World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feral Combat Talents
Tier 5
Feral Recovery: All healing effects on you are increased by 10/20%. In addition, the act of shapeshifting has a 25/50% chance to remove one harmful effect.
Tier 6
Primal Instinct: Increases your chance to resist stun, charm, and trap effects by 3/6/9/12/15%.
Tier 7
Animal Reflexes: Increases your agility by 2/4/6/8/10% while in Cat, Bear, and Dire Bear forms.
Predatory Will: Reduces the cooldown of Growl and increases the duration of Tigers Fury by 1/2 sec.
Tier 8
Heightened Senses: Increases your attack power by up to 10/20/30/40/50% of your intellect.
Tier 9
Scent of the Pack: Reduces damage taken in Bear Form and Dire Bear Form by 0.4%, and increases damage done in Cat Form by 0.6% for every party or raid member within 45 yards with Mark of the Wild or Gift of the Wild active.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem undorítóan hanyag a Blizzard.
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elsõ két zászlónál 9 killing blow, senkit nem hagytam életben, aztán már két rogue+shadow priest vadászott rám céltudatosan, onnantól végem volt 😊
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Anarcs pl.: a Matav is csinalt joparszor hibakat, ami tobb oras javitasi idot vett igenybe. SOT 2 napig javitottak az en connectemet, hiaba telefonaltam rajuk 2 orankent hogy mi a fasz van mar (A fehervari ponton baszodott el valami). Meg ha jol emlexem volt olyan hogy valamelyik francia ISP egyik szálon beszart, és fel eu azert sirt Blizz forumokon, hogy fos a ping. Aztán ha mák volt, és a másik szálon sikerült eljutni a szerverig, akkor meg faszán jó volt minden. (Ez jó 2 hétig húzodott igy) Nesze neked ISP.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No de most egesz este jatszhatsz ugy, hogy olyan ellenfelekkel kerulsz szembe, akiket aznap nem lattal, vagyis siman jon 50-100 pont egy-egy killbol, meg az "automata" raidben is. Bemegy, utsz vagsz mindenkit, vagy odamegy kozel ahol birkoznak a nepek, par perc alatt osszejon par ezer pont. Mindegy, hogy vesztesz vagy nyersz. Aztan gyors rejoin, es ujra. Az, hogy kozben nyersz vagy vesztes, az mar csak extra honor.
Erre ertettem azt, hogy kedvezobb most a helyzet azoknak, akik csak a pontokra mennek, es mondjuk nem erdekli oket a csapatjatek. De lehet hogy tevesen latom az egeszet, ez is benne van a pakliban, az ido majd megmutatja, hogy is lesz ez.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nekem nem túl nagy a céges tapasztalatom, mindössze fél év, mégis tudok mondani olyan példát, amikor Mo egyik legnagyobb exportõrénél rohadt nagy gubancot okozott Németország talán legnagyobb vállalatának egy nem megfelelõen lokalizált rendszere. (és lokalizálás alatt most ne azt értsd, hogy Mégse helyett Cancel maradt a gomb felirata...)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Gyertek picsázzatok el,mindenkit várok szeretettel!😛😊
Jelszó: Aki nem csinálja nem kell, van helyette 100 másik........
na ezen filózz el.....
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Az nem kifogás, hogy itt összetettebb a probléma jellege. Több idõ is volt a felkészülésre ill. a kiküszöbölésre. És nagyságrendekkel több pénzbõl is gazdálkodhatnak. Szóval ennyi pénzbõl minimum kifogástalan szolgáltatást kéne tudni nyújtani. Mát többször megbukott a problémamegoldó képességük.
Egyébként nekem most teljesen mind1, hogy mennek e vagy sem a szerverek. Holnap utazom 10 napra.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
pl. a magyar wcg lan selejtezõn pár éve a tvnet szakemberei nyitás elõtt 3-4 órán át filóztak hogy hol lehet a gond, miért van 80as ping vhol. és az még egy egyszerûbb szituáció. Örülj ha megoldják a mai napon.
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---