World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ctrl+C a linket felül, új ablak Ctrl+v, enter. Megjelenik a béka, aztán F5 és vojala. Sztem én még nálad is nub vagyok (akármit is jelentsen<#idiota>), de mûködik.

patchwerk-be fury dps kell, majd jön zsírka és megmutatja 😄
Csekk Naxx fightok. Azert messze nem a warr. a legjobb DPS. Rugo/mage siman tulbasz rajtuk (pl. Patchwerk/Loatheb fightokat nezz meg). A warriorok meg amugy sem imba klassz (szubjektiv szvsz.), es ebbe ne is menjunk bele, Mr. Warlock ur 😄.

Warri nem lehetne megint?Béna nub vagyok, de akkor is béka marad nekem😊

TSW: Tunderke

Shaman volt már?

Shaman tree

Enhancement Tree

Tier 7 (30 Points Required)
Dual Wield - 1 Rank - Allows one-hand and off-hand weapons to be equipped in the off-hand
Mental Quickness - 3 Ranks - Reduces the mana cost of your instant cast spells by 2(4/6)%

Tier 8 (35 Points Required)
Dual Wield Specialization - 5 Ranks - Increases your chance to hit while dual wielding by an additional 2(4/6/8/10)%

Tier 9 (40 Points Required)
Shamanistic Rage - 17 mana - 2 min cooldown - Gives your successful melee attacks a chance to regenerate mana equal to 20% of your strength. Lasts 30 seconds.

Restoration Tree

Nature's Guardian - 5 Ranks - Whenever a damaging attack is taken that reduces you below 30% health, you have a 10% chance to heal 10% of your total health and reduce your threat level on that target. 5 second cooldown. (Not sure what number will scale here)

Nature's Blessing - 3 Ranks - Increases your spell damage and healing by an amount equal to 10(20/30)% of your intellect.

Earth Shield - 300 mana - 40 yard range - no cooldown - Protects the target with an earthen shield, giving a 30% chance of ignoring spell interruption when damaged and causing melee attacks to heal the target. This effect can only occur once every few seconds. 10 charges. Lasts 10 min. This shield can only be placed on one target at a time.

Elemental Tree

Tier 5 (20 Points Required)
Unrelenting Storm - 5 Ranks - Regenerate mana equal to 2(4/6/8/10)% of your intellect every 5 seconds, even while casting.

Tier 6 (25 Points Required)
Elemental Precision - Increases your chance to hit with Fire/Frost/Nature spells by 2(4/6)%
Enhancement Tree

Tier 6 (25 Points Required)
Unleashed Rage - 5 Ranks - Causes your critical hits with melee attacks to increase all party members' attack power by 2(4/6/8/10)% if within 20 yards of the shaman. Lasts 10 sec.
Restoration Tree

Tier 5 (20 Points Required)
Focused Mind - 3 Ranks - Increases your chance to resist Silence and Interrupt mechanics by an additional 5(10/15)%

Elemental Shields - 3 Ranks - Reduces the chance you will be critically hit by melee and ranged attacks by 2(4/6)%

Lightning Overload - 5 Ranks - Gives your Lightning Bolt and Chain Lightning spells a 1(2/3/4/5)% chance to cast a second identical spell on the same target at no additional cost.

Totem of Wrath - 26 mana - 2 min cooldown - Summons a Totem of Wrath with 5 health at the feet of the caster. The totem increases the chance to critically hit with spells by 10% to all party members within 20 yards. Lasts 20 seconds.

Here are all the new spells I see on the trainer for Shaman.

Wrath of Air Totem - Level 64 - 320 mana - Summons a Wrath Of Air totem with 5 health at the feet of the caster. Party members within 20 yards of the totem have their magical damage from spells and effects increased by up to 101. Lasts 2 minutes.

Heroism (Bloodlust for Alliance) - Level 70 - 750 mana - 10 min cooldown - Increases ranged, melee, and spell casting speed by 35% for all party members. Lasts 1 min.

Water Shield - Level 62 - 50 mana - The caster is surrounded by 3 globes of water. When a spell, melee, or ranged attack hits the caster, 83 mana is restored to the caster. This expends one water globe. Only one globe will activate every few seconds. Lasts 10 min.

