európába.

nekem nem túl nagy a céges tapasztalatom, mindössze fél év, mégis tudok mondani olyan példát, amikor Mo egyik legnagyobb exportõrénél rohadt nagy gubancot okozott Németország talán legnagyobb vállalatának egy nem megfelelõen lokalizált rendszere. (és lokalizálás alatt most ne azt értsd, hogy Mégse helyett Cancel maradt a gomb felirata...)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]Crassus
na LOL van Arthor!

Gyertek picsázzatok el,mindenkit várok szeretettel!😛😊

[HUN]Crassus
csak annyivel egészíteném ki,hogy a cég ahol dolgozom FRANCIA és olyan szinten basznak ki mindenkit ,mint macskát szarni ha nem dolgozol,hogy még!
Jelszó: Aki nem csinálja nem kell, van helyette 100 másik........
na ezen filózz el.....

olvasgasd us forumokat is😊 ott is megy a siras eleg sokat a serverek miatt.

Crassus volt szerencsém néhány nagyvállalat mûködését látni belülrõl. Meglepõdnél micsoda szar van mindenhol. IT-ben is. 10 bõl jó ha 2 dolgozik, de nem õk az elismertek nem õket fizetik meg. Gondolod, hogy ez külföldön máshogy van? Kedvenc példám, haverom frissen befejezett egyetem után 3 hónap gyakorlattal kiment Németországba februárba, és az októbertõl ott halmozódott melót megcsinálta egyedül. Kb õ volt kinn az Isten. Na mindegy de hidd el hogy mindenhol ugyanaz a szar van. Motiválatlan lustageci emberek. Franciánál még rosszabb a helyzet mert ott még kirúgni sem nagyon rúghatnak ki a vállattól. Nem tudom tapasztaltad-e de nagyon szeretig külföldön a keleteurópai munkarõt mert egyrészt olcsó másrészt lelkiismeretes.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Egyetértek.
Az nem kifogás, hogy itt összetettebb a probléma jellege. Több idõ is volt a felkészülésre ill. a kiküszöbölésre. És nagyságrendekkel több pénzbõl is gazdálkodhatnak. Szóval ennyi pénzbõl minimum kifogástalan szolgáltatást kéne tudni nyújtani. Mát többször megbukott a problémamegoldó képességük.
Egyébként nekem most teljesen mind1, hogy mennek e vagy sem a szerverek. Holnap utazom 10 napra.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ebben kurvanagyot tévedsz már bocs

AnarchoiD
hat lassukcsak regiok szerint vannak ugye felosztva a realmrendserek szal nincs ennyi gep igazabol .. ha ertettek volna hozza nagygepes rendszerrel csinaljak meg ami redundans elegge(sun) es skalazhatobb, es nem lenne ennyi szopas se mint most van (kurva windes szerverek) vegyunk egy peldat isp-re : ha isp csinalna ilyet, elvagnak a torkat , egy upgrade mindenhol ugy tortenik hogy lemodellezik az egeszet es ha elszarodik visszalepnek inkabb de nem ez a "nemtudjuk meddig tart meg" ha olvasod mit irtak, nemvart eredmenyek lettek patch + hw upgrade .. hogy ezt miert nem elobb es atfogoan teszteltek ? mert fejetlenseg van naluk veszettul. Es nemond azt hogy vivendi wowos szerverparja merheto lenne egy nagy ISP rendszerehez kepest! 😉 lol ez egy vicc

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

MarkBlade
Engem nem zavar hogy nem megy.. én dolgozok 😊)) estére meg vagy holnap meg csak jó lesz 😄
Amikor nem megy a szerver az elõre jelzett idõn túl, minden órában /random 100 és repülne egy rendszergazda az uccára. Ha igy álnának hozzá egy dollár miliókat termelõ szolgáltatáshoz, már rég játszanánk. Most valóban el tudom képzelni hogy kapucsinót szürcsölgetnek a szomszédos cukiban, és beszélgetnek rólla mi lehet a baj.
[HUN]Crassus
nemtudom-nemtudom....... US szerverekkel sosincs gáz......az európaiak miért szarabbak??? Fura......

hidd el hogy AZONNAL kicserélnék ha tudnák, hogy pontosan mivel van a gond. csak itt nem egy darab tv van egy szobában amire rámutatsz hogy rossz, hanem több száz gép, több ezer alkatrésszel + hálózat. Ezt megvizsgálni idõbe telik, nem lehet ész nélkül belebontani mert akkor pl. elbaszhatnak egy backupot tároló egységet aztán csodálkozol ha 2 hónappal korábbi állpotba kerül a karid (extrém eset.-).
pl. a magyar wcg lan selejtezõn pár éve a tvnet szakemberei nyitás elõtt 3-4 órán át filóztak hogy hol lehet a gond, miért van 80as ping vhol. és az még egy egyszerûbb szituáció. Örülj ha megoldják a mai napon.

Sephi
Remelem ma menni fog BS... BWL night lenne ftw

A hk farmereknek messze nem idealisak az uj BGk, mivel raidben vagy mindegyikben igy a honor is oszlik. Az egyetlen cel a bg miharabbi megnyerese szvsz.

Zsola 79
Ott a pont...

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

Zsola 79
Vagy ahogy Jani mondaná: Nééékem ugacc, vagy csak a hááázat õrzöd? - Bííím- fexik a paraszt...

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

Mayday
Tenyleg gyanus. Kenyeret nem vettek...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...