Earth Elemental Totem - Level 66 - 705 mana - 20 min cooldown - Summon an elemental totem that calls forth a greater elemental to protect the caster and his allies. Lasts 2 min.

Also the new Mana Tide at level 68 restores 330 every 3 for 12 seconds (previous rank at 58 restores 290 every 3)

Fire Elemental Totem - Level 68 - 680 mana - 20 min cooldown - Summons an elemental totem that calls forth a greater fire elemental to rain destruction on the caster's enemies. Lasts 2 min.

Davidus
AQ set nem elég nyomorék?😛

V9ykn8_TZL0

remélem kapnak mostmár õk is valami nyomorékul kinézõ setet, ne csak a többiek szenvedjenek <#idiota>

picket
Igen, kb ezt akartam mondani. 10-bõl 9 warrior a huntert ajánlja mint ingyen killt. De noobokat persze át lehet kite-olni egy fél világon, aztán elöbb-utóbb elfogynak szépen. (felhívnám a figyelmét az ilyennek az intercept gombra, ami úgy tûnik, hogy UC-bõl SW-ig simán mûködik, aztán meg hamstring... mondjuk ven egy olyan, hogy warrior class trainer. keresd fel! <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

Botond
lvl70es legendary szetjük szarul fog kinézni :-/
elvileg arról volt szó hogy nerfelni fogják warrior dmgt mert ez így kicsit imba hogy best tank/"best" dps is egyben
na de hol itt a nerf?<#mf2>

picket
amagad! lol! a hunter halhatatlan! nerf hunters! <#wilting>
gief pwn talents for warriorz coz they r punny! tehy big hunterz r pwning us <#rinya> !!!!!!!111

&#3237;_&#3237;

Mass PvP-ben hunter esik/kel. Messze nem PvP god.

Davidus
L2P

V9ykn8_TZL0

Davidus
legalább lesz sokféle kari

V9ykn8_TZL0

tud valali olyan addont ami mutatja a varazslatok idotartamat?
a ccwatchon meg a spell durationon kivul?
ebben a videoban lattem egyett ami sokkal szebben nez ki

May the force serve you well!

Gondolod, hogy a Hunteré szarabb lesz? Van egy olyan érzésem, hogy sokan fognak még itt anyázni, hogy a Huntert megint halhatatlanná tették. (Most is az PVP-ben)

a HUNTERÉT mutassák már.
Amit eddig láttam a warriornál... ha nem lesz ilyen übrer a hunteré is, warriorral fojtatom a PVP karriert...
bár mondjuk nem ismerem a rogue talenteket, lehet hogy senki se fogja végigrakni azt az ágat ezért

azért az a rogue 4 másodperc immun minden spellre c. balhé elég erõs pve-ben... kiváncsi vagyok hogy ez az all spell mit jelent majd a valóságban... Nefinél is be lehet majd nyomni, vagy kitalálják hogy az nem is spell, hanem ability

jaja, sámán dual-vield, ha talentel rá +10% chance to hit-el.... lehet elõveszem alfeledett sámánomat BC után 😉

jah, sorry, nem tudtam
így érthetõ

mindenképpen érdekes, egy-egy ágra tettek átlag 15 talent pontot, szóval úgy néz ki hogyha valamit akarsz egy tree végén, akkor jobban kell specializálódni, nem marad annyi pont a többi marhaságra mint eddig

szóval nem kell a sírás rívás. A warrior amúgy sem egy über gyilkológép, mert már szarrá nerfelték szerencsétlent<#gun><#violent><#boxer>

na persze, mindég csak a warrirt nerfeljék mi? Kiváncsi lennék vajon milyen új talenteket kap a többi class? Lehet, hogy ezek a talentek a maradék class-okhoz képest smafu. Lehet, hogy a Hunter, a Mage, meg a jó öreg sámán és a többi még kimaradt class olyan dolgokat fog kapni, ami mellett a warrior új talentjei olyan vicc lesz, mint a rugóé a warrioréhoz képest.

a model viewerrel most is be lehet tenni az összes kétkezes fegyvert egy kézbe!

Botond
Blade twisting rofl.

De mi ez a vicc,hogy lesz 50 pontnyi új talent,de csak 10pont?:-D
Sound
jóvan Windwalk meg titán grip, meg a kisfaszom... 😄 hát ehez képest a rugó talentek mind vicc

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Davidus
bár lehet hogy csak pajzsot lehet mellé használni😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja és dual wield 2x2H is nerf😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
windwalk neeeeerrrf

V9ykn8_TZL0

szerintem ez a warrior talent marha jó lesz... viszont kétkezes fegyó egy kézbe? minden kétkezesnek új modellt csinálnak, vagy ezt így hogy?

Friczy
áhááá, egyben! igaz

keep walking... www.artum-inferniti.net

BC:

Rugó talentek
Warrior talentek

Titan Grip pwnd!

Botond
neki 1.2-1.12 kell sztem
Friczy

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mayday
Hat, mint irtam, elegge lama vagyok en MOD-olas temaban, es most a peccs utan nekem ugye letiltotta az osszes MOD-ot. Es az elobb talaltam erre vonatkozo infot a neten, hogy lehet engedelyezni az Out of Date MOD-okat. 😊
Nah, eddig ezt nem tudtam. 😊 Megint tanultam ujat 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mert a honor panel a régiben szar azért kell új titan. Az újban viszont jó.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Miért kell új Titan panel? Nekem még mindég a két peccsel ezelõtti van meg és tökéletesen mûködik. A peccselés után sem kellett frisset leszedni...

MarkBlade
Hi All!
Honnan lehet letõlteni egyben az 1.12-öt?Most raktam egy új wowot és a blizz downloader veszett lassu..
Én BS-en próbáltam tegnap ABzni, ment 30 7 felé, kijött az enter, oké, aztán nem tett be és másfél perc múlva kiszedett queuéból. Ezt eljátszotta 3*, aztán hagytam a fenébe, talán majd ma...

TSW: Tunderke

- Silithusban nem vágom a 'csata' lényegét, vannak ezek a Silithy-k vagy mik, ezeket kell gyûjtögetni meg gyalog (mounton leesik a buff) odahurcolni a bázishoz amig valamelyik fél el nem éri a 200 db-ot? Ennyi?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mayday
Oke, bocsanat. Egyszeruen nem nyitotta meg a curse-gaming oldalt, google-ban nem talaltam friss verziot, az ui-n sem volt fenn uj. Aztan kesobb, este mar bejott a cg oldala, ott fenn volt az uj.

Megegyszer bocsanat...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

picket
"ha meg mégis leszedik a zsét akkor nyerhetsz a perrel milliókat" - ne álmodj! Visszautalják a pénzt, aztán viszlát.

&#3237;_&#3237;

picket
Nem szednek le semmit. Csak azért kell bankkártyaszám, hogy ne lehessen account creation-t floodolni. 10 napos próba verziót nem folytathatod csak fizetéssel, meg kell venni a játékot elötte, és annak a kulcsával folytathatod.

&#3237;_&#3237;

bence45
yo.
mikor nemvolt GC-m ezt énis ki akartam próbálni, de asszem muszály megadni 1 bankkártyaszámot, próbáltam kamut is de nem fogadta el, azt irják h csak akkor szedi le a pénzt ha tényleg folytatni akarod a 10 nap után, ha meg mégis leszedik a zsét akkor nyerhetsz a perrel milliókat 😄

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

games4ever
Sziasztok!

Mesélje már el legyenszíves vki, hogy ez a próbaverzió h mûxik. Addig megvok h kûttek mélt a kóddal, meg elkezdtem csinálni egy accountot, csak ott bizonytalanodtam el, amikor kérik a bankszámlaszámom. Szal az lenne a kérdésem, h ezt ha megcsinálom akkó tudok 10 napig ingyé jáccani és utána megkérdik h szeretném-e fizetni tovább vagy automatikusan elkezdik levonogatni havonta a pézt? Mer az nem lenne vmi faxa. Szal ezt nem nagyon érettem.

Válaszokért elõre is thx.

RatBaG
azota sikerült bejutni wsg-be, csak ott már negyed ora volt kijutni, közben leültem afk-val meg minden volt már...

Per Aspera Ad Inferi.

The Garrett
most dobja ki random100 al , melyik szerverre rakjon vissza 😄D:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

RatBaG
az hagyján hogy nem tudok bemenni wsg-be, de az már kicsit sok hogy 10 perce vége av-nek és még mindig bent vagyok... <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

http://www.b-pops.com/wow/item.php?id=7029

Those who wish to follow me I welcome with my hands